HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

ze hebben een Goede overzichtelijke site. Bij vragen of prijs opvragen reageren ze vriendelijk en vlot.

De producten zijn makkelijk te vinden. PlatteTV staat ook hoog in Google, dat helpt het initiële zoekproces.
Op de website staat een duidelijke knop met ‘beste prijs aanvragen’.
Mijn ervaring is dat ze echt proberen om een beste prijs voor je te realiseren.

Via de mail kreeg ik binnen enkele minuten antwoord op mijn vraag. Ik werd op een vriendelijke en nette manier te woord gestaan en geholpen.

krijgt bijna altijd beste aanbieding op internet. ergens anders goedkoper chat gewoon met hun.Gaan zowat altijd goedkoper.

beste tv voor deze prijs

Tot nu toe erg tevreden over Platte TV, wordt goed geholpen en bieden altijd de laagste prijs. Ze doen je zelfs een persoonlijk aanbod.
Top winkel..

Via de mail goed en uitstekend geholpen, direct antwoord en een persoonlijk aanbod

Bij Platte TV geeft men feitelijk altijd nog een extra prijs voordeel aan de klant. De service is goed en in de winkel in Nijmegen wordt er altijd goed uitleg gegeven, ook over extra mogelijkheden en service. Dit is nu de 5e tv die ik koop bij Platte TV, de anderen doen het nog allemaal :), deze SMART TV die ik nu koop is voor in onze tuinkamer. Samsung is ook een goed merk.

Ik heb goede ervaringen met Samsung tv's. De eerste kochten wij rond 1987/ 88, toen was Samsung net nieuw op de markt volgens mij.

Altijd informatief, hulpvaardig extra aanbod en aftersales!

Nadat ik vorig jaar een tv gekocht heb via de site van Platte TV heb ik nu ter aanvulling een soundbar besteld. Hoe snel wil je het hebben binnen een paar klikken en een leuk mailcontact is de bestelling zo rond.

Op de website staat bij de TV in dikke letters: "Oude TV of audio inruilen? Bij dit product krijgt u altijd inruilkorting!" en "Op dit product ontvangt u altijd korting! Vraag naar uw Kortingsdeal".

Dit blijkt allebei een leugen te zijn. Als je informatie vraagt via de livechat wordt je gepusht naar een "veel betere" tv die slechts 1000 euro duurder is. Als ik aangeef toch het gekozen model te willen staat deze al op een "bodemprijs".

Bedankt, Ivo van PlatteTV!

Edit op basis van reactie hieronder:
Prima als er geen korting mogelijk is. Maar zet dan niet op de productpagina "op dit model ontvangt u altijd korting" en "op dit model ontvangt u inruilkorting". Om vervolgens bij navraag proberen te upsellen. Dat is bedrog.

Beste heer / mevrouw,

Wat vervelend om te horen dat op het model van interesse geen kortingsdeal of inruilkorting meer mogelijk was. Op het moment van de prijs aanvraag stond het model dusdanig scherp geprijsd, dat daarop geen korting meer berekend kon worden. De ruimte tussen de inkoopprijs en de verkoopprijs geeft dan helaas geen mogelijkheid voor verdere korting. Zou u een mail willen sturen naar contact@plattetv.nl met vermelding van het model waarin u interesse heeft? Dan kijken we wat er mogelijk is. We zien uw mail graag tegemoet.

Jelske - PlatteTV

Informatie was snel en duidelijk, er werd een goede prijs geboden en een correcte afhandeling van de bestelling.

De website is overzichtelijk, ze hebben goede prijzen en de mogelijkheid om daar bovenop nog eens korting te krijgen op aanvraag. Product moet nog besteld worden, maar het contact tot nu toe is snel en professioneel.

Snel en vriendelijk contact, en de kortingen zijn goed bespreekbaar.
Groot aanbod van tv's enz.

Binnen een paar minuten antwoord op de mail. Vriendelijk antwoord terug. De eerste ervaring was goed!

Snelle reactie en goed geholpen op de mail

Zeer tevreden over service!! Strakke witte beugel van Flexson voor mijn witte Sonos One boxen in de woonkamer. Je kan ze naar beneden laten hellen en link/rechts draaien. Je knipt de stekker van de kabel van de Sonos One eraf en je laat t zo achter de muur langs(mits je voorzetwanden hebt) zakken naar het stopcontact op 112 cm erboven. Simpele montage door aparte muurstuk aan de muur te schroeven en vervolgens de boxen met bevestigingsstuk in te schuiven. Bestelling en service PlatteTV natuurlijk ook top. Duidelijke berichtgeving per mail en je kunt altijd een mooie deal sluiten met dit bedrijf. Prima en goede service van Platte TV

Het product is altijd goed verpakt geleverd!

Via mail en chat snel te bereiken. Prettige mensen daar!

Vorige keer goede service gekregen bij de bestelling, er werd een beter product geopperd voor dezelfde prijs. Nu ook weer korting gegeven. Prima! Bestellen duurt wat langer daar er heen en weer gemaild dient te worden om dit alles te bewerkstelligen

Great selection of TVs and Audios, competitive price, and friendly service. I always checked other stores for TV and Audio but in the end always end up buying in PlatteTV because of the advantages they have versus other stores.

The service is great, helpful and timely as well.400

Tot nu snel en goed geholpen met mijn bestelling. Als de rest ook zo verloopt een heel goede keuze. Ook de fysieke winkel is een mooi pluspunt

Vandaag weer een bestelling gedaan bij plattetv.nl. Zoals altijd een super ervaring. Juiste advies via chat en mail. Ook nu weer een mooie korting ontvangen op de advies prijs.
Hij wordt nog verzonden, dus daar kan ik voor deze bestelling nog geen mening over geven.

Bij aanschaf van een nieuwe soundbar uitgebreid contact gehad via chat en mail. Snelle reactie en hulpzame adviezen ontvangen.

Zeer tevreden met mijn bestelling zeer snel levertijden en altijd met een speciale deal zeer fijn shop volgende tv wordt zeker ook gekocht bij platte tv.

Als het op voorraad is dan is het volgende dag binin.

Zeer snel je krijgt heel snel antwoord op je mail en nog bijna altijd met een leuke deal te krijgen de tv is nu nog goedkoper heel fijn shop.

Top! Snelle Reacties en goede product kennis.Hierdoor goede deal kunnen sluiten. Ik ga voortaan bij PlatteTV kopen.

Ik heb om meerdere keren om informatie gevraagd.
Elke keer kreeg een duidelijk en ook acceptabel antwoord

Fijne winkel waar je de verschillende tv's goed kan zien. Ze hebben ook flinke kennis in huis waardoor je goed geadviseerd kan worden.

Grote tv besteld bij Platte tv welke prima ging.

Reageren snel en goed.

Scorekaart voor HelloTV