Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenEr wordt snel gereageerd op de vraag die je stelt. Algemene beoordeling eerst op voldoende gezet, kan veranderen na de uiteindelijke levering.
AlgemeenSnelle reactie, goede service. Van bestelling tot en met bezorging met een woord super. Zeker aan te bevelen.
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceGoede klantenservice. Je wordt snel geholpen.
AlgemeenSuper dat je via een mail een scherpere aanbieding kunt krijgen. Zijn goede prijzen hoor. Verder krijg je snel reactie op mail.
KlantenserviceJe wordt snel en goed geholpen. Snelle reactie op mail.
AlgemeenI've ordered several times from Platte TV and have always had positive experiences. Customer service is is quick and friendly and the prices are very competitive.
AlgemeenPlattetv reageert snel op je mailtjes en vragen. Na een korte e-mail krijg je een aanbod op maat.
VerzendingSnel verzonden
KlantenserviceSnelle reacties via de e-mail
AlgemeenSnelle reactie, goede communicatie, en duidelijke website. Producten aangeleverd zoals besteld en geen problemen in het hele proces.
KlantenserviceKreeg snel antwoord op een vraag en de verdere afhandeling ging helemaal goed
AlgemeenIk had een vraag ingediend om korting te krijgen op mijn gewenste TV. Deze was bij concurrenten een stuk goedkoper. Uiteindelijk kreeg ik een aanbod voor een nieuwere TV voor een scherpe prijs wat duidelijk goedkoper is dan te vinden bij de concurrentie.
KlantenserviceDe klantenservice reageert snel en adequaat op de mails. Ze denken goed met mij mee over de levering en zijn vriendelijk. Zo hoort een klantenservice te zijn!
AlgemeenVervolg van mijn review op 20-05-2020
YSP-2700 ontvangen. Ik heb hem nu een paar dagen en super blij dat ik voor deze soundbar gekozen heb. Ik moet wel het geluid nog inregelen (Yamaha noemt hem niet voor niets een Sound Projector), maar het standaard geluid is ook al indrukwekkend! Voor meer reviews en info over de YSP-2700 verwijs ik jullie naar het web. En de positieve reviews die je dan tegenkomt kan ik onderschrijven! Yamaha heeft een mooi stukje geluidstechniek gemaakt!
Mijn YSP-2700 werd 22 mei jl. mooi afgeleverd door PostNL. Wel 2 uur vroeger dan PostNL had aangegeven, maar goed dat ik thuisgebleven was!
KlantenserviceZoals al eerder aangegeven: prima! Ze zeggen wat ze doen en het belangrijkste: ze doen wat ze zeggen!
Mijn eerste ervaring met PlatteTV is prima. Hopelijk blijft dit in de toekomst zo, want ik ga zeker nog vaker met hun in zee!
AlgemeenYou can easily find the product you want to search from website and the customer service are helpful when you have queries.
KlantenserviceVery good customer service.Reply very fast on the queries you have before buying any product.
AlgemeenIk heb meerdere keren besteld bij PlatteTV. Voor tv’s ga ik vaak naar de winkel toe voor goed advies en anders bestel ik via de website. Altijd tot grote tevredenheid. Bestellingen doen gaat makkelijk via de website en worden snel geleverd. Daarnaast staan ze er voor open om een deal te maken voor laagste prijs garantie. Ze reageren snel op de chat/ e-mail.
VerzendingBestelling zijn de volgende dag binnen.
AlgemeenMeerdere producten aangekocht. Bij alle producten altijd een mooie prijs gekregen. Ook is de hulp bij aankopen altijd professioneel en snel met antwoorden!
VerzendingGeleverd zoals aangegeven!
AlgemeenZeer vlotte en snelle afhandeling van plattetv.nl en met uiteraard een zeer goede prijs voor een mooi product.
AlgemeenSuper geholpen door de klantenservice van Plattetv.nl. Snelle reacties op de vragen en natuurlijk een mooie scherpe prijs!
AlgemeenIk heb meerdere keren besteld bij PlatteTV en tot grote tevredenheid. Bestellingen gaan makkelijk en worden snel geleverd. Daarnaast zijn ze erg degelijk in een deal maken op bepaalde apparatuur. Wat voor mij bovenaan staat is de klantenservice, ze reageren snel op de e-mail en denken mee in oplossingen om de klant tevreden te stellen!
VerzendingNetjes en snel
KlantenserviceZeer goed! Snelle reactietijden om zowel chat als mail en erg vriendelijk. Ze denken goed met je mee en komen zelf met aansluitende oplossingen voor je probleem. Top!
AlgemeenVia de mail tv aan het bestellen, krijg iedere keer zeer snel antwoord terug. Voelt vertrouwd aan.
AlgemeenVery good web site. Very interesting offers and availability. Very friendly and responsive customer services. To be recommended!
KlantenserviceGreat customer services, very swift reply and friendly.
AlgemeenAfgelopen week ben ik op zoek gegaan naar een 43" LED televisie van Sony, hierbij heb ik contact gezocht met o.a. PlatteTV. Binnen een paar minuten werd ik netjes en zeer spontaan terug gemaild met de opmerking dat de televisie voor een scherpere prijs af te nemen is, en eventueel een nieuwe model voor een vergelijkbare prijs. Waar de klantenservice in deze tijden over het algemeen onder hoogspanning staat, krijg je hier daadwerkelijk binnen enkele minuten een volledig, adequaat en spontaan antwoord op je vragen. Heel netjes!
AlgemeenNa bezoek winkel bleek produkt niet op voorraad en kreeg ik advies inline te bestellen, nu zelfs goedkoper dan in de winkel en nog gratis bezorgd ook
AlgemeenBestelling makkelijk te plaatsen na het contact via de e-mail n.a.v. "beste prijs aanvragen" er wordt snel op e-mail gereageerd met de snelheid van een chat
Klantenservice is altijd snel en maken meestal goede deals, heb inmiddels een 75 INCH tv besteld en reeds al een aantal Sonos boxen, zeer tevreden met snelle levering en de klantenservice.
AlgemeenPlatte TV reageerd erg snel en vriendelijk. Daarbij bieden ze erg goed prijzen. Als ik weer wat nodig heb ga ik hier zeker bestellen.
VerzendingProduct snel ontvangen
KlantenserviceZeer snelle en vriendelijke reacties