HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Snelle reactie en en heel overzichtlijke webside alles direct gevonden
vriendelijke bediening
over levering kan ik nog niets zeggen is nog niet geleverd

De website is overzichtelijk. Via diverse kanalen kan je contact opnemen en vragen stellen. De medewerkers zijn vriendelijk en de prijzen zijn scherp geprijsd. Tot nu toe ben ik een tevreden klant.

Ik was al een tijdje op zoek naar een 43" TV. Uiteindelijk bij PlatteTV uitgekomen. De mogelijkheid om bij hun een deal op maat te krijgen is mooi meegenomen. Goede prijs gekregen. Website is netjes en overzichtelijk.
Prettig en snel contact met de klantenservice.
Product moet nog geleverd worden.

Ik heb een jaar geleden een mooie Samsung 75" TV gekocht, samen met een Vogel's muurbeugel, en laten plaatsen door PlatteTV. Alles netjes gedaan en jaar lang tevreden gekeken, maar afgelopen weekend zag ik tot mijn schrik dat hij 2.5 centimeter naar linksonder was gezakt. Contact opgenomen met PlatteTV waarbij heel snel en netjes werd gereageerd. Vandaag (donderdag) vriendelijke collega langs gehad en probleem perfect opgelost. TV hangt weer recht en ik hoop er weer jaren plezier van te hebben. Zodra ik weer in de markt ben voor een nieuwe TV, dan zou ik hen zeker als eerste benaderen.

Geweldige service, heel fijn dat er een live chat op de website is zodat je gelijk je vragen kan stellen. Super! Product moet nog geleverd worden.

Super service!

Goede service en scherpe prijs met de summerdeal. Reageren bijna direct op je mailtje. Product moet nog geleverd worden dus kan deze nog niet beoordelen.

Erg snel en prettig via de mail geholpen. Mooie aanbieding ontvangen tijdens de summerdeals.
De levering moet nog plaatsvinden, dus die kan ik nog niet beoordelen.

Edit: Levering inmiddels plaatsgevonden. Zat een flinke scheur in de doos en het scherm was beschadigd. Na mailcontact gehad te hebben uiteindelijk de tv omgeruild in de vestiging in Amsterdam.

Snel contact met de vriendelijke medewerkers van platte tv! Deal snel gesloten voor een hele knappe prijs! Zeker een aanrader voor iedereen.

Veel goede berichten gelezen over de website. Zelf eens een kijkje gaan nemen en idd er is niets teveel gezegd. Meteen een leuke bestelling geplaatst waarna ik netjes en vriendelijk verder ben geholpen👍

Via de site per mail contact gezocht met hun. Werd snel gereageerd door één van hun medewerkers. Ik had nog een paar vraagjes die netjes en snel door hun beantwoord werden. Totaal niet opdringerig wat ik heb ervaren als een zeer plezierige omgang verder👍

Vaak kan je pas oordelen als er iets is. Dus vandaar dat ik nu een beoordeling plaats. In oktober 2019 een prachtig mooie Philips 55OLED854 gekocht bij Platte TV. Gemaild dat ik interesse had een mooie aanbieding.

levering via Postnl extra at home. Gewoon netjes

Een paar weken terug was het warm... en de afstandsbediening lag op de salontafel in zon. Daar kon die niet tegen (mijn 4e Ambilight TV, Altijd een solide afstandsbediening erbij. Maar dit was echt slecht qua behuizing)
Via de mail contact gezocht. De medewerker van Platte TV ging er meteen achteraan en al gauw een nieuwe (betere!) afstandsbediening thuis! Top!!

Ik ben goed geïnformeerd over het product met een aantrekkelijke prijs. Tevens kreeg ik snelle reactie op mailtjes.
Erg tevreden over deze winkel!

Goed en snel geholpen n.a.v. de vragen. Erg snelle reacties op mailtjes.

Flat TV-website heeft een duidelijke knop met "summer deal" Ik kies mijn product en ik kreeg snel antwoord op mijn verzoeken. Mijn ervaring is dat ze echt proberen een beste prijs te krijgen.

Snel en persoonlijk contact

Op zoek naar een 32 inch smart tv, gezien op hun site dat ze voor de tv die ik zocht een prijs mogen aanbieden. De aangeboden prijs van hun viel goedkoper uit als andere aanbieders met dezelfde voorwaarden als elders. Goede mail contact gehad met een medewerker die netjes antwoord heeft gegeven. TV moet nog worden geleverd dus daar kan ik nu niets over zeggen. Tot nu toe komt Plattetv serieus over, ik vind het zelf altijd fijner om een product in de winkel te kopen en meteen mee te nemen maar ze laten een goede indruk achter per mail vandaar dat ik bij ze bestel.

Klantenservice is tot nu toe goed. Medewerker heeft netjes op mijn mailtjes gereageerd en een aanbieding gedaan voor het product.

korte heldere communicatie en duidelijk de overige mogelijkheden toegelicht.
Verzending kan ik later pas beoordelen omdat levering nog plaats moet vinden

Snel en goed contact! Scherp voorstel gekregen voor de tv die ik wilde.Scherper dan de goedkoopste die op dat moment in de pricewatch stond.

Contact gelegd via website app en follow up via whatsapp/email. Goede en duidelijke communicatie. Niet opdringerig.
Ik zal mijn review updaten nav rest van het bestel proces.

Snel en persoonlijk contact, ook op zaterdag!!
Correcte antwoorden op mijn vragen en prima prijs.

Mijn LG tv bestselling ging heel makkelijk en snel en met een goed advies zeker.

Snelle service, duidelijk, scherpe prijs. Dat vind ik belangrijk. Geen gedoe, maar een helder verhaal.

Prettig contact en goede uitleg bij de klantenservice. Samen tot een goede deal gekomen. Allebei blij!

Snel reactie en bieden maatwerk aan.

Scorekaart voor HelloTV