Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenAltijd een goede prijs af te spreken.
Goede website met over het algemeen scherpe prijzen en regelmatig goede deals.
Snel en goed. Onder normale omstandigheden de volgende dag thuis.
Meerdere keren bij PlatteTV besteld.
Snelle reactie op vragen via mail.
AlgemeenWordt vriendelijk en Snel ondersteund bij vragen over een product dus dat werkt erg prettig
VerzendingWordt bij voorradig dezelfde dag nog opgestuurd
AlgemeenGoede web en fysieke winkel, scherp geprijsd. Zo nu en dan mooie acties.
Vraag of ze een aanbieding voor je willen maken, dan krijg je de beste prijs op de markt. Snelle levering.
Goede levering, snel en op tijd.
AlgemeenIk kreeg een extra korting via de actie op de site. Wordt goed meegedacht door de klantenservice.
VerzendingWordt nog verzonden.
KlantenserviceVriendelijk en snel beantwoord
AlgemeenAl diverse keren iets besteld bij deze winkel. Telkens prettig en snel geholpen. Prijzen zijn zeer scherp! Een echte aanrader! Jammer alleen dat er geen winkel in Zuid Limburg is. Maar dat zal vast wel eens komen..... :-)
VerzendingSnelle verwerking en levering.
KlantenserviceSnelle reactietijd via diverse kanalen (o.a. Mail / chat / telefonisch)
AlgemeenOver het algemeen ben ik tevreden over PlatteTV, ze bieden mooie deals en houden zich aan hun woord. Ik kan hun ten sterkste aanbevelen!
KlantenserviceSoms duurt het wat lang voor je antwoord krijgt, maar ze zijn wel steeds vriendelijk en doen wat ze zeggen!
AlgemeenZe komen op mij over als zeer betrouwbaar met hoge korting. Ze doen wat ze beloven. En dat wordt zeer gewaardeerd.
VerzendingErvanring met eerder levering is prima!
AlgemeenVanochtend uiteindelijk besloten om een sonos move te bestellen. Ik had nog een vraag en werd vriendelijk en snel geholpen door de medewerker van platte TV. Snelle service en zeker de beste prijs garantie! Top!
KlantenserviceSnelle antwoorden op mijn vragen via de mail.
Algemeenvan morgen bij platte Tv een sonos sub aan geschaft in Zoeterwoude .
Ik ben daar zeer netjes geholpen door Thoren ,ik ben niet z'n techneut en dat had hij waarschijnlijk in de gaten en heeft het mij haarfijn uitgelegd wat de verschillen waren tussen de een en de andere sub.
En ook nog een goede prijs waar ik heel blij mee ben . Ik had in het verleden al meerdere keren bij Platte TV gekocht en zeer tevreden .
ER was een keer wat mis met speakersteunen en dat is de zelfde dag opgelost. prima winkel doen niet moeilijk als er wat aan de hand is. groet Gerritje
AlgemeenEen prima organisatie ik heb hier nu een aantal maal producten gekocht speakers en receiver en werden snel geleverd. Receiver was een buiten kansje en was als nieuw.
VerzendingVerzending was snel en goed verpakt
KlantenserviceSnel contact en goede interactie
AlgemeenWe zijn enorm goed geholpen via het contact per e-mail.
Ze reageren snel en doen erg goeie aanbiedingen.
Ze reageren snel en adequaat. Al met al een erg fijne ervaring.
AlgemeenTelkens als ik iets wil bestellen krijg ik een super aanbod van platte tv.
Bij mijn vorige bestellingen (2×) was de levering perfect.
Ik heb platte tv ook al aanbevolen bij vrienden.
Super team.
De levering, zoals al omschreven , is snel en goed.
KlantenserviceKlanten service is via chat perfect te bereiken. Waardoor ze up to date zijn van de wensen van de klant.top.
AlgemeenMooie aanbieding gekregen voor een Sonos Beam en hoefde er eigenlijk niet lang over na te denken!
AlgemeenNadat ik een Samsung soundbar had gehoord was ik meteen verkocht, prachtig!
Van een kennis hoorde ik goede ervaringen over platte tv..
Op het persoonlijk aanbod ben ik ingegaan.
AlgemeenZe maken een aanbieding om je te verder te lokken met andere niet relevante aanbiedingen. Ga je daar niet op in en wil je de bestelling afronden, dan houden ze je doodleuk aan het lijntje.
Klantenservice is telefonisch onbereikbaar.
AlgemeenSuper geholpen met een mooie aanbieding op een hele mooi samsung soundbar bij plattetv. Nl
AlgemeenIk heb gisteren interesse getoond in een philips TV en kreeg van Tim een email met een goed aanbod. Ik ben daarom op zijn aanbod ingegaan.
Verder goed geholpen bij het bestelproces. Nu even afwachten of de levering ook naar wens verloopt, maar ik heb er op basis van ons contact alle vertrouwen in!
Bart
AlgemeenIk had interesse getoond in een soundbar en kreeg van Tim een email met een super goed aanbod. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en ben tot aankoop overgegaan.
AlgemeenIk kreeg een goede deal aangeboden voor een televisie na contact via de mail.
De televisie waar ik in geinteresseerd was bleek een ouder model te zijn en door mijn mail werd mij een nieuwer model aangeraden tegen een kleinere prijs dan waar deze overal wordt aangeboden.
Ik werd binnen 10 min en vriendelijk via de mail geholpen met de bestelling van een nieuwe televisie.
AlgemeenZeer scherpe aanbieding en snelle respons op vragen. Via de website kun je vragen om een scherpe aanbieding. deze kwam al zeer snel en ook de verdere afhandeling verliep snel en soepel.
KlantenserviceOp mijn vragen kwam zeer snel een antwoord. Daar bovenop een mooie aanbieding gekregen.