HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Via de chat informatie opgevraagd over een OLED tv, ze gaven direct aan de prijs 50 euro te kunnen verlagen. Desondanks gaf ik aan voor een ander model te gaan die bij een ander aanzienlijk goedkoper was. Ze vroegen over welke winkel ik het had en toen ik dat met hun deelde vertelde ze direct (zo snel dat het leek alsof het bericht al klaar stond) dat het geen officiële LG dealer zou zijn, dat je dan een import model krijgt en geen garantie. Ik gaf aan dat de reviews op Tweakers erg goed zijn over die zaak waarop ze alleen antwoordde dat het geen officiële dealer is. Vervolgens die betreffende zaak gebeld, wat blijkt, het is wel een officiële dealer, heel de BeNeLux werkt met hetzelfde model, en de volledige 2 jaar aan huis garantie. Dit vervolgens natuurlijk gedeeld met PlatteTV en zij wensten mij een fijne dag.

Ik werd wel snel te woord gestaan, maar ze vertellen leugens over andere zaken, die hetzelfde product voor een lagere prijs verkopen, om zo hun product aan je te verkopen.

Goede service, fijne medewerkers. Geweldige aankoop medemogelijk gemaakt door Paul van Platte TV in Doetinchem.

Heb mijn tv van Platte tv nu een half jaar. Was zeer tevreden over de klantvriendelijkheid. Mensen achter de balie waren zeer kundig in hun uitleg en stonden snel klaar met een antwoord. Tv is nog steeds van prima kwaliteit en heb nog 0 keer problemen ervaren

Overzichtelijke website en na een vraag snel contact gekregen en prima geholpen door medewerker Tim!

Via e-mail met Tim contact gehad over de aankoop van een Sonos speaker. Snel en goed geholpen dor heb en tot aankoop overgegaan.

Dit is een prima winkel, snelle reacties via mail, de prijs-kwaliteit verhouding is gewoon goed!

Scherp geprijsd. Prima te woord gestaan via mail. Shop ziet er goed uit. Snel geleverd.

Verzending van televisie ging via postnl@home. Die werken met allerlei onderaannemers. Kan vriezen kan dooien dus. In mijn geval niet zo best. Bezorging was 30minuten buiten beloofde tijdvak, geen ramp. Bij bezorging weer discussie over wat de voordeur is. Afspraak is “privé drempel” maar ze willen dan de voordeur van het trappenhuis. Bezorger kwam alleen en was na aandringen wel bereid “mee te helpen” om de tv naar boven te tillen. Oude tv meenemen ging bepaald niet van harte.

Tot 2 x toe zeer goed geholpen met al m n vragen. Daarnaast 2 x een scheep aanbod gekregen!

Snell levering

Snel en goed geholpen via de mail met een aantal vragen.

Vanmiddag gemaild en binnen een 15 minuten had ik al een reactie terug. Betaling simpel via Ideal.

snelle levering en verzending

geen opmerking

Prima geholpen via de mail, uitstekende service, gevraagd naar een kortingsdeal, prima korting gekregen top.

Aankoop gedaan tijdens kortingsweken. Snelle reacties gehad op vragen. (tijdens korting weken) afspraken kunnen maken over de prijs van de aankoop.

Zeer scherp geprijsd ! ! Top klantenservice met een hele snelle reactie ! ! !

Snelle levering!

Snelle reactie!

Reageren zeer snel op gestuurde mailtjes.
Keurige aanbieding gemaakt.
Fijne website met duidelijk overzicht en nette prijzen.

Ooit TV gekocht hier. Ik was al een tijdje op zoek naar uitbreiding van mijn Sonos installatie met Sonos Move. Platte TV kwam met mooi aanbod wat ik niet kon weerstaan.

De bestelling was snel te plaatsen, via de website had ik snel gevonden wat ik zocht

Besteld en vrij snel daarna aangeboden bij de bezorger

Top klantenservice, deal op maat kunnen krijgen wat echt een pluspunt is

Goede prijzen van en een vriendelijke klantenservice. Eerste bestelling bij dit bedrijf maar wellicht niet de laatste.

Wel vaker zaken bij platte TV gekocht. Wat zeer prettig is dat ze snel, vriendelijk en adequaat reageren op vragen. Daarnaast geven ze op een aantal producten een aanzienlijke korting op aanvraag.

Eerder tv besteld en zeer snel geleverd en kundig geplaatst. Nu goede aanbieding voor Sonos one.

Levering tv op aangegeven tijdstip

Mooie aanbieding voor sonos one

Snelle reactie op vraag via email, goed aanbod en een mooi aanbod voor mijn oude tv.

Had een mail gestuurd ivm een set die ik graag wou kopen, en had binnen enkele uren al een aanbieding ontvangen. De rest van het contact liep vlot.

Scorekaart voor HelloTV