Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenZeer nette webshop, reageren erg snel op mails. Na een korte onderhandeling een LG OLED tv besteld daarna het geld overgemaakt. En de TV stond de volgende dag in huis.
VerzendingTV werd snel verzonden en arriveerde de volgende dag. Misschien goed om te weten dat ze Postnl Extra@Home gebruiken voor verzending en niet de reguliere service. Is wat mij betreft een pluspunt.
Algemeen8 dagen na aankoop, artikel in aanbieding, Gereclameerd en artikel alsnog voor de aanbiedingsprijs gekregen, top!
KlantenserviceDirect voor rede vatbaar en geld teruggestort
AlgemeenSnelle reactie op mijn offerte aanvraag. Goede deal kunnen maken. Goede aanbevelingen als het gaat om de beugel. Zal deze winkel zeker aanraden bij vrienden en familie.
VerzendingIvm verhuizing werd er goed geluisterd naar het gewenste moment van kevering. Conform afspraak geleverd.
AlgemeenContact via online chat gaat snel en makkelijk. Je wordt goed geholpen en een mooie deal is mogelijk. De TV is daarna meteen verstuurd en was de volgende ochtend al in huis.
Verzendingom 18 uur besteld en de volgende ochtend was de TV in huis. Binnen op de juiste plek afgeleverd en daarvoor netjes gebeld dat de bezorger in aantocht was. En natuurlijk ook emails ter info.
AlgemeenIk had op zondag een Samsung QLED 2020 TV besteld en de werd netjes de dag er na afgeleverd. Top toestel. Dinsdag toch nog maar een muurbeugel erbij besteld voor een mooie prijs.
Perfecte en snelle service !
Via de chat is er meestal snel een correcte en snelle respons.
AlgemeenIk wilde graag een tv voor een mooi prijsje en de klantenservice is echt geweldig in dat opzicht , zo snel regelen doen ze nergens. Heel blij dat dat ze op deze manier werken.
VerzendingPrima en op tijd de tv geleverd , helemaal niks op aan te merken.
KlantenserviceIk wilde de tv dus voor een mooie prijs en die heb ik gekregen , de klantenservice is nergens zo snel en goed geregeld
AlgemeenVandaag 2 Samsung TV's met Vogels muurbeugel gekocht. Vriendelijk, snel en correct bij mijn aankoop geholpen door Justin via chat.
AlgemeenMeerdere malen TV gekocht, blijven tevreden over de uitstekende service zowel in de winkel als via internet. Gisteren TV gekocht, zaterdag netjes bezorgd, prijs in ons geval gezakt, geen probleem verschil wordt retour gestort, dat is pas service.
Iedereen bij de klanten service bedankt.
Goed geregeld met tijdvak levering en update
AlgemeenDuidelijke en overzichtelijke website. Geadverteerde prijzen zijn al laag en dan is er ook nog de optie om een persoonlijk aanbieding te krijgen.
KlantenserviceVoordat ik tot bestellen overging ben ik fijn te woord gestaan via e-mail door Justin, waarbij ik een fijn persoonlijk aanbod kreeg. Goed geregeld!
AlgemeenDeze website houd ik al een tijdje 'in de gaten' de televisie van keuze specifiek. Uiteindelijk complimenten aan Justin zijn vasthoudendheid en voor mijn gevoel gezonde handelsgeest om een deal te maken. Keurig en netjes te woord gestaan. Nu afwachten op de televisie zelf. Aanvullende review volgt. PlatteTV is een aanrader.
KlantenserviceAls gezegd, netjes adequate beantwoording en meedenken via de chat. Complimenten Justin.
AlgemeenNet contact gehad met Justin via de chat. Een mooie Samsung tv uitgezocht. Goed geadviseerd over alle extra benodigdheden. De tv kan ook nog eens morgen al bezorgd worden. Kortom super service! Wij kijken uit naar de levering!
KlantenserviceSnel geholpen en netjes en kundig te woord gestaan
AlgemeenVia chat , Justin.
Goed alternatief aangeboden na niet op voorraad product, prijs aangepast en snelle levering
Binnen 12u
AlgemeenBen vriendelijk te woord gestaan door Nick, medewerker klantenservice. Leuk en informatief gesprek gehad. Ben nu een stukje “wijzer” geworden.
KlantenserviceBen zeer vriendelijk te woord gestaan door Nick, medewerker klantenservice. Leuk en informatief (chat) gesprek gehad. Kom zeker terug
AlgemeenIk werd erg goed geholpen bij beslissing tussen de Denon X2700H en Denon X3700H versterker!
KlantenserviceTop feedback - zeer snel
AlgemeenPrima geholpen via de livechat! opties en wensen doorgenomen en uiteindelijk een keuze gemaakt. met een top deal!
AlgemeenBestelling via mail gedaan en keurig opgepakt en afgerond door de medewerker. Correct geïnformeerd over de produkten, goede summerdeal gekregen en snelle afhandeling/levering.
VerzendingDe levering ging snel via PostNL
KlantenserviceMoest helaas contact opnemen met de klantenservice i.v.m. een kleine beschadiging aan het scherm van de TV, heb dit via LiveChat gedaan en binnen 10 minuten was alles netjes opgepakt en afgehandeld. Ik kan zelfs vanmiddag de TV al komen omruilen in de winkel (was sneller dan door PlatteTV thuis laten omruilen
AlgemeenEen compliment voor de klantenservice, en post.nl extra home wat voor ons als nieuwe klant ook erg belangrijk is, wij waren in het verleden klant bij de mediamarkt, maar die konden de NIEUWE Philips 55OLED935 (tv) niet leveren, dus kwamen we op platte tv uit.
VerzendingDe verzending was perfect en snel geleverd binnen 24 uur.
KlantenserviceDe klantenservice was vriendelijk en snel met afhandeling.
AlgemeenOnline mijn TV gevonden en de prijs was erg scherp. Contact gehad over inruil en ook dat liep erg soepel. Even gaan kijken in de winkel in Doetinchem en door de goede hulp. tot aankoop overgegaan. Helaas na korte tijd problemen met de TV maar dit is door Platte TV opgelost door een nieuw toestel, opnieuw uitstekende service zonder al te veel discussie.
KlantenserviceKlantenservice is telefonisch niet goed te bereiken maar via chat/whatsapp of mail geen probleem. De service was verder wel snel.
AlgemeenHet corresponderen met een persoon, inplaats met een robot, is geweldig! Onderhandelen mbt de inkoop van het product, was voor mij een dik pluspunt. De aanbiedingen waren voor mijn gevoel scherp. En de mogelijkheid voor vrije vargen was geweldig. Ik hoop dat de levering goed verloopt.
KlantenserviceGoede open interactie en uitleg per mail. Het gemak en de openheid voor onderhandeling is aanwezig. Dikke aanrader
AlgemeenIk werd direct geholpen via een live chat op de site. De medewerker vroeg me duidelijk waarom ik behaalde keuzes heb gemaakt en kon een mooie deal maken.