Gebruikers over webshop Wifimedia
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenProduct was makkelijk te vinden en te bestellen. Geen problemen ondervonden t/m de betaling. Bovendien bieden ze zeer goede prijzen!
VerzendingIk heb uiteindelijk een half jaar gewacht voordat mijn TV geleverd werd. Het was namelijk het nieuwste model 83 inch top model en de importeur had leveringsproblemen.
Mijn beoordeling is dus niet tegenover de webshop, zij konden hier ook niets aan doen.
Door de extreem lange levertijd enorm veel contact gehad met de klantenservice. Zij stonden mij altijd zeer vriendelijk te woord en het enige verbeterpunt (gaven ze zelf ook toe) is dat ze geen enkele keer proactief naar mij hebben gebeld met een status update of als een afspraak vanuit de importeur weer niet gehaald ging worden. Ik moest er continu achteraan bellen.
Ze hebben uiteindelijk door dit uitzonderlijke geval meerdere malen compensatie gegeven in verschillende vormen en uiteraard de belofte dat ze gaan werken aan betere communicatie.
Alles bij elkaar wat mij betreft een prima ervaring met de webshop in een bizarre situatie. Ik zou de webshop dus gewoon aanraden bij anderen!
AlgemeenVanaf het moment in de winkel, tot het leveren en plaatsen super! Ook toen product niet meer leverbaar was gezorgd voor een top alternatief. Het langer wachten was daardoor geen probleem. Goed en prettig meegedacht. Offerte snel binnen en ook betaling via link erg makkelijk.
Producten top! Super gemonteerd en geïnstalleerd. Deze winkel is aan iedereen aan te raden!
recent wat problemen gehad met verbinding/aansluiting. Gebeld met monteur, super goed geholpen en probleem samen kunnen oplossen. Top!
AlgemeenIk wilde in elke kamer van mijn huis dezelfde geluidskwaliteit met Sonos-producten en Wifimedia heeft alles perfect geleverd én geïnstalleerd. In eerste instantie dacht ik het zelf te doen, maar daar ben ik gelukkig snel van teruggekomen – dit was echt vakwerk!
VerzendingDe verzending was super snel. Ze hadden alles op voorraad en het was zo geregeld.
KlantenserviceHet team van Rik heeft alles professioneel opgehangen, geïnstalleerd en ook nog eens netjes opgeruimd. De service was snel, zorgvuldig en ontzettend vriendelijk. Dankzij hen kan ik nu elke dag genieten van een fantastische geluidservaring in mijn hele huis.
Super bedankt! Ik zou dit bedrijf absoluut aanraden!
AlgemeenIk heb een prachtige Sonos surround-combinatie aangeschaft in combinatie met een tv. De jongens hebben met veel zorg alles netjes opgehangen en hadden de juiste materialen bij zich om alles perfect te bevestigen. De levering vond binnen 48 uur plaats. Toen ik in de winkel en het Experience Center alle modellen vergeleek, bleek dit de beste keuze die ik kon maken.
VerzendingWas snel en op tijd niet verzonden maar geïnstalleerd
Top!
Snel en offerte traject was goed ze denken mee. Ik had eerst voor andere tv gekozen.
AlgemeenSlechte ervaring all-round. Op 28 november product besteld, ruim 2 weken gewacht zonder dat het bedrijf in de tussentijd contact opnam m.b.t. vertraging, en vervolgens ook nog veel gedoe met het terugbetalen van de bestelling (die ik uiteindelijk wegens de lange wachttijd heb geannuleerd en elders heb gedaan).
VerzendingHet product dat ik bestelde zou volgens de website "binnen 1 tot 3 werkdagen" worden bezorgd, waarbij ik de optie voor bezorging op de volgende dag kreeg. Hiervoor koos ik, echter heb ik uiteindelijk ruim 2 weken gewacht waarbij ik (na zelf met de winkel contact op te nemen) steeds te horen kreeg dat zij "nog wachtten op bericht van hun leverancier". Uiteindelijk gekozen om te annuleren.
KlantenserviceBij het terugbetalen van de geannuleerde bestelling heb ik tot 2 keer toe 2 weken (dus in totaal een maand na het annuleren van de bestelling) gewacht op PayPal terugbetalingen die uiteindelijk wegens een te lange verwerktijd werden gecancelled. Uiteindelijk heb ik het geld na ruim een maand (vandaag, 2 januari) terug ontvangen. Ik ben hierbij wel vriendelijk geholpen door de financiële afdeling, vandaar de voldoende score.
AlgemeenIk was opzoek naar een mooie Sonos oplossing, alleen wist ik niet wat ik nu exact nodig had. Na goed geholpen te zijn mocht ik in de speciaal ingerichte Sonos luister ruimte even het effect van de Sonos opstelling beleven.
Erg prettig om rustig en op mijn gemak te kunnen kijken naar de beste match, medewerkers weten waar ze het over hebben! Erg blij met mijn aanschaf.
De extra service vanuit het team van Wifimedia is top, zo kon ik mijn bestelling thuis laten afleveren en ook de installatie laten uitvoeren. Erg fijn!
KlantenserviceVakbekwame mensen, meedenkend en uiterst vriendelijk, blij met het advies en tips voor de volgende aanschaf, een bijpassende tv!
Stonden mij snel te woord
AlgemeenNa lang zoeken online dit bedrijf gevonden en konden exact leveren voor mijn huis wat ik nodig had. Een compleet unifi netwerk, Sonos voor alle kamers en de perfecte TV voor in de woonkamer. Goed geadviseerd en eerlijke prijzen!
VerzendingLevering was keurig op tijd volgens afspraak.Geen op of aanmerkingen.
KlantenserviceGoed geadviseerd. En geholopen door Rik en Tom. Verstaan hun vak.
AlgemeenRuim aanbod voor en toch snel precies gevonden wat ik zocht en direct eenvoudig besteld.
VerzendingHet product was nog iets eerder binnen dan verwacht, super! Verder gewoon netjes ingepakt zoals het hoort.
KlantenserviceIk had een vraag over de installatie en kreeg gelijk iemand aan de lijn. Na wat geklungel en hulp helemaal gelukt.
AlgemeenProduct besteld op dinsdag ochtend, was op voorraad en direct leverbaar, maar op vrijdag nog steeds geen trackingcode ontvangen.
VerzendingNiet geleverd, willen niet leveren voor de prijs waarvoor hij gekocht is, ondanks dat hij bij meerdere winkels een vergelijkbare prijs had op moment van bestellen.
KlantenserviceWillen de bestelling niet leveren voor de prijs waarvoor ik hem heb besteld. Zeggen dat hij niet meer leverbaar is maar de koptelefoon staat nog steeds op de website echter nu 249 euro duurder.
Proberen me dan ook nog eens een Demo model aan te smeren voor het bedrag wat ik voor een nieuw model had betaald.
Sla deze winkel over!
AlgemeenTwee (kleine) bestellingen geplaatst hier tot nu toe en de service was continu goed. De laatste bestelling bevatte een product wat niet op voorraad was, en zonder extra kosten hebben ze de overige items alvast verstuurd.
AlgemeenIk heb mijzelf nooit aangemeld voor de nieuwbrief, ik krijg toch spam (vandaag). Laatste bestelling was eind 2020, dus ze hebben mij nu pas ergens automatisch aangemeld voor deze spam.
AlgemeenNa lang twijfelen contact opgenomen met Wifimedia.
Ik zocht een totaaloplossing voor mijn hele woning. Kort na het telefoongesprek een afspraak gemaakt in het experience center. Hierbij ben ik onder het genot van den goede kop koffie voorzien van alle informatie die ik zocht. Binnenkort word mijn woning aangepakt en voorzien van meerdere TV’s met een goede geluidsinstallatie, een top wifinetwerk en meerdere camera’s.
Alle nodige producten zijn voor me besteld en worden meegenomen door de monteur met de installatie, ik heb hier zelf geen omkijken na. Super!
KlantenserviceTijdens mijn afspraak is er een medewerker die alle tijd voor me heeft om alles rustig door te nemen. Geen enkele vraag is te gek.
AlgemeenGoed geregeld,snelle service.televisie en soundbar heel snel geleverd en opgehangen.Wim is er heel blij mee dus dan ben ik dat ook.Complimenten aan Roan voor de duidelijke uitleg en service.Ik zou iedereen aanraden om hier te kopen.
VerzendingZeer snel,Wim had het besteld en de volgende dag werd het geleverd en ook opgehangen.
KlantenserviceRoan je bent een topper.Zeer kundige uitleg en neemt uitgebreid de tijd voor onze vragen.Gr Wim en Ans.
AlgemeenEen Chord DAC in de winkel besteld. Verkopers met kennis van zaken, die niet zelden spreken uit eigen ervaring. Advies uit de eerste hand zeg maar!
VerzendingIn winkel besteld en binnen aangegeven levertijd is met mij telefonisch contact opgenomen. Gekozen voor ophalen in de winkel, maar gratis verzending was ook een optie.
KlantenserviceVriendelijke verkopers met kennis van zaken en nemen alle tijd voor je. En de koffie is ook nog eens lekker!
AlgemeenBestellen en betalen gaat prima. Ook met in3pay. Info op websitebezoek is prima. Prijzen ook okay.
Retourneren 1 ramp. Zie verder.
Was niet binnen de gestelde termijn geleverd. Wrs omdat het een 2de kans artikel was?
ps: Blijkt dat ik na 16.00 besteld had. Dus klopt mijn kritiek niet.
De koptelefoon geretourneerd. Verwerking gaat erg traag. Alsof ze retourneren willen ontmoedigen.
Ze hebben een week na ontvangst de koptelefoon nog steeds niet retour gemeld bij in3pay. Voor mij een reden om niet meer bij Wifimedia te bestellen. Jammer, want in het verleden ook boxen bij ze gekocht.
AlgemeenIk had een speaker set gekocht bij Wifimedia, 1 dag na de aankoop is deze set 30 euro afgeprijsd. Ik heb aan wifimedia gevraagd of het mogelijk was het product voor dezelfde prijs te krijgen (dus 30 euro retour).
Binnen 1 dag kreeg ik een mail terug waarin Wifimedia aangaf dat dit geen probleem was. Geld daarna teruggekregen. Kortom prima bedrijf, en met mijn sample size van 1 een prima klantenservice.
Algemeen3-4 maal hier besteld, en elke keer een goede ervaring.
Website is duidelijk en voorraad klopt.
Enkele tips zijn (als Wifimedia hier meeleest) dat het fijn zou zijn als ze meer voorraad voor hun Moondrop producten hebben, zodat ze minder vaak uitverkocht zijn.
Zou ook graag meer merken in hun assortiment zien, zoals Softears, Thieaudio, en DUNU.
Verzending was op tijd.
Let wel op dat deze shop niet in het weekend verzendt.
AlgemeenHet was mijn eerste ervaring met Wifimedia, omdat er weinig reviews zijn en mijn ervaring niks te wensen overliet, lijkt het me niet ongepast bij deze dan ook een positieve shop review achter te laten.
Het lage aantral reviews hoeft bij deze winkel absoluut geen reden te zijn om verder te kijken naar een andere shop.
De router was in de originele doos verpakt in een groter karton, welke gevuld was met voldoende materiaal om een veilig transport zeker te stellen. Als in Duitsland wonende Tweaker was het geen probleem bij Wifimedia te bestellen, dit in tegenstelling tot verscheidene concurrenten.
De levering in Duitsland werd verzorgd door Hermes, een onderneming die er in de regel geen enkele moeite mee heeft z'n slechte reputatie te onderstrepen, dat is echter iets waar Wifimedia zelf geen controle over heeft. Het pakket is, gezien de drukte van Black Friday, met een verwachte dag vertraging aangekomen, dus wat dat betreft zowaar een meevaller.
Belangrijk te weten is dat het pakket op dezelfde dag van bestelling uit Nederland verzonden was en een tracking nummer meekreeg. Top dus, niks op aan te merken.
AlgemeenBegin 2022 een dure headset gekocht bij Wifimedia.
De kwaliteit van het product viel in mijn geval tegen, binnen een jaar twee fatale defecten.
Na de eerste retourzending heb ik snel een nieuw exemplaar toegezonden gekregen.
Na de tweede retourzending is de headset opgestuurd naar de fabrikant voor reparatie. Na blijk dat deze niet te repareren was is mij gemeld dat het volledige aankoopbedrag wordt gecrediteerd.
Heldere communicatie, denkt in het belang van de klant.
AlgemeenBestelproces verliep soepel, alles makkelijk te vinden en makkelijk te bestellen. Betalen ging ook vlot.
VerzendingGoede levertijd, binnen enkele werkdagen zoals aangekondigd. Degelijk verpakt en afgeleverd.