HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Snelle reply op vragen, mooie korting bij inlevering oude tv. Nog even spannend hoe de levering zal zijn (moet nog plaatsvinden) maar zal vast in orde zijn kijkend naar voorgaande contacten!

Zeer overzichtelijke Webwinkel,met een breed gamma,met de nodige uitleg en duidelijke foto’s van de produkten,

Snelle reactie via e-mail voor aanvraag prijsopgave door Tim en Ivo
Ook het chatten verliep vlot
Een echte aanrader !!!

Er goede en snelle communicatie. Kreeg direct een erg goede aanbieding voor het product wat ik aan het zoeken was. Verdere review volgt na ontvangst van het product.

De afgelopen weken heb ik mij verdiept in de zoektocht naar een nieuwe tv. Veel spullen koop ik graag online, maar bij een tv vind ik het prettig om toch even in een winkel te kunnen kijken. Daarom afgelopen vrijdag bij locatie Utrecht naar binnen gelopen, waar ik door Danny ben geholpen. In tegenstelling tot veel andere winkels heeft het personeel hier duidelijk wel kennis van zaken en staat je enthousiast te woord. Door het goede advies en de klantvriendelijke benadering (tot aan de auto) dan ook gelijk tot aanschaf over gegaan. Top winkel!

Snelle reactie na het stellen van een vraag reactie. Prettig geholpen door Tim e-mail verkeer helder en duidelijk.

Snel contact. Tweede product en een constant manier van reageren. Erg prettig.

Prettig geholpen door Tim van de webshop. Dezelfde dag mijn tv online besteld en ondanks corona de andere dag in huis. Dat is echte service!

In de afgelopen jaren heb ik al veel gekocht bij Coolblue en Bol.com, Dit zijn goede online bedrijven maar PlatteTV gaat daar overheen. Super vriendelijk contact en in de winkel wordt echt alle tijd voor je genomen. Ik geef niet snel een cijfer boven de 9 maar ze verdienen echt een 10. Beter kan echt niet, nette prijs, mooie website en snelle gratis levering.

Super snelle en gratis levering

Diverse keren contact gehad via de chat en moet zeggen, zeer vriendelijk en super snel.

Ik heb al eerder een TV gekocht bij Platte TV.nl. Ook nu weer Zeer vlot geholpen, en direct een leuke aanbieding

Snel en vriendelijk geholpen, voor een voordelige prijs. Het product heb ik nog niet ontvangen, dus hierover kan ik geen oordeel geven

Geen enkel bericht ontvangen over de levering. Je moet maar gokken wanneer het product aankomt. De geselecteerde bezorgdata is reeds verlopen.

Vlot en vriendelijk geholpen via de mail.
Wel vervelend dat ik als klant geen inzicht heb gekregen in het bezorgmoment.

Webwinkel is erg duidelijk van opzet en indeling. Contact via de mail over gewenste product snel en correct waardoor vragen niet lang op een antwoord hoeven te wachten.

Snelle respons op vragen.

Heel goed mee denken met mij en advies geven via de mail voor dat ik het gekocht heb

Netjes afgeleverd op afgesproken data

Denk heel goed mee en heeft verstand van de zaken

Snelle reactie op aanvraag prijsopgave en zeer concurrerende prijsstelling! Blij met de servicegerichte instelling, waardoor ik me series genomen voelde als klant.

Snel en vriendelijk geholpen, blij mee!

Op zoek naar een goede deal voor een paar draadloze Denon speakers op de site van PlatteTV terecht gekomen. Toch maar eens de knop "kortingdeal" gebruikt en succes. Een betere deal dan verwacht! Snelle en persoonlijke communicatie. Top!

Zeer overzichtelijke site.
Het communiceren over artikelen is prettig verlopen.
makkelijk surfen op de site.
en duidelijke informatie.

onder anderen via mail snel antwoord en goed verder geholpen.

Ik kreeg een prima aanbod voor de Sonos Beam, die ik wil aanschaffen, snelle reacties van Tim en Ivo.
Ben benieuwd naar de levering.

Makkelijk bestelproces, snelle reactie, duidelijke uitleg over garantie. Snelle levering beloofd ( kan haast niet wachten op de nieuwe tv) en uitstekend geholpen door Tim👍

vriendelijk en daadkrachtig!!

Via Tweakers gezocht naar draadloze Denon speakers. Gekozen voor PlatteTV vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Contact met de klantenservice voorafgaand aan de aankoop verliep heel snel en prettig. Goede, persoonlijke service.

Snelle verzending. Vrijdagmiddag besteld, zaterdag door de pakketbezorger geleverd. Vreemd dat het niet in een omdoos verpakt is, maar dat is natuurlijk wel beter voor het milieu.

Denon soundbar en subwoofer besteld. Voorafgaand snelle en duidelijke berichtgeving van Ivo. Prima aanbod ook.
Kan niet wachten tot de levering.

Twee Denon Home speakers en een Denon soundbar besteld. Op een andere Denon soundbar was geen korting mogelijk (terwijl dit wel aangegeven is). Snelle levering en goede service.

Snelle levering. Pakket was niet ingepakt maar zat in originele doos. Echter de speakers zaten wel veilig in de originele doos.

Korting ontvangen op een soundbar. Snelle reactie en behulpzaam.

Bij PlatteTV heb ik al meerdere producten aangekocht zoals een TV en een Sonos Move. De kennis en de service in de winkel is uitstekend en ook online is de communicatie snel en duidelijk. PlatteTV is prijstechnisch ook een top elektronicawinkel en heeft vaak leuke acties!

De TV die ik bij PlatteTV heb aangekocht is netjes en op tijd bij mij geleverd, we spreken dan over een kleine 4 jaar geleden en ik denk dat deze service alleen maar is gestegen.

Via telefoon, maar ook zeker via de mail is PlatteTV goed bereikbaar. Via de mail heb ik tot nog toe binnen het uur of zelfs binnen 10 minuten een reactie mogen ontvangen. Kortom: Top service!

Scorekaart voor HelloTV