HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Ik heb meerdere malen een TV gekocht bij PlatteTV.nl. De medewerkers denken goed mee, zijn flexibel qua prijs en doen altijd een stapje extra voor service.

De producten zijn altijd op tijd en netjes verpakt en behandeld.

Bij vragen of opmerkingen nemen ze je meteen serieus, en doen altijd een stapje extra om je verder te helpen, ook als de klacht die je meldt niet onder verantwoordelijkheid van PlatteTV valt, zoals een defecte TV buiten de garantieperiode.

Prima contact met de verkoopafdeling. Snelle respons en een goede aanbieding gekregen. Prima webwinkel die ik zeker kan aanbevelen.

Producten makkelijke te vinden op de site en nog vragen dan zeer behulpzaam via de chat of mail

Samsung TV The Frame werd keurig bepakt en verzorgd thuis verstuurd.
Indien nodig was installatie mogelijk maar hoefde daar geen gebruik van te maken.
Nu de Sonos move besteld

Uiterst vriendelijk en behulpzame medewerkers

Snelle Service, goede prijzen. Zeer tevreden over deze winkel. Zal hier zeker vaker iets betsellen.

Snelle verzending na betaling volgende dag in huis

Duidelijke antwoord op al je vragen!

Zeer te vrede met PlatteTV. Wij hebben een OLED65BPLA besteld en wij kregen al snel een voorstel voor de OLED65BSLA voor bijna de zelfde prijs. De service en levering van de nieuwe televisie is ons zeer goed bevallen. Voor wat betreft ons zeker een aanrader om via PlatteTV te bestellen.

De TV bevalt ons prima. Het enige wat wij jammer vinden is de ThinQ integratie met Google Home. Dit werkt nog niet naar behoren, dus dat is een kleine tegenvaller van LG en Google. Via Apple HomeKit werkt het overigens perfect en de Apple integratie is daarmee prima.

Verzending is via PostNL Extra gerealiseerd en deze service was top. PostNL Extra was stipt op tijd en wij werden gebeld voordat ze aan de deur zouden arriveren.

Goede communicatie via de mail en ook advies.

Mooie aanbieding gekregen binnen een uur. Duurde wel even voordat ik antwoord kreeg. Volgende dag.

Mooie tv gekocht bij plattetv, fijne en snelle service en daarbij ook een mooie prijs!

Bestellen is makkelijk de site is duidelijk vooral informatie over de producten zijn erg fijn. Iets wat ik vaak toch wel mis op andere sites.

Altijd een leuk en vriendelijk contact met platte tv. Ze geven mij echt het gevoel dat ik een waardevolle klant ben. Het is geven en nemen in het leven en dat is iets wat dit bedrijf goed begrijpt. Dit is de reden dat ik meerdere producten in 1 jaar heb gekocht. Ga zo door! Ik beveel jullie zeker aan....

Ik heb een Marantz HD-AMP1 bij Platte TV besteld. Afhandeling is snel en prima prijs

Binnen een dag geleverd

Prima contact

Netjes geregeld en leuke korting op de tv en snel antwoord op chat en mail contact

Ik heb prettige ervaringen met de mensen van platteTV.
Ze geven goed advies als een andere keuze beter of goedkoper is.
Kijk dat noem ik nog eens meedenken!! Dat zie je niet vaak.

Altijd goede ervaringen met deze webshop gehad. Snel antwoord op vragen en snelle nette verzending.

Netjes geregeld en leuke korting op de tv en vriendelijke mensen bij de klantenservice top gedaan

Fijne shop,snelle levering,mooie producten.....supermooie televisies.communicatie goed.ik kan niet wachten om de tv tjuis te hebben

Top

Fijne communicatie.veel bespreekbaar

Snel antwoord van de klantenservice, goede informatie gekregen. Bestelling is ook erg vlotjes gelopen, bestellen en de volgende dag in huis. Top service! ik bestel hier zeker weer.

Ruim op tijd binnen, laat op de dag besteld, volgende dag geleverd.

Snelle response.

Snel antwoord op vragen en scherpe aankoopprijs ,vlotte levering.
Sonos speakers zijn een uitstekende aankoop.

Scherpe prijs, aanbod na aanvragen van 'jouw summerdeal', snelle reactie, heeft wat mails nodig voordat de deal rond is. Levering zonder problemen.

Zou eerst vrijdag komen, kwam uiteindelijk woensdag. Zat een beschadiging op de doos, maar inhoud schadevrij

Een zeer goede hulp en advies bij de keuze van mijn TV. Zeer vriendelijke verkoopster.

Een correcte en stipte levering.

Zoals reeds vermeld prima service, hier keer ik telkens met plezier terug.

Goede service met onderhandel mogelijkheden. Daarnaast helpt platte tv met zoeken naar alternatieven wanneer nodig

PlatteTv is offering very good services. All comunication about details of order, delivery date were write in Whatsapp. Very good idea! fast, clear and smart. product is great, prixe is solid. Good webstore.

Scorekaart voor HelloTV