Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenNeem contact op met ze en ze geven je de beste prijs die ze kunnen.
Nog geen ervaring met de levering maar de communicatie is helder en snel, dus ik verwacht dat dit ook wel goed zal komen
AlgemeenVandaag wederom een bestelling geplaatst bij platte tv. Gewoon weer beste prijs en super contact over de bestelling. Echt easy!
Even via de mail contact gehad over de bestelling en zij maken de bestelling klaar met link voor betaling voor je.
Levering is prima!
KlantenserviceMakkelijk contact en supersnelle reactie terug. Echt prima.
AlgemeenAl vaker iets gekocht, perfecte service en gegarandeerd de laagste prijs.
Kortom, perfect voor de gemiddelde tweakers gebruiker !!
Snelle reactie, optionele services worden aangeboden, met de daarbij behorende voordelen.
AlgemeenIk kreeg goed advies over vergelijkbare modellen en ook snelle reactie op mijn vragen per mail.
AlgemeenZeer tevreden tot nu toe! Ik had een bepaald toestel op het oog en vroeg extra info via de chat. Ik werd zeer snel geholpen maar het toestel bleek toch niet te voldoen voor mij. Er werden mij onmiddellijk alternatieven aangeboden en ik kreeg uiteindelijk nog een extra korting omdat mijn aankoop duurder uitviel dan voorzien.
AlgemeenEen leuke persoonlijke aanbieding kunnen krijgen voor een Samsung QE55Q70R. Klantenservice is vriendelijk en reageert snel wat voor mij een grote plus is. Zeker aan te raden.
AlgemeenEen proactieve seller met aandacht voor de klant. Ze denken met je mee en wijzen op beste aankoop/aanbod
KlantenserviceKlantenservice reageert snel en adequaat. Deze jongens zijn niet te beroerd om de prijstikker te poetsen.
AlgemeenPrima aanbod gekregen voor hetgeen ik wilde bestellen. Werd vriendelijk en snel via de mail geholpen.
AlgemeenSamsung QE55Q70R gekocht bij PlatteTv. Erg goed geholpen in de winkel mbt advies en orienteren. Uiteindelijk de tv via de website gekocht. Dit liep zeer soepel en alles conform afspraak. Communicatie via klantenservice/chat/mail werkt erg makkelijk.
VerzendingConform afspraak
KlantenserviceGoede en snelle communicatie
AlgemeenSamsung 82 inch tv gekocht. Perfecte service en contact. Ik wilde dat de tv wat later geleverd zou worden na een snel contact moment was dit meteen geregeld naar de datum die ik wilde.
Zeer tevreden over het product en de service.
Super levering niets op aan te merken.
KlantenserviceKlanten service top.
AlgemeenEen mooie prijs af kunnen spreken voor mijn nieuwe versterker, super snel antwoord op mijn mailtjes, top !
AlgemeenNette overzichtelijk website! 2x Sonos SL besteld met een mooie aanbieding die ik ontving via de mail. Super snelle en nette service!
AlgemeenGisteren 21-05-2020 tv besteld om 17.00 uur vrijdag 22-05-2020 8.45 binnen super service kwaliteit voor je geld.
Verzending1 woord geweldig
KlantenserviceSnel antwoord goede deals vlug geregeld top.
Algemeenonline een tv besteld en via mail contact gehad wat perfect verliep.
kreeg goed advies en wisten een goed prijs af te spreken.
ook zonder de klein bonus die ik krijg ben ik dik tevreden hoe het allemaal gelopen is
AlgemeenPlatte TV gevonden op internet, contact gelegd en super snel beantwoord. Goede prijs voor het product en het vervolgens aangekocht. De beloning voor de review is een extra bonus, maar tevreden was ik al!
KlantenserviceGoede en snelle communicatie!
AlgemeenBestelling gedaan op Black Friday met een MEGA kortingdeal op mijn nieuwe TV. Op vrijdagavond 1uur sochtends besteld en het was er zaterdag al.
Ben een terugkomende klant al voor de zoveelste keer, ben zeer tevreden.
Levering was snel, op tijd en zoals aangegeven.
KlantenserviceGoed contact, snelle reactie en erg goed voor een "vaste" klant. Goede service.
AlgemeenHele fijne overzichtelijke site met een uitgebreid aanbod, specificaties van de producten staan uitgebreid vermeldt.
VerzendingSuper snelle levering, niks negatiefs op aan te merken!
KlantenserviceMeerdere keren over en weer gemaild met de klantenservice, hele vriendelijke medewerkers en ik kreeg erg snel antwoord.
AlgemeenFijne klantenservice, snel en netjes alles afgehandeld. Het product werkt echt super goed. Ik ben er heel blij mee. En snelle levering
VerzendingHet was snel binnen
KlantenserviceNetjes en snel
AlgemeenSamsung 75Q85R gekocht bij platte TV.
Volgende dag al in huis en wat een plaatje!
Perfect geregeld allemaal.
AlgemeenVandaag weer contact opgenomen met PlatteTV ivm aanschaf Samsung soundbar en Sonos one. Komen met leuke aanbieding, zoals vorige keer. En weer leuke deal kunnen sluiten. Top bedrijf!
VerzendingZoals altijd is levering volgens afspraak.
KlantenserviceAltijd leuk contact en mooie deals.