HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Perfecte service, deskundig advies, snelle reactie en super goede deal!!! Tot nu toe erg tevreden, en moet alle apparatuur nog ontvangen!! Ik kan platte tv zeer aanraden

Komt later

Zoals boven beschreven

Reageren heel snel en met deskundigheid op mijn vragen. Ik zou zonder twijfelen opnieuw bestellen bij PlatteTV.

Snelle en veilige levering.

Brede keuze aan televisies. Op de bestaande prijzen kun je korting vragen door een mail te sturen of chatgesprek te beginnen. Dit is altijd interessant. Ze reageren snel terug, bieden goede service en proberen uiteraard aanverwante producten te verkopen. Maar bij geen interesse is het geen probleem.

De service was prima in orde. Alle vragen werden snel beantwoord via de mail. Er werd goed meegedacht en zeer vriendelijk. Niet opdringerig.

Breed aanbod met televisies en voor hele goede prijzen. Enige nadeel is dat je om zo'n goede prijs te krijgen een aparte offerte moet aanvragen. Dit doe je via de 'Korting aanvragen' knop op de site of via de live chat functie. Ik kan dit zeker aanraden om te doen! Kijk op GoT (https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/2035968) of een andere Tweaker ook al een goede deal heeft weten te scoren om een idee te krijgen wat er mogelijk is bij ze.

De TV is verzonden met PostNL Extra@Home. Hier wordt de TV binnengebracht, uitgepakt en even (kort) getest. Een stukje zekerheid voor jou (en de winkel) dat de TV in goed werkende staat is geleverd.

Via de hierboven genoemde 'Korting aanvragen' knop contact gehad met de winkel. Ben vriendelijk te woord gestaan (via e-mail) en ze reageren snel. Uiteraard proberen ze nog wel wat extra's te verkopen (extra garantie, kabels en schoonmaakmiddel in mijn geval), maar als je zegt hier geen interesse in te hebben is dat geen enkel probleem en men pushed je niet om het toch te doen.

Nette prijs, uitstekende hulp via mail !Tim) snel bericht van ontvangst van de betaling en een uitstekende info over levering product en accessoires.

Heel snel geleverd en uitstekend info via sms over het exacte tijdstip Vakkundige montage en plaatsing..

snelle hulp en info TOP

Erg goed geholpen door een klantenservice-/verkoopmedewerker. Omdat ik, vanwege de afstand, niet naar een vestiging kon komen voor inruil van mijn oude tv voor de door mij uitgezochte nieuwe tv, kreeg ik een heel goed aanbod, zonder inruil, voor een wat duurdere en betere tv. De prijs was echter exact hetzelfde als de prijs met inruil voor de tv die ik had uitgezocht.

Levering was volgens afspraak (de volgende dag) en is netjes verpakt afgeleverd.

Hierbij kan ik hetzelfde zeggen als eerder: erg goed geholpen door een klantenservice-/verkoopmedewerker. omdat ik, vanwege de afstand, niet naar een vestiging kon komen voor inruil van mijn oude tv voor de door mij uitgezochte nieuwe tv, kreeg ik een heel goed aanbod, zonder inruil, voor een wat duurdere en betere tv. De prijs was echter exact hetzelfde als de prijs met inruil voor de tv die ik had uitgezocht.

Ik ben top geholpen door Tim. Hij had overal verstand van. Ben heel heel
er tevreden.

Snelle reacties, mooie prijs gemaakt voor mijn Sony tv een stuk scherper dan de concurrentie.

Snelle reacties op mijn emails en prettige communicatie. Daarnaast heb ik (denk ik) een goede prijs betaald voor de televisie die ik heb gekocht. In eerste instantie had ik een model uit 2020 op het oog maar het prijsvoorstel in combinatie met de cashback aktie heeft me toch doen besluiten voor het nieuwste model te gaan.

PostNL stond de dag na bestelling binnen het aangegeven tijdsslot voor de deur.

Zoals gezegd snelle reacties. Daarnaast vriendelijk en behulpzaam.

hebben me wat aan het lijntje gehouden en plots was de tv niet leverbaar ook niet op voorraad in geen enkele winkel .tweemaal denken als je hier iets koopt. veel beloftes maar .....

Beste heer/mevrouw,

Vervelend om te horen dat u deze slechte ervaring heeft, onze excuses voor het ongemak!

Graag zouden wij intern onderzoeken wat er precies mis is gegaan bij uw order, zou u mij wellicht wat meer informatie kunnen toesturen over uw ervaring? U kunt mij bereiken via contact@plattetv.nl

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Tim
PlatteTV

Nu een paar keer een bestelling gedaan bij PlatteTV, ik werd in de winkel en online altijd goed geholpen door het personeel.
Daarnaast wordt er goed meegedacht, als een product b.v. toch niet op voorraad blijkt te zijn wordt er een alternatief product aangeboden voor een gereduceerde prijs.
Of er wordt b.v. korting gegeven op een nieuw product als een tweedekans product al verkocht blijkt te zijn.

Een goede service, en een scherpe prijs, die combinatie zie je niet vaak.

De verzending binnen NL is zoals verwacht, vandaag besteld, de volgende dag geleverd.

De klantenservice denkt goed mee richting een oplossing voor de klant.

Ik heb kunnen betalen met mijn creditcard en dat is zonder problemen verlopen. Bedrag werd afgeschreven nadat bestelling was afgeleverd.

Televisie is op de afgesproken dag en afgesproken tijd afgeleverd. Televisie is uitgepakt, gemonteerd en geplaatst. Instellingen gezet, werking gecontroleerd en scherm is bekeken op pixelfouten. Nadat alles in orde was bevonden (is mij gevraagd of ik dat ook vond) is de levering afgerond.

Gehele bestel- en leveringsproces is begeleid door klantenservice. Leuke korting gekregen en al mijn vragen werden snel en direct beantwoord. Kortom uitstekende service en ondersteuning van het begin tot het eind bij de aflevering. Ik kende de werkwijze van PlatteTV omdat een kennis vorig jaar een televisie bij PlatteTV heeft gekocht en de zelfde ervaring had opgedaan als ik nu. Ik zal al mijn kennissen adviseren bij de aanschaf van een TV zeker PlatteTV als optie mee te nemen voor de levering van de TV. Mijn volgende TV zal hoogst waarschijnlijk weer van PlatteTV komen.

Ik was opzoek naar een LG 65CX6LA welke steeds moeilijjker te leveren is vanwege Modeljaar 2020. Uitstekend geholpen door Tim welke een aanbod heeft gedaan welke ik niet kon weigeren voor een 65C16LA.
Bendus zeer tevreden met het aanbod en een nieuw modeljaar (2021)

Uitstekende levering door POSTNL home behulpzaam en nette medewerkers.
TV binnen een dag geleverd.

Uitstekende service van Tim welke mij op weg heeft geholpen met de keuze en bestelling geen detail vergeten. heeft de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden.

Vandaag met Platte TV contact gehad over de aankoop van een Marantz ND8006 of PM7000N. Het is uiteindelijk de PM7000 geworden. Ik ben door de orderdesk uitstekend door het bestelproces geleid en heb de Marantz kunnen aanschaffen met een interessante korting. Prima gedaan PlatteTV.

Zie korte toelichting. Over de levering kan ik nog niets zeggen maar ik ga er vanuit dat dit helemaal goed gaat komen.

Uitstekende service ontvangen van Redney bij Plattetv in Naarden. Goed geadviseerd en snel tot een hele mooie deal gekomen.

Binnen een halfuur na de betaling een verzendbevestiging ontvangen en de volgende werkdag geleverd.

avatar van Bas
Bas Karma 10,8K

Top begeleiding en een hele mooie prijs. Kon de oude tv goed inruilen waardoor de ideale tv binnen budget viel :-)

Zaterdag besteld en maandag in huis. De bezorgers waren erg vriendelijk en dachten slim mee.

Begeleiding gedurende het proces was super. Snelle reactie en ze denken overal in mee! De klanten service is het kersje op de spreekwoordelijke taart. Echt TOP!

We hebben snel een mooie deal kunnen maken. Vervolgens snelle en correcte afhandeling van betaling.

Mooie korting gekregen en de volgende dag geleverd. Ook zeer goede ervaringen met de vorige TV + Garantie afhandeling

Altijd snel reactie en een goede oplossing

Goede prijs en goed geholpen door Tim. Ik had nog een paar vragen. Vragen werden supersnel en vakkundig beantwoordt, waarna ik de bestelling heb gedaan.

Geleverd op de gevraagde datum, prima op de hoogte gehouden van de tijd van levering.

Deze week contact gehad met een medewerker van PlatteTV.
Het contact verliep zeer prettig en er werd snel en juist gereageerd.
Juist hierom bij hun een tv besteld.
Een dag na de bestelling werd de tv al geleverd.
Keurig netjes door een bezorger van PostNL Extra.

zie voorgaande

Scorekaart voor HelloTV