Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVragen worden snel en uitgebreid beantwoord. Prijsvoordeel is prima. De service met betrekking tot levering en installatie is uitstekend. Aanrader!
AlgemeenNa online zoektocht terecht gekomen bij Plattetv, prima en overzichtelijke website met veel informatie. De voor mij ontbrekende informatie opgevraagd en kreeg zeer snel antwoord. Zal hier zeker terugkomen.
VerzendingDe levering moet nog plaatsvinden.
KlantenserviceSnelle reactie op per email gestelde vragen en klantvriendelijke oplossingen.
AlgemeenZeer snelle reactie via de email. Aanvankelijk redelijk scherpe prijs, niet onder andere prijzen. Na email contact nieuwe prijs gekregen. Deze is zeer scherp. Levering kan ik niets over zeggen, moet nog gebeuren.
AlgemeenGevraagd om een prijs aanbieding van een product en kreeg direct binnen 10 minuten een reactie terug. Prijs was gelijk met de goedkoopste actie die nu op het internet te vinden was. Dus de algemene in druk is erg goed voor de eerste keer.
Beoordeling was uitstekend geweest als ze onder de prijs van de concurrent gingen zitten. Maar
Vriendelijke communicatie en snelle reacties tot nu toe. Zo direct het product bestellen en hopelijk is de levering even snel als de communicatie.
AlgemeenIk heb al meerdere malen aankopen gedaan bij PlatteTV, en tot nog toe goeie adviezen en service gekregen. Afgelopen week was ik op zoek naar een nieuwe receiver en omdat ik op zoek was naar snelle beschikbaarheid en een goeie prijs even een verzoek om een goed aanbod gestuurd. En ja, goeie prijs en nog de mogelijkheid tot een extra kleine korting als ik een eerlijke review achterlaat bij Tweakers. En ja waarom niet. Ik heb goeie ervaringen bij deze zaak, en ik vind het altijd prettig dat ik weet dat ze ook gewoon een fysieke winkel hebben naast hun webwinkel.
VerzendingHeel snel ontvangen, gewoon allen in de originele doos, maar aangezien de receiver prima verpakt is, geen probleem.
KlantenserviceSnelle reactie, altijd goed advies.
AlgemeenIk ben al heel wat jaartjes klant bij Platte TV en al meerdere tv's en bluerayspelers gekocht. Tot op heden altijd super geholpen en tegen de beste prijzen. Nu was ik op zoek naar een soundbar en daarbij blij verrast dat ze voor trouwen klanten nog extra korting geven op de laagste prijzen. Top!
AlgemeenMooie aanbieding en razend snel reactie op de mail en via livechat. Zeker een aanrader!
VerzendingBinnen gestelde termijn geleverd!
KlantenserviceRazend snel reactie!
AlgemeenPlatte TV is dus niet alleen van de TV’s, ze zijn zeer gespecialiseerd in Sim racing,
Daar een goede Playseat gevonden, goed geprijsd en op voorraad..
Eenvoudige betaling en de volgende dag al ontvangen met zeer correcte info over de levering.
KlantenserviceEr is goede informatie op de site over het product waardoor is de keuze sneller gemaakt.
AlgemeenWij hadden wat vragen over het bestellen van een Sonos set. Hierbij werden wij snel geholpen. Ook wanneer wij pas een paar dagen later antwoord gaven, kregen wij snel een email terug. Het was ook erg fijn dat je 1 contactpersoon hebt. Erg goede klantenservice en een mooie prijs voor onze set gekregen. Zeker een aanrader.
KlantenserviceSnel antwoord in nette emails en 1 contactpersoon die alles voor je regelt.
AlgemeenOnline een Sonos speaker gezien op de site. Via mail contact gezocht voor meer info. Fijn duidelijk advies en zeer snelle reacties op mijn vragen. Over de prijs was ik het snel eens. Perfect!
VerzendingSnelle levering en goed verpakt.
Algemeenprima overzichtelijke website. kocht een Philips 5823 43 inch voor 270 in de aanbieding. . ik kreeg een mail dat dit een verouderd model was, en dat ik beter de 6504 kon aanschaffen.na een mailwisseling werd de 6504 voor dezelfde prijs aangeboden, en had k een prima tv voor in de veranda voor een klein prijsje
VerzendingSnel na wijziging volgende dag binnen
KlantenserviceDuidelijk eerlijk en recht door zee.
Algemeenbeste prijs, perfecte ondersteuning, zo snel
Fijn geholpen, eerst via livechat/mail daarna bestel online,Ook nog tevreden met mijn aankoop
Hulpvaardig en snel geholpen.top👍🏼
AlgemeenSnelle en goede service. Met de mail en met korting snel tot de goede aankoop gekomen.
AlgemeenGoed product en goede service, echte korting. Via de mail kregen We direct antwoord op onze vragen.
VerzendingIs goed en op tijd aangekomem
N
AlgemeenIk werd erg snel geholpen via de e-mail. Men deed een scherpe aanbieding en de service achteraf was goed.
AlgemeenDuidelijke site. Leuk ook dat je kan vragen naar een aangespaste prijs. En duidelijke combideals.
KlantenserviceHulpvaardig en snel geholpen
AlgemeenDeze website levert een prima service met scherpe prijzen. Via de mail netjes geholpen ook met advies over de te gebruiken bekabeling.
AlgemeenDit is mn tweede aankoop bij PlatteTV.nl in even zoveel weken.
Het zijn grote aankopen, normaliter levert me dat op enig moment stress op, maar niet bij PlatteTV.nl
Het zijn aankopen die ik niet per se nodig heb, maar erg graag wil. En dankzij PlatteTV durf ik ze te kopen, en geniet ik er van als ik ze eenmaal binnen heb.
Vanwege mn werk is het fijn als online aankopen afgeleverd worden op een dag dat ik thuis ben. Meestal lukt dat niet, zeker nu met de Corona-drukte bij postbezorgers, en dan moet je je aankoop ergens bij een onhandig ophaalpunt afhalen. Maar PlatteTV.nl denkt met je mee en plan-t het zo dat de producten op de vooraf afgesproken dag afgeleverd worden.
KlantenserviceIk voel me altijd heel gerustgesteld dat als ik ene vraag heb, PlatteTV.nl ze snel en vriendelijk en professioneel beantwoordt. Bv nadat ik mn TV gekocht had kreeg ik de afstandsbediening niet helemaal naar wens ingsteld. PlatteTV.nl hielp me -- bij meeste bedrijven kun je na betaling lang wachten op service.
AlgemeenOndanks de corona crisis waarbij veel webshops en winkels aangeven het erg druk te hebben en je dus maar lang moet wachten op reacties, was de response bij PlatteTV.nl goed. Terwijl ze het daar ook druk hebben Bij mij wordt de laagste prijs van de concurrent die ik kon vinden wél meteen over genomen! Daarbij vindt ik de service opties ook een goede zet. Tenslotte is het fijn dat ze ook fysieke winkels hebben, mooi verspreid over het land.
KlantenserviceRelatief snelle antwoorden, ondanks de corona crisis. Goede hulp bij mijn keuzes.
AlgemeenEerder een TV besteld bij Platte TV. Type TV vergeleken en ze hadden de laagste prijs (dezelfde als enkele concurrenten) Door persoonlijke kortingsacties, via de website, zijn ze uiteindelijk toch (fors) goedkoper. Ook met leveringen geen problemen gehad. In verband met een verhuizing gevraagd het product op een later tijdstip te laten bezorgen. Dit was geen probleem en ook gelijk geregeld. Daarom een top winkel en bestel ik hier graag.