HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Philips 65OLED803 gekocht. Was een paar honderd euro duurder dan online, maar wel een officiële dealer. Daar zou ik later geen spijt van krijgen werd mij mede gedeeld. Helaas bleek anders...

Bij de aflevering gaat het al fout: Ik heb bijbetaald om de TV op te laten hangen. Maar er komt uiteindelijk maar 1 persoon een 65" afleveren. Dus uiteindelijk stond ik zelf mee te helpen. Daar heb ik niet voor betaald.

De TV is 1 1/2 jaar oud en krijgt alleen naar maar streams in 1080p en sommige (Amazon prime) zelfs maar op 480p, door een certificaatfout bij Philips. PlatteTV geeft niet thuis, reageert in eerste instantie zelfs niet en schuift alles af op Philips/CE Repair. Ik heb de TV bij PlatteTV gekocht, dus zij zijn verantwoordelijk Stuur dan op zijn minst een Chromecast Ultra op. Dat kan best gezien die 400+ euro die ik meer heb betaald.

Een professioneel bedrijf wat de website goed op orde heeft en je ook aangenaam verrast met aanbiedingen.

Perfecte begeleiding door alle medewerkers bij alle vragen die ik had. Die werden snel beantwoord.
Ze namen de rust en tijd voor mij tot aan de afhandeling en aftersale. Ook werd er goed meegedacht in de keuze van mijn bestellingen. Men stelde zich correct, vriendelijk en gereserveerd op.

Aankoop van Sonos Move, snel geleverd en ook nog een goede service voor een
Black Friday deal, Top geregeld.

Snel en adequaat geleverd.

Met de mail uitstekend geholpen door Tim

In eerste instantie goed productadvies advies via de chat. Medewerker nam de tijd het voor mij begrijpelijk uit te leggen. In tweede instantie via de mail om een deal gevraagd en een goede deal gekregen. Fijne winkel.

Super vriendelijke goed geholpen door Thoren in Naarden.echt een aanrader komen er zeker terug voor andere producten te kopen

Werden geholpen aan de telefoon

Goede service en fijne snelle communicatie. Geen problemen en met andere woorden een zeer tevreden klant.

Er zat geen omdoos om het product.

Ook na levering contact gehad over laagste prijsgarantie en dit is correct afgehandeld.

Waardeloze toko. Links die niet blijken te werken, mails die niet beantwoord worden, ZSM betekend bij hun, never nooit reactie. Ben er compleet klaar mee. Zal NIEMAND ooit adviseren met deze toko in zee te gaan. Heb de order bij een ander geplaatst, deze bleek (veel) goedkoper en reageerde wel op Email/vragen

Na een mail dat er wat fout ging op de website (kan gebeuren) op mijn reactie een reactie om een mail te sturen, dat gedaan...... NOOIT meer iets vernomen. Zitten waarschijnlijk niet op klanten te wachten. Dus enige inruil of offerte........ Laat maar....

Zeer professionele organisatie. Ik heb de juiste technische adviezen gekregen alsook zeer snelle reactie op commerciële vragen. Platte TV is een aanrader voor audiovisuele apparatuur

Snelle levering en afhandeling

Snel en to the point!

Na het aanschaffen voor de tv thuis, nu ook voor kantoor een TV en sonos combi aangekocht. Snel geleverd, goede service, en nadat de tv in de week van aankoop goedkoper werd, kreeg ik alsnog het verschil retour. Bedrijf laat dus niets te wensen over wat mij betreft.

Snel en zelfs in de blackfriday week optijd.

Nadat ik de tv had aangeschaft daalde hij in prijs, dit verschil is rechtgezet, prima service dus wat mij betreft.

PlatteTV.nl bood een pre-blackfriday prijs aan, deze was aan te vragen via de mail. Super goed bedacht, ook de offerte incl link om te betalen werd persoonlijk naar mij gestuurd.

Deze webshop houdt zich aan de afspraken.

Erg vriendelijke lui. Op ieder uur van de dag bereikbaar en beschikbaar om de klant te helpen.

Super snelle reacties, zelfs in het weekend of in de avond. Ik heb een speciale offerte aangevraagd via de mail , super fijne communicatie.

Supersnel

Altijd bereikbaar ook s’avonds en in het weekend

Na enkele malen overleg werd mij een scherpe prijs geboden op donderdag 26 november om 15.00 uur voor een LG OLED48CX6LB. Bij acceptatie van het geboden bedrag werd mij nog een A-Z service pakket aangeboden dat ik ook kon regelen voor een speciale prijs en last but not least nog een artikel voor het poetsen van het scherm van de TV. Dus een topaankoop met de juiste verzekering en dat op enkele uurtjes tijd perfect geregeld. Het was bijna niet te geloven hoe snel er een reactie kwam op mijn gestelde vragen om de prijs aan te passen. Werkelijk een superdeal. Platte TV, de TV-winkel van NL, top bedrijf!

Donderdag 26 november om 16.00 uur betaald en vrijdag om 11.00 uur stond de TV bij ons in de woonkamer uitgepakt door de bezorger en gecontroleerd en ook meteen met een foto vastgelegd. Gewoon super klasse.

De klantenservice van Platte TV NL is werkelijk super snel en heel vriendelijk en eveneens ook kundig op het antwoorden van allerlei gestelde vragen. En dat geeft de klant toch een idee, hier is de klant nog koning.

Beste Rene,

Goed nieuws!

Met het plaatsen van uw review heeft u meegedaan aan onze actie waarmee u elke maand kans maakt op het winnen van €100 en wij mogen u feliciteren, u heeft gewonnen in de maand November.

Als u ons via contact@plattetv.nl even uw ordergegevens toe wilt sturen dan gaan wij het verder voor u regelen.

We zien uw reactie graag tegemoet!

Tim
PlatteTV

Erg gebruiksvriendelijk. Goed advies en scherpe prijzen. Levertijd zeer snel en contact binnen een uur!

Verzending nooit slechte ervaringen mee gehad, top service!

Snel antwoord van deskundig personeel!

Van zoekopdracht tot levering: Perfect! Werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling. De TV werd zelfs thuis afgeleverd en gecontroleerd op defecten terwijl ik er niet eens om gevraagd had! Wat een service! Heel erg blij met Plattetv.nl!

Behulpzaam in het vinden van een goede tv en niet alle tv's maar omhoog prijzen. Kreeg goede suggesties.

Had een gesprek met Justin. Fijn en meewerkend. Hielp bij mijn vragen in de zoektocht naar een tv en kwam met leuke suggesties.

Prima website met ruim voldoende info die mijn internet research bevestigde. Goed dat ze suggesties plaatsen van de receiver in combinatie met kwalitatief goede speakers. Erg scherp geprijsd!

In originele Marantz doos afgeleverd. Prima verpakt, alleen had het toch gezien de prijsklasse liever in anonieme verpakking gezien. Heb wat negatieve ervaringen vanuit mijn beroep meegekregen over diefstal bij vervoerders en nu is het wel overduidelijk wat er in de doos zit.

Rondom Black Friday altijd druk en plots stond op de website dat het product beperkte voorraad had en contact moest opnemen voor de levertijd. Even gechat en ze konden me vertellen dat het product deze avond vanuit een winkel opgestuurd zou worden. De volgende dag werd het product geleverd, prima dus! Met garantie dat het geen showroom model zou zijn.

Start een chat op de website en je krijgt meteen degelijke korting, waardoor je lager uitkomt als bij de concurrent.

1e toestel (Sony XG85) functioneerde niet naar behoren, klacht gemeld, kon dezelfde dag m'n tv omruilen, zonder moeilijk gedoe.

Gewoon een zeer goede online aanbieder met prijsvechter prijzen maar tegelijkertijd een zeer goede online klantenservice. Wat Siri is voor Apple is Tim voor PlatteTv.nl

Product werd op tijd geleverd door de post.nl extra dienst. In deze tijd kunnen ze het product niet uitpakken en controleren dus dat heb ik zelf maar snel gedaan.

Mijn ervaring met de klanten/klachten service heeft meer betrekking op een eerdere bestelling. Ik heb zo’n 1,5 jaar geleden een 2e kans 65oled903 bij platte tv gekocht. Het toestel zou zo goed als nieuw zijn maar bleek na ontvangst “gebogen” te zijn vanaf het dunne gedeelte van het scherm. Na contact met de klantenservice heb ik het toestel mogen retourneren en heb een splinternieuw toestel ontvangen tegen dezelfde 2e kans prijs. Ongekende service naar mijn mening en dit gaf me genoeg vertrouwen om nu een 55oled805 te kopen voor de bijkamer.
Deze keer meteen een nieuw toestel ontvangen maar wel meteen voor een scherpere prijs dan alle andere “Black Friday” aanbieders ;).

Durf te vragen is wel een beetje het devies maar dan heb je aan platte tv een zeer goede online aanbieder.

Na een aantal maanden twijfelen en bij elke twijfe contact op genomen te hebben met platte tv dacht ik dat ze afgelopen weekend wel gek van mij waren geworden. Echter het tegendeel bleek. Voor 3e keer in die week vroeg ik namelijk een speciale prijs op. Deze keer voor de Samsung the frame 65 inch. Binnen het uur kreeg ik wederom antwoord met deze keer een wel heel scherp aanbod. Toch besloten om er nog een nachtje over te slapen en zondag weer contact opgenomen met wat laatste vragen(lees extra tijd om mijn vrouw te overtuigen).
Uiteindelijk maandag besloten om het aanbod te accepteren. Daarna werd mij gelijk verschillende extra service aangeboden voor de tv tegen ook een scherpe prijs. Wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een topaankoop met de juiste verzekering. Kortom platte tv.NL heeft het afgelopen jaar bewezen elke keer super klantvriendelijk te zijn door elke keer te antwoorden. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een mooie deal! Top bedrijf!

Zoals je net hebt kunnen lezen was de totale aanloop naar de uiteindelijke koop een zeer aangename ervaring. Nog aangenamer was de verzending. Savonds rond 19.30 besloten de tv te kopen, en tot mijn verbazing de volgende dag om 13.00 stond de tv al klaar voor gebruik! Dan praat je wat mij betreft echt over top klasse service!

De klantenservice van plattere.NL heeft naar mijn idee laten zien super klantvriendelijk te zijn door elke keer op mijn mailtjes te antwoorden. Heb nooit het gevoel gehad dat het vervelend was en ze stonden altijd klaar! Dit heeft uiteindelijk geresulteerd dat ik 100% zeker wist dat dit de winkel zou worden waar ik een tv zou gaan kopen!

Vanaf het moment dat ik contact heb gezocht met de binnendienst van Plattetv.nl ging het vlekkeloos. zeldzaam! fijn en juiste informatie wat mij motiveerde tot aankoop met de juiste prijs.

Keurige verpakking en heren die m brachten. tevens op tijd.

snelle en adequate reacties op mijn vragen

Scorekaart voor HelloTV