Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

Ik heb MaxICT opgebeld omdat ik zo snel mogelijk een headset nodig had, en wilde vragen of ze er een spoedzending van wilden maken. Een spoedzending was mogelijk, maar de jongen aan de telefoon bleek vlakbij mij te wonen en heeft aangeboden het product na zijn dienst nog bij mij thuis te komen brengen. FANTASTISCH :-)

Hallo Ed!

Bedankt voor je leuke en positieve beoordeling! De desbetreffende collega heeft je bedankje en waardering ontvangen en geeft aan graag net dat beetje extra te willen doen voor zijn klanten. Namens mijn collega en mijzelf heel veel plezier gewenst met je aankoop!

Max ICT Webcare

Bestellen werkt prima helaas bij wat aparte artikelen geen foto (denk aan de lijst unsorted artikelen van de tweakers pw). Vanuit die lijst was max-ict de goedkoopste. Had hanger systeem nodig voor aruba ap's.

Dit was een prive aankoop. Ook zakelijk bestel ik regelmatig vanuit bedrijf bij max-ict nooit problemen met levering.

Besteld, de dag erop verzonden en de dag daarna ontvangen en netjes verpakt.

Hoi Robby!

Superleuk om te mogen lezen dat je zo tevreden over ons bent! Het doet ons deugd dat we je bij zowel zakelijke bestellingen alsook met je privébestellingen mogen helpen. Mocht je weer eens een hardware- of softwarematige uitdaging hebben, dan doen we graag opnieuw ons uiterste best voor je!

Max ICT Webcare

Onprofessioneel en niet service gericht. Fouten worden niet hersteld. Slechte klachtafhandeling. Klanttevredenheid staat daar niet hoog op het vaandel. Ook op klacht.nl ziet het er slecht uit.

Bestelling verzenden aan mijn postbusadres via DPD kan niet, dat hadden ze moeten doen via PostNL zoals ik ook had aangegeven en aanvankelijk stond dat ook zo in mijn orderstatus. Hoewel... er stond dat het geleverd zou worden door TNT en die bestaat al sinds 2011 niet meer en is PostNL geworden.

Geen oplossing of alternatief bieden als iets is mis gegaan, niet reageren op mails, geannuleerde bestellingen niet op tijd terug betalen zodat je daar nog achteraan moet zeuren.

Goedemiddag gkteu,

Je bestelling is inderdaad niet verlopen zoals je van ons mag verwachten. De optie voor het verzenden naar een postbusadres werkt op onze vernieuwde website nog niet zoals het hoort. We hebben er daarom voor gekozen om voorlopig postbusleveringen niet meer te accepteren tot dit is opgelost. Ook bij de opvolging van je order is het een en ander misgegaan, waarvoor onze excuses. De betreffende medewerker is aangesproken om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet weer gebeurt. Tevreden klanten zijn heel belangrijk voor ons. We komen daarom graag met je in contact en hebben vanochtend geprobeerd je telefonisch te bereiken, helaas was dit zonder succes. Wil je ons laten weten wanneer we contact met je kunnen opnemen? Dit kan per e-mail naar webcare@maxict.nl.

Max ICT Webcare

Had een set videokaarten besteld, die volgens de website ruim op voorraad waren en volgende dag in huis.
Echter de dag erna konden ze melden dat de hardware niet op voorraad was en ook niet bij hun levrancier.
Bij annulering zeiden ze dat het geld met 5-10 werkdagen teruggestort zou zijn, ook niet echt klantvriendelijk.
Al met al ben ik erg teleurgesteld over de valse belofte en voorraad aanduiding van deze ondernemer

Na meerdere keren contact te hebben gehad kon het geld met wat meer spoed (uiteindelijk 4 dagen na bestelling en 3 dagen na annulering) terug op de rekening.

Beste Tom,

Vervelend om te lezen dat de videokaarten die je hebt besteld niet op voorraad bleken te zijn. Ik kan me je teleurstelling goed voorstellen. Fijn dat je toch de moeite hebt genomen om een reactie te plaatsen. We hebben op onze nieuwe website de voorraad en levertijden duidelijker vermeld. We geven nu bijvoorbeeld aan of wij de voorraad zelf in huis hebben of dat de voorraad bij een leverancier beschikbaar is. Bij jouw bestelling werd aangegeven dat de videokaarten op voorraad waren bij een van onze leveranciers in Nederland. Deze leverancier verstuurt de kaarten rechtstreeks, zodat je ze normaalgesproken de volgende dag in huis hebt. Helaas grepen we toch mis. En jij dus ook, waarvoor onze excuses. Dit is helaas niet altijd te voorkomen. Door de populariteit van cryptocurrency is de vraag naar videokaarten enorm; de beschikbare voorraad kan in een oogwenk verdwenen zijn. We kijken in een dergelijke situatie graag of we een alternatief voor je kunnen vinden. We begrijpen het echter ook volledig als je daar geen interesse in hebt en terugbetaling volgt dan binnen enkele werkdagen. We hopen op je begrip in deze situatie.

Max ICT Webcare

Weer goed geholpen. Staan altijd klaar om mee te denken met problemen en mogelijkheden. pluim voor het personeel in de concept store Tilburg.

Levering weer volgens afspraak geleverd.

Een verkeerde beslissing genomen betreffende een scanner. Even bellen, bespreken, andere scanner toegestuurd en een procedure opgestart voor retour sturen.

Beste Maurea,

Bedankt voor je positieve feedback, zo zien we het graag! De collega die je heeft geholpen is nog een beetje aan het nablozen van het mooie compliment. Veel plezier met je nieuwe scanner en als we nog iets voor je kunnen betekenen, dan weet je ons te vinden!

Max ICT Webcare

Service en klantgerichtheid zijn geen onderdelen van het DNA van deze organisatie, in tegen deel er wordt aan de telefoon ook in vele algemeenheden gesproken over 'dit hebben wij met dit product nog nooit eerder mee gemaakt heel vreemd dat het bij u wel defect is gegaan'. Klant aan het lijntje houden en geen alternatieve mogelijkheid tot oplossing bieden, dan 'reparatie' yeah ... right.

1 Simpel advies, bespaar je de moeite en ga met een grote boog om deze toko heen.

Product geretourneerd zonder te controleren of de reparatie is uitgevoerd door het reparatiecentrum.

6 Weken wachten, het product retourneren zonder geverifieerd te hebben of het defecte product ook daadwerkelijk is gerepareerd, ronduit waardeloos.

Beste Marc,

Bedankt voor je melding. Ik vind het heel vervelend om te horen dat het product dat je ter reparatie hebt ingezonden nog steeds defect was en je het opnieuw hebt moeten opsturen. Ook duurt de afhandeling van deze reparatie langer dan verwacht, waarvoor onze excuses.

Ik heb navraag gedaan bij onze afdeling Klantenservice, zij hebben op dit moment helaas nog geen nieuwe informatie. Mijn collega heeft na jullie gesprek van gistermiddag opnieuw verschillende keren contact opgenomen met het reparatiecentrum om tot een directe oplossing te komen. Zoals afgesproken blijft deze RMA bovenaan onze prioriteitenlijst staan en neemt mijn collega vandaag nog contact met je op.

Max ICT Webcare

Omdat de levertijd belangrijk was vooraf gebeld. Moederbord zou met 3 dagen hooguit 4 geleverd worden. Prima besteld. woensdag geen moederbord toch even gebeld. Was onderweg en zou donderdag komen. Geen moederbord donderdag. Opnieuw donderdag gebeld nee, het zou voor 100% vrijdag komen, zelf voor elf uur. Maar ook vandaag. Helaas geen moederbord. Weer gebeld en lag nog bij de leverancier. Ze zullen wel een betalingsachterstand oid hebben. Wij doen hier geen zaken meer mee aangezien dit niet de eerste keer is.

Het lukt MaxICT niet om iets op tijd te leveren. Beloftes overigens wel.

Werd iedere keer netjes te woord gestaan.

Beste Onsict,

Vervelend om te vernemen dat we niet binnen de beloofde tijd je bestelling hebben kunnen leveren. We vinden dit erg jammer en willen hiervoor graag onze excuses aanbieden. We zijn uitgegaan van de informatie van onze leverancier, welke helaas foutief bleek. Deze leverancier is hier direct op aangesproken en heeft verbetering beloofd.

Dankzij jouw melding zijn wij ook tot de ontdekking gekomen dat er een fout in de berekening van de levertijd op onze nieuwe website aanwezig is. Onze developers zijn direct aan de slag gegaan met deze bug, zodat het probleem nog voor het weekend wordt verholpen.

Graag willen we met jou kijken of we het ongemak kunnen verzachten en het vertrouwen dat je in ons had kunnen herstellen, we nemen hierover graag telefonisch contact met je op.

Beste Onsict,

Ik begreep dat mijn collega van de afdeling Verkoop telefonisch contact met je heeft opgenomen en ben blij te horen dat jullie samen een oplossing hebben gevonden. Heb je nog vragen of kunnen we nog meer voor je betekenen, dan horen we dit graag.

Max ICT Webcare

Vrijdag 2 maart 2x videokaarten besteld, waren er voldoende op voorraad (1-3 dagen levertijd), zaterdag waren er nog 45 op voorraad, vanmorgen waren er nog 25 op voorraad, vanmorgen via een moeizame chat sessie te horen gekregen dat ze de videokaarten niet meer voor me konden reserveren in het weekend.
De prijs was zaterdag wel ineens weer met €120 omhoog gegaan.
Dit is de manier waarop men hier zaken doet, het zijn gewoon een stel oplichters!!!
Ze maken gebruik van dagprijzen en deze zijn totaal niet representatief voor de daadwerkelijke prijs, nog nemen ze de verantwoordelijkheid van goed ondernemen door alsnog de kaarten voor de bestelde prijs te leveren.
Nee hoor gewoon bijbetalen voor andere videokaarten die ze zelf als alternatief aanbieden.

Mensen wees slim en laat deze toko linksliggen.

Had al eerder hier besteld en was daar zelf tevreden over, dus geen probleem om hier opnieuw te bestellen, aangezien ze de goedkoopste aanbieder waren.
Bestellen ging snel en werd keurig via mail geinformeerd. Levering volgens opgaaf en product was goied beschermd en verpakt.

Zet goed verpakt in piepschuim pellets en karton. Keurig conform opgaaf geleverd op de 2e dag na bestelling. (levertijd was 2 a 3 dagen)

Heb inmiddels een redelijke orderhistorie bij deze firma, hoewel ik normaliter voor beter aangeschreven shops ga. Dit is niet altijd een optie aangezien Max-ICT veel leveranciers lijkt te gebruiken, waarvan sommige uniek binnen Nederland.
Deze review is naar aanleiding van bestelling van een tweetal zeer nieuwe switches. Belofte van verzending op volgende werkdag is nagekomen. Statusupdates ietwat summier. Pakket goed verpakt, geen tracking info ontvangen. Kortom, goed.

Dit beeld komt overeen met eerdere ervaringen. Goede prijzen, ruim assortiment, soms wat onduidelijke levering.
Eenmaal eerder een RMA procedure bij Max-ICT doorlopen. De binnen garantieperiode defect geraakte videokaart was niet langer leverbaar. Er is toen een zeer vergelijkbare kaart als vervanging toegestuurd. De afhandeling duurde vrij lang (5 weken) maar de geboden oplossing was prima.

Verzending is gebeurd op de eerstvolgende werkdag na bestelling, zoals op de productpagina werd vermeld. Ik vermoed dat verzending direct vanuit een leverancier van Max-ICT is gebeurd. Het was fijn geweest om ook tracking info te ontvangen. Verpakking was prima in orde en er werd met PostNL geleverd.

Monitor besteld bij MaxICT, product was nog niet op voorraad, maar zou wel op tijd binnen zijn om binnen een kleine periode te worden geleverd. Dit klopte inderdaad en ik was snel geholpen door een medewerker van Max. Na de monitor getest te hebben vond ik hem er toch te gamey uitzien, ik heb toen besloten de monitor terug te sturen. Alles op tijd in orginele doos, en orginele verpakking, zonder beschadiging ingeleverd bij Max in de conceptstore in Tilburg.

Creditering zou snel volgen na een snelle check.

Inmiddels in de check uitgevoerd en alles is in orde, hiervoor heb ik wel 3 (drie) keer moeten bellen :-(.

Nu nog steeds geen creditering mogen ontvangen, ik zit inmiddels al bijna vier weken op mijn geld te wachten. Ik heb eigenlijk geen zin meer om te bellen, de medewerkers zijn super behulpzaam, maar ik schiet er weinig mee op. Ik denk dat ik mijn geld alleen maar terug ga krijgen na een schriftelijke in gebreke stelling, die ik net geschreven heb. Die gaat maandag de deur uit.

Het is werkelijk onvoorstelbaar dat de verwerking van een RMA zo lang duurt.
Paar weken voor de bestelling bij MAX een product bij Coolblue besteld, daar was alles binnen vier dagen verwerkt, goedgekeurd en teruggestort.

Toch maar eens langs gaan bij de buren max ;-)

Edit: op 16 Feb 2018 contact gehad met Jeroen van Max ICT. Hij gaat ervoor zorgen dat het geld binnen 1 tot 10 werk dagen terug wordt gestort. Als dat binnen deze 10 dagen gedaan wordt, dan pas ik de review aan.

Verzending was perfect en op tijd, niks op aan te merken.

Behulpzaam en vriendelijk, alleen kunnen zij je ook niet echt helpen met een RMA die niet beweegt.

Producten via website in voorraad, 2 x een bestelling geplaatst, levering vond plaats na 3 tot 5 werkdagen. Levering van product een 4 aan cijfer daarom 2 sterren. Als je een simpele vergelijking doet met Alternate krijgt Alternate een 10 en MaxICT een 6 aan cijfer voor levering. Volgens mij is AliExpress nog sneller dan MAXiCT. Contact Service Afhandeling krijgt een 10. MAXICT Graag aandacht aan Levertijd, Werk samen met Post.nl Zie Foto ik was 17-02-2018 de hele dag thuis.

Monitor besteld welke 1 a 4 werkdagen levertijd had. Binnen een paar uur een mail dat ze hem niet konden leveren en ook nergens meer te bestellen was. Dat was vreemd, andere tientallen winkels konden hem wel leveren.

In de ontvangen mail stond een link naar het product dat het inderdaad niet leverbaar was op hun website. Dus ik voer de EAN code op hun website in en zoek: jawel gewoon leverbaar met 4 uit hun eigen voorraad. Alleen hebben ze de prijs flink verhoogd.

Ben dan gewoon eerlijk dat je niet wil leveren of dat het een prijsfout betreft.

Meteen bij PayPal een geschil aan gemaakt dat de webwinkel niet wil leveren, ondanks voorraad; wat ze niet zouden hebben. En dat ik zsm mijn geld terug wil.

Had ik moeten weten na het lezen van meerdere reviews over deze winkel achteraf.

Met liegen lopen ke klanten weg en komen niet meer terug. Ben eerlijk en open; daarmee kun je blijven bestaan. Hoe kunnen ze eigenlijk nog bestaan na jaren en legio ontevreden klanten..?

Liegen dat een product niet leverbaar is om de prijs omhoog te kunnen gooien is waardeloos.

Woensdag 14/02/2018 een Gigabyte Z370 D3 moederboard besteld voor een zeer concurrerende prijs, €73 incl verzenden, eerder die dag had ik datzelfde board ook bij Azerty gezien voor €66 maar die hadden hun prijs weer verhoogd. Ik heb dus de order ontvangst bevestiging binnen gekregen, leverdatum etc. En dan gisteravond een berichtje dat het niet meer op voorraad is. Terwijl het (net als de soundbar in de review hieronder) overal goed verkrijgbaar is en er op woensdag nog genoeg op voorraad waren bij MaxICT zelf en bij de leverancier.

Ik begrijp best dat er waarschijnlijk iets mis is gegaan met de adaptive pricing omdat Azerty het product eerder die dag voor een verkeerde prijs op hun website had gezet, Maar geef dit dan gewoon toe en kom niet met een verhaal dat het product niet meer leverbaar is. Kom een koper tegemoet met een voorstel, maar zeg niet dat je het geld terug stort en ook het geld 5-10 dagen vasthoudt om de eigen liqiditeit te bevorderen.

Marc

Klant wordt afgescheept met een smoes en de terugbetaling van de factuur duurt 5-10 werkdagen, wat ik ook niet meer van deze tijd vind.

Bestelling gedaan, een soundbar aanbieding voor een scherpe prijs, betaald vervolgens krijg ik bericht dat apparaat niet meer leverbaar is omdat het uit productie zou zijn, terwijl apparaat pas half jaar op de markt is, vervolgens allerlei ander smoesjes om het apparaat niet te leveren. Is overal leverbaar ook bij max ICT maar tegen hogere prijs.

Elke keer andere smoesjes door klantenservice om niet te hoeven leveren.

Ik vroeg wat het verschil was tussen 2 identieke videokaarten via hun live chat...

MAXICT vertelde me dat het allebei dezelfde kaarten zijn maar dat ze kwamen van 2 verschillende leveranciers.

de prijs was toen al tussen die 2 bijna 200 euro verschil...

Na wachten op hun antwoord wat vrij lang duurde... ( Dit was trouwens al mijn 2e poging via hun live chat want via de 1e poging hebben ze me na 1 uur compleet genegeerd en de chat beeindigd ) hebben ze dus snel de prijs aangepast naar meer richting de duurdere variant.. het verschil is nu nog geen 50 euro wat ik echt veel geld vind.

En als excuus kreeg ik te horen dat ineens alles was uitverkocht bij de leverancier. Naar mijn mening grote ONZIN en slechte reclame en service naar de klant toe.

Er werd ook geen poging gedaan om mij tevreden te maken. Ik bestel in ieder geval hier niks meer!

slechte service naar mijn mening

de prijs was toen al tussen die 2 bijna 200 euro verschil...

slechte service naar mijn mening

Levering duurde veel langer dan aangegeven. Na ontvangst was ik niet tevreden, retourneren bleek niet mogelijk of ik moest een flinke fee betalen. Ik beschouw mezelf als een geroutineerd internet besteller, maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Ondanks de scherpe prijs, ik bestel hier nooit meer.

Product besteld met een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Na 7 werkdagen/ 9 dagen werd de bestelling bezorgt. Het product zelf was verder wel in een goede staat.

Klantcontact na 1 werkdag. Product/ telefoon was niet naar wens, terugsturen bleek niet mogelijk of ik moest een 25% (van de aankoopprijs) restockfee betalen + verzendkosten

De laatste 2 orders gingen mis: producten te laat deze keer. Vorige keer een toeslag moeten betalen voor een order dat enkele minuten na bestelling gewijzigd werd. Waardeloos.

Producten die niet in stock zijn, waarvan gezegd wordt dat ze binnen 3-7 dagen aanwezig zullen zijn, maar die pas 12 dagen na bestelling ten vroegste aan de deur liggen. Slechte service noemt men dat.

In een tijdperk waar je coolblue hebt, verwacht je dezelfde service overal. Zelfs Aliexpress geeft betere service. 'tja, dat is dan iets te laat', is geen antwoord wat je wil horen.

Geschrokken van de slechte reviews heb ik contact gezocht met MaxICT om na te gaan of mijn gewenste product daadwerkelijk op voorraad zou zijn en of de verwachte levertijd klopt die op de site vermeld staat. Mij is daarop uitgelegd dat de voorraad geen eigen magazijn is zoals bij consumentenleveranciers (zoals MediaMarkt) maar dat het gaat om de voorraad bij hun leveranciers. Dit verklaart daarmee ook de langere verzendtijd, aangezien het eerst nog vanuit de leverancier binnen moet komen.
Voor mij een helder verhaal en ik heb de bestelling geplaatst. Op de website stond dat de verwachte levertijd 4-7 dagen zou zijn, uiteindelijk waren dit 11 dagen. Normaal zou ik dit niet prettig vinden maar doordat ik de uitleg heb gekregen had ik daar volkomen begrip voor.

Tip voor MaxICT: geef dit verhaal van hierboven iets duidelijker aan voor de consument de bij jullie besteld, dan weet ik zeker dat er veel meer begrip komt voor langere levertijden.

Tip voor de consument: bij twijfel, neem contact op met MaxICT, zij hebben mij ook duidelijk te woord gestaan.

Ik ben netjes ingelicht over de werkwijze van Max ICT, wat voor mij doorslaggevend was om de bestelling te plaatsen.

Weer eentje waarbij deze webshop je laat bestellen en in twee dagen tijd de prijs verdubbelt waardoor je een mailtje krijg dat het niet mogelijk is dit product te bestellen. Terwijl er nog steeds voorraad is. Pure oplichterij en ik snap niet waarom deze nog bij tweakers vermeld staan.

moet ik ook nog enkele weken wachten op mijn reeds betaalde som. Blijkbaar is de consument niet erg goed beschermd voor oplichters zoals dezen.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops