HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Ik krijg tijdig een antwoord op een vraag en spontaan korting op een artikel die nergens elders goedkoper aangeboden wordt.
Heel leuk.

Betaling loopt via Ideal, dus makkelijk en veilig. Als je meedoet aan kortingsactie, krijg je een aparte link voor de betaling. Gaat altijd goed.

Product dag later netjes in huis zonder beschadigingen.

top zaak alles was goed geregeld met de telefoon of online zelfs inde winkel wordt het goed uitgelegd en een scherpe prijs

Goede en snelle service. Ik had wat vragen over het product en daar kwam snel een reactie op. Verder werd product netjes volgens afspraak geleverd.

Ze komen hun eigen acties niet na, proberen je een duurdere versie aan te smeren en bij klachten geven ze niet thuis.

We wilden graag een nieuwe TV kopen. PlatteTV heeft de Summerdeals. Altijd gegarandeerd korting op meer dan 300 producten... Prima. De TV die wij wilden ook. Een 65" TV. Eerste reactie: we kunnen u de 70" bieden voor een mooie prijs. Nee, dat was niet de vraag. 70" niet nodig en te duur. Dus graag jullie prijs voor 65". Antwoord: helaas, daar is onze prijs zo laag, daar kunnen we niet onder. Ho even, op deze TV staat jullie summer-deals actie, dus we horen graag de speciale prijs (al is het maar 1 Euro korting). Nee hoor, gewoon vol houden bij PlatteTV. Dit riekt naar oplichting en niet nakomen van de eigen acties. Netjes een klacht ingediend. 0 reactie. Wel dat ze de 70" kunnen leveren. Gevolg: deze reactie EN zometeen een klacht bij de consumentenbond en ACM. Wat een belachelijke partij. Lekker stunten, niet nakomen en een duurdere versie proberen aan te smeren. Zo iets noemen we: oplichters. Ondertussen de TV naar volle tevredenheid gekocht bij CoolBlue.

We hadden een nieuwe tv nodig en ik heb op de actie gereageerd , die op de website staat, voor een "concurrerend prijsaanbod". Ik kreeg vrij snel een mailtje met een prijs die inderdaad concurrerend was.

Nadat ik gereageerd had dat ik akkoord ging met het aanbod kreeg ik een betaal link met de omschrijving "Persoonlijke aanbieding Tim". Dit vond ik er een beetje raar uitzien, maar verder leek me alles ok.

Ik was bijna afgehaakt omdat ik een beetje simpel werd van de koppel-verkoop emails. Nadat ik "ja" had gezegd, kreeg ik nog 3 emails voor:
1) Extra garantie
2) Een HDMI kabel
3) Een poets set
Ik begrijp best dat men de klant wil helpen door een aantal tips te geven voor wat betreft extra accessoires, maar dat kan toch gewoon in 1 email?

Om 20:00 betaald en ik had eigenlijk het idee dat we wel minstens een dag zouden moeten wachten voordat de tv geleverd zou worden. Tot mijn verbazing 10 minuten later een email dat de tv nog dezelfde dag zou worden verzonden, later gevolgd door een email van PostNL.
De TV werd inderdaad de volgende dag netjes afgeleverd.

Reageren heel snel op vragen. Ze lijken in eerste instantie niet de goedkoopste maar er is in overleg veel mogelijk. Prima winkel

Werd snel geholpen. Is vriendelijk en kreeg oplossing op mijn vraag.

Heb een OLED tv gekocht. Je kan korting aanvragen en vervolgens gekocht. Helemaal top. En ook op afgesproken tijd geleverd.

Op alle e-mail is snel en adequaat gereageerd!

Vriendelijk en behulpzaam klanten service. Kreeg een prijs op maat. Overzichtelijke site. Zeker aan te bevelen.

Antwoorden snel en vriendelijk. Kreeg oplossing op mijn vraag.

Uitstekende en vriendelijke communicatie via mail. Alles is duidelijk en antwoorden komen snel via mail

Snel antwoord op vragen over afhandeling en werkwijze.

Duidelijke website. Gevraagd om Summerdeal voor een Denon AVR-X2600H en, ondanks vermelde drukte, binnen één uur een aantrekkelijk prijsaanbod gekregen.

Netjes ter woord gestaan, correcte en prettige communicatie.
Ga zo door!

Overzichtelijk website, waar je kunt overleggen voor een eigen persoonlijke prijs via de mail. Waar je een snelle reactie op krijgt en goed word geholpen zeker aan te bevelen...

Snelle levering

Snelle reactie

Ik ben heel tevreden met deze winkel. Ik heb al eerder een tv gekocht daar en was blij met de service. Daarom koop ik graag wat in deze winkel.Ik verveel het iedereen aan

Snelle levering

Altijd een snelle reactie als je een vraag hebt, en hebben ze het product niet hebben dan helpen ze je voor een alternatief.

Overzichtelijke site, prima klantenservice via mail, heb hier een oled cx55 gekocht. Voor een mooie persoonlijke aanbieding.

Ordered a new TV and received amazing service. Installation was very professional and customer service very impressive.

Bij PlatteTV altijd goede deals gekregen voor verschillende producten. Ook het contact met de klantenservice is snel. Gewoon top!

Duidelijke site, uitgebreid aanbod van alle A-merken en mooie aanbiedingen. Snelle reactie en prettig contact.

Vlotte vriendelijke en correcte communicatie.
Goede producten. Groot aanbod.duidelijke website.
Prijs kwaliteit is dit zeer positief.

Als je (voor een redelijke prijs) een jaar extra garantie afneemt, zitten er ook een dekking voor dode of lichte pixels, 4 weken proefperiode, een leentoestel in geval van reparatie reparatie, geen startkosten, en eventueel gratis retourneren mocht dat nodig zijn bij.

Gisteren namiddag mijn Samsung 65Q95T besteld en vandaag al in huis. Geweldig dat dit zo snel kan bij zo'n grote TV. Bij een andere leverancier werd er gesproken over 5 dagen levertijd.

Zeer tevreden over het contact met de klantenservice. Kreeg een mooie prijs de TV.

Neem bij vragen of twijfel even contact op met de klantendienst, ze reageren super snel en correct.

Scorekaart voor HelloTV