Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

MSI GTX 1050 Ti besteld. Als weinige webshops hadden ze deze nog op voorraad. Prima levering.

Vrijdag besteld en netjes bezorgd op zaterdag door DPD

Ze zetten 25 RX570 GPU's als direct leverbaar op hun webshop voor €217 ex btw. Ik koop en betaal er vijftien (crypto mining) - Één uur na mijn bestelling (midden in de nacht) verdubbelen ze de prijs naar ruim €450 ex btw. De dag nadien verdubbelen ze de prijs nogmaals naar ruim €650 ex btw.

Een week na betaling, dus zes dagen nadat het geleverd had moeten zijn, krijg je bericht als volgt "Levertermijn onbekend, levering komt van onze leverancier, U krijgt geen verdere updates over uw bestelling"

Met andere woorden "We hebben u per ongeluk laten bestellen aan een normale prijs, we waren vergeten de prijs verdrievoudigen, u kan de pot op"

Pas weken later geld terug gekregen.

Deze heren verkopen toestellen die ze niet hebben én niet zullen hebben, ze verdubbelen de prijs tweemaal in 24 uur en houden uw geld vervolgens weken "in bewaring" alsof ze een spaarbank zijn.

Ik heb nog nooit een review online gezet, noch positief noch negatief, ik doe het hier nu wel eens omdat deze firma echt marginaal is.

Geven voorraad aan voor toestellen die ze niet hebben, nooit zullen hebben en verdubbelen de prijs tweemaal in 24 uur alvorens men u laat weten niets te zullen leveren en ze houden vervolgens uw betaling een tijdje in bewaring als een spaarbank.

Deze heren verkopen toestellen die ze niet hebben én niet zullen hebben, ze verdubbelen de prijs tweemaal in 24 uur en houden uw geld vervolgens in bewaring alsof ze een spaarbank zijn.

Enige positieve punt is dat ze vooraf laten weten dat ze uw geld "in bewaring" zullen houden, ze sturen u daar een mailtje voor. "Geachte, wij bevestigen uw annulering en zullen over X aantal weken een creditnota maken"

Om 3 u 'snachts prijzen verdrievoudigen is er tijd voor, terugbetalingen niet, te weinig tijd.

H81M-R moederbordje gekocht, ging zonder problemen. Levering was snel. Eerst te zien hoe bordje naar MaxICT zelf ging via DHL en daarna richting de bezorglocatie.

Prima.

Heb een MSI GTX1080 Gaming X videokaart besteld, die momenteel bizar schaars en duur zijn. MaxICT bood deze niet alleen voor een redelijk normale prijs aan (595€), maar ook nog eens de dag erna geleverd. Super voor elkaar!

Bestelling is overzichtelijk, en de statussen op de website geven een duidelijk beeld over de status van de bestelling.

Bestelling was zoals vooraf gecommuniceerd; vandaag besteld, morgen in huis. Heb deze zondag avond besteld, en dinsdag was het pakket in huis. Helemaal prima dus!

De videokaart was netjes verpakt in een aparte doos. Iets meer opvulmateriaal had gekund, maar was niet nodig.

Waardeloze webshop. Volgens hun website waren er op het moment van bestellen nog 84 op voorraad en stond er bij voor 16.30 besteld morgen in huis. Ik had op een vrijdag om 16.34 besteld maar na 5 dagen stond de bestelling nog steeds op de status in behandeling bij magazijn.

Na een compleet telefoon menu te doorlopen iemand aan de lijn gekregen. Deze kon niet antwoord geven op de vraag waarom mijn bestelling na 5 dagen nog steeds niet verzonden was. Kreeg te horen dat de leverancier iets niet kon leveren. Maar volgens de website waren er dingen opvooraad toen ik de persoon aan de lijn daarna vroeg kreeg ik vaag verhaal over een extern magazijn.

Later op de dag een mailtje gekregen dat het toch blijkbaar niet leverbaar is. En dat ik binnen 5 tot 10 werkdagen mijn geld terug krijg.

Bestelling is volledig goed gelopen. Voorraad gaf aan 72 aan en werd direct geleverd. Website is wel toe aan update.

Kreeg netjes een verzendnummer en kon het tracken met GLS via de website.

Monitor besteld die op voorraad zou zijn en tussen 4 en 7 werkdagen geleverd zou worden. Op de website kon ik ook mooi de voortgang volgen welke vlot verliep. ik verwachtte mijn monitor dus ook al een paar dagen na de order omdat op de site werd aangegeven dat de bestelling was afgehandeld in het magazijn en bij de transporteur was. echter levering bleef uit. na bellen en mailen werd er steeds een nieuw levermoment beloofd maar levering bleef uit. uiteindelijk, na 25 dagen, de bestelling telefonisch en per mail geannuleerd. Hiervan heb ik bevestiging ontvangen en de mededeling dat het geld teruggestort ging worden. we zijn nu 7 dagen verder en heb nog niets ontvangen.
al met al WAARDELOOS

de bestelling is nooit geleverd. na contact met klantenservice werd steeds een nieuw levermoment beloofd maar het product is nooit geleverd.

mail en telefoon word beantwoord, antwoorden zijn beleefd maar levertijden die worden beloofd worden niet nagekomen

Na 45 minuten wachten nog geen hulp via LiveChat. Daarna telefonisch contact gezocht, wat wel erg behulpzaam was. Vervolgens -nadat mijn vraag beantwoord is- blijkt de prijs van het product €25 verhoogt te zijn. Weer telefonisch contact gezocht en het blijkt Max I.C.T. dynamische prijzen hanteert. Combineer dit met een website die zowel cosmetisch als functioneel uit de jaren '90 lijkt te komen wat resulteert in mijn uiteindelijke beoordeling.

Behulpzaam via de telefoon, maar LiveChat lijkt genegeerd te worden. Persoonlijk zie ik dan liever dat deze optie niet aangeboden wordt of dat er een tijdsindicatie bij vermeld wordt.

Aanbod op de - verouderde - website lijkt best scherp, ook de levertijden zijn kort. Wanneer producten niet bij MaxICT beschikbaar is staat de levertijd van de leverancier vermeldt, handig.
Jammer alleen dat wat er staat niet overeen komt met de realiteit. Harddisken die besteld zijn zouden binnen 1-2 werkdagen leverbaar zijn, dat is nu 8 dagen geleden en na contact met de helpdesk komen daar nog zeker 7 dagen bij.
Waardeloos.
Tweede bestelling wordt gesplitst (?) verzonden 2 dozen met elk 5 harddisken, beide op dezelde dag. Doos 1 komt na een kleine week aan, de tweede is nog onderweg/kwijt/alleen aangemeldt..
Wederom waardeloos

Er is geen enkele reden hier ooit nog iets te kopen.

Te laat, onvolledig en slecht verpakt. De doos is gevuld met papier, schuim en vanalles wat nog voorhanden lijkt te zijn geweest. Voor het verzenden van 1400 euro aan harddisken - en het in rekening brengen van verzendkosten - zou je verwachten dat het goed, netjes en professioneel verpakt was.

Behulpzaam, maar zonder goed bedrijf ben je wel nergens als helpdeskmedewerker.

10 januari 2018 heb ik 6 stuks (toen nog op voorraad volgens webshop) ASUS RX580 T8G besteld. Bestelling gedaan, afgerekend met verzendkosten op een order van €2400 (niet meer van deze tijd) en alles bevestigd gekregen. De beloofde leverdatum via de website niets ontvangen. Na controleren op de site is plots mijn leverdatum vervangen door "onbekende leverdatum".
Via telefoon nagevraagd, deze zouden mij terugbellen (niet gebeurd)
Via chat nagevraagd, en een dag later is mijn order aangepast naar verwacht 31 januari.
Wederom niets ontvangen en na controle op de site weer een leverdatum onbekend status.
Nu via de chat nagevraagd en hebben ze de leverdatum aangepast naar 7 april!

Conclusie:
slechte webshop,
verzendkosten op order boven de €100 is vreemd,
voorraadsysteem klopt niet,
afspraken worden niet nagekomen,
bizarre levertijden.

Dit was mijn laatste MaxICT order...

ondanks de verzendkosten die je betaald krijg je als orderstatus:
"Order verzonden naar externe leverancier
Uw order is doorgestuurd en zal door onze leverancier direct naar uw adres worden verzonden. Vanwege deze directe levering ontvangt u geen verdere updates of verzendbericht."

Erg vreemd bij betaling van verzendkosten.
Na 2x een verwachtte leverdatum te hebben gehad en niks ontvangen toch mijn order geannuleerd

Belt niet terug na belofte,
enige snelle communicatie is de facebook chat, ondanks dat alsnog een 1

De Asus Dual-gtx1060-o3g stond op de site voor €250, tijdens bestellen wordt opeens winkelwagen geupdate naar €375. Vind dat wel een beetje vreemd.

Ik ben inmiddels een maand bezig met het ontvangen van een besteld beeldscherm en een beeldschermverhoging. Meermaals contact gehad met klantenservice, erg slecht geholpen met alleen maar loze beloften. Hier bestel ik NOOIT meer.

Naast de slechte service en de onbetrouwbaarheid draaien ze ook nog een website die uit 1995 lijkt te stammen.

na meermaals contact met de klantenservice heb ik besloten mijn order te annuleren.

Men belooft het een en ander maar er word al snel duidelijk dat men geen enkele macht heeft en dat men daar alleen maar werkt om de gemoederen te sussen.
Gelukkig is het terugstorten van mijn geld wel volgens afspraak verlopen en had ik vier dagen later het bedrag volledig terug.

Bedrijf houdt zich niet aan de genoemde levertijden, die overigens op de website al veel ruimer zijn dan te doen gebruikelijk. Twee weken schijnt normaal te zijn. Over enige vorm van compensatie (al was het maar de restitutie van de administratiekosten bij afhalen ad € 2,95) valt niet te praten. Dan praten en kopen wij vooral ook niet verder hier!

het product is nooit verstuurd; de order tijdens leveringsperiode geannuleerd

jongeman servicedesk deed z'n best , maar had klaarblijkelijk niet veel speelruimte

Heb 21 januari de Hauppauge pctv 461e besteld, levertijd 1 tot 3 werkdagen. Na 3 dagen niks ontvangen, dus toen het bedrijf gebeld. Hij kon het zo ook niet zien, hij zou contact nemen met de leverancier en dan zou ik per mail de juiste datum van levering krijgen. Een dag later nog niks gekregen, weer gebeld. Hij had of nog niks ontvangen van de leverancier of nog geen tijd voor gehad. Hij ging direct kijken. Hij kon zien dat het een week langer ging duren, dit vond ik heel vervelend maar vooruit. Een week later natuurlijk nog niks ontvangen, weer gebeld. Hij ging er weer achteraan, in de tussentijd is mij ook door hem een keer verteld dat de producten ter controle eerst naar Max ict gaan en daardoor langer duurt. Een dag later inmiddels 31 januari het volgende bericht gekregen "Middels deze mail willen wij u er van op de hoogte brengen dat er een wijziging heeft plaats gevonden omtrent de levertijd(en) van uw ordernummer 12652589.
Uw artikel(en): Hauppauge Dvb-s2 stick 461e dvb-s,dvb-s2 usb, verwachte levertijd: 07-02-2018" dit is 17 dagen na orderdatum, dit terwijl er 378 op voorraad zouden zijn! weer gebeld. Ik kreeg te horen, Ja gek dat er 1 tot 3 werkdagen staat, de leverancier heeft een leverdatum van 1 week. Dus ik vertel hem dat die week allang voorbij is en dat het nu in totaal 2,5 week gaat duren als ze het al die dag geen leveren. Uhhm ja ik weet ook niet wat ik hier mee moet krijg ik te horen. Ik ben klaar met dit bedrijf, ik heb de bestelling geannuleerd. Nu maar hopen dat ik me geld terug krijg.

Heel slecht, bij de orderstatus is te zien dat de order is verzonden naar de leverancier. Hier krijg je te zien door welk bedrijf het bezorgd zou worden. Omdat het door een externe leverancier direct verstuurd wordt krijg je verder geen update meer en kan je het de volgende dag in huis verwachten. Van deze informatie klopt echter helemaal niks, zie bovenstaande. Waardeloos bedrijf

Je wordt netjes te woord gestaan, diegene die bij deze klantenservice kan er natuurlijk niks aan doen. Maar na alle slechte reviews die hier te lezen zijn zouden zij toch onderhand ook moeten weten dat ze de beloftes niet na kunnen komen. Ik heb kreeg erg het gevoel aan het lijntje te worden gehouden.

Goede prijs, bestellen was geen probleem. Echter was dit mijn eerste keer bij Max ICT dus gekozen voor betaling achteraf. Hier betaalde ik € 10,76 voor. Bezorging binnen 3-5 werkdagen.
De volgende dag ontving ik een factuur met de mededeling dat ik binnen 8 dagen moest betalen. De verzending zou echter pas 9 dagen later zijn. Ook in de algemene voorwaarden staat duidelijk vermeld dat binnen 14 WERKdagen ná ontvangst pas zou moeten betalen. Erg vreemd uiteraard.

Vervolgens verschoof de verwachte levering van 28 januari naar 10 februari. Terwijl de levertijd op de site verschoof naar 1-3 werkdagen. Vanuit de klantenservice een onduidelijk antwoord gekregen. Wel de opmerking dat de betalingsverplichting bleef staan.

Hierop de bestelling direct geannuleerd.

Conclusie: blijf weg van dit bedrijf. Prijzen zijn oké maar levertijden, voorraadindicatie zijn ronduit gelogen. Stel je voor dat je een iDeal-betaling doet, waarschijnlijk zie je je geld nooit weer.

Verzending was 3-5 werkdagen. Deze liep zonder bericht op tot 15 werkdagen terwijl de levertijd op de site terugliep naar 1-3 werkdagen.

Na bericht kreeg ik keurig antwoord echter niet het bericht wat ik zou verwachten.

Een XBOX One Elite Wireless Controller gekocht bij Max ICT op 13 Januari. Na langer te hebben gewacht dan de aangegeven levertijd, kreeg ik eindelijk een pakket binnen. Hierin zat het verkeerde product, namelijk een normale XBOX One controller, welke zo'n 100 euro goedkoper is.

Direct contact opgenomen met Max ICT, waarop ik een redelijk generiek mailtje op terug kreeg om een aanvraag voor RMA te doen. Na telefonisch contact met een geërgerd-klinkende supportafdeling een RMA verzoek ingediend. Vervolgens een week niks van gehoord, wederom gemailt dat dit geen manier van zakendoen is, en of ik eindelijk het verkeerde product kon retourneren. Na veel gedoe een email gehad met pakbon om het product terug te sturen. Na enkele dagen staat deze nog steeds op status "In afwachting van uw retourzending". Ik ben benieuwd of ik nu WEER het initiatief moet nemen om te ontvangen waarvoor ik heb betaald.

Dit is de eerste en laatste keer dat ik koop bij Max ICT, het is alsof ze je bij elke stap tegenwerken. Ik heb geen interesse in zakendoen met een partij die zo onwillend lijkt om te geven waar je voor betaald hebt. Ik ben benieuwd of ik uberhaupt het product ontvang...

Ik moest overal zelf achteraan, enkele mails en telefoontjes plegen om uberhaupt een stap verder te komen. Als je geen voorraad hebt van een bepaald product, scheep me dan niet op met een goedkoper product dan waarvoor ik heb betaald. Zeg gewoon wat er gaande is, desnoods annuleer ik mijn order en haal ik het ergens waar het duurder is maar ik het daadwerkelijk krijg.

Aan de telefoon klonk de klantenservice medewerker vermoeid en geërgerd om mijn vragen, en geven generieke antwoorden op hele specifieke vragen. Er word gerefereerd naar mails die niet zijn verzonden, en elke stap van dit drama heb ik ze in hun nek moeten hijgen om reactie te krijgen.

Gezien Max ICT de goedkoopste was die ook de volgende dag kon leveren, heb ik daar mijn ultrawide gekocht. Bestellen zelf ging vlekkeloos, ook al was ik enigszins huiverig na de berichten die ik hier las. Ze hebben mijn verwachtingen overtroffen! Product kwam netjes de volgende dag heelhuids binnen.

Verzending via DPD. Je krijgt wel een soort Track & Trace, maar veel meer informatie dan "de bezorger is onderweg" kan je niet verwachten. Kwam uiteraard wel op de dag zelf (rond het middaguur), maar een indicatie van levering zou handig zijn.

Op twitter contact met ze opgenomen omdat de foto's op de productpagina niet klopten. Gaven de garantie dat het artikelnummer leidend was en ik wel het goede product zou krijgen (Acer had zelf ook nog de foute foto's staan). Later nog contact opgenomen mbt de verzending, dit ging ook weer goed,

Op de website kan je alles vinden, wel wat verouderd maar bestellen en betalen werkt prima.

Zondag besteld, zondagavond stond de status op order naar externe leverancier verstuurd. Vanaf dit moment wordt het doorgaans de volgende dag geleverd staat er op de website. Het was zondag, dus maandag had ik t nog niet verwacht. Inmiddels was het donderdagochtend, nog steeds niks ontvangen. Gebeld, de jongen zou vond het idd lang duren, hij zou contact met de leverancier nemen en mij een mailtje sturen met de juiste bezorgdatum. Vrijdag nog niks ontvangen, weer gebeld, nu zag hij dat de bezorgdatum dinsdag zou worden. Dat is 9 dagen later i.p.v. de 1 tot 3 werkdagen! Mij benieuwen of ik het nog ga ontvangen na het lezen van onderstaande reviews.

Zondag besteld, zondagavond stond de status op order naar externe leverancier verstuurd. Vanaf dit moment wordt het doorgaans de volgende dag geleverd staat er op de website. Het was zondag, dus maandag had ik t nog niet verwacht. Inmiddels was het donderdagochtend, nog steeds niks ontvangen. Gebeld, de jongen vond het idd lang duren, hij zou contact met de leverancier nemen en mij een mailtje sturen met de juiste bezorgdatum. Vrijdag nog niks ontvangen, weer gebeld, nu zag hij dat de bezorgdatum dinsdag zou worden, de manier van leveren zou veranderd zijn, alle producten gaan nu eerst naar max ICT zodat zij de producten kunnen controleren. Raar dat het hierdoor een ruime week later wordt en dit niet op de website vermeld staat. Dat is 9 dagen later i.p.v. de 1 tot 3 werkdagen! Mij benieuwen of ik het nog ga ontvangen na het lezen van onderstaande reviews.

Een Intel i5 8600k besteld toen de stock schaars was, stond aangegeven als op voorraad, en voor lage prijs. Ik had al niet al te beste verwachtingen omdat het te mooi om waar te zijn leek.

Het was ook te mooi om waar te zijn. Na een week kreeg ik zonder uitleg zomaar een creditfactuur, en werd mijn geld teruggestort. Ik heb er verder niks over gehoord, gewoon zomaar een factuur waar niet eens duidelijk was dat ik mijn order niet doorging (ik moest googlen wat een creditfactuur was, want dit wist ik nog niet).

Na de creditfactuur heb ik een mail gestuurd om vriendelijk om nadere uitleg te vragen, hierop is niet eens een antwoord gestuurd. Ik koop zelf niet meer bij deze winkel.

goede website - bestelling gaat vlot- geleverd binnen voorziene termijn - product is perfect wat ik zocht en voldoet aan alle eisen

Levering perfect binnen voorziene tijd

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops