Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeen11 januari tv besteld. levertijd 3 dagen. zou 12 januari uit magazijn zijn. niets gehoord. gebeld hierover. zouden contact opnemen met de bezorgdienst. niets meer gehoord. op 23 januari weer gebeld. mij werd verteld dat de order niet bezorgd kon worden en daarom retour is gestuurd. zodra die binnen is krijg ik mijn geld terug. Echter op het moment dat ik er niet zou zijn waren 3 mensen thuis. raar verhaal. inmiddels is op de site te zien dat de tv niet op voorraad is.
eerste en laatste keer. maxict. hopelijk krijg ik mijn geld wel terug.
dus 2,5 ster betekent erg slecht. volgende keer nog beter lezen
liegen de boel bij elkaar en doen niets voor je, alles afschuiven op anderen
AlgemeenWaardeloze service. Hier wordt niet met je meegedacht! Slechte informatie en geen verdere reactie, verwacht je niet van een bedrijf als dit.
KlantenserviceIk ben hier gewoon afgepoeierd nadat ik een bijzonder dure uitgave heb gedaan. Nadat ik een verzoek heb gedaan om een heel klein beetje service verder geen reactie gehad. Ik heb geleerd, bestel hier nooit meer. Jammer voor MAXICT, want zakelijk gezien heb ik voor mijn opdrachtgever hier een hele grote order gedaan... wel de laatste...
AlgemeenHele slechte site. Geen mobile support, ongelofelijk verouderd. Waarschijnlijk meer dan 10 jaar oud. .
VerzendingMoest 5 dagen wachten terwijl de verzending 1-3 dagen zou zijn, alleen om het verkeerde product te krijgen. Had een monitor van 360 euro besteld, kreeg er een binnen van 150. Gelijk geld terug gevraagd en bij coolblue besteld.
KlantenserviceKan helaas alleen bellen of mailen. De persoon waarmee ik praatte was tegendraads en hield van tegenspreken. Dit zorgde voor een erg frustrerende ervaring.
AlgemeenProduct besteld. Levertijd van 1 tot 3 dagen. 263 stuks op voorraad. Maar alsnog wacht ik al een week op mijn bestelling. Website is ook zeer amateuristisch. Bovendien vragen ze geld om een product zelf op te mogen komen halen. Ik kan eigenlijk niks goeds bedenken aan heel deze webshop.
VerzendingProduct besteld. Levertijd van 1 tot 3 dagen. 263 stuks op voorraad. Maar alsnog wacht ik al een week op mijn bestelling.
AlgemeenOrder geannuleerd zonder passende oplossing te bieden. Product is wel gewoon leverbaar. Ze willen echter niet leveren omdat ze het product voor 20 euro onder de prijs in de webshop hadden gezet
KlantenserviceOrder geannuleerd zonder passende oplossing te bieden. Product is wel gewoon leverbaar. Ze willen echter niet leveren omdat ze het product voor 20 euro onder de prijs in de webshop hadden gezet
AlgemeenLenovo laptop voor onwaarschijnlijk lage prijs. Dan weet je het wel. Gebeld dat er iets was fout gegaan en dat het refurbished exemplaren bleken. Maar er waren er 40+ op voorraad. Klopt. Refurbished is ook OK. Nou dat kan niet, maar je zegt net dat het refurbished exemplaren waren en bevestigt dat er 40+ op voorraaad waren?! Oeps. Dat je daar nog wil werken. Blijkbaar wordt je geselecteerd op de eigenschap dat je MOET KUNNEN LIEGEN....
Werd mij vandaag gemeld dat ik meteen mijn geld terug zou krijgen. Ben benieuwd hoe lang dat duurt.
Draaien, draaien, draaien. Ja sorry meneer, ze zijn er alleen in het geel (bij wijze van spreken). Geen probleem, dan neem ik een gele. Oh nee, toch niet, ze zijn er helemaal niet. Wat een zielig stelletje leugenaars.
En nu maar wachten op mijn geld.
Edit: Op vrijdag werd ik gebeld door Max ICT en op dinsdag stond het er weer op. Netjes.
AlgemeenVoor het eerst in tijden maar weer eens gewinkeld bij Max. Iedereen kan immers zijn leven hebben gebeterd. Max niet. Bestelling op 090118 geplaatst en betaald. Levertijd 1-3 werkdagen. Maar eens, dan nog eens gemaild. Géén reactie en dan opeens de melding dat het geheel op 1901 binnen zou moeten komen. Geen verassing dat ook dat niet is uitgekomen.
KlantenserviceGéén reactie op mails waar spullen blijven. Wel eenzijdige melding dat spullen vertraagd zijn en op 1901 zouden moeten binnenkomen, Quid non. Waardeloos.
Inmiddels is het de 23e en nog steeds niks binnen. Op de 25e binnen en al die tijd stond er op de site van Max levertijd 1-3 werkdagen. Dat werden dus meer dan 10 WERKdagen. Sukkels.
AlgemeenBestelling gedaan en betaalt, ze gingen leveren 2 dagen later en hadden volgens hun website nog 66 stuks in voorraad, na de levering niet ontvangen te hebben heb ik gebeld en gevraagd hoe het in elkaar zit. Nu verkoopt Lenovo het product plots niet meer en gaan ze het geld terug storten. Een winkel die een laptop aan 300€ minder verkoopt dan al de andere winkels mag je simpelweg niet betrouwen. Het zijn foefelaars.
KlantenserviceHeb mijn beste AN mogen uithalen want die meneer langs de andere kant heeft een heel slecht gehoorapparaat.
AlgemeenIk had een bestelling geplaatst voor de GTX 1080 ti Armor OC. Hierbij stond dat hij op voorraad was en binnen 1-3 werkdagen geleverd zou worden. De videokaart stond bij mij thuis inderdaad binnen deze 3 werkdagen.
AlgemeenDeze website faked zijn prijzen op pricewatch. Als ik een aanbieding zie klopt er geen reet van. Ik vind het maar irritant. Het gebeurt veels te vaak.
AlgemeenVolgens de website was het product direct leverbaar en is de status van de order op verwerkt gezet. Vervolgens hoor je als klant niks en blijkt bij navraag dat het product bij een externe leverancier besteld moet worden. De klant wordt daarover niet ingelicht. Slechte communicatie.
Product uiteindelijk retour gezonden tegen betaling van de verzendkosten. Ook jammer dat er geen antwoordnummer is.
De service van Max ICT is niet van deze tijd en voor verbetering vatbaar.
Het product is uiteindeljk veel later geleverd dan de kreet 'direct leverbaar' deed vermoeden.
AlgemeenPC kast besteld
Alles betaald krijg ik plots een ander product geleverd. Ik kijken op de site, is plots de hele PC kast vervangen door iets anders.
Ik heb het product terug gestuurd en mijn geld terug gekregen.
Nul communicatie wanneer er plots andere producten worden geleverd dan aangevraagd. In de digitale order (PDF) staat wel het product welke ik had gekocht. Dit is dus achteraf veranderd.
AlgemeenSlechte communicatie van Max ICT, trage verzendtijd en wanneer je de klantenservice probeert te bereiken laat deze niet van zich horen.
Klantenservice7 dagen geleden een bestelling geplaatst bij Max ICT die hoorde bij een grotere bestelling om een computer te bouwen. Geen enkele update gehad van max ICT dus maar een mailtje gestuurd. Nog steeds geen reactie gekregen, slechte service, slechte communicatie en slechte klantenservice. 1 ster.
AlgemeenMidden tijdens de goudkoorts twee 1070 Ti's besteld, levertijd kwam overeen met die in de winkel en op de pricewatch stond.
VerzendingDe bestelling was geleverd binnen de geschatte tijd.
KlantenserviceOmdat er een enorme jacht op 1070 Ti's is toch maar even met de klantenservice gebeld na bestellen, hun konden bevestigen dat ze de kaarten niet zelf op voorraad hadden maar dat ik ze direct van hun leverancier zou krijgen, binnen een uur stond de T&T online.
AlgemeenOp 6 december een bestelling geplaatst MSI behuizing, gekozen voor achteraf betalen dit kost 3 euro.
Vervolgens zie ik dat de week daarop de kast binnen zou komen.
Op de dag dat het geleverd zou worden is opeens de levertijd verzet naar de week erna. Ik wacht geduldig weer op de levering einde van de dag niks!
Ik kijk op de site staat er dat de levertijd niet duidelijk is, ik bel met de klantenservice geven me aan dat deze tijdelijk niet leverbaar is...
Week later nog niks gehoord en weer gebelt want ondertussen heb ik een aanmaning gekregen omdat ze de factuur beginnen vanaf dat er bestelt is terwijl ik achteraf betalen heb aangegeven. De week erna krijg ik weer een aanmaning nadat ik al 3 x hier contact heb opgenomen krijg ik ook nog een sommatie, hier was mijn geduld toch ver op en heb mijn ongenoegen laten blijken maar hier doen ze vrij laks over.
Ik heb gevraagd of er nog een vergoeding achter zit omdat ik nu al 35 dagen ben het wachten op een computer kast! 1st en laatste keer!
Ik wacht al 35 dagen op een computer behuizing! Zij geven aan dat het ieder moment bezorgt word.
KlantenserviceZij geven aan dat er contact wordt opgenomen de week erna en vervolgens moet ik mailen en blijkt dat ze van alles hebben uitgevoerd maar niks laten weten!
AlgemeenMax ICT heeft scherpe prijzen maar daar is ook alles mee gezegd. Alles lijkt soepel te gaan van het bestellen tot en met het betalen en dan begint de ellende. Mijn order bestond uit een aantal HDDs, order geplaatst en netjes betaald met ideal. Eerst volgende werkdag een bericht dat de order in behandeling is genomen. Later die middag een factuur, dus dat lijkt goed te gaan. De aangekondigde levertijd was: "op voorraad, 1-3 dagen".
Dan, na bijna 48 uur na het plaatsen van de order, een bericht: "Helaas hebben wij zojuist vernomen dat het door uw bestelde product niet meer voorradig is en ook niet meer bij onze leverancier te bestellen is." en dat het aankoopbedrag wordt gecrediteerd. Ongelofelijk, waar is dan de levertijd indicatie voor op de website.
Direct na de annulering van de order telefonisch contact opgenomen met de klantenservice en gevraagd om meer uitleg. Mijn inziens gaat het om een vrij standaard harddisk welke overal gewoon leverbaar is. Raar verhaal dus van de leverancier. Nick zou het gaan uitzoeken en mij per mail laten weten hoe en wat. Hij zou kijken of hij ze in backorder kon zetten.
Na 24 uur nog niks gehoord en dus weer gebeld. Deze collega kon niks van mijn belletje terugvinden en zag geen openstaande acties op mijn order.. lekker dan. Jeffrey zegt dat hij het direct gaat uitzoeken en zal het per mail laten weten.
Weer 24u later, nog niks gehoord dus weer gebeld. Karim vertelt dat de leverancier geen duidelijkheid kan geven over de harddisks en adviseert ze elders te bestellen. Top jongens!
Overigens was mijn HDD ineens van de site verdwenen maar de disk staat nog wel vrolijk aangekondigd in een NAS en HDD combi met een levertijdstatus van "direct leverbaar". Schiet mij maar lek. Wat een prutsers.
Dit was mijn eerste en laatste ervaring met Max ICT. Wees gewaarschuwd als je hier iets wilt gaan bestellen. Ik bestel hier nooit meer.
UPDATE: Nog geen week later staan mijn HDDs gewoon weer op de site. Voorraad indicatie is 1-3 werkdagen, 4790 stuks op voorraad. Het verhaal wat ik vanuit Max ICT te horen kreeg over “voor onbepaalde tijd niet leverbaar, nee niet op backorder te zetten” klopt dus geen zak van.
Deze webshop liegt over de beloofde levertijden. Op voorraad betekend niet op voorraad bij de webshop. Ze hebben een vreemde constructie met een leverancier waar kennelijk geen duidelijke afspraken mee zijn gemaakt. Ook worden producten als direct leverbaar aangekondigd terwijl de klantenservice zegt dat ze voor onbepaalde tijd niet leverbaar zijn.
KlantenserviceFijn dat je kan bellen en iemand aan de lijn krijgt maar er wordt tot twee keer toe een reactie beloofd per mail die uitblijft en mijn call van de vorige dag kan niet worden teruggevonden. Na drie belletjes heb ik nogsteeds geen duidelijkheid over mijn order.
De communicatie vanuit Max ICT is waardeloos, en wil je duidelijkheid dan moet je het zelf gaan halen. Proactief je klanten informeren over hun order zit er niet bij.
AlgemeenZag een mooie gtx 1080 kaart voor een zeer mooie prijs gelijk besteld en betaald. Dat ging allemaal prima. Ook netjes een bevestiging gehad dus dat ging super enige wat me wel opviel is dat ze verzendkosten berekenen zelfs op orders boven de 100en euros. Maar goed daar ben ik zelf bij om dat te betalen maar vind het wel beetje apart aangezien vele boven een x bedrag gratis versturen.
Verzending2 tot 3 dagen levertijd.. na 1 week nog niet in huis. Heb klantenservice gemaild en krijg dag later een antwoord.. we zullen de status opvragen bij de leverancier!!!!
Serieus?? Wat een complete onzin dat ze er dan een levertijd bijzetten.. zet er dan bij je ziet het wel verschijnen... LET DUS OP MENSEN DE LEVERTIJD KLOPT NIET. Ook het betalen van verzendkosten is prima maar ZORG DAN OOK DAT JE OPTIJD LEVERT!!!!.
Edit... krijg net te horen dat de kaart in backorder staat!!! dus gelijk gebeld en krijg te horen dat de kaart niet meer leverbaar is,..Ze willen een alternatief voorstellen of de order kan geanulleerd worden.. en als je een alternatoef voorgesteld krijgt moet je nog ff bij betalen terwijl hun in gebreken zijn!!!
ik snap nu hoe ze het doen,.. ze zetten een product laag in zodat iemand die koopt en zodra je die wil hebben en bestelt zeggen ze gewoon dat die er niet is of verzinnen een andere smoes zodat je dan misschien een ander product wil waarvoor ze dus meer geld voor kunnen vragen/vangen want die kaart die ik graag wou is nu ineens 100 euro duurder!!! (inmiddels is de kaart van de site gehaald)
snap niet dat tweakers hier nog reclame voor maakt of zaken mee doet dit bedrijf is een complete ramp....
dit was me eerste en ook gelijk me laatste bestelling bij dit chaotisch slecht bedrijf is dit zeg,.. als je er werkt zou je je moeten schamen!!!!
Klantenservice nick... ja uhm zijn standaard teksten die ze mailen niks persoonlijks aan of een extra puntje van sorry of iets in die trend... ze snappen het wel maar verschuilen zich achter de regels en komen je echt niet tegemoet.
zelfs niet als je een andere kaart neemt van een ander merk die maar 40 euro duurder is dan die ik wou..
AlgemeenIk heb nog nooit een shop review gepost, maar dit vraagt er om 1.
Eerder vorige week een bestelling gedaan van een leuk bedrag bij Max ICT.
1:leverdatums kwamen absoluut niet overeen met wat ze uiteindelijk waar maken.
2: 1 van de regels in de bestelling was iets wat een waarde van 3.6k euro vertegenwoordigde, dit werd uit mijn bestelling verwijderd ( terwijl ik al betaald had ) en na een dag had ik toch zoiets van ik bel maar even.
De beste meneer van de klantenservice zei dat de prijs die ik voor de producten betaald had uit die regel niet voor de goede prijs ingekocht was waardoor ze verlies zouden gaan leiden over de order van mij..... ok de meneer was wel zo netjes om het alsnog in gang te zetten dus ergens dit jaar zal mijn derde levering van deze ene order ergens aankomen.
*8-1-2018 18:06 deze toevoeging.
Hun verwisselen telkens de prijs in het rode venster, de ene keer laten ze prijs ex btw andere keer prijs inc btw zien.
Dus let op.
**12-1-2018 update:
Natuurlijk was de afspraak met de medewerker te mooi om waar te zijn, afspraak zou zijn dat mijn bestelling donderdag 11-11-2018 geleverd zou worden, en natuurlijk niks geleverd.
Vanuit mijzelf maar weer de beweging om hun te bellen, en wellicht dat het eind van de maand januari binnen is.
( op het moment van bestellen waren er 136 stuks in voorraad met een levertijd van 1 tot 3 werkdagen, nu staan er nog steeds 10 in voorraad maar met een prijs van 60 euro per stuk hoger omdat het bij een andere leverancier vandaan blijkt te komen, maar voor mij nog steeds niks geregeld en kom gewoon weer achteraan het lijstje)
Het ging hierbij om 12 video kaarten.
De eerste zending was netjes verpakt en niks op aan te merken.
De tweede zending was net alsof het ingepakt was door iemand in een dronken bui, verpakking half open en de postbode kon me al vertellen wat erin zat voordat ik het zelf zag.
(over de opening heen van de doos was voldoende plakband gedaan om de doos dicht te houden maar zolang het doorzichtig is kan men er gewoon door heen kijken)
Ik ben goed en netjes geholpen, maar als je een object in iemand zijn order verwijderd uit het opdracht systeem wees daar dan pro actief en transparant over naar je klanten.
Wederom weer een update.
vanuit eigen initiatief weer contact met hun gehad, leverdatum zou 10-02-2018 worden, vandaag even gemaild met de vraag hoe het staat en krijg te horen dat het 23-10-2018 word.
Omdat ik het gevoel heb dat ik genaaid word gelijk gebeld, ipv de schrijver van de e-mail krijg ik zijn collega aan de telefoon en wijst mij op de schaarste van video kaarten.
De leverdatum van 23-02-2018 zal hoogst waarschijnlijk niet behaald worden en de kans is groot dat ik bij moet gaan betalen vanwege de schaarste.
Gelukkig heb ik screenshots gemaakt van het hele order proces, waar alle prijzen, leverdatums en voorraden te zien zijn.
Deze gasten zijn gewoon pure oplichters.
Wederom weer een update.
Of ik 200 euro per kaart meer neer wil leggen.
Ondanks aanleveren van screenshots van de voorraden en prijzen die toen op hun website stonden.
Hun komen hun eigen algemene voorwaarden noch de voorwaarden van het Qshop keurmerk na, hier gaat een advocaat op.
AlgemeenHeb een voeding besteld bij deze webwinkel. Op de website was een levertijd aangegeven van 1-3dagen. Helaas na 10 dagen pas geleverd. Communicatie per mail ook erg slecht, op den duur geen reactie meer.
VerzendingGeen tracking op het pakket aanwezig waardoor het pakket niet te volgen was.
KlantenserviceCommunicatie verliep moeizaam
AlgemeenWilde een muis bestellen die al EOL is, maar MaxICT had volgens hun site nog een aardig voorraadje en was de goedkoopste. Ik was echter een beetje huiverig om hier te bestellen gezien de nogal wisselende ervaringen. Uiteindelijk toch de gok genomen en alles verliep prima.
VerzendingDe verzending verliep via DPD een bedrijf waar ik maar weinig ervaring mee heb, maar de snelheid van de verzending was prima en een vriendelijke bezorger =).
KlantenserviceOmdat het product eigenlijk EOL is, MaxICT als enige nog een redelijk voorraad had, maar ik in andere reviews las dat de voorraadindicatie op de site niet altijd klopt een chat gestart. Ik werd snel en correct te woord gestaan, waarna ik bestelde.