Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnelle reactie op mail/contact verzoek en een zeer interessante en accurate aanbieding ! Prima service !
KlantenservicePrima communicatie goeie aanbieding Tip: zet alle vragen die je hebt in 1 mail ipv verschillende mails te sturen met maar 1 vraag. Hierdoor vertraagd het bestelproces en dat is jammer.
AlgemeenIk heb via de chat met Tim van PLatte TV een mooie deal kunnen maken voor het product wat ik graag wilde. Fijne manier van werken en bevrdigend voor mij.
VerzendingVrijdagmiddag besteld en zaterdagmiddag in huis, verzekers en wel met een goede manier van communiceren (wanneer er geleverd werd). Prima dus.
AlgemeenNa een zeer valse start met een inruilvoorstel werd het contact overgenomen door een ander(Tim) hiermee goed contact gehad en er toch uitgekomen wat betreft de prijs.
Het vreemde na mijn bestelling en betaling is dat 1 van de artikelen op de website in 4 winkels op voorraad was en op mijn bevestiging stond dat het niet op voorraad was en daarom na geleverd zou worden. Hierover contact gehad maar daar kon geen antwoord gegeven worden waarom dit zo liep. Vervolgens het artikel wel geleverd gekregen uit een verpakking die open geweest was. met de afspraak als het niet werkte het omgeruild zou worden(artikel was een one connect cable van 15 meter) Met een TV had ik dit niet gedaan. De Tv en beugel en later ook de cable werden snel geleverd daar is zeker niets mis mee. Uit eindelijk overall toch wel tevreden wel is het zaak goede en juiste afspraken te maken waardoor er achteraf geen discussie kan ontstaan.
Als het product of producten eenmaal onderweg zijn is het super. Je word goed op de hoogte gehouden wanneer het pakket geleverd word en in welk tijdvak er geleverd word.
KlantenserviceAls je vragen cq klachten hebt word hier niet op ingegaan maar direct een ander oplossing geboden. Dit is op zichzelf goed natuurlijk maar laten weten waarom iets fout of niet goed gaat is denk ik veel beter en word ook als positiever ervaren door veel klanten denk ik. Toegeven dat je een fout maakt is het begin van een oplossing.
AlgemeenGoede en snelle informatie dat ons heeft geholpen om de juiste keuze te maken bij aanschaf tv! Vlotte reactie en snelle antwoorden van klantenservice, Tim in mijn geval. Begin van de avond TV besteld, volgende ochtend via PostNL al in huis!
VerzendingKeurig ingepakt en keurig op tijd door Postnl afgeleverd, chauffeur bracht de tv tot in de woonkamer!
KlantenserviceSnelle reacties op vragen en gaf goede adviezen.
AlgemeenBeste klantenservice waar ik tot op heden mee te maken heb gehad (in mijn geval Tim, maar ik twijfel er niet aan dat alle medewerkers even vriendelijke zijn). Professioneel, vriendelijk en snel in de communicatie.
Hebben mij uitstekend geholpen en mij een uitstekend product aangeboden voor een uitstekende prijs.
Ik kan Plattetv.nl dan ook hartelijk aanbevelen!
Groetjes,
Ben
Zelf besteld op woensdag om 16.20u en op donderdag (in België) geleverd om 12.15u, Uitstekend!
KlantenserviceSubliem, niets op aan te merken en een voorbeeld voor vele andere aanbieders!
AlgemeenOntzettend scherpte prijzen en door middel van een offerte-aanvraag is er de mogelijkheid tot onderhandelen. Erg prettige gang van zaken
VerzendingBij het plaatsen van de bestelling kon ik helaas geen gewenste afleverdatum vinden, misschien heb ik deze volledig over het hoofd gezien.
Wist dat ik op de datum van levering niet thuis zou zijn, maar via de PostNL-app ook andere afleverdatum instellen. Hierdoor moest ik een pakket van zo'n 30kg en groot formaat afhalen bij het pakketpunt. De doos was flink beschadigd, maar de inhoud was in orde.
Goed contact gehad tijdens de pre-sale. Je wordt persoonlijk benanderd door één vast contactpersoon.
AlgemeenDuidelijke site en veel keus ,scherpe prijzen en snel leverbaar goed advies als je de klanten service benaderd
VerzendingProdukt is nog niet ontvangen
KlantenserviceZeer goed geadviseerd
AlgemeenVery fast and pleasant communication. They were able to match deals competitors had to offer and give good advice on products
VerzendingVery flexible on delivery times!
KlantenserviceSuper fast at answering questions and great offers.
AlgemeenFijn contact ! Snel geholpen en goed advies. Erg fijn geholpen door Tim. Snelle levering ook
AlgemeenVaker gekocht bij PlatteTV ivm uitstekende aanbiedingen en service! Nu geholpen door Tim bij de aankoop van een Denon DSW-1H en wederom een uitstekende aanbieding.
AlgemeenNa een tijdje overwegen heb ik nieuwe audioapparatuur besteld. Via de pricewatch kwam ik er achter dat deze o.a. bij PlatteTV.nl werd aangeboden en zodoende daar ook het product opgezocht. Het product bleek 2 a 3 dagen levertijd te hebben, dat was voor mij geen probleem en via de chat heb ik een korting op de normale prijs gekregen.
Na een paar dagen was de bestelstatus nog niet geupdatet, dus ben ik gaan informeren. Het apparaat bleek toch niet op voorraad, maar kon deze wel bij een ander filiaal vandaan gehaald. Niet in de gewenste kleur, maargoed, het gaat om het geluid. Niet om de vorm.
Een paar dagen later heb ik weer geinformeerd naar de status, weer zat er vertraging in. Het bleek namelijk te gaan om een product waarvan de seal geopend was. Maar volgens de jongen aan de telefoon was het product nog niet gebruikt geweest. (stom achteraf om daar in te trappen natuurlijk).
Uiteindelijk weer een paar dagen verder werd het product bezorgd. Enthousiast ging ik aan de slag, maar al gauw bleek dat het product al wel gebruikt was, onderdelen zaten in verschillende verpakkingen en vrij essentieel, de afstandsbediening ontbrak. Tevens zaten er vlekken van vette vingers op onderdelen.
Het mag voor zich spreken dat ik hier zeer teleurgesteld in was. Uiteindelijk heb ik de alles weer retour afzender gestuurd.
Gebruikte producten worden als nieuw verkocht, bestellingenstatus wordt niet goed geupdate en dozen worden niet eens gecontroleerd.
Na het hele gebeuren heb ik nog een flinke mail naar de klantenservice gestuurd, maar daar heb ik tot op heden geen reactie (noch excuus) op mogen ontvangen.
Voor mij geen PlatteTV.nl meer. En voor jou, als lezer geef ik je graag het advies om op je hoede te zijn voordat je hier iets bestelt.
Product was opnieuw verpakt, onderdelen ontbraken of zaten in verkeerde verpakkingen en bestelstatus was niet helder.
KlantenserviceTja, ik ben geholpen en via chat netjes te woord gestaan door meerdere personen. Maar het uiteindelijke resultaat daarvan vind ik ver beneden de maat.
Telefonisch contact verliep nogal opdringerig.
Als het gaat om een gebruikt product kan dat gewoon vermeld worden, als een bestelling vertraagd is kan daar een update over verzonden worden.
Erg jammer dat ik overal zelf achteraan heb moeten gaan.
AlgemeenZe kunnen niet leveren wat ze zogenaamd bij 11 filialen op voorraad hebben!! En dat staat al weken lang zo. Dus geen foutje. Gewoon misleiden en ander model aanbieden zonder ook nog echt van een aanbieding sprake te laten zijn.
KlantenserviceOfferte aangevraagd, komt terug met totaal verkeerde naam en onzin verhaal over de lg oled 77 cx 6la.
Niet te leveren maar wel aanbieden. 2 x met 3 weken ertussen de aanvraag gedaan.
Wel onzin over alternatief voor zogenaamd mooie prijs .
Veel bla bla over nieuwste model veel beter etc.
Maar wel de 77 cx6 la blijven aanbieden en ook nog overal op voorraad.
Goed waardeloos en onbetrouwbaar.
Goedemiddag Samuel,
Vervelend om te vernemen dat u niet helemaal tevreden bent over de aanbieding die u toegezonden heeft, dat is altijd jammer om te vernemen.
Toch denk ik dat er ergens iets mis gaat, want ik zie hier dat de 77CX gewoon uit voorraad leverbaar is, dus als u die wenst kan zie gewoon snel bij u thuis zijn.
Indien u deze wenst te bestellen, zien we uw bestelling graag tegemoet!
Tim
PlatteTV
Algemeensimpel en gemakkelijk.
De laatste twee jaar wat artikelen besteld en nu wederom een order geplaatst
Tim, je bent een topper. emphatisch oplossingsgericht
AlgemeenSnelle reactie, eerlijke aanbieding. Word goed mee gedacht.
Goede aanbieding en advies. Top service. Kom zeker terug.
Snel en correct
AlgemeenFijne correcte winkel om zaken mee te doen. Reageren snel op de mail en wat voor mij overtuigend was, een een scherpe prijs. Voor een klein bedragje kun je ook extra Service bijkopen.
Ik denk dat het voor mij niet bij deze ene aankoop blijft.
Snel geleverd
KlantenserviceSnel contact en response in de (pre-) sales. Nog geen ervaring in de klantenservice in de aftersales. Maar ik hoop ook dat dat niet nodig is.
AlgemeenPlatteTV.nl, dat klinkt als een foute naam voor een site. Niets is minder waar. Laat je niet misleiden door die naam, want ik heb daar 1 keer daar een Sonos Beam gekocht en ik was direct verkocht. Je zoekt een prijs en kunt vragen om een goed bod. Ik kreeg snel reactie en een goed bod. Verder is de service top, communicatie goed, producten snel geleverd en een goede prijs. Ook nu heb ik mijn Sonos Roam daar gekocht. Kortom: tussen de vele aanbieders van elektronica, is PlatteTV een hele fijne webshop waar ik vast vaker spullen ga aanschaffen.
VerzendingSnel geleverd en goed verpakt.
KlantenserviceIk vraag om een aabieding en die wordt snel geleverd, net als de mogelijkheid om het product tegen de aangeboden prijs te kopen.
AlgemeenGoede webshop met goede service. Medewerkers zijn geduldig en staan je goed te woord. Alles is mogelijk en niets is verplicht. Onderhandelen is mogelijk. Super.
AlgemeenZeer fijne zaak
Ik er al twee tv gekocht.
En je kan goede zaken doen.
Zeer goed levering.
KlantenserviceZeer netjes snel reageert op je mail.
AlgemeenDe website is duidelijk en makkelijk te navigeren.
De ingebouwde chat functie werkt erg goed, ik was voornamelijk benieuwd naar de levertijd van de Philips 65OLED806.
Uiteindelijk een combi deal kunnen maken en ik werd het hele proces netjes te woord gestaan.
Extra diensten werden totaal niet opgedrongen maar netjes aangeboden.
Soepel verlopen en een deel van mijn bestelling al binnen. Op de TV moet ik nog even wachten
Laat in de avond via de chat de deal rond gemaakt. Daarna meteen betaald, de volgende dag een deel van de bestelling verzonden en de dag erna al ontvangen.
KlantenserviceZeer fijn personeel wat wel een verkoopscript volgt maar je totaal niet dwingt tot aanschaf. Daarnaast werd er goed advies gegeven en werd er snel een daadkrachtig gehandeld.
AlgemeenUitstekend geholpen door de klantenservice van Plattetv. Het was wel even een onderhandeling maar bij het vermelden van het topic op Tweakers konden ze hetzelfde aanbieden. De levering was de volgende dag, conform de afspraak. Kortom een prima deal, snelle reacties via email en chat en de levering ontzettend snel.
VerzendingDe levering was de volgende dag. Dus dat is uitstekend te noemen.
KlantenserviceZowel via de email als chat ontzettend snel geholpen. Door het sturen van een link naar een topic op Tweakers gingen ze overstag en ontving ik de deal zoals gewenst. Verder waren ze beiden erg klantvriendelijk.