Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenWij waren voor het gezin opzoek naar een andere tv met betere specificaties en kwamen via via bij PlatteTV uit. Ons aankoopproces begon bij het opstarten van de chat, de medewerker van PlatteTv heeft ons heel netjes en snel te woord gestaan. De luxe van PlatteTv was in ons geval dat wij onze oude tv konden inruilen als korting op de nieuwe tv, buiten dat kregen we nog eens extra korting op de nieuwe tv. Het fijne is dat wij onze oude tv ook door PlatteTV konden laten ophalen op het moment dat de nieuwe geleverd werd. Alles bij elkaar is dit gewoon geweldige service, dit zie je vrijwel bijna nergens meer.
VerzendingDe verzending is helemaal perfect gegaan. We kregen via WhatsApp het bericht om een afspraak in te plannen, dit ging heel makkelijk. Op de dag van levering stond de bezorger nog eerder op de stoep dan afgesproken, hierdoor konden we nog eerder van onze nieuwe tv genieten. Top service!
KlantenserviceWij werden heel netjes en goed geholpen door de klantenservice van PlatteTv. Aandacht, een luisterend oor voor de klant, korting op je aankoop doormiddel van tv inruil en de normale korting die je krijgt zonder tv inruil is toch een service die ik vrijwel bijna nergens anders meer aantref tegenwoordig.
AlgemeenNiets anders dan hulde aan PlatteTV,
Na 3 maanden op dezelfde bestelling gewacht te hebben bij de grootste Ecommercepartij ter wereld en mijzelf op te stellen als de meest geduldige cliënt aller tijden, is mijn verdwenen glimlach over online bestellen door mijn bestelling bij PlatteTV weer teruggekomen.
Ik had aanvankelijk mijn bestelling bij een internetreus geplaatst op 24 december 2020. Deze bestelling werd tussentijds door verkoper geannuleerd omdat de uitlevering zo lang duurde dat het dossier gesloten moest worden. Ik heb daardoor zelfs nog een cashbackactie gemist van € 70 van de fabrikant. Bijzonder misleidend was daarbij dat het product op voorraad bleef staan, maar niet werd uitgeleverd.
Vervolgens heb ik middels vele chatsessies en mails middels een escalatie een shoptegoed gekregen om het prijsverschil tot tussen mijn aankoop en nieuwe aankoop bij Amazon die inmiddels gestegen was en het engelengeduld te compenseren, zodat ik een nieuwe bestelling kon plaatsen, daar dit product nog immer op voorraad beschikbaar bleef staan.
Nu zijn er inmiddels weer weken verstreken en is er nog immer geen leveringsdatum van de internetreus bekend en er wordt geen inhoudelijke tussentijdse statusupdate verstrekt! Bij het annuleren van mijn bestelling bij Amazon is echter ook de compensatievergoeding ingehouden.
Dat klantvriendelijkheid bij Nederlandse bedrijven anders geïnterpreteerd wordt, blijkt maar weer al te goed door mijn bestelling van gisterenmiddag bij PlatteTV. Wat een fijne ervaring.
Gisteren besteld, vandaag geleverd.
Op tweakers was het product op het moment van bestelling het laagst geprijsd, maar wel duurder dan ik in december bij de reus besteld had.
Op de productpagina stond een blauwe banner, vraag om korting. Zo gezegd zo gedaan. Binnen 10 minuten had ik een offerte met circa 10% korting op het gewenste product in mijn mailbox zitten.
Het product werd met de overeengekomen korting in een mandje gezet en afrekenen was snel en duidelijk.
Geweldig dat dit zo soepel is verlopen, in tegenstelling tot 3 maanden ergernis. Uiteindelijk wat meer betaald, maar wel de volgende dag het product geleverd gekregen.
Zeker een volgende keer weer bestellen bij PlatteTV.
Daarnaast vind ik het ook een prettige gedachte dat PlatteTV eigen winkels heeft.
Ga zo door PlatteTV. Een voorbeeld van professionele afwikkeling en tevredenheid van de klant.
Verzending verliep via PostNL, keurige leveringsinformatie en de ochtend na bestelde datum in huis.
KlantenserviceChatsessies over de prijs en levering waren snel en duidelijk. De toonzetting was vriendelijk en behulpzaam. Goede inhoudelijke productkennis.
AlgemeenHeb online tv aangeschaft en met verkoper middels e-mails contact gehad. Al mijn vragen werden correct en snel beantwoord. Verschillende opties werden aangeboden en ook de afhandeling van de aankoop werd netjes geregeld. Volgende dag werd TV geleverd en ben enorm tevreden.
VerzendingDe TV werd dag na plaatsing order geleverd. De TV werd bij levering nagekeken op eventuele schade, maar perfect in orde.
AlgemeenVriendelijk...veel persoonlijke aandacht..af en toe iets te (haha niet negatief bedoeld) maar over het algemeen mensen met een passie voor hun vak en die hun best doen om, ondanks deze pandemie, er het beste uit te halen. Geholpen door Ivo, Tim en Mikki
VerzendingOrder op 24/02 geplaatst...wilde het zelf met een vriend afhalen maar zij boden aan het zelf te bezorgen. Werd de volgende ochtend netjes op het afgesproken tijdstip bezorgd. Televisie was goed verpakt en kom het heel simpel installeren.
KlantenserviceWij zijn vandaag precies 2 weken verder sinds ik mijn order in ontvangst heb mogen nemen. Leek mij dus een perfect moment om nu mijn ervaringen te delen.
Ik zou desbetreffende televisie in eerste instantie bij een andere winkel aanschaffen maar kwam er op een gegeven moment achter dat hij daar was uitverkocht en dat het niet bekend was wanneer hij weer binnen zou komen. Balen natuurlijk.
Platte TV was, volgens de pricewatch, de eerstvolgende winkel waar het artikel wel op voorraad was alleen 25 euro duurder. Extra handig was het feit dat zij op een half uur OV afstand van mij zaten dus de mogelijkheid om eventueel zelf (dezelfde dag) af te halen was aanwezig. PlatteTV bood later aan om het pakket kosteloos te versturen wat ik ook zeker waardeerde.
Aangekomen op hun website werd er overduidelijk aangespoord om korting te vragen wat ik natuurlijk meteen deed. Wilde de tv voor hetzelfde bedrag als bij de 1e winkel en na 1 mailtje erover was het al goedgekeurd wat ik als behoorlijk prettig ervaarde.
Hierna volgde wel een minpunt (alhoewel dat natuurlijk per individu kan verschillen).
Er werd vervolgens gevraagd of ik aandacht wilde schenken aan hun A-Z Servicetotaalpakket met extra garantie. Ik gaf aan dat dat niet nodig was en ik de tv zo basic mogelijk wilde houden. Volgende mail werd het pakket tegen extra korting aangeboden waarbij ik een beetje een ongemakkelijk gevoel kreeg.
Nu kan ik het enigzins, vanuit verkopers-oogpunt, wel snappen. Heb in het verleden voor Dixons gewerkt en daar moesten wij ook proberen om garantie-pakketten te verkopen...kreeg je extra bonus voor. Zal misschien hier ook hetzelfde geval zijn dus probeer je de aanschaf zo aantrekkelijk mogelijk te maken door extra pakketten tegen een lagere prijs aan te bieden maar ik heb altijd zoiets van als iemand "nee" zegt..ga er dan niet meer op in. Komt namelijk pusherig over.
Nogmaals..dit verschilt natuurlijk per individu (kijkende naar anderen hun review) maar zo sta ik er een beetje in.
Toen ik 2 dagen later tot de aanschaf besloot over te gaan kreeg ik wederom de vraag of ik geinteresseerd was in hun garantie pakket waarbij ik aangaf dat definitief niet te willen. Volgende vraag was toch weer hetzelfde aanbod tegen gereduceerd tarief. Als je dit zo leest kun je ergens wel snappen waarom ik, in mijn korte toelichting, aangaf de persoonlijke aandacht als iets 'te' ervaarde. Nee is gewoon nee..laat het. Ik was wel geinteresseerd in hun cleaning-pack dus heb ik die genomen.
Kreeg netjes de vraag of ik kabels nodig had mocht ik eventuele randapparatuur erop aansluiten maar ook dat was niet nodig. Aankoop werd eindelijk geplaatst waarna het product de volgende dag op het afgesproken tijdstip werd bezorgd.
Als je mijn review dus leest kun je er duidelijk uit opmaken dat ik ergens wel een beetje geirriteerd was over het continu aanbieden van extra garantie. Zoals ik al schreef..nee is nee..dan beschouw ik dat als afgesloten hoofdstuk maar dat was in deze niet echt het geval dus ervaarde ik het op een gegeven moment als pusherig.
Aan de andere kant heb ik er ook wel begrip voor. De economie ligt natuurlijk al een jaar op haar gat...winkels hebben het, wegens teruglopende bezoekersaantallen, extra moeilijk, werknemers moeten worden betaald en de huur van de panden gaat, ondanks de lockdown, gewoon door en kijkende naar de grootte van het pand waar zij in zitten is het natuurlijk kwestie van alle zeilen bijzetten en dus 150%+ gaan.
Als verkoper haal je er natuurlijk het maximale uit en alle extra's zijn mooi meegenomen anders word je geen verkoper.
Ondanks dit alles geef ik de winkel toch het maximale.
AlgemeenVooraf mailcontact gehad met Mikki, ze dacht uiterst vriendelijk mee en bood een persoonlijke deal aan. De tv moet nog binnen komen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed moet komen!
KlantenservicePersoonlijke en vriendelijke service
AlgemeenGoede service, en zeer vriendelijk mail kontakt gehad ivm bestelling.na eerste mail ivm prijsopgave nog paar keer mail kontakt gehad te hebben . De Yahama yas 209 besteldt mede door de goede prijs.
VerzendingSnelle levering. Goed verpakt
KlantenserviceNiks op aan te merken hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen..
AlgemeenAl weken aan het t uitzoeken wat een mooi tv voor onze tv kamer zou zijn tegen een schappelijke prijs. Reviews lezen, vergelijken, internet afstruinen. En dan komt platte tv met een serif van Samsung voor een mooie prijs en ja hoor, daar deden ze nog 100€ vanaf. Tof contact met de medewerkers. Allemaal even vriendelijk. En als ik dan hoor dat ze bij evt.reparatie tot thuiskomen ook in België voor 20€ per jaar ga ik gelijk om.
VerzendingVrijdag late namiddag kwamen platte tv en ik tot een deal. En wat een plezier toen postpunt.nl zaterdag voor 12.00 u ons kunstwerk bezorgde.
KlantenserviceDe medewerkers konden mij overtuigen bij hun zaak te kopen door de Thuis reparatie service indien er iets zou schelen aan de tv. Ook omruiling zal er plaatsvinden bij een dode pixels, wat normaal niet onder de garantie valt. Top.
AlgemeenIk was specifiek op zoek naar de LG 49NANO866NA. Zo kwam ik via google op de PlatteTV terecht. De winkel was voor mij onbekend en wat voor mij nog onbekender was is dat je een kortingsaanvraag per mail kon doen! Dit klonk een beetje te mooi om waar te zijn. Gezien de TV al goedkoper was dan bij andere aanbieders. Online even de betrouwbaarheid gecheckt. Er zijn dus zelfs fysieke winkels, dus helemaal prima.
Ik heb vervolgens mijn aanvraag voor een mogelijke korting ingediend en kreeg helaas te horen dat deze TV niet meer voorradig was, maar niet getreurd er werd aangeboden om met mij verder te kijken naar een andere mogelijk passende TV. Uiteindelijk dacht ik nou weetje wat, dan maar een maatje groter proberen. Het werd uiteindelijk de LG 55NANO866NA. Ik ging er niet vanuit dat ik hierop ook een extra korting zou krijgen, want met dit model liep al een extra korting vanuit LG zelf. Hier was ik ondertussen content mee, maar toch kreeg ik ook hier een leuke extra korting aangeboden!
De levering verliep via PostNL zoals aangegeven op de website; voor 21:00 besteld is de volgende dag in huis. Mijn pakket is gister netjes en goed ingepakt aangekomen. Wel eerder dan de aangegeven tijd, maar dat staat los van de platteTV.
KlantenserviceKorting is uiteraard altijd leuk meegenomen, maar nu moet ik ook zeggen dat dit een uitzonderlijke service is. Ook al ging het per mail. Er was echt oog en aandacht voor mijn behoeftes als klant. Hele goede adviezen waar je je als koper wellicht niet bewust van bent, zoals de juiste HDMI kabel, goede schoonmaak gel voor de TV en een servicetotaal pakket.
Mij ziet de platteTV zeker terug als klant!
Beste Tonton4,
Goed nieuws!
Met het plaatsen van uw review heeft u meegedaan aan onze actie waarmee u elke maand kans maakt op het winnen van €100 en wij mogen u feliciteren, u heeft gewonnen in de maand Februari.
Als u ons via contact@plattetv.nl even uw ordergegevens toe wilt sturen dan gaan wij het verder voor u regelen.
We zien uw reactie graag tegemoet!
Tim
PlatteTV
AlgemeenGing prima, bestelling gedaan en via Ideal betaald. Makkelijk en vlot. Niets op aan te merken.
AlgemeenVorig jaar mei een hele mooie Sony televisie (KD65AG9) gekocht bij PlatteTV. Toestel bevalt prima met nu bijna driekwart jaar ervaring. Ik kreeg een goede prijs in combinatie met een tv beugel van Vogel. Die laatste bestelde ik vooruit in afwachting van een nieuw tv meubel, maar blijkt nu toch niet nodig. Zonde geld, maar PlatteTV is de flauwste niet en neemt deze gewoon in! Super service.
VerzendingNetjes binnen gebracht door de transporteur. Geen beschadigingen of niks aan verpakking.
KlantenserviceZoals hierboven gemeld. Snelle respons, netjes te woord gestaan via mail.
En nu met een vraag voor retour nemen goederen na driekwart jaar geen gedoe. Heel erg klantvriendelijk!
AlgemeenPrima webshop, werd een goed prijsvoorstel gedaan. Snelle en vriendelijke communicatie via mail en telefoon. Ging iets mis bij betalen, maar dat lag aan de app van de bank. Was snel opgelost.
VerzendingLevering was snel via PostNL de volgende dag (20:30 besteld, rond 12:00 geleverd). Belde 10 minuten voor aankomst en gingen netjes met de tv om, niks op aan te merken.
KlantenserviceSnelle communicatie via mail en telefoon. Prijsvoorstel binnen een dag gekregen via de mail. Klein probleem met betaling was snel opgelost.
AlgemeenHeb de tv voor een mooie prijs kunnen ontvangen , ook omdat de beugel die ik had uitgezocht niet op voorraad was mocht ik er een van een beter merk met korting uitzoeken en ik ben daar heel erg blij mee.
Het contact met de medewerkers liep perfect
Ik heb via de chat van platte tv gevraagd of mijn tv word bezorgd naar de 3e etage zonder lift dat was geen probleem want het zou via post nl home bezorg worden. De bezorger gaf aan dat hij de tv niet kan tillen dus dat er hulp bij moet komen.
Ik heb hulp moeten vragen bij de buren om de tv omhoog te tillen. Dat vond ik alleen jammer.
AlgemeenIk ben een terugkerende klant bij PlatteTV, omdat er altijd mooie aanbiedingen zijn met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Fijne service en men doet wat word beloofd.
KlantenserviceSnel contact en snel een koop naar mijn wensen kunnen sluiten.
AlgemeenSpeciale aanbieding gekregen, waardoor ik toch 50 euro minder kwijt was. Toen bleek dat de bestelde versie er niet was kreeg ik een premiumversie toegestuurd. Wel wat veel accessoires aangeboden gekregen.
VerzendingZelfs met een verkeerde postcode goed en snel afgeleverd.
KlantenserviceStond iets te lang in de wacht, maar toen ik aan de beurt was keirig geholpen.
Algemeenniet leveren van bestelling., slecht bedrijf, niet meer kopen !
Op 25 januari hebben we een TV gekocht via website van platte tv. Het tv zou geleverd worden op 19 februari (ook bevestigd via chat op whatsup. Vandaag 18-02-2020 hebben we gebeld naar klantenservice met de vraag om hoe laat het wordt het geleverd want we hebben niets meer van gehoor ,krijgde we de antwoord dat het wordt niet geleverd omdat ze het niet hebben,dat het LG niet levert,en ze kunnen ons geld terug storten. We hebben aan gegeven dat we daar niet mee eens zijn , ook aangegeven dat ze nog steeds verkopen op de site voor een hogere prijs.Dus vraag ik me af,hoe kan je iets verkopen als je niet hebt? Ons gevoel zegt dat ze willen het gewoon niet leveren. We hebben het gekocht voor een aanbiding prijs en nu is de prijs hoger. Ook van klantenservice konden ze niet zeggen dat het wordt geleverd over een week,maand of wat dan ook. Ze dringden echt er op om de geld terug storten. Toen we hebben de televisie bij jullie gekocht was het zelfde model bij Mediamarkt voor 50 euro duurder.
niet leveren van bestelling.
SLECHT , SLECHT , SLECHT , SLECHT , SLECHT , SLECHT , SLECHT ,
AlgemeenMijn LG 65SJ850V begon witte vlekken te tonen en de ledjes begonnen zichtbaar te worden, reparatie was ong. 3,5 weken, toen we de tv terug op wouden hangen bleken de interne vesa beugels verdwenen , wacht nu zo'n 3 weken dat die terug geplaatst zijn, herhaaldelijk om een werkende link van mijn reparatie gevraagd om die te kunnen volgen, gevraagd of ik mijn tv kan inruilen, en aan begin vd week een ultimatum gesteld dat niet is gehaald : Ik heb nu om geld terug gevraagd
Bij alles is hun antwoord : Maar het ligt aan ce repair, kan niet als het ter reparatie is ... Waar koop je verlengde garantie voor als je niet verder word geholpen ?
Nee ben niet enthousiast over de service
ZEKER NIET als ze je geld terug vraag beantwoorden met: Wij hebben geen grip op ce repair , u moet eerst uw tv terug hebben voor we iets kunnen doen ... En dan gauw de chat afsluiten voor ik kan reageren !
Zie korte toelichting , en begrijp hoe ik tot deze conclusie kwam
AlgemeenZe geven in eerste instantie een hele scherpe prijs via de website. Maar ook na de bestelling denken ze mee met de klant. Zo kun je een extra servicepakket bijbestellen, maar zijn hier niet opdringerig in. Verder denken ze mee in oplossingen voor de klant. Zo kregen wij een 'one connect box' met een beschadiging, maar na contact met de klantenservice was dit binnen 10 minuten op een hele goede manier opgelost.
VerzendingDe tv die wij kochten voldeed aan de beschrijving op de website van Plattetv.nl. wij hebben het toestel op maandagmiddag bestel en dinsdagochtend al in huis. Super snelle service dus!
KlantenserviceDe klantenservice gaf ons eerst een heel scherpe prijs voor dit toestel. Bij levering van het toestel zagen wij een beschadiging aan de 'one connect box'. Meteen contact gezocht met de klantenservice en enkele foto's meegestuurd van de beschadiging. Binnen 10 minuten al een reactie met daarin een goede oplossing. Binnen enkele dagen krijgen wij een nieuwe 'one connect box' toegestuurd. Heel snel gehandeld en een oplossing aangedragen in het voordeel van de klant (onze complimenten)
Ik had het hierboven over een goede oplossing rondom de 'one connect box'. Binnen 5/8 werkdagen zouden wij een nieuw exemplaar krijgen.
Na een maand toch een contact gezocht met PlatteTV... Krijg ik te horen dat ze deze niet kunnen leveren! Gek dat ze daarover zelf geen contact zoeken met de klant.
De oplossing was of ik met de tv naar winkel wilde komen om hem om te ruilen..... Ik hoef geen andere tv... ik wil alleen een 'one connect box' zonder schade. Daar betaal ik tenslotte ook veel geld voor!!
AlgemeenEerst even wat rond gekeken over welke 2 tv's ik graag wilde kopen en eventuele accessoires. Hierin ben ik echt prima geholpen door de medewerkers van PlatteTV en zijn wij tot een mooie deal gekomen voor 2 tv's en bijbehorende muurbeugels en nog een hele mooie soundbar!
de communicatie was zeer fijn, met had goede voorstellen over de bijbehorende artikelen bij de TV's en al met al een heel mooi pakket samengesteld voor een hele scherpe en mooie prijs! Al met al van begin tot eind zeer te spreken over het aankoopproces!
De levering kon ik ook ontzettend makkelijk met ze afstemmen en daar ook geen enkele problemen mee gehad
Zeer behulpzame klachtenservice met het uitkiezen van de tv's. tot nu toe nog geen klachten gehad, dus de klachtservice heb ik nog niet gesproken! maar ik denk dat we voor beide partijen een hele mooie deal hebben kunnen sluiten!
AlgemeenI came across Platte.TV a couple of months ago while browsing some 4K QLED TVs online, and it was a pleasant surprise. As I've just moved to the Netherlands, I only knew big chain stores, like MediaMarkt and Coolblue. And Platte.TV surprised positively with the vast number of TV models with, most of the times, at a better price compared to anywhere else in the Netherlands.
What made me 100% comfortable buying from Platte.TV was the fact that the Samsung website itself was recommending me as a trustful store to buy their products, and after buying a 55'' 4K Sony TV I can guarantee I have made the right choice.
One of the things I like the most about Platte.TV is the personal discount that you can have if you discuss the product and price directly with a salesperson, via email or over the phone. It gives this personal touch that only buying products in-site gives you, but online. And that's crucial during a pandemic moment we are unfortunately living on.
The payment was very straightforward. As I expected, even discussing the product via email you close the order online, without having to hand delivery your personal information rather than in the website itself, making it secure and reliable.
Overall I had a great experience ordering from Platte.TV, the whole process was smooth, reliable and fast, people are very kind and it feels they really care about customer satisfaction. As I said, it's a personal touch you won't find in big chains.
I didn't have any problems with the shipment. It was delivered on time, well packaged and carefully delivered.
AlgemeenAfgelopen dinsdag mijn nieuwe Samsung tv (qled 4k 50Q64T) icm soundbar (HW-S60T) ontvangen. Wat een een mooie tv en wat een lekker geluid.
Hiervoor een 13 jaar oude 32inch lcd.gehad. Wat een verschil.
Via Plattetv.nl de nodige informatie gevraagd. Al mijn vragen werden netjes beantwoord. Na twijfelen tussen 43 en 50 inch. toch voor de 50inch gegaan.
Maandag was de deal rond en dinsdag had ik alles in huis. Ik had er gelijk een ophangsysteem van Vogel’s bij besteld. Dus tv ophangen en kijken maar.
Ik ben superblij met de service van Plattetv. Een half jaar geleden ook al een tv aangeschaft voor onze zoon, ook hier kregen we alle informatie die we wilden weten. Voornamelijk contact gehad met Tim. Deze heeft beide keren een mooie aanbieding voor ons gemaakt
Dus al met al zeer tevreden.
Maandag besteld, dinsdag in huis!
KlantenserviceZeer tevreden. Niets op aan te merken.