Gebruikers over webshop Wifimedia
Review toevoegenEen Ubiquiti AC LITE besteld bij WifiMedia.
Eerstvolgende werkdag geleverd en goed verpakt.
Toen na 1x het reset knopje induwen van de access point het knopje afbrak, heb ik de winkel gemaild of hier iets mee te doen valt. Ze vertelde me dat ik een RMA moest aanmaken. Hierna RMA aangemeld en kreeg binnen no-time reactie van de winkel met de mededeling dat ik het product kon omruilen voor een nieuwe. Super service!
Goed en met bubbelplastic verpakt.
KlantenserviceZie algemene beoordeling. Super goed behandeld.
Goede eerdere ervaringen gehad bij deze firma dus ook nu weer mijn producten daar aangeschaft, veel e-mails met status en verzenden etc gewoon helemaal goed.
VerzendingZoals de status bij het product aangaf voor 18:00 besteld morgen in huis. Bestelling kwam in een zeer nette verpakking binnen.
Zeer fijne winkel en website, ik koop hier vaak mijn gadgets. Als ik iets zoek kijk ik altijd even wat Wifimedia heeft zodat ik weet wat goed spul is.
In de Pricewatch komen ze er vaak goed uit, soms slechts enkele euro's duurder dan de goedkoopste. Omdat ik Arnhem woon ga ik het meestal zelf even ophalen. De winkelmedewerkers zijn altijd zeer behulpzaam en servicegericht, ze nemen echt de tijd voor je om je zo goed mogelijk te helpen.
Veel apparatuur staat uitgestald in de showroom zodat je er even mee kunt spelen. En wat er niet staat willen ze altijd even voor je pakken.
In het verleden heb ik me ook wel eens bedacht, dan wou ik toch een beter of uitgebreidere product en tot nu toe was het geen enkel probleem om het te ruilen. Ze weten inmiddels dat ik zeer zuinig ben met apparatuur en verpakking zodat ze het moeiteloos weer opnieuw kunnen verkopen.
Mijn Audioengine A5 speakers waren aan vervanging toe. Contact gehad met WifiMedia welke mij een heel mooie aanbieding deden voor het nieuwe (A5+) model. Contact perfect, zelfs in weekend!
VerzendingSnelle verzending met mails over de status en T&T code.
KlantenserviceSnel en duidelijk contact, zelfs als het niet meteen over verkoop van producten gaat, super!
Had als enige de Ubiquiti AP-AC-Lite op voorraad. Besteld en de volgende dag in huis. Op een e-mail kreeg ik binnen 30 minuten een keurig antwoord. Kortom een aanrader.
Via de nieuwsbrief kreeg ik informatie dat de curved OLED tv die ik wilde hebben net op voorraad was. Nadat ik had gebeld werd er een exemplaar achtergehouden. Enkele dagen later naar Arnhem gereden en daar uitgebreid de tv kunnen testen met eigen media onder het genot van lekkere koffie. Daarna een goede deal gemaakt!
VerzendingDe tv werd gratis thuis bezorgd. De bezorger belde een uur van tevoren hoe laat hij er zou zijn. Hij hielp ook mee met installatie en bood aan het verpakkingsmateriaal mee terug te nemen.
KlantenserviceNa een paar weken merkte ik dat de curved OLED niet voldeed aan mijn verwachtingen (reflecties, schermmaat net te klein) en met Rik heb ik een goede afspraak kunnen maken om hem om te ruilen voor een flat OLED.
Fantastische service! Eindelijk na jaren wifi problemen een oplossing gevonden bij Wifimedia.
Een echte aanrader voor iedereen!
Nogmaals dank wifimedia.
Buitenissig goed advies over van alles en nogwat, vooral door Roel, die zelfs vragen beantwoord over die producten die ik elders moest bestellen (i.v.m. retour-policiy op 'speciale' bestelling; dat is dan ook mijn enige kritiekpuntje, en overigens best begrijpelijk). Roel vond zelfs opstellingen (voor mijn surround/atmos) die niemand verder kon vinden; WifiMedia ging echt op zoek en vond de opties in een online PDF. Pagina ik meen 46 & 47 van de 200+. Zeer grondig! Ik ben de boel aan het printen - typisch geval van RTFM.
Mijn Synology was keurig door het team van WifiMedia in elkaar gezet, en ik moest zelfs 'verhinderen' (heel vriendelijk aangeboden van hen hoor) dat ze meteen de door mij gewenste RAID gingen aanmaken. Ik wilde het gewoon zelf uitzoeken, dat soor typen heb je ook ;p.
Maar ze willen alles voor je doen, inclusief Firmwate Updates etc.
Over klachtenservice kan ik niets zeggen maar zoals gezegd, de klantenservice is uitstekend. Men is ondanks drukte toch bereid om terug te bellen, als het moet 3x, en keurig met collegas door te prutsen en mee te denken, net zolang tot iedereen blij is.
Ik ben blij!
NAS AS-3102T besteld. Goed te vinden op de website en goed te vergelijken! Ik had de NAS besteld in het Black Friday weekend. Tijdens dit weekend gaf de winkel 10% korting op bepaalde nassen. Deze stond er niet bij. Toch de code ingevuld en kreeg de 10% korting. Netjes/sportief van de winkel. Tot nu toe erg blij met mijn aankoop!
VerzendingNAS zat samen met 2 HD's keurig in een grote doos. Ruimte in de doos was stevig gevuld met luchtzakjes. Alles dus stevig vast en er kon eigenlijk niets mis gaan tijden transport, en dat is ook niet gebeurd.
Kreeg een zeer fraaie versterker aanbieding via Pricewatch en enige dagen later besteld met wat luidsprekerkabel, ging gemakkelijk en vlot, één dag later bezorgd.
VerzendingPrima, in originele doos, alleen luidsprekerkabel was eraan toegevoegd wat geen probleem was.
3 jaar geleden een Synology DS413 met 2 bijbehorende schijven gekocht. 3 jaar zonder problemen gebruik gemaakt van de NAS tot vorige week. Wifimedia heeft mij goed geholpen met het uitzoeken van het probleem en geadviseerd in de oplossing.
Klantenservice3 jaar nadat ik mijn Synology DS413 bij Wifimedia heb gekocht kreeg ik vorige week problemen nadat twee keer abrubt de stroom uitviel. Via email contact gezocht met Wifimedia. Omdat het toch te ingewikkeld werd heb ik ervoor gekozen naar Arnhem te rijden. Ze hebben me goed geholpen. Het bleek uiteindelijk niet aan de NAS te liggen, maar aan het netwerk.
Na extra advies, zeer tevreden weer de deur uitgegaan. Wifimedia heeft de klant duidelijk hoog in het vaandel staan!
Na een lange periode onze Synology Nas 212 + te hebben gebruikt, viel het eraan bevestigde element 213 steeds uit.
KlantenserviceThuis via de telefoon allerlei tips gekregen maar helaas .
Daarna met de elementen terug naar de winkel waar kostenloos het systeem werd gecheckt.
De verbindingskabel is kostenloos vervangen waarna nu ons systeem weer als vanouds werkt.
Bedankt voor deze prima services!
Een rit naar Arnhem was dus zeer de moeite waard.
Prima service, het bestelde product werd stipt geleverd op de afgesproken dag, snelle levering zoals beloofd.
VerzendingCorrecte verzending, het product werd via koerier (ik dacht PostNL) aan de voordeur afgeleverd, is super makkelijk.
KlantenservicePrima omschrijving product, product voldoet prima en maakt beloften waar. Je kan op de website goed uitleg vinden en ook alternatieve producten zien.
Per email een afspraak gemaakt voor een demo van een LG Oleg 4K tv. We werden ontvangen met koffie en thee en hadden alle tijd om de meegebrachte USB media en blu-rays te testen. Er werd nog een Oppo speler aangesloten - helemaal goed. De verkoper liet ons uitgebreid en rustig kijken en uitproberen.
Vervolgens nog over de prijs gehad en een goede deal gesloten. Helemaal happy :-)
Wifimedia heeft een webwinkel zoals ie hoort te zijn: snel, prettig in het gebruik. Communicatie op hoog niveau.
VerzendingEr bleek een voorraadprobleempje te zijn, waardoor het product niet de volgende dag geleverd kon worden. Wij werden daarover correct geïnformeerd; men compenseerde spontaan. Zeer soepel opgelost.
KlantenserviceZie hiervoor, service op hoog niveau. Geen ervaring met klachten.
week geleden bij deze winkel een Asus RT-AC66U gekocht.
dit was ook op advies van de verkoper daar.
erg prettig geholpen en er werd goed geluisterd naar wat mijn wensen waren.
na een behoorlijke lange uitleg herhaalde de verkoper al mijn wensen om zeker te weten dat deze router overal aan voldeed.
kijk dat noem ik nou goed naar de klant luisteren.
daarom vond ik het ook de moeite waard hun een uitstekende rating te geven!
top jongens! wou dat het op meer plekken zo was.
de router voldoet overigens meer dan genoeg aan mijn wensen wat een top ding.
Zeer duidelijke website. Voorraden en levertijden kloppen.
Goed assortiment en duidelijke product omschrijvingen.
Bundel aanbiedingen worden getoond
Snelle verzending en verwerking
KlantenserviceZeer snelle en correctie reactie op e-mail verkeer
Uiterst coulant met retourneren.
Al enige tijd geleden, toen ging alles volgens afspraak en was er voldoende tijd voor uitleg.
Verzendingverzending van garantie artikel, RMA donderdag verstuurd en zaterdag vervangend artikel ontvangen.
KlantenserviceSoms kunnen bedrijven zinloos heel lang ontwijkende vragen stellen, soms verwacht je dat een bedrijf nog wel ergens op terug wil komen. Niet bij mij, in de tijd dat ik had gedacht in behandeling te worden genomen was vervangend artikel al ontvangen.
Duidelijke website, uitgebreide productomschrijving en een prima orderproces. De juiste updates ontvangen omtrent de geplaatste bestelling.
VerzendingSnelle levering en geheel volgens hun aangegeven levertijden. Goed verpakt, niets op aan te merken.
Na een korte zoektocht uitgekomen via de Pricewatch bij WifiMedia voor een Netgear Nighthawk X4, waarbij ze niet alleen de beste prijs, maar ook de shop waren met de beste reviews. Dit is voor mij een belangrijk punt geweest en besloten hier de bestelling te plaatsen.
VerzendingOrderbevestiging van de order was niet alleen snel, maar ook de verzendgegevens landden snel in mijn mail. Vanmorgen rond half 11 de zending ontvangen, perfect verpakt in een nette doos, met goede opvulling. Zeer correct!