Gebruikers over webshop Wifimedia
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenSite was wat rommelig, maar betrouwbaar, snelle bezorging, had als enige site een Shokz hoofdtelefoon voor een lagere prijs
VerzendingSnelle levering, stevige doos en goed ingepaktin een opgevulde bezorg doos
AlgemeenOp zoek naar IEMs, mailcontact gehad over demo dat was helaas met een selectie van de IEMs mogelijk. Via site besteld met 30 dagen retour optie maar van plan de IEM te houden!
VerzendingProduct werd snel verzonden en is aangekomen op de aangegeven dag. Goed verpakt en dus in goede staat ontvangen
KlantenserviceMailcontact gehad over IEMs op demo beluisteren. Snel reactie en behulpzame antwoorden, helaas beperkt deel van de aangeboden IEMs op demo maar duidelijke uitleg over wat mogelijk is qua bestellen en retourneren. Vriendelijke houding.
AlgemeenBestelling snel verzonden en goed verpakt ontvangen, helaas had ik niet goed opgelet en verkeerde product besteld. Gelukkig kon dit weer netjes retour verzonden worden.
VerzendingGeen opmerkingen, alles was goed ingepakt en op tijd bezorgd.
KlantenserviceTot nu toe super, ervan uitgaande dat ik mijn geld retour krijg .
AlgemeenVia bol dus bepaalde dingen liggen vast, maar bijv. omschrijvingen en afbeeldingen waren helder. Ik ben tevreden over prijs en levertijd.
VerzendingVerpakking was perfect, schade is op deze manier volledig uitgesloten.
AlgemeenDe website is goed geüpdatet alles werk snel en is snel te vinden. Enige wat wat minder is dat ik me bestellingen voor de geüpdatet website niet meer kan zien maar verder super.
VerzendingVerzending is top word snel en goed geleverd alles is netjes ingepakt.
KlantenserviceEr was een pakketje kwijt bij post nl en dat werd netjes en goed opgelost.
Algemeenover het algemeen een goede ervaring. Het product dat ik wilde was in de aanbieding. Leuk!
VerzendingHet werd op tijd geleverd, goed verpakt. De trackinggegevens waren nauwkeurig.
AlgemeenHoofdtelefoon gekocht, FiiO FT1 Pro, snel geschipped en geleverd, geen extra problemen, gewoon gelukt, net zoals een shop moet zijn.
VerzendingEr stond op dat het in op de 27ste zou geleverd worden (25ste besteld) en is toegekomen op de 26ste, nice, minder wachten!
AlgemeenHeldere en makkelijke site, fijne navigatie door het assortiment, snel gevonden wat ik wilde. Besteld en volgende dag in huis. Top service.
VerzendingBesteld en volgende dag in huis ..
Tuut tuut da's snel ;-)
Algemeengoede service, pakket is goed binnen 2 dagen binnengekomen. Goede mail communicatie en veel assortiment.
Verzendinglevering was op tijd en het pakket is volgens afgesproken tijd binnengekomen.
AlgemeenVandaag bij Wifimedia super goed geholpen met een aankoop van een OLED tv waar de keuze is gevallen op de LG G5 77"
Tevens een uitgebreid plan gekregen voor een Ubiquiti oplossing in huis die ik later zal kopen bij ze.
Verzending per direct in orde gemaakt de tv is morgen al in huis. Online service vanuit de fysieke winkel.
KlantenserviceWerd vriendelijk en geheel vrijblijvend geholpen. Er is heel veel kennis en alles werd uitgebreid toegelicht en gedemonstreerd.
AlgemeenIk heb de iFi GO Link Max gekocht en ik kan zeggen dat het geluid fantastisch is. Als je denkt dat je elke noot van je favoriete nummers hebt gehoord, probeer ze dan nog eens te beluisteren met een goede koptelefoon (ik gebruik een Beyerdynamics DT 770 Pro 80 ohms). Je zult verbaasd zijn hoeveel je voorheen niet hoorde . Idealiter zouden zulke dongles een afneembare kabel moeten hebben, maar tot nu toe zie ik daar geen grote problemen mee.
AlgemeenBestelling was zo geplaatst. Daarna snel bevestigingsmail ontvangen en informatie over de levering.
Ik ben al jaren een tevreden klant.
Het product was zeer snel geleverd en in degelijke verpakking.
KlantenserviceNu geen klantenservice nodig gehad, maar bij eerdere producten wel. Toen prima geholpen door personeel met verstand van zaken.
AlgemeenCommande facile, arrivée à temps (un peu à l’avance) et en bon état.
Je recommande
AlgemeenProduct was makkelijk te vinden en te bestellen. Geen problemen ondervonden t/m de betaling. Bovendien bieden ze zeer goede prijzen!
VerzendingIk heb uiteindelijk een half jaar gewacht voordat mijn TV geleverd werd. Het was namelijk het nieuwste model 83 inch top model en de importeur had leveringsproblemen.
Mijn beoordeling is dus niet tegenover de webshop, zij konden hier ook niets aan doen.
Door de extreem lange levertijd enorm veel contact gehad met de klantenservice. Zij stonden mij altijd zeer vriendelijk te woord en het enige verbeterpunt (gaven ze zelf ook toe) is dat ze geen enkele keer proactief naar mij hebben gebeld met een status update of als een afspraak vanuit de importeur weer niet gehaald ging worden. Ik moest er continu achteraan bellen.
Ze hebben uiteindelijk door dit uitzonderlijke geval meerdere malen compensatie gegeven in verschillende vormen en uiteraard de belofte dat ze gaan werken aan betere communicatie.
Alles bij elkaar wat mij betreft een prima ervaring met de webshop in een bizarre situatie. Ik zou de webshop dus gewoon aanraden bij anderen!
AlgemeenVanaf het moment in de winkel, tot het leveren en plaatsen super! Ook toen product niet meer leverbaar was gezorgd voor een top alternatief. Het langer wachten was daardoor geen probleem. Goed en prettig meegedacht. Offerte snel binnen en ook betaling via link erg makkelijk.
Producten top! Super gemonteerd en geïnstalleerd. Deze winkel is aan iedereen aan te raden!
recent wat problemen gehad met verbinding/aansluiting. Gebeld met monteur, super goed geholpen en probleem samen kunnen oplossen. Top!
AlgemeenIk wilde in elke kamer van mijn huis dezelfde geluidskwaliteit met Sonos-producten en Wifimedia heeft alles perfect geleverd én geïnstalleerd. In eerste instantie dacht ik het zelf te doen, maar daar ben ik gelukkig snel van teruggekomen – dit was echt vakwerk!
VerzendingDe verzending was super snel. Ze hadden alles op voorraad en het was zo geregeld.
KlantenserviceHet team van Rik heeft alles professioneel opgehangen, geïnstalleerd en ook nog eens netjes opgeruimd. De service was snel, zorgvuldig en ontzettend vriendelijk. Dankzij hen kan ik nu elke dag genieten van een fantastische geluidservaring in mijn hele huis.
Super bedankt! Ik zou dit bedrijf absoluut aanraden!
AlgemeenIk heb een prachtige Sonos surround-combinatie aangeschaft in combinatie met een tv. De jongens hebben met veel zorg alles netjes opgehangen en hadden de juiste materialen bij zich om alles perfect te bevestigen. De levering vond binnen 48 uur plaats. Toen ik in de winkel en het Experience Center alle modellen vergeleek, bleek dit de beste keuze die ik kon maken.
VerzendingWas snel en op tijd niet verzonden maar geïnstalleerd
Top!
Snel en offerte traject was goed ze denken mee. Ik had eerst voor andere tv gekozen.
AlgemeenSlechte ervaring all-round. Op 28 november product besteld, ruim 2 weken gewacht zonder dat het bedrijf in de tussentijd contact opnam m.b.t. vertraging, en vervolgens ook nog veel gedoe met het terugbetalen van de bestelling (die ik uiteindelijk wegens de lange wachttijd heb geannuleerd en elders heb gedaan).
VerzendingHet product dat ik bestelde zou volgens de website "binnen 1 tot 3 werkdagen" worden bezorgd, waarbij ik de optie voor bezorging op de volgende dag kreeg. Hiervoor koos ik, echter heb ik uiteindelijk ruim 2 weken gewacht waarbij ik (na zelf met de winkel contact op te nemen) steeds te horen kreeg dat zij "nog wachtten op bericht van hun leverancier". Uiteindelijk gekozen om te annuleren.
KlantenserviceBij het terugbetalen van de geannuleerde bestelling heb ik tot 2 keer toe 2 weken (dus in totaal een maand na het annuleren van de bestelling) gewacht op PayPal terugbetalingen die uiteindelijk wegens een te lange verwerktijd werden gecancelled. Uiteindelijk heb ik het geld na ruim een maand (vandaag, 2 januari) terug ontvangen. Ik ben hierbij wel vriendelijk geholpen door de financiële afdeling, vandaar de voldoende score.
AlgemeenIk was opzoek naar een mooie Sonos oplossing, alleen wist ik niet wat ik nu exact nodig had. Na goed geholpen te zijn mocht ik in de speciaal ingerichte Sonos luister ruimte even het effect van de Sonos opstelling beleven.
Erg prettig om rustig en op mijn gemak te kunnen kijken naar de beste match, medewerkers weten waar ze het over hebben! Erg blij met mijn aanschaf.
De extra service vanuit het team van Wifimedia is top, zo kon ik mijn bestelling thuis laten afleveren en ook de installatie laten uitvoeren. Erg fijn!
KlantenserviceVakbekwame mensen, meedenkend en uiterst vriendelijk, blij met het advies en tips voor de volgende aanschaf, een bijpassende tv!
Stonden mij snel te woord
AlgemeenNa lang zoeken online dit bedrijf gevonden en konden exact leveren voor mijn huis wat ik nodig had. Een compleet unifi netwerk, Sonos voor alle kamers en de perfecte TV voor in de woonkamer. Goed geadviseerd en eerlijke prijzen!
VerzendingLevering was keurig op tijd volgens afspraak.Geen op of aanmerkingen.
KlantenserviceGoed geadviseerd. En geholopen door Rik en Tom. Verstaan hun vak.