Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenZe helpen je vriendelijk en snel via de mail,
Juiste prijs voor de juiste sonos spullen
Tot nu toe lijkt alles goed en snel
KlantenserviceZe reageren snel en goed
AlgemeenTot nu toe goed, met het bestelproces bezig dat er zeer veelbelovend uit ziet. Er is duidelijke communicatie die snel verloopt.
KlantenserviceSnelle respons in het verkoopproces.
AlgemeenIk heb twee maanden een sony KD 55XG9505 gekocht smidag om 16uur besteld de volgend dag afgeleverd prima en nu een Sony kt-g700 een prima zaak deze Plattetv door gaan zo ? Ja natuurlijk toch kan haas niet beter.
AlgemeenZeer goede en snelle klantenservice. Binnen een paar uur had ik antwoord op mijn vragen. Ze hebben natuurlijk ook de mooie A-merken voor de juiste prijs
KlantenserviceVriendelijk met een snelle reactietijd
AlgemeenOp zoek naar een Sonos beam, uiteindelijk terechtgekomen bij Platte TV.
Was de goedkoopste via de vergelijkingssite, maar door de speciale actie kon ik mijn speciale prijs aanvragen. Binnen een half uur een reactie met een Mega Scherpe prijs. Deze kan ik niet laten lopen en hiermee akkoord gegaan, binnen vijf minuten een supersnelle reactie van Plaate TV.
Algemene voorwaarden en service zijn uitmuntend, dat blijkt wel uit alle positieve ervaringen van klanten, trouwens, er komt weeer een tevreden klant bij !!!
Op tijd besteld, de volgende dag in huis, super.
KlantenserviceBinnen vijf minuten prettig kontakt met vakkundig personeel.
AlgemeenMooie winkel met aardig en vakkundig personeel .
Kom er graag en vaak goeie prijs
Vandaag eerste online bestelling geplaatst , maar dat komt vast goed . hou jullie op de hoogte .
AlgemeenWebwinkel ziet er goed uit, veel keuze en scherpe prijzen. Via een knop bij het artikel kan je een persoonlijke aanbieding met nog extra korting krijgen. Ik heb het product nog niet ontvangen, dus ik kan nog geen volledige beoordeling geven,
KlantenserviceSnelle en vriendelijke communicatie via de mail.
AlgemeenMooie producten tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast ben ik prima geholpen in de winkel door deskundig personeel.
KlantenserviceVlotte en snelle communicatie.
AlgemeenEen prima snelle service via de chat en e-mail. Daarnaast kreeg ik een voldoende korting na het chatten.
AlgemeenZe geven een persoonlijke en zeer goede aanbieding qua prijs op aanvraag en zeer vriendelijke service.
KlantenserviceSnelle reactie en super vriendelijke service. Zeer meedenkend.
AlgemeenIn mijn ogen een goede winkel met leuke aanbiedingen, product moet nog binnenkomen dus vandaar nog geen beoordeling over de verzending.
AlgemeenGoede service met leuke acties. Ik heb de tv nog niet binnen maar mijn gevoel zegt dat het allemaal keurig geregeld wordt. Tot nu toe in iedergeval wel!
KlantenserviceSnelle email service
AlgemeenVia internet kan je makkelijk een bestelling plaatsen. Alles wordt duidelijk aangegeven. Goede service en klantvriendelijk.
Klantenservicesnelle en duidelijke uitleg naar aanleiding van vraag via de e-mail
AlgemeenFijne winkel. Scherpe aanbiedingen en uitstekende service. Ik zou hier zeker nog weer een bestelling plaatsen.
KlantenserviceVriendelijk, snelle reactie en scherpe aanbiedingen.
KlantenserviceGoede service en erg vriendelijk. Mijn product was niet voorradig maar ik kreeg er een goed alternatief voor.
AlgemeenGoede service en een top aanbieding van nieuwe tv's daarbuiten ook super snelle reactie mochten er vragen zijn.
VerzendingZo snel mogelijk in huis!
AlgemeenVia internet ben ik in contact gekomen met Platte TV. Zeer tevreden over de gang van zaken. Snelle reactie op e-mail!
AlgemeenSnelle reactie op een paar vragen en uitstekende service door niet een maar zefs meerdere medewerkers
VerzendingLevering in 2 delen was geen probleem, wachten dus niet noodzakelijk
KlantenserviceReacties per email en whats app, supersnel ook.
AlgemeenOverzichtelijk website en een leuke toevoeging dat je om een deal kan vragen. In de winkel (Breda) werden wij (bij een eerdere bestelling) ook keurig geholpen.
KlantenservicePrima snelle reactie op de e-mail met een snelle gevolg actie.
AlgemeenKlantenservice nam snel contact met mij op om mijn vraag te beantwoorden. Goede en snelle service voor een goede prijs!
VerzendingSnelle levering