Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenSuper makkelijk online te regelen, super snelle reactie per mail. Goede prijzen. Kan het iedereen aanraden.
AlgemeenHad een tv gekocht bij Bol.com deze werd niet geleverd contact opgenomen met PlatteTV en Dinsdag (dan ben ik pas op het adres) komt de tv al super blij mee
VerzendingWord netjes geplaats en zijn aardig
AlgemeenNette website, eenvoudig producten te vinden tegen goede prijs. Ook fijn dat er een mogelijkheid is om een deal aan te vragen, krijg je mooi aanbod via de mail
KlantenserviceSnelle & vriendelijke reactie
AlgemeenDe betaling dient nog te geschieden maar de manier van communiceren is fantastisch. En een super scherpe prijs al los van de extra vergoeding voor een review. Die is nog eens extra .
Zoals reeds beschreven is de communicatie zo snel als het licht.
AlgemeenMakkelijk online bestellen kan altijd, maar met een klein beetje extra inspanning is er per mail ook nog te onderhandelen over korting op de prijs op het web. De prijzen zijn over het algemeen al concurrerend, maar kunnen dus nog lager
Netjes de volgende dag geleverd via PostNL.
AlgemeenSuper makkelijk, super snelle reactie per mail. Goede prijzen. Was de service overal maar zo.
AlgemeenGoede website, sneller reactie op vragen, goede service, hele goede prijzen.
Prima voor elkaar!
AlgemeenPrima onderhandeling over de prijs. Er is altijd nog marge . Met of zonder inruil.
KlantenserviceDirect contact. Vriendelijk oplossingsgericht
Tevreden klant, zal hier vaker bestellen.
AlgemeenCommunicatie was super. Snelle en correcte afwikkeling. Geheel binnen vijf minuten geregeld. Helder en open gesprek.
AlgemeenNa een e-mail te hebben verstuurd gelijk reactie en bestellen was een fluitje van een cent. top geregeld
AlgemeenSuper snelle reacties op mailtjes en uitstekende service! Zelfs hele mooie aanbiedingen met zeer interessante kortingen!
AlgemeenSnelle reactie op vragen via mail, voor bestelling ook duidelijk gecommuniceerd dat de verwachte levertijd iets langer is als op de website vermeld.
KlantenserviceErg snelle reactie, ook na meerdere vragen.
AlgemeenFijne webshop door mogelijkheid van persoonlijke aanbiedingen. Pluspunt dat er een fysieke winkel in de buurt is. Heb er dit jaar al meerdere producten gekocht.
AlgemeenSnelle, en duidelijke communicatie. Ze helpen me een mooie aanbieding gegeven voor een nieuwe televisie.
AlgemeenCorrecte beantwoording aanvraag en snelle reactie op mails. Order werd per mail in in orde gemaakt waarna een link wordt gestuurd om bestelling in orde te maken.
KlantenserviceSnelle reactie. Correcte beantwoording.
AlgemeenPrettige service bij deze webwinkel. Breed assortiment, kortingacties, prettige communicatie. Vlot geholpen. Levertijd is in orde
Verzending.
AlgemeenDe juiste service die je kan en mag verwachten bij de aanschaf van een nieuwe televisie. Platte tv is altijd bereid om net dat beetje extra te doen.
KlantenserviceSnelle reactie, ze doen er alles aan om het de consument zo tevreden mogelijk te krijgen.
Ik vind alleen de antwoorden soms kort (alsof het niet uit een werk gerelateerde e-mail komt.
AlgemeenSuper snelle service en reactie! Daarbij nog een leuke korting ook gekregen. Ook hebben ze scherpe prijzen.
VerzendingVolgende dag in huis!
KlantenserviceHeel snel en duidelijk antwoord op je vragen.