Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenFijne winkel. Scherpe aanbiedingen en uitstekende service. Ik zou hier zeker nog weer een bestelling plaatsen.
KlantenserviceVriendelijk, snelle reactie en scherpe aanbiedingen.
AlgemeenVia internet kan je makkelijk een bestelling plaatsen. Alles wordt duidelijk aangegeven. Goede service en klantvriendelijk.
KlantenserviceGoede service en erg vriendelijk. Mijn product was niet voorradig maar ik kreeg er een goed alternatief voor.
AlgemeenGoede service en een top aanbieding van nieuwe tv's daarbuiten ook super snelle reactie mochten er vragen zijn.
VerzendingZo snel mogelijk in huis!
AlgemeenVia internet ben ik in contact gekomen met Platte TV. Zeer tevreden over de gang van zaken. Snelle reactie op e-mail!
AlgemeenSnelle reactie op een paar vragen en uitstekende service door niet een maar zefs meerdere medewerkers
VerzendingLevering in 2 delen was geen probleem, wachten dus niet noodzakelijk
KlantenserviceReacties per email en whats app, supersnel ook.
AlgemeenOverzichtelijk website en een leuke toevoeging dat je om een deal kan vragen. In de winkel (Breda) werden wij (bij een eerdere bestelling) ook keurig geholpen.
KlantenservicePrima snelle reactie op de e-mail met een snelle gevolg actie.
AlgemeenKlantenservice nam snel contact met mij op om mijn vraag te beantwoorden. Goede en snelle service voor een goede prijs!
VerzendingSnelle levering
AlgemeenBetaling verliep vlot maar artikel niet op voorraad ondanks dit wel op voorraad vermeld staat en nog steeds zo vermeld is. (Ze gingen het aanpassen ondertussen week verder)
Ga zelf maar eens kijken, gaat over dit artikel "Modena MO 112" kleur geen belang ze zijn zo gezegd allemaal op voorraad.
Dit geeft geen vertrouwen om er ooit nog iets te bestellen.
Als klant moest je zelf het initiatief nemen om contact te zoeken er stond namelijk bij de bestelling "wacht op reactie van klant" werd hiervan zelf niet via email attent op gemaakt.
Na mijn reactie kreeg ik te horen dat het artikel niet op voorraad is en proberen je dan iets anders aan te smeren.
Allemaal goed en wel maar ondertussen staat artikel (Modena MO 112) nog steeds op voorraad hoor, maakt niet uit welke kleur ze hebben er geen enkele.
Terugbetaling verliep wel vlot, vandaar 2 sterren.
Goedemiddag Lucy,
Jammer om te horen dat wij u niet konden helpen aan het gewenste meubel, nogmaals onze excuses hiervoor!
Uiteraard is het nooit onze intentie om u als klacht verkeerd voor te lichten, we hebben de voorraad van deze gehele serie dan ook direct aangepast op onze website.
Hopelijk kunt u het gewenste model elders vinden en anders bent u altijd van harte welkom voor een alternatief TV meubel.
Prettige dag gewenst!
Tim
PlatteTV
AlgemeenIk kan een extra korting krijgen door het schrijven van de review maar ik had hem zo ie zo wel geschreven want het is niet de eerste keer dat ik hier naar tevredenheid koop. Leuk is dat je een beetje kan onderhandelen over de prijs.
VerzendingProduct netjes en op tijd geleverd
KlantenserviceWordt snel en goed en met de nodige vriendelijkheid gereageerd
AlgemeenIk heb bij PlatteTV mijn bestelling geplaatst. Ook al krijg ik een korting voor het plaatsen van een review, ben ik zeer tevreden over PlatteTV en zijn medewerkers. Normaal plaats ik geen reviews omdat ik het een beetje te ingewikkeld vind. Maar PlatteTV heeft mij iets moois aangeboden dus dan kan ik er ook iets voor terug doen. Dankjewel PlatteTV!
AlgemeenExtra korting gekregen door review te plaatsen. Normaal gesproken ben ik hier niet zo van, maar ik help de Nederlandse ondernemer op dit moment graag.
KlantenserviceIk heb via de mail contact gehad over een ‘beste prijs’. Ik heb dit contact als prettig ervaren. Ook werd er snel gereageerd op mijn berichten.
AlgemeenEenvoudige bestelmethode en scherpe prijzen. Bovendien fijn dat er ook een winkel bezocht kan worden!
VerzendingConform afspaak geleverd, ondanks Coronadrukte!
KlantenserviceSnelle reactie en afhandeling bestelling!
AlgemeenDuidelijke webshop met goede prijzen ter vergelijk met andere webshops.
En momenteel een leuke actie waarbij met korting besteld kan worden, wat tov de andere shops zeker goed af steekt.
Had een vraag over een prijs. Heel snel antwoord.
AlgemeenEen prettig bedrijf om zaken mee te doen. Ik zou me bij een volgende keer weer tot hun wenden.
AlgemeenSnelle en nette communicatie, prima prijzen en tevens snelle levering. Ik zou ze zeker aanbevelen
AlgemeenOp de site gekeken voor een product, en een offerte aangevraagd.
Ik kreeg een goede prijs binnen 5 minuten en de koop was snel afgerond, tot mijn grote tevredenheid.
Zeer snelle levering, gisteren besteld vandaag binnen.
KlantenserviceSnel en vakkundig geholpen.
Algemeengoed en duidelijk geholpen. geen verassingen achteraf ondanks dat een gedeelte van de bestelling later pas beschikbaar komt.
Klantenservicegoed begeleid door het proces van aankoop
AlgemeenSnelle service en mooie korting, snelle reactie via email. Gebruik gemaakt van kortingsaktie met mooi resultaat.
AlgemeenSnel en vriendelijk geholpen. Krijg een scherpe persoonlijke offerte voor het product. Snelle levertijd en keurige website
VerzendingSnelle verwachte levertijd
KlantenserviceWerd goed en vriendelijk geholpen
AlgemeenHet bestel process en contact met PlatteTV was zeer snel en helder. Bij PlatteTV maken ze een mooie aanbieding wanneer je een product het uitgekozen.