Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenapparaat die ik wil bestellen blijkt niet op voorraad, ook niet meer geleverd te kunnen worden. Op de site staat het nog altijd als beschikbaar...
KlantenserviceWel snel gereageerd en een tegoedbon ter beschikking gesteld.
Beste heer/mevrouw,
Wat spijtig om te horen dat wij u niet konden helpen aan het artikel van uw wensen, nogmaals onze excuses hiervoor!
Graag zou ik even van u vernemen om welk artikel het hier gaat, dit zodat ik de voorraad kan aanpassen zodat we niet nogmaals iemand moeten teleurstellen. Zou u mij dit even willen laten weten via orderdesk@PlatteTV.nl?
Mocht u nog interesse hebben in een ander artikel dan mag u mij altijd een mailtje sturen, ik zal dan een scherpe prijs hanteren ter compensatie van het ongemak.
Ik zie uw reactie graag tegemoet.
Servicemanager PlatteTV.nl
Na een vergelijk op Tweakers kwam PlatteTV.nl er duidelijk het beste uit. Snel, duidelijk en tegen een scherpe prijs geleverd.
Uitstekende service. Bestelde Samsung UE65HU7500L à € 1.974,- bleek niet meer leverbaar. Als alternatief werd voor maar € 25,- meer (na aftrek van de Samsung cashbackactie) de UE65JU7000 aangeboden, die nu voor € 2599,- verkrijgbaar is.
VerzendingDe koeriersdienst heeft het product netjes afgeleverd. De via track & trace gemelde bezorgtijd was eind van de ochtend, maar ze kwamen pas eind van de middag. Inschatten en updaten bezorgtijd van de door PlatteTV ingehuurde koeriersdienst kan dus iets beter.
KlantenserviceUitstekende service: snelle, adequate, hulpvaardige en vriendelijke communicatie per mail en telefonisch.
Het bestelde product bleek niet meer op voorraad te zijn bij de leverancier. Als tegemoetkoming kreeg ik de opvolger aangeboden tegen een geringe meerprijs (ver onder de normale prijs van dit product). Dit was een prima deal waar ik graag op inging. De afhandeling van dit alles ging zeer snel, na overboeken van de meerprijs werd het vervangende product meteen verstuurd.
VerzendingZoals gezegd werd het vervangende product meteen verstuurd zodra de bijbetaling binnen was.
KlantenserviceNadat ik het aanbod per mail gekregen had heb ik met de heldesk gebeld. Ik werd hier snel en zonder poespas geholpen, prima service.
Jullie staan vermeldt bij tweakers en de link werkt naar behoren. Snelle overzichtelijke site met veel keuzes en goede zoek mogelijkheden.
VerzendingBinnen 24h geleverd en updates van de status.
KlantenserviceNadat het eerst bestelde product niet meer leverbaar was, direct een scherpe aanbieding van een andere (gelijkwaardig of beter) product.
Ik had een tv besteld die niet meer leverbaar was en kreeg een uitstekend alternatief aangeboden voor een klein financieel verschil. Extra betaling ging perfect en de tv werd netjes de volgende dag afgeleverd.
VerzendingWerd op tijd afgeleverd en met zorg bezorgd.
KlantenserviceEen uitstekend alternatief aangeboden voor een niet leverbare TV
Ik heb er uiteindelijk niks besteld, maar het is een waardeloze winkel als je het mij vraagt.
Ik ben in Utrecht langs geweest om te vragen hoe het met de bestelstatussen op de site zit. Ik vroeg naar de status van de Sony X8505B. Er werd mij te kennen gegeven dat deze nergens in Nederland meer verkrijgbaar is. Op de site staat op het moment van schrijven de TV nog als 'beperkt leverbaar' aangegeven, wat toch op zijn minst zou moeten betekenen dat het model binnenkort weer op voorraad zou moeten zijn. Wel werd gelijk geprobeerd om het ~€500 duurdere C model aan de man te brengen. Ik ben blij dat ik niet de webpagina op zijn woord geloofd heb. ik acht het zeer waarschijnlijk dat deze tent aan vormen van misleiding doet in de aanbiedingen die zij op hun website hebben staan.
Beste heer/mevrouw,
Wat vervelend om te vernemen dat wij u niet konden helpen aan het toestel van uw wensen, onze welgemeende excuses hiervoor.
Op het moment dat producten op beperkte voorraad staan wordt er daarbij aangegeven dat u even contact dient op te nemen voor de actuele voorraad. Dit omdat er dan nog net een enkel model of winkelmodel aanwezig is en het toestel daarna niet meer nieuw te leveren is.
Mochten wij u nou toch nog mogen helpen aan een nieuw toestel, laat mij dit dan even weten via orderdesk@plattetv.nl, ik zal kijken of ik die €500,- wat kan beperken voor u!
Fijne zondag gewenst!
Servicemanager PlatteTV.nl
Ik vind het een beetje raar dat het toestel LG 65LB730V nog steeds op de site staat terwijl jullie zeggen dat deze niet meer leverbaar is.
Ik krijg nu het idee dat jullie mensen lokken met bepaalde aanbiedingen en vervolgens een ander toestel welke wel voorradig is proberen aan te smeren.
Dit blijkt ook uit vorige reviews op deze site
In mijn geval was dat een Sony KDL-65W855C welke bij diverse testsite,s veel slechter uit de verf komt dan voornoemd toestel.
Ik kon dit toestel krijgen voor € 1560,- ipv € 1626 terwijl de prijs bij Media Markt € 1577,- was.
Dus de korting was ook niet zo hoog als men voorstelde maar ik wilde dit toestel toch niet.
Ik had juist mijn keuze op dit toestel laten vallen omdat ik LG prima vind, het OS goed aangeschreven staat, het scherm (65inch) is wat ik zoek en het met de gebruikelijke korting bij jullie net binnen mijn budget past.
Ik had € 1550,- geboden voor de voornoemde LG welke meestal de korting is die jullie kunnen geven op dit soort toestellen (ervaringsdeskundige).
Ik wordt dan telefonisch door filiaal Utrecht benaderd om een ander toestel te kopen onder tijdsdruk.
Ik moest binnen 2 uur beslissen omdat het toestel anders niet meer geleverd of besteld kon worden.
En dat voor een toestel waar ik niet eens om had gevraagd (voornoemde Sony) en kwalitatief niet vergelijkbaar is.
Ik ben nu verder aan het zoeken bij Mediamarkt, BCC, enz waar de prijzen bij nader onderzoek gelijk liggen en ik het toestel, in de meeste gevallen, gelijk kan op halen in de winkel.
Ik vind het jammer dat het zo moet gaan en de consument niet serieus in zijn keuze wordt genomen.
Misschien komt dat wel omdat ik geen € 2000,- budget klant ben???
Mijn oog is nu gevallen op de met uitstekende recensie beloonde LG 60UF850V
Dit omdat de 65 inch versie boven mijn budget gaat.
Ik ben dus nog zoekende maar dit gaat snel veranderen want Media Markt past de prijs aan met die van Plattetv.nl
Ik vindt dat als je je zinnen hebt gezet op een bepaald model om zijn functies en merk voorliefde, klantenservice je niet op andere gedachte moet proberen te brengen.
Veel mensen zullen hier door het mooie aanbod praatje op in gaan en later spijt krijgen.
Ook vindt ik het zeer slecht dat de site met voorraden niet of nauwelijks wordt aangepast.
Waarom dan wel een extra ster.....omdat ze ondanks alles wel vriendelijk zijn
Beste heer/mevrouw,
Wat jammer om te vernemen dat wij u niet konden helpen aan het toestel van uw wensen! Nogmaals onze excuses hiervoor.
Door een ontzettend druk weekend is onze voorraad zo ontzettend hard gegaan dat sommige modellen vandaag pas weer bijgewerkt kon worden.
Laat het mij gerust even weten zodra u een toestel in gedachten heeft welke u wilt aanschaffen, ik hanteer dan een goede prijs voor u! U kunt mij bereiken via orderdesk@plattetv.nl!
U bent altijd van harte welkom!
Servicemanager PlatteTV.nl
Het is een duidelijke website, bestelling werd snel geleverd, geen problemen, goede chatfunctie. prima dus.
Ik was op zoek naar een TV voor een zacht prijsje, dus ik kwam al snel op marktplaats terecht. Daar heb ik een Philips TV gevonden die naar mijn zin was en meteen de bestelling geplaatst ( het betreft hier een winkel model ).
Het plaatsen van de bestelling ging in het begin naar wens, maar na het betalen bleef de status van de bestelling staan op: " IDEAL ( wachten op bevestiging ).
De volgende dag heb ik besloten om via de chat contact op te nemen met een medewerker. Toevallig was de betaling net binnen toen ik naar de vroeg waarom het bevestigen zo lang duurde.
Volgens de medewerker is de TV binnen 2 werkdagen in huis, dus ik ben benieuwd. -> Ze adverteren met deze slogan: "Vandaag voor 18.00 besteld? Morgen in huis!"
Ik heb ergens een vaag gevoel dat ik het zelfde ga meemaken als hieronder ( de review dat de tv niet meer op voorraad is en dat ik kan bij betalen voor een duurder model ).
Ook is de advertentie op marktplaats en op de webshop nog niet verwijderd, terwijl dit het laatste model zou moeten zijn...
Zodra ik meer weet zal ik de review updaten.
De medewerker kwam erg kinderlijk over. Elke zin bevatte een smiley en er werd op het eind van de chat afgesloten zonder dat er een fijne dag werd toegewenst of iets dergelijke.
Beste heer/mevrouw,
Spijtig om te vernemen dat u een slechte ervaring heeft met onze partner Winkelmodellen.nl
We begrijpen dat het ontzettend vervelend is als uw betaling niet direct akkoord wordt gegeven, helaas ontstaat dit wel eens tijdens afhandeling van een betaling. Onze excuses daarvoor!
De door u genoemde levertijden staat aangegeven op PlatteTV.nl, echter uw bestelling is geplaatst op Winkelmodellen.nl. Juist omdat deze winkelmodellen vaak nog even extra gecontroleerd worden duren deze bestellingen iets langer. Daarvoor profiteert u dan ook van een ontzettend scherpe prijs.
Mocht u tussentijds vragen hebben omtrent de status van uw bestelling dan mag u natuurlijk altijd even mailen naar orderdesk@plattetv.nl
Prettige avond gewenst!
Servicemanager PlatteTV.nl
De hele onderhandeling via de chat over mijn combi deal van tv+home cinema set verliep heel prettig en leverde extra korting op waarna ook nog een de inruilapparatuur nog korting opleverde. (let wel op dat de inruilapparatuur moet werken) Alleen de betaling via Ideal verliep iets moeilijk maar ging wel goed.
VerzendingLevering werdt door de combi en inruil vertraagd tot 4 werkdagen wat iets minder was
Vandaag even langsgegaan om een LG 55EC930v te bekijken.
Volgens de website was het artikel voorradig in Breda alsook in 6 andere filialen. Nu ja 6 andere... eigenlijk 5 want in Antwerpen hebben ze helemaal geen winkel of magazijn alhoewel het daar volgens de website ook ruim voorraad op zou moeten zijn... Bij aankomst blijkt dat net gisteren het laatste toestel verkocht zou zijn (en geen voorraad in de andere filialen!) maar dat het nieuwe model aan een "speciale" prijs kon worden aangeboden (iets minder dan 2000€).
De conclusie mag je zelf bepalen...
Update...Ik heb uiteindelijk de mogelijkheid gekregen om het nieuwe model te kopen aan 1800€ met voorafgaande test. Dit heb ik dan gedaan maar dan toch maar niet gekocht wegens twijfels betreffende de kwaliteiten van de Oled TV.
Het blijft toch een merkwaardige manier van werken bij PlatteTV...
Beste heer/mevrouw,
Spijtig om te horen dat u helemaal voor niets naar onze winkel te Breda bent gekomen, dat betreuren we enorm.
Door de actieprijs is dit uitlopende model helaas veel harder gegaan dan verwacht, we hebben enkel nog een aantal winkelmodellen staan.
Bent u nog wel steeds op zoek naar een LG OLED? Wellicht kan ik een nog betere aanbieding hanteren om dit ongemak te compenseren!
Mocht u hier interesse in hebben zie ik uw mailtje graag tegemoet op orderdesk@plattetv.nl!
Servicemanager PlatteTV.nl
Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. Ben een tevreden klant
VerzendingOp de afgesproken tijd netjes en correct afgeleverd, de chauffeur was zo vriendelijk om samen met mij de doos in de kamer te brengen.
KlantenserviceDoor de klantenservice netjes behandeld, heeft zelfs nog meegedacht in de aankoop, type en merk.
De levering van de tv was goed geregeld en ik kreeg keurig van te voren de leverdatum per E-mail.Top service en snelle levertijd. Super goede service! We gaan er zeker terug.
VerzendingHeel erg snel binnen een dag van bestelling tot levering.
Ik had een LG 42" LCD TV besteld bij PlatteTV.nl. Na bestelling op vrijdag-ochtend kreeg ik meteen een mail dat de TV helaas niet leverbaar was en dat ze aanboden de 43" opvolger te leveren zonder meerprijs. De levertijd zou helaas iets langer zijn (een paar dagen i.p.v. 1 dag). Ik heb e.e.a. telefonisch afgehandeld en tot mijn verbazing werd de TV toch de volgende dag al geleverd.
Dus Top service en snelle levertijd. Voor kij een reden om daar t.z.t. weer te shoppen en de winkel aan te bevelen bij vrienden en kennissen en op Tweakers .
Heel erg snel binnen een dag van bestelling tot levering
KlantenserviceIk ben erg goed geholpen (zie korte toelichting).
Producten blijken vaak niet voorradig. Na vaak (zelf) contact hebben opgenomen, uiteindelijk alles netjes opgelost met plattetv.nl
** Update: Na foutief model (dode pixels) wilde ik de tv inruilen. Wederom model NIET voorradig. Geen vertrouwen meer in PlatteTV.nl
Maandag een televisie (open-doos-model) besteld via winkelmodellen.nl. Nadat ik het geld had overgemaakt, werd ik gebeld dat de tv uitverkocht was.
Vervolgens wilde ik graag een ander model (tegen bijbetaling). Aan de telefoon werd mij al verteld dat dit model niet meer aanwezig was, maar dat de opvolger van dit model wel aanwezig was. Hier ben ik akkoord mee gegaan.
Vervolgens kreeg ik geen mail met informatie hoe ik moest betalen. Nadat ik zelf had gemaild, kreeg ik de benodigde informatie.
Dinsdagmiddag het geld overgemaakt. Vervolgens geen bericht meer. Twee dagen later (donderdagmiddag) wederom zelf contact opgenomen. Het geld was wel ontvangen, maar ook dit product blijkt niet voorradig!
-------------------------------------------------------------------------------------
(!) Update:
Zojuist contact opgenomen met plattetv.nl (via chat).
Het product bleek net verzonden te zijn. Iemand had een verkeerde mail gestuurd.
Communicatie via telefoon gaat erg stroef (zelfs slecht). Via chat ging verrassend snel en goed.
** (!) Update (17 november 2015)
Helaas had de geleverde TV twee dode pixels. Daarom gemaild en foto's gestuurd van de tv. Ik kon de TV inruilen voor hetzelfde of een ander model. Er werd ook aan mij gevraagd of ik het zelf kon ruilen in een van de filialen. Toevallig was ik vandaag vrij en kon ik de TV daarom zelf wel ruilen. Van te voren (gisteren) aangegeven hoe laat en bij welk filiaal ik langs zou komen. Ook aangegeven met welk model ik graag zou willen ruilen. Was allemaal geen probleem. Ook stond er op de website dat het model gewoon voorradig was.
De TV met de dode pixels netjes weer in de doos gepakt en in de auto gelegd. Eenmaal vlakbij Arnhem (voor mij het dichtst in de buurt, maar toch een uur rijden) kreeg ik, je raad het nooit, wederom een mail dat het betreffende model NIET op voorraad was.
Toen maar doorgereden, TV ingeleverd en geld teruggevraagd.
Voor mij nooit weer PlatteTV.nl
Er wordt geadverteerd met modellen die niet eens voorradig zijn. Als er eenmaal een transactie heeft plaatsgevonden, wordt er contact opgenomen met de mededeling dat het model niet aanwezig is, maar tegen een meerprijs wel een ander model kan worden aangeboden. Betaal nog liever meer bij een andere webshop, als ik zeker weet dat het model gewoon op voorraad is en zonder gedoe geleverd gaat worden.
Ideal was niet bevestigd(geld was nog niet binnen) dus de bestelling is nog niet geplaatst, maar even de klant op de hoogte stellen? Teveel gevraagd.
Dus even de klantenservice bellen....
Niks geen hallo of even voorstellen ofzo,maar gelijk de verveelde vraag "waarmee kan ik helpen". Had er al gelijk geen zin meer in. Na paarminuten eindelijk geinformeerd wat ik moest doen dus ik gelijk opgehangen en gedaan wat de medewerker zei (screenshot van afschrift maken En opsturen) om half6.
Wachtend op het bevestigingsmailtje...
Kwart voor 6, nog niks en aangezien ik die tv graag zsm wil toch nog een keer naar de klantenservice bellen
10minuten aan de lijn, nogsteeds niet opgenomen...
5voor6, ik besluit maar eens te chatten met ze, telefoon nog steeds wachtende. Eindelijk iemand die mij überhaupt groet.
Ik leg mn probleem voor en hij kijkt even voor me.
Bestelling nogsteeds niet geplaatst. Nog net niet scheldend boos aan het worden "oh, uw bestelling komt nu pas binnen" inmiddels 5over6. Eindelijk gerust gesteld maar toch afvragend wanneer hij binnen zal zijn.
Het mailtje van plattetv:
Uw bestelling is bij ons binnen en de tv staat klaar om te worden verzonden. Wachttijd: 2dagen.
Laatste keer dit, moest misschien toch eerst reviews lezen...
Kortom: voor 6uur besteld, 3dagen later in huis.
Klantenservice: totaal niet klantvriendelijk
Jesse
3dagen op zich laten wachten, terwijl ik voor 6uur bestel. De fout ligt ook nog bij hen.
KlantenserviceNiet klantvriendelijk, werd niet voorgesteld met woe ik sprak en zelfs het bedrijf werd niet genoemd. (Alle andere klantenservices hebben altijd een goeie introductie)
Beste Jesje,
Jammer om te horen dat u zo ontevreden bent over uw bestelling bij PlatteTV.nl
Normaliter komt een bestelling maar ook een betaling direct bij ons binnen waarna we direct over kunnen gaan tot verzending van uw bestelling, echter is dat bij uw bestelling niet het geval geweest. Waarschijnlijk is er tijdens de afronding van uw betaling een kleine storing geweest bij uw bank waardoor dit niet direct zichtbaar is geworden.
Wij moesten hierop contact opnemen met onze bank om te controleren of de betaling inderdaad binnen was, hier gaat spijtig genoeg even wat tijd over heen. Toen wij vervolgens akkoord kregen van de bank was het net 18.00 uur waardoor wij niet over konden gaan tot verzending.
Wij bieden u onze excuses aan voor deze vertraging maar hopen dat u begrijpt dat wij er alles aan hebben gedaan om deze vertraging zoveel mogelijk te beperken door het probleem omtrent uw betaling direct uit te zoeken.
Fijne avond gewenst!
Servicemanager PlatteTV.nl
Wij zijn zeer goed geholpen bij PlatteTV.nl te Utrecht. Het SONOS-systeem is ons duidelijk uitgelegd. Helaas kwamen wij er bij thuiskomst achter dat er een mankement was. We zijn teruggegaan naar PlatteTV.nl en zij hebben dit meteen opgelost. Super goede service! We gaan er zeker terug.
Klantenserviceprobleem aan sonos direct verholpen
Ik kan me niet voorstellen dat er veel betere service bestaat bij een shop. Nadat de in eerste instantie bestelde TV niet meer op voorraad bleek te zijn werd mij een ander voorstel gedaan. Toen ik erachter kwam dat men 1 dag nadat ik die TV had betaald de prijs fors had laten zakken en hierover een vraag stelde werd mij direct toegezegd dat het verschil terug zou worden betaald met als argument dat men die prijsdaling niet had voorzien. Niet per se nodig, maar wel erg netjes.
Ze hebben goed alles uitgelegd alleen ze waren vergeten voor de ci module. Daar ik een oude had. Maar verder perfect
VerzendingHet is wat ik gelezen had