HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Heldere, snelle en effectieve antwoorden op mijn vragen, toen ik meer wilde weten over mogelijkheden voor inruil. . Heel erg fijn.

Creatieve wn behulpzame houding bij de levering, toen er een klein probleem bij de betaling opdook.

geweldig snel, bijzonder vriendelijk, geen poespas, veel geduld en uitstekende service, via ideal betaald. Prima.

Tv was "kwijt" maar de service om alles weer in orde te brengen, werkelijk top, Uitzonderlijk netjes

direct contact, nemen de tijd voor je, beloven niets te veel1

Vestiging Utrecht: twee enthousiaste, geduldige en deskundige verkopers. TV's op verzoek naast elkaar zetten, goed doorvragen op wat we belangrijk vonden. Eerst Harman Kardon BDS 480 set gekocht, kleur wit maar spijt van. Na vier dagen zonder enig probleem omgeruild voor zwarte set. Zouden eigenlijk in het voorjaar terug komen kijk voor een nieuwe TV. Maar goed, goede voorlichting en goede service dus ook maar meteen OLED TV van LG gekocht. Persoonlijke benadering is echt een verademing ten opzichte van de media (massa) markten van tegenwoordig.

HK set keurig op tijd geleverd, probleemloos. Ook het omruilen van de HK set voor een zwarte was geen enkel probleem

Een keer telefoontje gepleegd omdat email adres fout was. Eveneens heel attent en respectvol behandeld. Ook even status levering nagekeken. TOP!

Via de outlet van PlatteTV een receiver aangeschaft. Het vinden, bestellen en contact was in principe goed. Over mijn vraag om foto's aan te leveren van het product werd in de eerste instantie wat moeilijk gedaan (vanwege drukte?) maar later heb ik ze alsnog ontvangen.

De levering was goed.

Via de outlet van PlatteTV een receiver aangeschaft. Levering en verzending was prima maar nadat bleek dat de bijbehorende accessoires niet meegeleverd waren contact gezocht met de klanten service. Dit is 1,5 maand geleden, en tot op heden alleen maar van het kastje naar de muur gestuurd. Beloftes mbt contact zoeken met leverancier, terugbellen en mij op de hoogte houden worden niet nagekomen (door elk van de 5 personen waar ik inmiddels contact mee heb gehad). Al met al een hele vieze nasmaak overgehouden van een veelbelovende aankoop.

Op navraag hadden ze een redelijke deal voor mij (niet de goedkoopste). Vlotte reacties per email.

Voorwaarde voor de aankoop was dat ze de oude (buizen) TV mee zouden terug meenemen. De verzending was echter geregeld via PostNL. En die doen niet aan terug meenemen. Dus moest er opnieuw actie genomen worden om de oude TV op te halen. Hiervoor waren 1 of 2 herinnering emailtjes nodig. De oude TV werd na ongeveer 1 week wel opgehaald.

Per email ging het vlot. Behalve de afspraak over oude TV mee terug te nemen.

Goed en vakkundig geholpen Snel efficiënt alles duidelijk elke vraag werd snel en begrijpelijk beantwoord

Direct uit magazijn binnen 5 minuten

Eerst via chat wat xtra info gevraagd, dat werkte al zeer goed, snel meteen antwoord en dan zelfs een antwoord waar je iets mee kunt.
Uiteindelijk hier een nieuwe tv gekocht. Alles vlot en goed geregeld, en de volgende dag stond de tv al binnen. Wat kun je nog meer verwachten!!!!!!!!

Gewoon zoals het hoort. Via mail levertijd door gekregen en ze waren hier mooi op tijd. Netjes afgeleverd op de 8e verdieping!!!

Ook hier zelfde verhaal, alles gaat zoals het overal zou moeten. Alles snel en netjes geregeld, geen enkele klacht.

ik kon alles makkelijk vinden wat ik zocht en de uitleg was erg duidelijk en overzichtelijk

mooi en erg scherp beeld

Goede communicatie; groot en uitgebreid aanbod. Kennis van zaken bij medewerkers waardoor alternatieven aangeboden konden worden.

Flexibel in aflevertijden. Aflevering op afgesproken tijdstip

Perfecte service! Helaas klachten bij 3 nieuwe toestellen (binnen enkele weken) maar omruilen geen probleem.

Ik ben goed ontvangen bij aankomst door het personeel.na kort rondkijken,kwam een vriendelijke medewerker die mij de gehele tijd goed geinformeerd heeft.hij heeft tevens geholpen de juiste keus te maken en de koop af te ronden.ben zeer tevreden over hem.

Alles is comform afspraak verlopen.geen problemen.

Per mail heb ik een vraag gesteld over de levering.redelijk snel is mijn vraag naar tevredeneheid beantwoord.ook hier ben ik content.

Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam zowel via chat als in de winkel. Na een 10 maanden oude aankoop werd mij een zeer goed bod gedaan bij inruil. Had een perfect lg toestel maar mijn wens naar een groter beeldformaat werd nu heel interessant gemaakt. LG is voor mij nog steeds een geweldig tv merk.

Prima alleen voor inruilapparatuur wordt verzendkosten in rekening gebracht daarom het bestelde zelf in winkel afgehaald.

Door mee te denken ben ik zeer snel geholpen en heb snel kunnen beslissen tot een aankoop.

Verzocht de aankoop klaar te zetten voor afhalen en het stond inderdaad klaar.

Na alles geïnstalleerd te hebben ben ik zeer goed geholpen met het helpen instellen van de apparatuur.

Heb getwijfeld tussen 49 of 55 inch paar keer gemaild toch maar LG 55UF850V besteld afgerekend met ideal gelijk een mail dat alles besteld was goed

Bij het transportbedrijf kon s avonds inloggen om te zien hoe laat ze zouden komen het was tussen 1200 en 1500 ze waren er om 1215 netjes toch helemaal prima

Prettige website, uitgebreid assortiment en uiterst scherpe prijzen. Ik was op zoek naar een "eenvoudige" HD LED TV met ondersteuning voor CanalDigitaal. PlatteTV.nl had hem voor de beste prijs met de snelste levering. Dat zijn belangrijke aankoopargumenten bij een webshop!

De levering werd vooraf uitstekend aangekondigd en de bezorger was exact op tijd. Leuk is dat je het transport "live" kunt volgen op het web (Dynalogic) zodat je bijna op de minuut exact weet wanneer de bezorger aanbelt

Ik had een smart tv besteld die op voorraad was. Alleen de volgende dag kreeg ik te horen dat het product niet op voorraad was en niet meer op voorraad kwam. Dus kwamen ze met een goed alternatief. waar ik mee instemde. en het was ook nog snel geleverd.

overzichtelijke site, maar keuze uiteindelijk in winkel bepaald om het beeld en vormgeveing in het echt te kunnen zien. Goede combi tussen webwinkel en fysieke winkel.

Snel en op afgesproken tijd afgeleverd

Ik ben zeer gecharmeerd over de service. Ondanks het niet op voorraad hebben van de bestelde tv, door jullie een goed alternatief aangeboden en uiteindelijk gekregen. Dit alles binnen de door jullie gestelde tijd! Top!!

Ondanks het niet op voorraad hebben van de TV, toch een snelle levering van de door jullie gekozen alternatief.

Snelle reactie na het constateren dat de TV niet op voorraad was.

Een goede uitleg, advies, service, bezorging en kwaliteit spullen ! Top winkel, wij komen graag in de vestiging Breda, voor de BBQ TV of game Seat.

De bezorging was aan huis, prima geregeld en op tijd.

Prima service, ook toen een artikel niet meer leverbaar was.
De aanbetaling is gelijk terug gestort.

Erg snelle levering tegen een erg scherpe prijs. scheelde 150 euro met een andere winkel en dat is snel verdiend.

Erg snelle levering met een uitermate makkelijk te volgen track & trace app zodat je niet de hele dag zit te wachten.

In goed overleg, gekregen wat ik graag wilde. De chat box heeft hierbij heel erg geholpen.

Perfecte afhandeling van mijn bestellingen.

Via de chat box prima geholpen.

Scorekaart voor HelloTV