Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenHeb getwijfeld tussen 49 of 55 inch paar keer gemaild toch maar LG 55UF850V besteld afgerekend met ideal gelijk een mail dat alles besteld was goed
VerzendingBij het transportbedrijf kon s avonds inloggen om te zien hoe laat ze zouden komen het was tussen 1200 en 1500 ze waren er om 1215 netjes toch helemaal prima
Prettige website, uitgebreid assortiment en uiterst scherpe prijzen. Ik was op zoek naar een "eenvoudige" HD LED TV met ondersteuning voor CanalDigitaal. PlatteTV.nl had hem voor de beste prijs met de snelste levering. Dat zijn belangrijke aankoopargumenten bij een webshop!
VerzendingDe levering werd vooraf uitstekend aangekondigd en de bezorger was exact op tijd. Leuk is dat je het transport "live" kunt volgen op het web (Dynalogic) zodat je bijna op de minuut exact weet wanneer de bezorger aanbelt
Ik had een smart tv besteld die op voorraad was. Alleen de volgende dag kreeg ik te horen dat het product niet op voorraad was en niet meer op voorraad kwam. Dus kwamen ze met een goed alternatief. waar ik mee instemde. en het was ook nog snel geleverd.
overzichtelijke site, maar keuze uiteindelijk in winkel bepaald om het beeld en vormgeveing in het echt te kunnen zien. Goede combi tussen webwinkel en fysieke winkel.
VerzendingSnel en op afgesproken tijd afgeleverd
Ik ben zeer gecharmeerd over de service. Ondanks het niet op voorraad hebben van de bestelde tv, door jullie een goed alternatief aangeboden en uiteindelijk gekregen. Dit alles binnen de door jullie gestelde tijd! Top!!
VerzendingOndanks het niet op voorraad hebben van de TV, toch een snelle levering van de door jullie gekozen alternatief.
KlantenserviceSnelle reactie na het constateren dat de TV niet op voorraad was.
Een goede uitleg, advies, service, bezorging en kwaliteit spullen ! Top winkel, wij komen graag in de vestiging Breda, voor de BBQ TV of game Seat.
VerzendingDe bezorging was aan huis, prima geregeld en op tijd.
KlantenservicePrima service, ook toen een artikel niet meer leverbaar was.
De aanbetaling is gelijk terug gestort.
Erg snelle levering tegen een erg scherpe prijs. scheelde 150 euro met een andere winkel en dat is snel verdiend.
VerzendingErg snelle levering met een uitermate makkelijk te volgen track & trace app zodat je niet de hele dag zit te wachten.
In goed overleg, gekregen wat ik graag wilde. De chat box heeft hierbij heel erg geholpen.
VerzendingPerfecte afhandeling van mijn bestellingen.
KlantenserviceVia de chat box prima geholpen.
De bestelde TV (W828B) was uitverkocht, maar ik kreeg een aanbod voor een grotere, betere en nieuwere TV voor slechts 30 euro meerprijs. Uiteindelijk was dit 115 euro goedkoper de laagste prijs in de pricewatch.
VerzendingLevering volgens schema, met vooraf een SMS met het geplande tijdstip. Tevens inzicht via een dynamische website met ordernummer en bij welke bezorging de bezorger op dat moment was.
KlantenserviceSnel ingelicht over niet leverbaar zijn van de TV, met een goed aanbod en makkelijke afhandeling.
Na een probleem met mijn sony tv
heeft platte tv dit geweldig op gelost en de tv omgeruild tegen een nieuwe type
Dezelfde dag nog geleverd
KlantenserviceKlacht supersnel opgelost
Prima verlopen en geheel volgens de verwachtingen en zoals afgesproken. Mijn bestelling was niet op voorraad terwijl anders was aangegeven. Ik kreeg voor hetzelfde bedrag een duurdere tv. Prima service en boven verwachting.
VerzendingMen gaf aan dat mijn bestelling binnen 3 werkdagen zou worden afgeleverd. Dat bleek achteraf toch de volgende dag te zijn. Juiste manier van verwachtingen managen.
KlantenserviceIk heb gebruik gemaakt van de chat mogelijkheid. Daarbij is het wel afhankelijk wie je treft.
Contact zoals altijd bij Platte TV goed. Duidelijke uitleg maar niet de aller laagste prijs. Toch maar besteld en daarna snel in huis. WE blijven klant van Platte TV zoals al vele jaren.
VerzendingSnel in huis zoals beloofd.
KlantenserviceErvaar dit altijd als prettig, duidelijk en altijd even vriendelijk. Houden zo!!!!!
Prima contact, direct antwoord op een mail en zelfde dag nog teruggebeld over de levering. Op de afgesproken leverdag nog een telefoontje gehad met bevestiging dat de TV er was.
VerzendingPrecies op gemelde datum.
Duidelijke en accurate info, snelle respons op mail en bij livechat, goed aanbod en goede prijzen.
VerzendingSnelle en betrouwbare levering met accurate tracking via internet
KlantenserviceSnel, vriendelijk en professioneel
Wat men belooft, komt men ook na ! Aflevering perfect ! Te woord gestaan via chat..........super ! Zonder problemen voor dit produkt 5 jr. verzekering gekocht !
---
Nog geen gebruik van klachtenservice gemaakt.
Perfecte aflevering !
Goed geholpen maar de tv hing niet in de winkel terwijl dit wel op de website vermeld stond.Er was wel een kleiner type tv.De tv was wel op voorraad dus dat klopte wel met de website.Personeel heeft goed geholpen om tv in auto te laden.
KlantenserviceNa problemen met installeren met de chat van plattetv contact gehad en zeer goed geholpen.
Snelle reacties van de verkoper via email, mooie prijs gekregen, snel en op het juiste tijdstip geleverd. Eigenlijk exact zoals je een aankoop (online) wilt doen.
VerzendingNiets op aan te merken.
KlantenserviceToen de televisie werd geleverd zagen we dat er een stukje lak op de rand van de televisie miste. In eerste instantie waren wij bang dat dit niet onder de garantie zou vallen omdat het cosmetische schade was. PlatteTV heeft dit perfect opgelost door ons een volledig nieuw scherm te brengen (en de oude om te ruilen).
De winkel lijkt zeer up-to-date te zijn met altijd de nieuwste producten in huis. Het is een betrouwbare winkel die doen wat ze beloven. Daarbovenop ben ik steeds uitstekend geholpen door de klantenservice (zowel via mail, telefoon als in de winkel zelf).
VerzendingIk heb het product zelf opgehaald in de winkel waar alles netjes voor mij klaarstond. Over verzending heb ik dus geen ervaring.
KlantenserviceUitstekende en vriendelijke klantenservice die snel reageren. Wanneer je belt of mailt waren de mensen altijd goed op de hoogte en konden de juiste informatie verstrekken. Ze waren zelfs bereid de prijs van het product voor mij aan te passen omdat ik deze elders goedkoper had gezien! Kortom perfecte service.
Betaling verliep prima na plaatsen van de order! Het product heb ik zelf opgehaald. Met de klantenservice geen ervaring.
Bestelde Tv niet meer op voorraad. Jammer. Het aangeboden alternatief werd met 50 euro korting door mij geaksepteerd. Deze Tv werd aangekondigd als beter dan de bestelde. Er werd niet aangegeven, waarom deze TV beter zou zijn.
VerzendingGeweldig dit volgsysteem en het bericht ober de juiste besteltijd.