Gebruikers over webshop bestHomeCinema.nl
Review toevoegenVia de pricewatch bij deze winkel terechtgekomen, 1 van de weinige winkels bij mij in de buurt waar ze luisterruimtes hebben en aangezien door iedereen wordt aangeraden om te luisteren voor je tot aanschaf overgaat ben ik naar deze winkel gegaan om een paar home cinema sets te beluisteren.
De winkel bleek een stuk kleiner dan verwacht maar de apparatuur en de service is er niet minder om.
Vriendelijke ontvangst en toen ik zei dat ik wilde luisteren werd ik meteen naar boven geleid waar 1 van de 2 surround luisterruimtes zich bevindt.
Bij het luisteren van de 2e set was het meteen duidelijk wat ik wilde, ik kreeg een aanbieding die nog beter was dan de aanbieding op de site onder voorwaarde dat ik de set zou meenemen ipv laten verzenden. Men kon de set voor me reserveren zodat ik deze een week later kon ophalen.
De verkoper herkende me meteen en binnen een paar minuten was alles geregeld, er ging zelfs een medewerker mee richting parkeergarage met de receiver op een steekwagen, het magazijn bevindt zich naast de garage en de auto kan je voor de deur zetten, inladen van de apparatuur is dus geen enkel probleem.
Prima zaak, moderne apparatuut geleverd met ouderwetse service. Deze zaak is zeker aan te bevelen als je op zoek bent naar een goede audio set.
Het is aan te raden om eens langs te gaan, misschien doen ze wel een aanbieding die je op de site niet kan krijgen...
zelf opgehaald, echter je persoonlijke kruier meekrijgen is ook een soort verzending ;-)
Vrijdagnamiddag bestelling gedaan van Onkyo HT-C5215. Op site op voorraad. Toch nog even een mailtje gestuurd om zeker te weten of het wel degelijk op voorraad was (kom namelijk uit België).
VerzendingZelf afgehaald.
KlantenserviceNog niet nodig gehad.
Harman/kardon HKTS11 set besteld. Eerst gemaild over de voorraad en met de vraag waarom verzending van 2 artikelen bij elkaar duurder is dan de 2 artikelen los (2x 11 euro vs. 30 euro). Nooit antwoord op ontvangen (nu toch al een week geleden). Toch maar besteld, wat verder goed afliep.
VerzendingTrack&Trace was beschikbaar. Postbezorger heeft wel de doos enigszins gesloopt maar geen schade. Pakket zou donderdag verstuurd zijn volgens de winkel, maar was vrijdagmiddag pas op Track&Trace te vinden en werd dus zaterdag pas afgeleverd.
Duidelijke website, zeer scherpe/lage prijzen.
Goed bereikbaar telefoonnummer en vriendelijke hulp naar aanleiding van een vraag mbt order.
Orderupdate naar aanleiding van telefoon direct verwerkt + email notificatie.
Veel keuze in diverse produktgroepen en informatie over produkten op website aanwezig.
Produkt verzonden in orginele dozen (wat duidelijk voldoende was)
Track & Trace snel toegankelijk / bekend.
Verzenddatum na ontvangst betaling prima !
Een set van Mordaunt-Short op het oog, van de set Alumni in wit. Er zijn maar weinig shops die hem kunnen leveren, en deze shop heeft een winkel waar je hem kan beluisteren, en ook nog eens goedkoop (maar niet de goedkoopste) kunt krijgen.
Voor de kerstvakantie 2008 gemailed of ze hem hadden - dan kon ik komen luisteren. Ja, staat in de zaak. Kom ik 3 dagen later, is hij al uitverkocht: hij ging als een gek, en ze krijgen er maar weinig binnen. Gegevens genoteerd en wordt gebeld als hij er is. En dat duurde, en duurde. Dus bellen: nee nog steeds niet binnen. Eindelijk 1,5 maand later telefoon: hij is binnen. Wat blijkt: de fabriek is grotendeels gesloten i.v.m. kredietcrisis en teruggelopen vraag. Dus ze bestellen er 10, en krijgen er 2. De set beluisterd, en direct ingeladen.
Er wordt snel gereageerd op emails, telefonisch ook goed bereikbaar. En afspraken worden nagekomen, terugbellen etc.
De status indicatie lijkt daarom ook up-to-date. De set stond de hele tijd als "niet op voorraad" wat ook klopte. Toen ik de set ophaalde, was de status nog steeds "niet op voorraad" - want wat ze hadden was gereserveerd.
geen ervaring
Klantenservicegeen ervaring