HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Eerder zaken gedaan met dit bedrijf voor het kopen van een audio apparaat, toen een mail gestuurd met een verzoek en een flinke korting gekregen. Nu ik het systeem wilde uitbreiden weer gevraagd of er nog wat aan de prijs gedaan kon worden, opnieuw direct contact en een prima deal gekregen.

Van soundbar half half stereo, nu naar stereo surround sound, helemaal top

zie bovenstaand

Was op zoek naar een sonos speaker, ben heel erg fijn geholpen door de medewerker van PlatteTv

Moet het nog ontvangen

Ik had mijn OLED via tweakers bekeken en waar hij het goedkoopst was. Ik ken PlatteTV.nl van de winkel in Nijmegen en ken het als een betrouwbaar bedrijf, waarmee altijd leuk onderhandeld kan worden. Dat kon in dit geval ook icm een mooie muurbeugel. Er werd erg snel en vriendelijk gereageerd op de mails. Ik moet de tv nog ontvangen, dus kan weinig melden nongovernmental de levering, maar tot nu toe heel erg tevreden.

Erg leuk en vriendelijk contact. Vooral de snelheid van reageren valt op!

Na product te hebben gekozen goede informatie kunnen vinden. Tevens vraag via mail gezonden en keurig antwoord gehad. Financieel beste optie.

Ik heb het toestel nog niet ontvangen dus ik kan het helaas nog niet beoordelen.

Goede en erg snelle service!

Er werd snel en adequaat geregeerd op mijn vragen. Tevens kreeg ik een scherpe prijs aangeboden.

accuraat en vriendelijk, een overzichtelijk en duidelijk aanbod, met een snelle reactie en een goed advies

mooi product

geen probleem

PlatteTV heeft een overzichtelijke website met goed geprijsde televisies, ook het feit dat je een “speciale deal” kunt krijgen vind ik een leuk idee.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen (ik schrijf dit voor de daadwerkelijke verzending plaatsvindt) en kan hier dus geen goede mening over vormen, hoewel mijn ervaring met PlatteTV tot nu toe mij doet geloven dat de levering in orde zal zijn.

Vriendelijke en goede klantenservice, echter was het mailcontact een stuk minder bondig dan ik had gehoopt.

Aankoop gedaan bij Platte tv op aanraden van kennis die goede ervaringen had. Bij aanvraag offerte scherpe prijs gekregen op product, vlotte en vriendelijke dienstverlening ook

Vlotte levering

Snelle en correcte afhandeling van mijn mail

De betaling verliep gemakkelijk via overschrijving. Zodra het geld werd ontvangen ontvang je een bevestiging van verzending.

Snel en efficiënt

Prima mailcontact gehad met Tim. Reageerde snel en duidelijk.
Hij heeft mij ook een goede prijs aangeboden.

Vragen werden snel en vriendelijk beantwoord

Contact gezocht voor een aanbieding op de Samsung HW Q90R met Vebos vloerstandaarden. Snelle reactie, scherpe prijs en prima aansluitende service!
Bedankt!

Na de vraag voor een aanbieding te doen voor de Sonos ARC kreeg ik snel reactie met een nette aanbieding.
Helemaal tevreden !!

Ik heb via de mail een aanvraag gedaan voor een aanbieding voor sonos speakers. Hier werd zeer snel en naar tevredenheid op gereageerd.

Tijdens de kortingsweken de prijs voor een Sonos beam opgevraagd. Binnen enkele minuten een mooie lage prijs ontvangen.

Vlotte reactie bij vragen en een goede deal. Daarom ben ik er ook teruggekomen als vaste klant

in eerste instantie een Philips tv gekocht, wat probleemloos ging echter de tv was een drama veel problemen met easylink..HDMI CEC /ARC deze na week kunnen omruilen voor LG tv welke deze problemen niet had.!

Super eerst nagedacht om de problemen met de philips tv op te lossen, niet gelukt en hun kwamen hierna met het voorstel om de tv dan maar om te ruilen voor een model waar hun goede ervaring mee hadden!!

Goede klantenservice die met je meedenkt. Uitstekende prijzen. Ook als je om een speciale prijs vraagt.

Goed te onderhandelen over de bezorgdag.

Snel en duidelijk contact.

Zeer snelle communicatie en klantvriendelijk! En zeer scherp geprijsd. Uitstekende service geboden. Er wordt meteen contact met je opgenomen.

Snelle communicatie via email en goede deals. vriendelijke klantenservice en komt proactief met kortingen en deals

Scorekaart voor HelloTV