HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Je kan via deze website een beste bod aanvragen (via een knop). Je krijgt dan een mail met een prijs (meestal net wat onder de prijs op de website). Echter komen ze deze niet na. Uiterst slecht. Gebeld gemaild maar ze komen hun aanbieding niet na. Nog nooit zo'n slechte en asociale service gehad.

Heb ze aangesproken op hun bod en ze de kans gegeven het product binnen een redelijke termijn toe te sturen. Tot op heden nog niets ontvangen.

Gesproken met de medewerker maar deze vertelde dat de recent gegeven prijs niet gegeven kon worden omdat de TV's snel gingen en de voorraad beperkt was.... Echter is een gegeven prijs via de mail en deze is geaccepteerd gewoon rechtsgeldig als een overeenkomst.

In het kader van BlackFiday en goede recensies van PlatteTV wilde ik een receiver kopen en heb bij PlatteTV gevraagd welke prijs zij voor mij konden bewerkstelligen. Het werd een zeer mooie prijs maar daarbij ook nog eens de snelle reactie en te verwachten snelle levering. Ik had mijn product nog amper besteld en kreeg al een melding dat de bestelling verzonden was. Ik kreeg mijn receiver de volgende dag al netjes geleverd.

De levering was precies zoals beloofd.

Ik heb via de klantenservice een mooi aanbod gekregen voor de receiver die ik graag wilde kopen.

Ik heb een 55 inch LG CX televisie uitgezocht en heb gekozen voor PlatteTV.nl op basis van de uitstekende reviews hier op Tweakers. En die blijken terecht: de TV was op voorraad voor een mooie prijs, en ondanks de Black-Friday-drukte had ik binnen een paar minuten een bevestiging in de mail en de volgende dag de TV in huis, helemaal zoals beloofd. Uitstekende ervaring dus.

De TV werd zoals beloofd de volgende dag geleverd en ik werd keurig op de hoogte gehouden van het verloop van de bezorging. In de nacht kreeg ik een mailtje met bezorgvenster van 3 uur, en 30 minuten van tevoren een SMSje. De bezorger heeft de TV voor mij uitgepakt en even aangezet om te checken of er geen beschadigingen waren en de TV werkte. Niets op aan te merken!

Top winkel. Kwamen met een extra korting bovenop de al lage prijs.Verder erg vriendelijk geholpen via de chat. Aan te raden

In eerste instantie een tv uitgezocht in de early bf deals. Na contact een beter voorstel ontvangen van een andere tv met ambilight. Snelle en vlotte afhandeling en snelle verzending. Zondag einde van de dag besteld en maandagmiddag al afgeleverd. Goede advisering en leuke aanbieding voor verlengde garantie en reinigingsmiddel. Ik kan platte tv.nl aan iedereen aanraden. Ivo en Tim
Hartelijk dank voor jullie prettige advisering het is een super tv en ik ben er erg blij mee!!

Levering de volgende dag via postnl

Super vriendelijk en snel!! Via de mail.

Deze club heeft gewoon een probleem met het aanemen van goed personeel.
Ik kom vandaag in de winkel om een LG Oled TV te bekijken voordat ik er paar duizend euro tegenaan gooi. Gisteren was de prijs van het product dat ik op de website had gevonden was 2299 euro, de dag erna 2499 euro. Zij geven aan dat ze de laagste prijs garantie afgeven. Helaas want toen ik de Pricewatch van Tweakers liet zien waren ze 200 euro duurder.

Men probeert het nog niet eens om je over te halen, argument was om dan de tv ergens anders maar te halen. Bij hen was de prijs met 200 euro gestegen en dat bleef zo.

Daaag platteTV

Goede en super snelle service. Deal voorstel was super waardoor extra verzekeringen voor tv en soundbar mogelijk waren.
Vriendelijk te woord gestaan via de live chat.

Snel contact via de live chat en vriendelijk contact met de klantenservice

Eindelijk een webshop met een persoonlijke benadering en eerlijke adviezen. Vooral de klantenservice (Tim) is voor mij van een uniek hoog niveau.

Ik heb de tv The Frame van Samsung (32 inch versie) besteld. Werd een dag later per PostNL bezorgt, keurig netjes verpakt.

Hier maakt PlatteTV voor mij het onderscheid. Ik heb al veel ervaring met verschillende webshops, en ondanks het feit dat ik volledig “van deze tijd” ben, mis ik toch altijd een persoonlijke benadering bij webshops. Tot nu dus:
Ik kwam met PlatteTV in contact omdat ik m’n tv wilde ruilen voor een nieuw toestel. De eerste verrassing was het snelle antwoord, maar een grotere verrassing was de goede en vooral eerlijke service. Ik werd geholpen door Tim en ik kreeg sterk het gevoel dat Tim me wilde helpen met de voor mij beste deal, niet zozeer de grootste en duurste tv. Dit gaf me het vertrouwen de bestelling te plaatsen. Op alle vragen kreeg ik snel en fair een antwoord. Zeer zeker een aanrader.

Mijn eerste online tv aankoop en was wat sceptisch echter platteTV reageert snel en komt met een scherpe aanbieding

Helaas mijn tv beschadigd ontvangen echter 1 dag later kon ik deze omruilen in de winkel in Arnhem en werd daar ook keurig te woord gestaan.

Reageren direct ( ondanks extreem drukte ) en heb de tv een dag later omgeruild
Vanwege Black friday en nog iets scherper prijs het verschil terug gestort gekregen ik ben zeer tevreden over platteTV!
Al met al een 10 !

Ik was op zoek naar een Sony OLED TV. Was er nog niet uit of ik de 55 of 65 inch zou willen, maar wel voor beide een offerte gevraagd bij PlatteTV.nl. Keurig snel een mail terug met een fijne prijs, nog even een dagje over geslapen en het internet afgezocht om uiteindelijk voor de aanbieding van de 55" te gaan. De aanbieding bij deze winkel was de goedkoopste die ik kon vinden, ook na contact te hebben gehad met andere (Nederlandse) winkels. Daarnaast zat er op de Sony nog een cashback dus snel besteld.

Rond 16:00 de bestelling geplaats via de mail en direct betaald, niet veel later kreeg ik al een PostNL Extra@hHome mailtje met een bezorgvenster. De volgende dag kon je keurig volgen hoeveel adressen de bezorger nog langs moest en het windows was een halfuur. Keurig op tijd kwam de bezorger. TV was niet speciaal ingepakt, afgezien van de originele doos, maar dat lijkt mij persoonlijk ook voldoende.

Het nodige aantal mailtjes verstuurd en er werd elke keer keurig supersnel en netjes op gereageerd, voelde goed. Ik zag echter 2 dagen na dat ik de TV had ontvangen dat mijn TV liefst 225 euro goedkoper in de aanbieding was bij PlatteTV als Pre-Black Friday deal. Mijn naieve ik had het idee dat mijn aanbieding hier al onder viel, helaas niet. Vrijdagmiddag rond 16:00 een mail gestuurd met een bedankje voor de TV en in die mail heb ik de aanbieding nog genoemd. Tot mijn verbazing kreeg ik een mail terug dat ze het verschil zouden terug betalen. De hele ervaring met de medewerker van PlatteTV zorgt er voor dat ik een goed gevoel heb over gehouden bij deze winkel en dan voornamelijk de service en de manier waarop ze contact hebben gehad. Onwijs blij met de TV dankzij deze winkel!

Ik zie een boel positieve ervaringen met PlatteTV en ook wat negatieve, ook 1 van mijn collega's had een negatieve ervaring in het verleden, ik heb echter alleen maar hele positieve gevoelens gekregen tijdens en na mijn bestelling.

Een fysieke winkel was handig om de grootte van wat modellen te bekijken. Helaas moest het qua afstandsbediening bij plaatjes blijven.

Het kopen zelf verliep redelijk soepel. De eerste "deal" die werd aangeboden (€100 korting) zat echter ruim boven de prijzen in de pricewatch. Natuurlijk werd een bekende webshop die werkt met verkooppartners de grond in gepraat (enigszins terecht), maar toen we aankwamen met de eerstvolgende prijs van een ander werd daar na enkele minuten mee ingestemd.

Daarna volgde het verkooppraatje van alle extra's. Uiteindelijk de tv ingeladen en thuis geïnstalleerd.

Het eerste contact was een beetje lastig. De "chat" mogelijkheid op de site bleek niet te werken, maar je kon ook via Whatsapp vragen stellen. Het duurde enkele dagen voordat er een antwoord kwam.

Inmiddels waren we al langs geweest in de winkel en een tv aangeschaft. Het was al vrij kort voor het Black Friday gedoe en dus hadden we hier nog naar gevraagd. Dit model (LG OLED55CX6LA) zou zeker niet in de black friday aanbiedingen komen; het zou om oudere modellen gaan.
Binnen 24 uur na aankoop kregen we een vrolijk mailtje met daarin de Pre-Black Friday aanbiedingen, waaronder deze tv.

Telefonisch was de winkel niet bereikbaar wegens drukte (dat zie je ook niet aankomen). Vanwege de geringe afstand maar even langsgereden. In eerste instantie wilde men wel de nieuwe aanbieding volgen en het verschil terugbetalen. Dit gaf echter een een nogal rot gevoel over de dag ervoor toen erg moeilijk werd gedaan over een prijs die hoger lag dan de huidige verkoopprijs. Uiteindelijk is er toch nog een beetje van de prijs gegaan.

De slechte bereikbaarheid en het gebrek aan inlevingsvermogen geven mij geen indruk van een hoogstaande klantenservice.

Ik was al enkele dagen aan het zoeken naar onze nieuwe tv.
Ik had deze eerst op een andere site goedkoper gevonden.
Maar door iedere dag wat opzoekingswerk te verichten. Kwam ik ook uit bij platte tv.
Toen stond het toestel hetzelfd als op de andere site.
Grootste voordeel bij Platte tv , is dat zij ook gratis leveren in België.
Dat was bij de andere site niet, dus hier hadden ze al een streepje voor !
Ook krijg je de mogelijkheid om nog een extra korting te vragen.
En hierdoor kwamen we nog voordeliger uit!

Toen was de keuze snel gemaakt !
De antwoorden via mail kwamen ook vrij snel. Ik geloof dat we het allemaal op een klein half uur geregeld hadden!

Als ik toch een opmerking moet geven: is dat we de tv niet de dag erna hebben binnengekregen. Dit heeft enkele dagen in beslag genomen.
Voor ons was dit geen enkel probleem om dat onze huidige tv nog werkt.

Voor ons was dit zeker een positieve ervaring !

Zeer vriendelijk en snel contact !

TV Besteld omdat ik dacht dat hij erg goedkoop was. Vandaag hebben alle grote webshops dezelfde prijs. Lees hier in de reviews dat mensen extra korting krijgen. Dus ik vraag na of ik nu door snel te bestellen korting ben misgelopen. "Nee hoor, dat is alleen korting om de korting. Gaat maar om 1 of 2 tientjes." Op zich een beetje raar antwoord.2 tientjes is nog steeds een korting.

Samen met de bezorgmethode heb ik er toch spijt van dat ik geen halve dag langer gewacht heb en bij Coolblue heb besteld.

Product wordt met postNL verstuurt en zou ter plekke aangesloten worden om werkend te zien. Niets is minder waar. Ik moest zelf de doos naar binnen sjouwen, de bezorger maakt een foto van de doos en vertrekt.

Televisie is verder goed.

Klantenservice geeft op de vraag over korting een vreemd antwoord zie bovenstaande beoordeling

Ik zag een mooie pre blackfriday actie. Deze actie was al een mooie prijs, maar toch gecheckt of er nog een mooiere prijs beschikbaar was. Kreeg al heel snel een ander aanbod dat nog 100 euro goedkoper was.

Toen kwam er een prijs uit die ik tot nu toe nog nergens anders heb kunnen vinden. Dus ben ervoor gegaan.

Daarna krijg je nog wel wat aanbiedingen zoals een servicepakket en scherm behandel spray. Snap dan ook wel dat met zo'n mooie prijs er elders ook wat verdiend moet worden.

Maar werd snel en keurig te woord gestaan. Dus nu hopen dat de verzending ook vlot zal verlopen!

Werd zeer snel en correct geholpen per mail. Tot nu toe een top ervaring.

Vorig jaar bij deze site een Philips OLED TV aangeschaft nadat ik op het tweakers OLED Prijzen forum gewezen was op het feit dat je de site kan mailen om tot een betere prijs te komen.

Voor mijn ouders was ik ditmaal op zoek naar een Samsung Qled TV in verband met het vele licht in de woonkamer. De keuze was al snel gevallen op de Samsung 55Q90t.

Binnen een kwartier kreeg ik al een reactie op mijn verzoek richting platteTV en zijn we vrij snel tot een overeenstemming gekomen over een goede prijs aangaande de TV in combinatie met een A-Z service pakket.

Het betalen ging vrij eenvoudig doormiddel van iDeal link en ondanks dat ik om 18.30 uur de betaling heb afgerond, heb ik de TV de volgende dag in de ochtend al mogen ontvangen via PostNL@Home die de TV ook nog eens deels heeft getest en aangesloten! En dit was allemaal gratis!

De transactie was om 18.30 uur voltooit en alsnog had ik de TV de volgende ochtend rond 10.00 uur in huis. De bijgeleverde service was was ook boven verwachting aangezien PostNL@Home de TV zelfs aansluit.

Tijdens Black Friday heb ik contact opgenomen met plattetv.nl i.v.m. interesse in een nieuwe televisie. Al snel kreeg ik een mailtje terug met een mooie aanbieding bovenop de laagste prijs op dat moment. Ik ben dus zeer tevreden over deze webshop en kan het iedereen aanbevelen.

Als de levering even vlot als de communicatie verloopt dan moet ik mij zeker geen zorgen maken.

Zoals ik al had vermeld ben ik zeer tevreden over de vlotte communicatie. Ook de extra service die ze aanbieden zoals, extra verzekeringen , speciale schoonmaak producten,... zijn zeer intressant om te bekijken.

Via Platte TV heb ik twee philips ambi light besteld, dat ging heel makkelijk. De klantenservice heeft mij uitstekend geadviseerd op elk vlak. De reactietijd is ongelofelijk snel en kundig. Betaling ging ook keurig via mijn creditcard.
De twee televisies kwamen al de volgende dag binnen. Tv's zijn bekeken op beschadigingen en ook getest op de werking.

Ik kan niets anders dan een cijfer 10 van 10 geven als waardering en ik kan een ieder PlatteTV aanraden. Top bedrijf met uitstekende service!

Levering was de volgende dag al! Sneller dan verwacht. Bekeken op schade en de werking was ook getest. Top verzending!

Ik ben super goed door Erik geholpen. Ik kan niets anders dan hem een cijfer 10 van 10 toekennen! Hartelijk dank Tim! Familie Biharie

Chapeau voor de service die mij verleend is , na enkele dagen van over en weer mailverkeer met PLATTE TV.nl , op al mijn heeeeel veeeeel vragen , mij als leek , op de goeie weg geholpen .
Zijn we samen tot een totale prijs uitgekomen tot ieders tevredenheid zonder opdringerigheid en verkooppraatjes , Nu alleen maar genieten

Vandaag besteld morgen in Huis , zonder kleerscheuren op de afgesproken tijd thuis bezorgd

Product was makkelijk te vinden op de website van Platte TV. Prijzen zijn scherp en omschrijving van de product duidelijk.

Service is top! Ik heb met een vriendelijke persoon via chat gesproken die mij korting aanbood op mijn gekozen tv. En alles was snel en makkelijk geregeld. Kreeg binnen no time een email en betaling was ook gemakkelijk.
Ik zou Platte TV iedereen aanraden!

Fijne service, allemaal heel duidelijk en overzichtelijk, met snelle reacties. Ik had een keuze gemaakt voor een tv en bedacht me na de bestelling pas dat ik toch liever iets anders wou. Hier had ik PlatteTV voor gemailed en kreeg meteen de juiste tv aangeboden waar ik naar opzoek was met een fijne korting erbij!

Ik deed een bijbetaling voor een betere tv waarbij er waarschijnlijk iets over het oog gezien werd en het wat langer duurde voor de levering, hier had ik PlatteTV over gemailed en kreeg de volgende meteen mijn tv binnen.

Heel klantvriendelijk! Credits naar Tim!

Scorekaart voor HelloTV