HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

TV Besteld omdat ik dacht dat hij erg goedkoop was. Vandaag hebben alle grote webshops dezelfde prijs. Lees hier in de reviews dat mensen extra korting krijgen. Dus ik vraag na of ik nu door snel te bestellen korting ben misgelopen. "Nee hoor, dat is alleen korting om de korting. Gaat maar om 1 of 2 tientjes." Op zich een beetje raar antwoord.2 tientjes is nog steeds een korting.

Samen met de bezorgmethode heb ik er toch spijt van dat ik geen halve dag langer gewacht heb en bij Coolblue heb besteld.

Product wordt met postNL verstuurt en zou ter plekke aangesloten worden om werkend te zien. Niets is minder waar. Ik moest zelf de doos naar binnen sjouwen, de bezorger maakt een foto van de doos en vertrekt.

Televisie is verder goed.

Klantenservice geeft op de vraag over korting een vreemd antwoord zie bovenstaande beoordeling

Ik zag een mooie pre blackfriday actie. Deze actie was al een mooie prijs, maar toch gecheckt of er nog een mooiere prijs beschikbaar was. Kreeg al heel snel een ander aanbod dat nog 100 euro goedkoper was.

Toen kwam er een prijs uit die ik tot nu toe nog nergens anders heb kunnen vinden. Dus ben ervoor gegaan.

Daarna krijg je nog wel wat aanbiedingen zoals een servicepakket en scherm behandel spray. Snap dan ook wel dat met zo'n mooie prijs er elders ook wat verdiend moet worden.

Maar werd snel en keurig te woord gestaan. Dus nu hopen dat de verzending ook vlot zal verlopen!

Werd zeer snel en correct geholpen per mail. Tot nu toe een top ervaring.

Vorig jaar bij deze site een Philips OLED TV aangeschaft nadat ik op het tweakers OLED Prijzen forum gewezen was op het feit dat je de site kan mailen om tot een betere prijs te komen.

Voor mijn ouders was ik ditmaal op zoek naar een Samsung Qled TV in verband met het vele licht in de woonkamer. De keuze was al snel gevallen op de Samsung 55Q90t.

Binnen een kwartier kreeg ik al een reactie op mijn verzoek richting platteTV en zijn we vrij snel tot een overeenstemming gekomen over een goede prijs aangaande de TV in combinatie met een A-Z service pakket.

Het betalen ging vrij eenvoudig doormiddel van iDeal link en ondanks dat ik om 18.30 uur de betaling heb afgerond, heb ik de TV de volgende dag in de ochtend al mogen ontvangen via PostNL@Home die de TV ook nog eens deels heeft getest en aangesloten! En dit was allemaal gratis!

De transactie was om 18.30 uur voltooit en alsnog had ik de TV de volgende ochtend rond 10.00 uur in huis. De bijgeleverde service was was ook boven verwachting aangezien PostNL@Home de TV zelfs aansluit.

Tijdens Black Friday heb ik contact opgenomen met plattetv.nl i.v.m. interesse in een nieuwe televisie. Al snel kreeg ik een mailtje terug met een mooie aanbieding bovenop de laagste prijs op dat moment. Ik ben dus zeer tevreden over deze webshop en kan het iedereen aanbevelen.

Als de levering even vlot als de communicatie verloopt dan moet ik mij zeker geen zorgen maken.

Zoals ik al had vermeld ben ik zeer tevreden over de vlotte communicatie. Ook de extra service die ze aanbieden zoals, extra verzekeringen , speciale schoonmaak producten,... zijn zeer intressant om te bekijken.

Via Platte TV heb ik twee philips ambi light besteld, dat ging heel makkelijk. De klantenservice heeft mij uitstekend geadviseerd op elk vlak. De reactietijd is ongelofelijk snel en kundig. Betaling ging ook keurig via mijn creditcard.
De twee televisies kwamen al de volgende dag binnen. Tv's zijn bekeken op beschadigingen en ook getest op de werking.

Ik kan niets anders dan een cijfer 10 van 10 geven als waardering en ik kan een ieder PlatteTV aanraden. Top bedrijf met uitstekende service!

Levering was de volgende dag al! Sneller dan verwacht. Bekeken op schade en de werking was ook getest. Top verzending!

Ik ben super goed door Erik geholpen. Ik kan niets anders dan hem een cijfer 10 van 10 toekennen! Hartelijk dank Tim! Familie Biharie

Chapeau voor de service die mij verleend is , na enkele dagen van over en weer mailverkeer met PLATTE TV.nl , op al mijn heeeeel veeeeel vragen , mij als leek , op de goeie weg geholpen .
Zijn we samen tot een totale prijs uitgekomen tot ieders tevredenheid zonder opdringerigheid en verkooppraatjes , Nu alleen maar genieten

Vandaag besteld morgen in Huis , zonder kleerscheuren op de afgesproken tijd thuis bezorgd

Product was makkelijk te vinden op de website van Platte TV. Prijzen zijn scherp en omschrijving van de product duidelijk.

Service is top! Ik heb met een vriendelijke persoon via chat gesproken die mij korting aanbood op mijn gekozen tv. En alles was snel en makkelijk geregeld. Kreeg binnen no time een email en betaling was ook gemakkelijk.
Ik zou Platte TV iedereen aanraden!

Fijne service, allemaal heel duidelijk en overzichtelijk, met snelle reacties. Ik had een keuze gemaakt voor een tv en bedacht me na de bestelling pas dat ik toch liever iets anders wou. Hier had ik PlatteTV voor gemailed en kreeg meteen de juiste tv aangeboden waar ik naar opzoek was met een fijne korting erbij!

Ik deed een bijbetaling voor een betere tv waarbij er waarschijnlijk iets over het oog gezien werd en het wat langer duurde voor de levering, hier had ik PlatteTV over gemailed en kreeg de volgende meteen mijn tv binnen.

Heel klantvriendelijk! Credits naar Tim!

Goed, deskundig advies. Niet opdringerig en uiteindelijk een goede deal kunnen sluiten waarbij goed mee werd gedacht over mijn wensen

Goed aanbod gekregen via de chat voor een tv op de website. Snelle respons en support is goed!

Opnieuw uitstekende service via de chat, zeer vriendelijke mensen en onmiddelijk geholpen. Ook een zeer mooie korting mogen ontvangen. Dit was mijn tweede bestelling bij hun. Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. Dus kort samengevat...over de hele lijn TOP!!!
Doe zo verder!

De allerbeste klantenservice! En geloof me, al bij vele winkels de klantenservice nodig gehad.

Wij zijn top geholpen ook na wisseling van diensten. Door het leuke gesprek hebben ze ons vertrouwen gegeven om alles zo snel mogelijk te ontvangen. Dankzij 2 medewerkers kunnen wij op een zaterdag tv kijken en vooral blij omdat ze met ons mee dachten en dit na 18uur allemaal is gebeurd. Ze reageren ook super snel op mail. J en T jullie zijn toppers dank je.

Ik had PlatteTV benaderd om een deal te sluiten voor de LG OLED55CX6LA. Uiteindelijk na prettig en snel mail contact een mooie deal weten te sluiten.

Ik had de TV net iets na 17:00 besteld en vervolgens is aangegeven dat de TV de volgende dag op een zaterdag bij me aan zou worden geboden. Al met al top service.

Het mailcontact is snel en direct. Bovendien zijn ze erg vriendelijk waarbij ze meer doen dan wat er verwacht mag worden. Al met al een erg prettige winkel om zaken mee te doen!

Als je weer eens een feestje thuis hebt (in deze moeilijke tijd), dan is een nieuwe tv uitzoeken een feestje. PlatteTv.nl reageert op alle vragen MET een antwoord binnen no-time. Eigenlijk zoals je dat van alle bedrijven zou verwachten.
De tv die ik gekocht heb, is de volgende dag!! thuis geleverd. Gewoon heerlijk zo'n bedrijf. Doet wat men beloofd.

's-Middags besteld, begin van de avond keurig een mail van het transportbedrijf met een tijdsindicatie. Het bedrijf kwam keurig op tijd de tv brengen.

Iedere vraag en mail werd keurig beantwoord door de specialist.
Men is niet 'pusherig' om een order binnen te halen. Gewoon keurig behandeld.

Tijdens mijn zoektocht voor een nieuwe Tv ben ik uitgekomen op plattetv.nl aangezien ik al wat huiswerk gedaan had betreffende het uitzoeken van de technische specificaties van de TV heb ik via internet nog een speciale deal opgevraagd bij een van de medewerkers. De reactie snelheid hierop verraste mij aangezien ik binnen enkele seconden / minuten al een reactie had verkregen.

Helaas was het antwoord niet bevredigend aangezien op het genoemde model geen extra korting gegeven kon worden. Daarentegen kwam de medewerker met een alternatief voor handen welk een stuk goedkoper was, voldeed aan hogere specificaties en waarop ook nog een cashback actie zat. Met name het meedenken hierin en het komen met een beter alternatief wat een niet te weigeren bod was heb ik als zeer positief ervaren.

Nadat de bestelling snel en eenvoudig afgestemd was bleek de levering ook eenzelfde positief gevoel te brengen. Via postNLExtra@Home werd de Tv verstuurd en was hij op de dag van verzending exact te volgen zodat ik ook kon zorgen dat ik thuis was wanneer de Tv arriveerde. Geen lange tijdframes en wachten totdat iemand komt. alles werd voor de zekerheid nogmaals gecontroleerd en de 2 jongens waar er weer snel vandaar naar het volgende adres.

Ook het opvragen van de cashback actie staat duidelijk beschreven op de site en was eenvoudig om te doen.

Al met al een prima ervaring en zeker de moeite waard om de TV via de site te bestellen!

De verzending was prima verzorgd en je kon via de link exact zien hoe laat de koerier langs kwam. Je hoeft dus niet de hele dag te wachten totdat iemand komt. Daarnaast dragen ze de TV netjes tot de plek waar je hem wel hebben, testen ze hem kort even en controleren deze op beschadigingen. Prima service,

Snelle adequate opvolging en een zeer meedenken vermogen wat resulteert in tevreden klanten. Alle info is eenvoudig te vinden en ook de administratie van de cashback actie was snel te doen via de eenvoud van de site.

Vriendelijke en snelle hulp via de chat. De levering heeft nog niet plaatsgevonden, maar voor nu zou ik het anderen zeer zeker aanbevelen.

Prettige webshop en winkel. Goede leveringen, goede prijs en altijd prettig zaken doen. Online chat mogelijkheid met snelle reactie.

Om het simpel te zeggen : snelle reactie, goed communicatie, goede prijs, snelle levering dus een voorbeeld voor alle andere websites!

Snelle levering via Post. NL

Ik heb hier nog geen ervaring mee maar afgaande op vorige communicatie heb ik hier alle vertrouwen in!

Dit was helemaal TOP.
Snel reageren, beschaafde manier van communiceren en mij attent gemaakt van de mogelijke extra opties.
(Ik zoek voor mijn bedrijf nog een medewerker zoals Tim van PlatteTV.)
Volgende TV gaat weer via Platte TV!!!

Product was geleverd zoals afgsproken.
Perfect dus.

De klantenservice is gewoon helemaal super.
Je krijgt direct antwoord op de vraag.

Zeer goed geholpen door Tim. Na een paar mail wisselingen een hele goede aanbieding van Tim ontvangen. De LG55nano866 met €200,- korting kunnen kopen. Om 18:00 uur de betaing gedaan en de volgende dag perfect geleverd door postnl. Zeer tevreden over de aankoop en zal plattetv.nl bij iedereen aanraden.

Scorekaart voor HelloTV