Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnap niet dat deze winkel zulke reviews krijgt op Tweakers.net.
Vorig jaar opzoek naar een receiver. Zogenaamde laagste prijs garantie. Zaten 110 euro boven concurrent. Kon niets vanaf, totdat ik aangaf dan maar aan te schaffen bij de concurrent. Toen konden ze die prijs 1 op 1 matchen. Ben alsnog naar de concurrent gegaan want van dit soort flauwe dingen hou ik niet.
AlgemeenAanbieding per mail werd vlot verwerkt. Snelle reacties op mail. Prima. Uitstekende prijs voor een uitstekend product (Denon X3600H)
AlgemeenZeer snelle en goede communicatie via de mail. Vragen naar tevredenheid beantwoord en daarnaast ook nog de laagste prijs kunnen aanbieden. Top!
Algemeenzeer snelle reakties via mail. Goede service via extra aanbieding. Beetje onduidelijk waarom de extra aanvraag daarvoor nodig is.
AlgemeenAlles gaat snel en soepel. Prima communicatie. website maakt een goede indruk prijzen zijn interessant. Top!
AlgemeenMijn eerste aankoop was een oled tv met een prachtig home cinema set van SONOS. Op aanraden was ik naar “PlatteTV” gegaan. De beste tip ever!
Nergens anders kon ik een betere prijs krijgen, maar wat voor mij het belangrijkst was....met alle geduld kreeg ik de beste informatie! Alles is thuis aangesloten en wederom met alle geduld uitgelegd tot ik het zelf “onder de knie” had. Nu ik weer een aankoop wil doen denk ik als eerste natuurlijk aan “PlatteTv” wederom de allerbeste prijs! En binnen één minuut had ik reactie op mijn mail. Al de mensen om mij heen, die ik het beste toewens, die weten het al....PlatteTv (en zijn nog steeds héél blij met mij)
AlgemeenDeze week voor de eerste keer een bestelling geplaatst voor een Denon Home 150 i.v.m. een actie. De afhandeling ging vlot en bij vragen wordt er snel gereageerd, super. De volgende bestelling gaat zeker gebeuren.
VerzendingGoed op de hoogte via mail en Track en Trace. Echter is dit altijd afhankelijk van de vervoerder.
KlantenserviceSnelle en correcte afhandeling van de vragen en ondersteuning
AlgemeenContact via de mail verliep vlot en prettig, ik kom een volgende keer zeker terug!
VerzendingLevering binnen één dag, top!
AlgemeenHet gewenste product (Sonos Beam) na contact per mail tegen een scherpe prijs kunnen aangschaffen.
KlantenserviceSnel contact per mail. Er wordt direct gereageerd op vragen.
AlgemeenGevraagd om een goed prijsvoorstel betreft de Sonos Move. Deze heb ik binnen 24 uur ontvangen en was erg blij met het voorgestelde. Goede service en advies.
AlgemeenGoede en snelle orderafhandeling en natuurlijk een nette prijs!
Winkel reageert ook snel op je vragen.
AlgemeenAltijd een goede prijs af te spreken.
Goede website met over het algemeen scherpe prijzen en regelmatig goede deals.
Snel en goed. Onder normale omstandigheden de volgende dag thuis.
Meerdere keren bij PlatteTV besteld.
Snelle reactie op vragen via mail.
AlgemeenWordt vriendelijk en Snel ondersteund bij vragen over een product dus dat werkt erg prettig
VerzendingWordt bij voorradig dezelfde dag nog opgestuurd
AlgemeenGoede web en fysieke winkel, scherp geprijsd. Zo nu en dan mooie acties.
Vraag of ze een aanbieding voor je willen maken, dan krijg je de beste prijs op de markt. Snelle levering.
Goede levering, snel en op tijd.
AlgemeenIk kreeg een extra korting via de actie op de site. Wordt goed meegedacht door de klantenservice.
VerzendingWordt nog verzonden.
KlantenserviceVriendelijk en snel beantwoord
AlgemeenAl diverse keren iets besteld bij deze winkel. Telkens prettig en snel geholpen. Prijzen zijn zeer scherp! Een echte aanrader! Jammer alleen dat er geen winkel in Zuid Limburg is. Maar dat zal vast wel eens komen..... :-)
VerzendingSnelle verwerking en levering.
KlantenserviceSnelle reactietijd via diverse kanalen (o.a. Mail / chat / telefonisch)
AlgemeenOver het algemeen ben ik tevreden over PlatteTV, ze bieden mooie deals en houden zich aan hun woord. Ik kan hun ten sterkste aanbevelen!
KlantenserviceSoms duurt het wat lang voor je antwoord krijgt, maar ze zijn wel steeds vriendelijk en doen wat ze zeggen!
AlgemeenZe komen op mij over als zeer betrouwbaar met hoge korting. Ze doen wat ze beloven. En dat wordt zeer gewaardeerd.
VerzendingErvanring met eerder levering is prima!
AlgemeenVanochtend uiteindelijk besloten om een sonos move te bestellen. Ik had nog een vraag en werd vriendelijk en snel geholpen door de medewerker van platte TV. Snelle service en zeker de beste prijs garantie! Top!
KlantenserviceSnelle antwoorden op mijn vragen via de mail.
Algemeenvan morgen bij platte Tv een sonos sub aan geschaft in Zoeterwoude .
Ik ben daar zeer netjes geholpen door Thoren ,ik ben niet z'n techneut en dat had hij waarschijnlijk in de gaten en heeft het mij haarfijn uitgelegd wat de verschillen waren tussen de een en de andere sub.
En ook nog een goede prijs waar ik heel blij mee ben . Ik had in het verleden al meerdere keren bij Platte TV gekocht en zeer tevreden .
ER was een keer wat mis met speakersteunen en dat is de zelfde dag opgelost. prima winkel doen niet moeilijk als er wat aan de hand is. groet Gerritje