Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSuper geweldig geholpen, en geadviseerd door Ivo. Door middel van snelle email wisseling en een prima deal voorstel uiteindelijk de knoop door gehakt een een bestelling geplaats.
Zeer vriendelijk geholpen.
Zie hierboven. Zeer tevreden en dikke pluim.
AlgemeenUitstekend advies en zeer prettig contact (in dit geval met Tim). Snel antwoord op de mail en scherpe aanbieding. Ook na beslissing goed advies over ophangen en aansluiting TV.
VerzendingNa bestelling (zelfs tijdens de kerstdagen) snel. Overzichtelijk en via postNL goed te volgen.
AlgemeenTop bedrijf dit. Je kon op de website bij het product wat ik wilde korting aanvragen. Dus ik dacht zal wel niks van waar zijn, maar goed toch even proberen. En ja hoor binnen een paar uur een mailtje met een korting van ongeveer €20. Verdere contact liep ook uitstekend!
AlgemeenContact via de mail zeer correct en snel. Binnen 1 uur goed advies ontvangen en besloten tot de koop van een Sonos Beam Gen 2. Bedankt voor de snelle service Tim S.
VerzendingVia track en tracé goed te volgen.
KlantenserviceGoed geholpen via de mail. Goed advies ontvangen. Goed meedenken met de klant
AlgemeenOverzichtelijke site prettig geholpen en vlotte levering conform afspraak. Advies en meedenken over aan te schaffen Tv is top. Ik ben zeer tevreden met de aankoop en hulp hierbij
VerzendingDe levering was conform afspraak. De Tv tijdig en correct ontvangen. Track and tracé werkte prima
KlantenservicePrettig geholpen via chat en email. Bruikbaar advies ontvangen en blij met de onderhandelingsruimte wat leidde tot een prettige deal
AlgemeenMakkelijk (digitaal) contact, goede service, goede informatie/deals op de site, ruim assortiment/keuze, goede uitleg, snel
KlantenserviceGoede service, duidelijk, eerlijk, makkelijk, niet opdringerig, top chatfunctie
AlgemeenContact gehad met de klantenservice in de avond. Volgende ochtend door Tim van de inkoop afdeling gemaild. Super aanbod gekregen. Wij zijn dan ook super tevreden over Plattetv.nl ik kan het iedereen aanbevelen.
VerzendingWoensdag avond bestelling geplaatst. Donderdag middag werd het geleverd ! TOP geregeld.
KlantenserviceContact gehad in de avond met de klantenservice via chat. Netjes te woord gestaan en erg behulpzaam. Hier kunnen veel concurrenten iets van leren !!
AlgemeenVia de klantenservice uitstekend geholpen en ook een mooie aanbieding gekregen. Nu uitkijken naar de levering gelijk de volgende dag!
AlgemeenWe konden een korting op de site aanvragen voor een sonos sub gen 3. Super snel en een goede prijs ontvangen. Top Service!!!!
AlgemeenZocht een LG soundbar. Bij Platte TV zat een knop, korting aanvragen. Meteen vlot e-mail contact en een leuke aanbieding gekregen. Offerte meteen verstuurt. En na de opties doorgesproken te hebben stond de bestelling al voor me klaar met een extra aanbieding voor verzekering en service contract. Top geholpen.
AlgemeenTop advies en top service! Ook goede korting op aankoopbedrag. Cashback erbij. En snel geleverd.
VerzendingSnel geleverd.
KlantenserviceTop advies en top service!
AlgemeenHet bestelde buitenkansje bleek net een half uur eerder aan iemand anders al verkocht te zijn. Ik mocht een nieuw model met korting kopen. Wat een aanfluiting. Bij een eerder contact bleek het net afgeprijsde model niet leverbaar. Ik mocht een vergelijkbaar model met korting kopen (slechts 25% duurder). Zijn dit incidenten of is er sprake van een patroon: lokken met aanbiedingen en dan duurdere modellen aanbieden?
AlgemeenHet advies voor het aankopen was prima, helder verhaal en goed geholpen.
Handig via de chat, en opzich een scherpe aanbieding.
Inmiddels ben ik een paar maanden verder, en bij de aankoop van de TV een extra pakket genomen voor het ontzorgen en vervangen van de TV mocht er een defect zijn.
Het defect is er inmiddels, en de Samsung monteur heeft aangegeven dat de tv niet meer te herstellen is ( echt balen )
Toen ik belde voor de vevolg stappen vertelde ze mij dat Samsung dit op zou pakken. ( ik heb netjes gewacht op Samsung zonder succes )
Toen ik vroeg om een vervangende TV wat geinstalleerd moet worden en opgehangen ( want tja dat zat dus in dat extra contract ) vertelde ze me;
Door BlackFriday kunnen we helaas niets doen nu en is de eerst volgende optie over 9 weken...
Bijzonder wel, dus je verkoopt me een extra service die je niet kunt waar maken.
Naast dit alles ben ik inmiddels verhuisd en heb ik gezegd laat die vervangende tv maar zitten voor nu, ik check eerst wel even met Samsung wat de status van vervanging gaat zijn.
PlatteTV stuurt zelf alsnog een TV af maar naar mijn oude adres.... dit zie ik toevallig door de postNL app en mijn mail. En nogmaals ik heb hier dus niet om gevraagd!
2x moeten bellen, 3x moeten chatten en nu is het ze nog steeds niet gelukt en blijft er maar een TV aangeboden worden bij mensen die ik dus absoluut niet ken.
Een week later belde ik Samsung om van hun te horen dat het niet zo werkt maar dat PlatteTV dit moet fixen middels mijn referentie nr wat ik heb ontvangen.
Uiteindelijk bij chat sessie 5 of 6 want ik ben inmiddels de tel kwijt weet 1 verkoper mij te vertellen dat ik dit dan weer moet mailen naar de service desk.... want die kun je niet bellen. Ook wel ja daar moet je dan nog maar even op wachten. Op mijn vraag hoe lang dan? of hoe gaat dit in zijn werk? Daar kon die mijn geen antwoord op geven.
Long story short, nog steeds geen TV, Geen vervangende TV, geen Extra service zoals beloofd, sterker nog alleen maar meer werk en hoofdpijn en niemand die je echt helpt!
AlgemeenMeerdere dagen gecorrespondeerd met de klantenservice over vragen die ik had. Nadat ik voor korting had gevraagd werd me een uitstekende deal aangeboden.
De volgende TV die ik ga kopen zal hoogst waarschijnlijk weer hier aangeschaft worden!
AlgemeenDe specifieke TV die ik zocht was niet op voorraad ten tijde van mijn order. Op initiatief van PlatteTV werd een vervangend model aangeboden voor een bijzonder scherpe prijs. Dat was super, dus akkoord gegaan. Betaald en de dag erop werd de TV geleverd. Qua bestellen en reactietijd op de mail ben ik tevreden en zit het goed.
VerzendingVerzending was gewoon goed geregeld: de bezorger tilde de TV tot over de drempel naar binnen. Dat was prettig.
KlantenserviceTelefonische klantenservice is niet bereikbaar of bestaat niet, er wordt gewoon niet opgenomen. E-mail wordt oppervlakkig beantwoord, geen concreet antwoord op mijn vragen. Hier liggen nog wel verbeteringen.
AlgemeenPrettig bedrijf, heel modern qua digitalisering maar je hebt toch het gevoel dat je met een lokale ondernemer te maken hebt dit echt wat voor je overheeft! In het digitaal gesproken gesprek opties besproken en een mooie prijs afgesproken voor tv + beugel
VerzendingLevering via post nl extra at home was geweldig. Erg vriendelijk, snel, bezorger tilde het pakket zelfs mee naar boven. Niks anders dan top!
KlantenserviceSnel, vriendelijk, behulpzaam, meedenkend. Zoals eerder vermeld het voelt alsof je praat met iemand uit de locale elektronicawinkel met alle service van dienst. Wat mij betreft stukken beter dan de grote bekende ketens als bol.com & coolblue
AlgemeenGoede Communicatie + Snelle levering + goede prijs (black friday deal)
zeer tevreden snelle antwoord op e-mails en zelf 's avonds laat
zeer tevreden zeer Snelle levering (postnl extra )
geen problemen
zeer tevreden snelle antwoord op e-mails en zelf 's avonds laat
AlgemeenGoed bereikbaar via de chat. Reageren snel op vragen omtrent product maar ook betreft verzend status.
KlantenserviceHeb op Black Friday een Sony 55XH9005 gekocht; een wat ouder model uit 2020. Kreeg vanwege de wat langere levertijd, wat niet vermeld was op de website, het nieuwere model dat een stuk duurder is voor dezelfde prijs aangeboden. Zeer netjes dus, zal er in de toekomst vaker iets kopen.
AlgemeenMarantz receiver besteld. Via e-mail vlot over de prijs kunnen onderhandelen en deal kunnen sluiten, ook op zondag.
VerzendingVlot geleverd en goed verpakt.
KlantenserviceVoor de koop soepel contact via e-mail. Na de koop geen gebruik van hoeven maken.