Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

Gelokt met een laag geprijsd artikel, >300 euro aanbetaald, bleek een prijsfout. In e-mail waarin ze beweren dat het om een prijsfout gaat beloven ze binnen 48u het geld terug te storten, dat is inmiddels 192 uur geleden. Reacties op e-mail blijven uit.

Totaal geen reactie na een fout vanuit hun kant. Fouten zijn menselijk, maar handel het dan gewoon netjes en direct af.

Website zag er goed en overzichtelijk uit, veel producten met duidelijke beschrijvingen en goede priijzen.

Product op 27-07-2025 besteld, na ongeveer 5 mailtjes met de vraag wanneer het product verstuurd ging worden, uiteindelijke de track en track ontvangen op 27-08-2025, een hele maand later.
Dag daarna het product ontvangen.

Zeer slechte klantenservice, nooit antwoorden gehad op de vele mailtjes met vragen over duidelijkheid mbt de levertijd (dit omdat het weken na de besteldatum was).
Na een tijd de hoop opgegeven en gezegd dat ik geen product wil ontvangen, mijn bestelling wil annuleren en mijn geld terug wil krijgen.
Alleen een bevestiging van aanvraag van deze annulering ontvangen, daarna niks meer gehoord.
Toen opeens een week later, zonder enige communicatie ontving ik een track en trace code voor mijn bestelling.
Geld nooit terug gezien maar wel een (ongevaagd) product ontvangen.

Nooit hier bestellen!

Hier een bestelling geplaats op 18-07-2025 en zou op 21-07-2025 bezorgd worden. Het is nu 02-09-2025 en ik heb nog steeds niks ontvangen.. Je hoort verder ook niks vanuit Max ICT en de verwachte leverdatum staat nog steeds op 21-07-2025.

BESTEL NIKS BIJ DIT BEDRIJF!

Product nooit ontvangen, ook nog niet verstuurd 1.5 maand later.

2x een email gestuurd en nooit ook maar een reactie gekregen..

Na eerdere goede ervaring met maxict een PowerWalker VI 850SE UPS besteld.
Deze had ik nodig voor mijn NAS want mijn APC was overleden.

Helaas ging er wat mis met de levertermijn.

Woensdag avond besteld en zou dan vrijdag geleverd moeten worden.
Op dinsdag nog niets ontvangen en de klantenservice gebeld en had meteen contact met een medewerker die het e.e.a. heeft nagekeken en toegezegd om de track en trace code te mailen want die was nergens te vinden in mijn email of account bij maxict.

Donderdag deze ontvangen en het bleek dat de bestelling bij een van de buren was afgeleverd ( 2 huizen verder op).
Was eerst nogal teleurgesteld maar het is goed opgelost.

Ik denk dat de negatieve ervaring niet alleen aan maxict te wijten is maar ook aan de externe leverancier.

Levertermijn ruim overschreden, geen track en trace en ergens bij de buren afgeleverd.

Telefoon wordt snel opgenomen. Heeft wel 2 dagen gekost om de track en trace code te achterhalen.

CPU besteld welke alleen (nog) bij de Max ICT webshop te bestellen was. Product was goed geprijsd en werd snel geleverd.

Spannend (en via Klarna) want veel slechte reviews en met afstand de goedkoopste prijs. Eerder geleverd dan verwacht en in uitstekende staat ontvangen. De Roborock QREVO Plus besteld en tevreden over de afhandeling. Geen ervaring met de klantenservice.

Onlangs weer een goede ervaring gedaan met Max ict, zowel meermaals in het verleden. Powerbank recent bij hun besteld, goed getest en ben dan ook zeer tevreden over het product en de snelle levering. Jammer dat er ook negatieve ervaringen zijn, ik heb alleen maar positive te vermelden.

Zoals belooft vandaag besteld is morgen geleverd, dus perfect uitgevoerd.

In het verleden had ik een positieve ervaring met hun klantenservice, product was door transport beschadigd en is correct omgeruild.

Ik koos voor de laagste prijs en artikelen die volgens de site op voorraad waren. Helaas moeten de meeste artikelen, een week later, nog steeds binnenkomen. Jammer, want de prijs is goed, maar de beloften op de site worden niet waargemaakt.

Van de vier bestelde artikelen is er slechts één op tijd geleverd. De overige staan nog steeds op “wachten op voorraad” in de order, terwijl op de site stond: “Vandaag besteld, morgen in huis.”
[update: ] product na 10 dagen netjes ontvangen.

Ik heb twee keer gebeld. Pas bij het tweede telefoontje nam de helpdesk de moeite om de orderstatus te bekijken en mij terug te bellen.

Goede en duidelijke website waarbij producten makkelijk te vinden zijn. Zeer ruim assortiment. Goede telefonische bereikbaarheid bij vragen over product o.i.d. Emails worden vlot beantwoordt. Kundige vriendelijke medewerkers die je vragen kunnen/willen beantwoorden. In mijn geval heeft MaxIct een receiver van Magnat, die uit de productie is, bij leverancier in Dld kunnen bestellen. Voor een mooie prijs en receiver nw geleverd in 2 dgn aan huis. MaxIct bedankt en graag tot een volgende aankoop. Aanrader.

Verzending goed. Bezorger laat je tekenen bij ontvangst en pakket wordt aan je deur geleverd.

Goed. Vriendelijke en kundige medewerkers bij vragen over product of bestelling. Goede update's waar je bestelling onderweg is.

Laptop besteld, kwam volgende dag binnen en was veel goedkoper dan ieder alternatief. Schok van alle negatieve reviews, normaal geef je 1 ster als een product nooit aankomt of het bedrijf een complete scam is, dus hierbij wat positief tegengeluid en een oproep naar anderen om zorgvuldig met het geven van een review om te gaan.

Keurig op tijd aangekomen en laptop zat goed verpakt, zeer tevreden.

Wij bestelden als bedrijf meerdere producten bij Max ICT, waaronder een NUC en RAM-geheugen. De RAM bleek helaas niet compatibel met de NUC. Toen we het product wilden omruilen, kregen we te horen dat zakelijke klanten geen recht hebben op herroeping. Houd er dus rekening mee dat er voor bedrijven geen retourmogelijkheid is. Wij raden zakelijke aankopen bij Max ICT om die reden af.

De producten werden later geleverd dan verwacht, maar kwamen in nette staat aan.

De klantenservice was op zich vriendelijk, maar bood weinig inhoudelijke hulp. Ondanks dat wij aangaven dat het probleem waarschijnlijk bij het RAM-geheugen lag, werd ons gevraagd om de NUC retour te sturen voor RMA. We hebben vervolgens lang moeten wachten voordat we het product weer terug hadden.

Via Tweakers bij Max-ICT uitgekomen voor het bestellen van een Philips soundbar. Eigenlijk niet van tevoren gecheckt op reviews en ik schrok van de hoeveelheid slechte reviews die ik achteraf las.
Mijn zorgen bleken ongegrond. De soundbar is super snel geleverd en werkt perfect! Kennelijk doen ze dus ook nog wel wat goed 😉

De levering was keurig op tijd en verzorgd ingepakt. Een track & trace was misschien nog mooier geweest.

Laatste besteld bij maxict, verrassend genoed ging alles goed en had ik het product zoals beloofd de volgende dag binnen.

Pakker werd netjes de volgende dag geleverd en was goed verpakt.

Er stond dat er binnen 1 werkdag geleverd zou worden, na 10 werkdagen nog niks binnen. Ze nemen de telefoon ook niet op als je belt (sta al 30 minuten in de wacht). Bestel hier niet mensen.

Verzending is nog steeds niet aangekomen na 10 werkdagen, waardeloos dus.

Klantenservice is er niet, want er wordt niet opgenomen als je belt..

Wees gewaarschuwd met deze leverancier indien je hier zakelijke aankopen doet en hier een RMA voor moet indienen!!!

In korte tijd 2 zeer vervelende ervaringen met deze winkel gehad waardoor ik hier nooit meer iets ga bestellen.

In het eerste geval werd er gewoon een 10% restocking fee berekend van een product t.w.v 800 euro.
Dit ondanks ze zelf niet aan de leverdatum verplichting hebben voldaan en het product noodgedwongen bij een concurrent gekocht moest worden.

Laatste negatieve ervaring was een RMA van een product t.w.v ongeveer 25 euro.
Deze RMA werd afgewezen op basis van economische onhaalbaarheid.

NOOIT MEER Max ICT voor mij.

Moederbord besteld en na verschillende dagen wachten geleverd. Bij installatie werkte hij niet. Direct weer keurig ingepakt. Onderzoek internet liet zien dat dit moederbord niet met 14e generatie processors kon omgaan. RMA gemaakt en teruggezonden. Na een week nog geen reactie. Dus gebeld en zou gecrediteerd worden. Echter plotseling na 2 uur teruggebeld en er werd aangegeven dat er wat mankeerde aan het bord (koelpasta in de socket?). Kon hem weer toegestuurd krijgen om zelf te reinigen. Die keuze gemaakt en hierna alles stil. Geen reactie meer van MAX ICT, geen mail of telefoon en ook niets meer geleverd. Helaas niet vooraf de reviews bekeken, was via Tweakers.net zoektocht bij dit bedrijf beland. gelukkig betaald met creditcard, dus nu via VISA terugvordering ingediend.

Zou direct gelevert kunnen worden, maar kwam pas na 5 dagen

Zie mijn review. Eerst wel aangeven dat ik geld terug zou krijgen en daarna een vreemde smoes om het niet te doen.

Proces om order te plaatsen en te betalen ging zoals iedere andere webshop. Problemen begonnen pas daarna qua levertijd en klantenservice.

Ik had een product besteld dat volgens de website "direct leverbaar, volgende werkdag in huis" zou zijn. Na betaling op 28 mei bleef communicatie uit, geen verzendmelding, geen track & trace. Toen levering uitbleef heb ik op 30 mei geannuleerd — ruimschoots voordat het pakket op 2 juni pas werd bezorgd.

MaxICT weigerde echter om de verzendkosten van het retour te vergoeden, ondanks dat hun eigen voorwaarden aangeven dat dit wel moet bij foutieve levertijd op de website. Hun klantenservice hield zich vast aan vage claims over “geschatte levertijden” terwijl de site zelf juist stellig was over snelle levering. Ook is de niet onderbouwde claim dat het pakket al onderweg was duidelijk onjuist kijkend naar de uiteindelijke levertijd.

Ook werd nooit een track & trace gestuurd, wat opnieuw in strijd is met hun voorwaarden. Uiteindelijk werd ik aan het lijntje gehouden en bleef ik zitten met retourkosten voor hun fout.

Na mijn onderbouwde reactie stopten ze simpelweg met antwoorden. Zelfs het officiële klachtenadres, waar volgens hun beleid binnen twee weken op wordt gereageerd, blijft volledig stil.

Via Tweakers PW een camera uitgezocht en deze stond bij Max ict uit voorraad leverbaar, volgende dag geleverd. Getwijfeld om hier te bestellen, als alles zo slecht is zou het al lang failliet zijn, niet meer in PW staan of aangepakt worden voor wanpraktijken. Althans dat dacht ik…

Het product is nooit verzonden. Gedurende twee weken staat het artikel gewoon uit voorraad leverbaar, maar er komt niks.
Antwoord op eerste mail: we moeten het navragen, verder geen reactie gekregen.
Antwoord op tweede mail: waarschijnlijk komt het de 24e (juni).
Antwoord op derde mail: we denken het 2 juli te gaan verzenden.

Het is dus allemaal echt zo slecht bij dit bedrijf. Dit is op zijn minst oneerlijke concurrentie en zou wel eens aangepakt mogen worden. Ze blijven producten aanbieden waarvan ze weten dat ze deze producten niet kunnen leveren.

Als je vragen stelt krijg je geen antwoord, ze zeggen dingen na te vragen maar ook daar komt vervolgens geen opvolging op. Antwoorden die je wel krijgt zijn natte vingerwerk en zodoende wekken die alleen maar frustratie.
Ze reageren wel, dat dan weer wel.

De bestelling en betaling verliepen zonder problemen. De website gaf aan dat het product direct leverbaar was, wat voor mij de doorslag gaf om juist bij MaxICT te bestellen. Pas op maandagavond, enkele dagen na mijn bestelling, bleek via de orderstatus dat het artikel toch niet op voorraad was. Dit werd dus niet direct na de bestelling duidelijk. Ik ben hierover niet per e-mail geïnformeerd, wat ik niet professioneel vind. Dit hoort een webwinkel uit zichzelf te melden.

Er is niets geleverd. Het product werd op de website aangeboden als “direct leverbaar”, maar bleek dat in werkelijkheid niet te zijn. De voorraadstatus werd pas op maandagavond (na het weekend) aangepast in de orderstatus — zonder enige melding per e-mail. Ook op de productpagina bleef lange tijd staan dat het artikel direct leverbaar was. Uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd.

Na mijn eigen e-mailverzoek om de bestelling te annuleren, kreeg ik snel een reactie. De annulering werd de volgende ochtend bevestigd, en ik ontving bericht dat het bedrag teruggestort zou worden. Die afhandeling verliep correct en beleefd. Wat ik echt miste, was enige proactieve communicatie over de vertraagde levering. Als klant moet je niet zélf achter dit soort zaken hoeven komen.

Levertijd: 1-3 werkdagen, op voorraad bij leverancier. Deze informatie is gedurende mijn bestelling niet veranderd.

Feitelijke levering: 13-06 besteld, 24-06 verzonden. Tussendoor nog mail gestuurd, maar alleen een nietszeggende reactie terug gekregen van de klantenservice. Denk aan: "Wat vervelend, zal zo snel mogelijk worden verstuurd, op mijnMaxICT kunt u de status van uw bestelling volgen." Kortom, slecht.

Feitelijke levering: 13-06 besteld, 24-06 verzonden. Dat is veel later dan belooft.

Reactie van de klantenservice op mijn mail was nietszeggend, geen actie ondernomen, geen informatie ingewonnen bij de leverancier.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops