HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Snel en gemakkelijk contact via mail of chat. Komen afspraken na en bieden goede prijzen.

Snel en netjes te woord gestaan.

Eerlijk antwoord op mijn vragen. Zeer toegankelijke website. Snel gereageerd nadat ik vragen per mail had gesteld

Top zaak zijn zeer actief om terug te reageren
Echt top mensen ben erg blij

Is net besteld nog geen levering

Top mensen hebben verstand van hun vak

Even een berichtje sturen via de website en je krijgt direct een nog scherpere prijs 👍🏻

Direct via email contact. Et zo snel als via de telefoon

Ruim assortiment. Makkelijk bestellen via de website, snel antwoord bij vragen en hele scherpe prijzen.

snel antwoord bij vragen, personeel zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Prima keuze om te shoppen, leuke website en prima contact.

Het juist product op het juiste tijdstip keuring ontvangen.
(inmiddels al diverse keren wat besteld daar)

Prima keuze om te shoppen, leuke website en prima contact. Concurrerende prijs helpt natuurlijk altijd. In het verleden ook al besteld end dat is prima bevallen.

Vriendelijk en snel contact

Duidelijke webshop, producten makkelijk te vinden. Afgelopen jaren diverse keren een bestelling gedaan en altijd alles netjes en op tijd afgeleverd.

Ook bij contact met de klantenservice wordt je altijd snel en goed geholpen.

Producten waren goed verpakt en op tijd afgeleverd.

Snelle service en vriendelijk contact.

Een 1 is nog te veel voor dit bedrijf dat mij een versterker verkocht voor een mooie prijs maar na 2 dagen nog geen track en trace info en via mail gevraagd en gekregen . Echter het pakket is nooit bij post ingescand voor verzending dus er is dus iets mis gegaan met de levering en ik vraag me af of er niet een schijnmelding gedaan is voor de track en trace. Na een dag of 5 nog geen pakket ontvangen door postnl en weer contact per telefoon. Er zou uitgezocht worden hoe het zat en ik zou bericht krijgen. na verschillende telefoontjes en contact met postnl bleek dat er geen pakket bij postnl is aangekomen. Ik kreeg te horen dat er geen zelfde apparaat meer beschikbaar was en ik kon mijn geld terug krijgen. Er werd zelfs niet over een ander apparaat gesproken. Na een optie genoemd te zijn door mij van een apparaat dat wel leverbaar was volgens de site bleek een dag later de mail te komen dat daar ook geen enkele meer leverbaar van was. Kortom Platte tv denkt niet in oplossingen en adverteert met apparaten die ze niet meer op voorraad hebben. Wat een waardeloos bedrijf en NOOIT meer plattetv voor mij. Een vergelijkbaar exemplaar waar over gesproken is had geen wifi internet radio dab+ en usb dus totaal niet vergelijkbaar

Verzenden zonder meteen tr en tr code te sturen en word niet aan postnl aangeleverd

Hopeloos afschuiven en reageren heel onproffesioneel. Komen niet met een fatsoenlijke optie maar gaan meteen over tot terugbetaling terwijl je andere oplossing wil

Beste Gert,

Zoals ook met u per mail besproken betreuren wij de gehele situatie enorm, wij doen niets liever dan u helpen aan uw mooie Onkyo versterker en vinden het zeer spijtig dat deze zoek is geraakt bij PostNL.

Omdat het hier een van de laatste modellen van Onkyo betreft is er simpelweg geen passende vervanging van hetzelfde merk. Wij hebben u een ander en vergelijkbaar apparaat aangeboden van een ander merk maar hiervan wenst u geen gebruik te maken waardoor de mogelijkheden voor ons ook maar beperkt zijn.

Wij hopen dat u elders een model naar wensen zult vinden en zullen zorgen voor een spoedige retour betaling.

Nogmaals onze excuses!

Tim
PlattteTV

Vaker gekocht bij deze winkel. Zeer goede service. Goed advies en zeer goede prijzen. Aanrader.

Op tijd geleverd volgens afspraak.

Vriendelijk , snel en goed geholpen
Dik tevreden, aanrader voor iedereen die als een koning klant wil zijn 😜

Snel geleverd

Geen klachten, dik tevreden

Heel fijn klantcontact zonder opdringerig te zijn door achter je aan te bellen of te mailen of ik al een beslissing heb genomen over de aanschaf.

Op een goede en leuke manier onderhandeld voor een leuke deal zonder dat het overdreven wordt. Reageren ontzettend snel en willen veel voor je doen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar iets en je wil kijken of het goedkoper kan.

Super snelle reactie en vriendelijk ook. Voelt professioneel aan en er wordt aan de afspraak gehouden.

Heel snel antwoord krijgen op chat en dan onderhandelen over korting. Heel leuk om op deze manier iets te kunnen bestellen.

Goede en snelle levering

Goed en snelle reactie op vragen

Altijd netjes te woord gestaan, erg snelle reactie en goed advies. Weten veel van verschillende soorten tv's en proberen je niet naar de meest dure tv te begeleiden.

Goed contact gehad, en een goede deal kunnen sluiten, als prettig ervaren wat betreft de aankoop

Zeer behulpzaam

Snelle reactie via e-mail mét een super goede deal! Heel erg tevreden over deze communicatie!

Service die zich duidelijk onderscheidt van andere aanbieders doordat je een persoonlijke aanbieding kan ontvangen. Niet dat het perse om de centen gaat, maar het gaat om het gebaar dat men er plezier in schept iets aan je te verkopen. Helpt ook ter voorkoming van cognitieve dissonantie (teleurstelling na aankoop) want je hebt het gevoel dat je een goede deal hebt gemaakt en de kans is ook kleiner dat je het ergens anders goedkoper vindt.

Super snel antwoord en ondersteuning bij bestellen. Overzichtelijk en levering zoals besproken.Met de prijs valt wat extra's te doen als je bundelt en ze denken met je mee.

bevestiging en levering volgens afspraak

Maar weinig meegemaakt dat je zo direct contact hebt met de klantenservice.

ik moet eerlijk zeggen dat ze tot mijn verbazing best goed zijn.
Ze zijn altjjd vriendelijk en behulpzaam.
Ik kon onderhandelen over de prijs en evt met inruil.
Dit is mijn 2e product " een tv"
Geen klachten en goed bedrijf dat de transport regelt.
De vervoerder was echt super vriendelijk en behulpzaam.

Scorekaart voor HelloTV