Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnelle reacties via mail, eerlijke prijzen en ook nog eens goede nazorg. Inmiddels twee televisies hier gekocht en tot dusver erg tevreden.
KlantenservicePhilips had een cashbackactie tussen bepaalde data, ik was helaas een dag te vroeg met bestellen. Samen met PlatteTV dit toch kunnen oplossen waardoor ik wel aanspraak maak op de cashback.
Algemeenhet verkoop proces verloopt niet goed. ik heb aangegeven een beugel bij de tv te willen maar deze zat niet bij in de eerste offerte waardoor ik weer contact op moest nemen om dit recht te trekken. Tijdens het verkoop proces heb ik duidelijk aangegeven dat ik de TV om maandag 17-5-2021 wou ontvangen. De levering werd ingepland op vrijdag 15-5-2021 waardoor ik weer contact op moest nemen om dit te verplaatsen. Er was een aanmerkelijke hogere score gegeven als ik niet alles in de gaten had moeten houden en het goed geregeld was
Verzendingik kreeg een mail van de pakket dienst dat de tv op vrijdag geleverd zou worden, daarna een bericht dat deze binnen 30 minuten geleverd zou worden en daarna een mail dat de levering toch op maandag zal plaatsvinden.
KlantenserviceBij het aangeven van een probleem wordt er geprobeerd een oplossing te zoeken. Communicatie kan beter, het probleem was opgelost maar niet gecommuniceerd waardoor de uiteindelijke leverdatum niet duidelijk was.
AlgemeenBetalen is natuurlijk nergens geen probleem bij geen enkele webshop. Als ze maar kunnen vangen. Leveren is een ander verhaal
VerzendingVorige week een Panasonic TV besteld. Voorraad artikel op de website en via de mail werd dit nog eens bevestigd. Een week later nog geen TV een hoop smoesjes en steeds andere verhalen. Via mail geen contact meer te krijgen bellen is zinloos. Via chat heb je nog kans. Leverdatum word er niet gegeven want nu ligt het aan de leverancier. Artikel staat nog steeds als voorraad gemeld op de website, ondanks dat dit aangepast zou worden! Al een week geld kwijt en geen tv. Al vaker een probleem gehad met zogenaamde voorraad bij dit bedrijf nu weer wel heel toevallig. Wil mijn aangekochte tv zsm geleverd hebben.
KlantenserviceGeen reacties meer op vragen via de mail. Toen ik wilde kopen ging het wel heel snel en had je binnen no time antwoord. Nu alleen via de chat nog een kansje.
AlgemeenVeel beloven bij het bestellen van een nieuwe tv, maar als puntje bij paaltje komt moet je zelf achter de informatie gaan en krijg je geen verdere uitleg (lange vertraging bij levering zonder uitzicht op een leverdatum). Nochtans waren de tv's de hele week in voorraad volgens de website. Weg blijven is de boodschap!
KlantenserviceSlechte klantenservice, de klant moet zelf vragen naar een leverdatum terwijl ze de dag voordien nog hadden beloofd dat de televisie tijdig werd geleverd. Nu kan ik last minute opnieuw op zoek naar een nieuwe televisie op mijn vrije dag.
AlgemeenVoorgaande TV ook hier gekocht onder de oude naam plasma dicounter altijd goed geholpen en je wordt goed geadviseerd. Nu een nieuwe TV en ben zeer tevreden met het contact. Een echte aanrader.
KlantenserviceVragen worden snel beantwoord.
AlgemeenVandaag in de winkel gaan kijken, voor mij als basic gebruiker is er weinig verschil te zien tussen de verschillende tv's met OLED. Wel erg deskundig en vriendelijk geholpen door de medewerker in de winkel in Naarden, Jeroen. Uiteindelijk de keuze gemaakt voor de Philips 855 OLED met Ambilight. Kon zomaar geregeld worden, bon was snel opgemaakt, en ik kon de TV direct meenemen.
Goede snelle en deskundige service! Dank!
Na overleg via de chat een LG 55inch OLED besteld. Diezelfde avond toch nog aan het twijfelen over de Philips 55 inch 855 OLED vanwege ambilight. De volgende dag via de chat contact gezocht, en ben toen telefonisch teruggebeld. Er werd mij toegelicht dat er naast amblight, toch ook echt wel een verschil in beeldkwaliteit zou zijn, en dat het goed zou zijn om in de winkel het verschil te komen bekijken. Uiteindelijk eenvoudig de bestelling kunnen wijzigen en de Philips mee kunnen nemen.
AlgemeenPlatteTV heeft mijn een prima aanbieding kunnen doen op de Samsung The Frame incombinatie met een aantal extra accessoires.
AlgemeenVoorafgaand aan de aanschaf veelvuldig per mail contact gehad over het toestel wat ik op het oog had. Ze zijn met de laagste prijs meegegaan en ook het ophalen (ipv verzenden, ik ben als de doods om het met een pakketdienst te laten bezorgen) was uiteraard geen probleem. Vlotte en persoonlijke bediening, heerlijk!
AlgemeenHeel goed geholpen door Platte Tv. Denken goed mee met de klant en kijken zeker ook voor een goede deal. Ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid maar ook het assortiment.
VerzendingVerzending zelf was prima en snel maar bij een dure tv de bestelling bij de buren afleveren terwijl ik er zelf voor had moeten tekenen is wel een rare gang van zaken. Maar ja, PostNL he.
AlgemeenBestellen ging vlot, ook in het weekend. Prijzen zijn scherp en gunstig. Snel en makkelijk te bestellen.
VerzendingPost NL liet steken vallen bij bezorging, Tv 1 dag later bezorgd. Vanuit Platte TV kwam er een compensatie naar mij omdat er miscommunicatie was tussen Platte TV en Post NL.
KlantenserviceKan beter, chat functie is niet handig, mis het gesprek aan de telefoon.
AlgemeenTV aangeschaft na een mooi online bod. Daarna uitstekend en deskundig online geholpen. Deze webwinkel raad ik aan!
VerzendingTV werd na 2 dagen al geleverd. De avond ervoor zou ik een track & trace code ontvangen van de vervoerder, dit werd echter de volgende ochtend. Foutje ligt hier dus bij Post.nl en niet bij Platte TV, anders een 'uitstekend score'
KlantenserviceFijn contact gehad, verkoper kwam niet pusherig over, integendeel zelfs. Toppie!
AlgemeenKlantenservice is behulpzaam en kan via chat ook nog tot een iets scherpere deal komen.
VerzendingVoor 21:00 's avonds op zondag besteld, maar de TV werd pas de volgende dag verzonden, dus een dag later dan beloofd. Door PostNL wel naar volle tevredenheid geleverd.
AlgemeenGoed te onderhandelen over prijs en goede aanbiedingen, snelle reactie. Behulpzaam en meedenkend personeel. Fijne sortering in middensegment.
AlgemeenIk ging eigenlijk voor een LG Oled CX (2020), maar verkoopster SANNE (chat) heeft mij, op basis van de betere specificaties in combinatie met een heel mooie aanbieding, kunnen overhalen om toch te kiezen voor het 2021 model (LG oled C1). Weliswaar wat duurder uit, maar blij met mijn keuze! Postnl heeft een slechte reputatie inzake "handle with care", dus heb ik de TV zelf, enkele dagen na bestelling, opgehaald in Naarden, waar ik vlot en prettig ben geholpen! Betaling met PIN
KlantenserviceEr blijkt echter iets vreemds aan de hand met de factuur (belangrijk i.v.m. fabrieks-garantie). Men hanteert als factuurdatum namelijk de bestel/order datum, die (in mijn geval) afwijkt van de lever-datum. Dit heb ik aangekaart, en als antwoord kreeg ik; "Op de factuur staat orderdatum (dus niet!), dat is de datum dat de order is aangemaakt. Op het kassabon-nummer staat de datum van afhaal en betaal datum". Vreemde verklaring aangezien er geen kassabon beschikbaar is, alleen een PIN-transactie bon. Mijns inziens moet de factuurdatum gelijk zijn met de werkelijke leverdatum. PlatteTV (medewerker Thoren) wenst hier verder kennelijk niet verder over te communiceren, aangezien een verdere verklaring uitblijft. Bovendien kent men de layout van de eigen factuur niet! Jammer dat de klantenservice zo slecht reageert.
AlgemeenBestelling plaatsen uiterst simpel. Goed begeleid en duidelijk. Reactie is uitstekend!! Ik heb veel vertrouwen in de toekomstige contacten.
VerzendingGeen probleem ondervonden.
KlantenserviceDuidelijke en snelle reactie. Prima bereikbaar per mail en telefoon.
AlgemeenEenvoudig te plaatsen, extra korting op aanvraag. Snelle service en professionele en vriendelijke hulp in de mail. Goede informatie en hulp.
VerzendingSnel geleverd (volgende dag) zoals afgesproken. Niet geheel uitstekend maar dat is eigenlijk door de late meldingen van PostNL.
KlantenserviceSnelle service en professionele en vriendelijke hulp in de mail. Goede informatie en hulp.
AlgemeenI bought 2 OLED TVs from Plate TV over last 4 years and in both cases I had a top notch service and very attractive offers.
Algemeenna veel zoeken, en vergelijken uiteindelijk bij platte tv een mooie keuze gevonden met een super aanbod tot gevolg. zeer klant vriendelijk, en super snelle service , echt een aanrader als je audio of een tv wil aanschaffen en daar ook advies bij wilt hebben.
Verzendingzeer snel, keurig geleverd en zeer neuwkerig
Klantenservicebij vragen per mail zeer snel en gedegen advies
AlgemeenBij de aankoop ben ik prima geholpen bij de aankoop van mijn LG OLED tv.
AlgemeenIn eerste instantie via de chat een LG OLED65GX6LA besteld. Prima geholpen, een mooie aanbieding hebben ze gedaan. Bestelling is geplaatst en betaald op 21 maart. Heb ook de montageservice er bij genomen.
Op dinsdag 23 maart is contact opgenomen voor levering en montage, dit zou zaterdag 3 april worden. Helemaal prima, dan nog maar een weekje met de oude TV overbruggen. Vrijdagavond 2 april werd ik echter gebeld, dat de monteur ziek was. Ik had twee opties:
1. Een andere onervaren monteur zou komen, die de TV tijdelijk op een voet zou plaatsen. Dan zou op een later tijdstip nogmaals een monteur langskomen, om de TV alsnog op te hangen.
2. De gehele afspraak verplaatsen.
Uiteindelijk voor optie 1 gekozen, omdat ik toch wel graag van mijn nieuwe TV wilde genieten. Zaterdag 3 april werd ik 's middags nogmaals gebeld door Nick, dat hij zelf langs wilde komen om toch de TV op te hangen. Niet meer verwacht, maar uiteraard erg blij mee. Een half uurtje later was hij er al. Na overleg met Nick en een leuke aanbieding, op het laatste moment toch nog een upgrade gedaan naar de LG OLED65G1RLA. Deze had hij uiteraard niet bij, dus hij is op zaterdagmiddag nogmaals op en neer naar de zaak gereden om de TV om te wisselen. En enige tijd later hing onze nieuwe TV strak aan de muur! Niets dan complimenten, en zeker aan te raden!
Afspraken omtrent levering en montage zijn nagekomen, ondanks dat dit er in eerste instantie vanwege ziekte bij een monteur niet op leek.
KlantenserviceVerschillende keren via de chat, telefonisch en per mail contact gehad met de klantenservice. Ik ben iedere keer snel en goed geïnformeerd.