HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Goede uitleg gekregen over de producten zowel via de chat als in de winkel, uitstekend geholpen! Uiteindelijk door de goede adviezen ook gelijk een soundbar aangeschaft.

Alle producten waren in de winkel op voorraad waardoor ik alles direct kon meenemen!

Door de klantenservice uitstekend geholpen, met hulp bij de installatie van de artikelen!

In de voetsporen van onze twee zonen, die allebei ook vol lof waren over Platte TV, zijn ook wij vanuit Emmeloord naar Doetinchem gereden om daar onze nieuwe TV te kopen. Een vriendelijke jongeman, Björn, heeft ons geweldig geholpen, had aan weinig woorden genoeg om onze wensen te begrijpen. En hij heeft ons ook uitgelegd waarom de betaalwijze per Ideal moest. Duidelijk, vriendelijk en behulpzaam en wij met een mooie TV weer richting Emmeloord. Super!
John en Conny Dam 186092

Goede prijs, goede spullen, attent en kundig personeel. Geen problemen tot dusver. Ben tevreden tot heden.

Uitstekende communicatie tijdens het process - ook al was de levering later dan gepland, werd er een vervangtoestel aangeboden en was men steeds pro aktief in de communicatie. Ik ben het toestel gaan afhalen en ook daar was de service uitstekend. Ik heb dan ook onmiddelijk enkele extra dingen gekocht.

Wij kregen goed en duidelijk uitleg over de TV en de voordelen hiervan en Plattetv.nl had een mooie aanbieding

Na onze keuze bepaald te hebben via de CHAT contact gemaakt. Al onze vragen werden beleefd en geduldig beantwoord. Ook zijn wij aangaande ons verzoek m.b.t. garantie en service-uitbreiding goed geholpen. Ook de leveringsbelofte is keurig op afgesproken dag nagekomen. Super tevreden zijn wij met een mooie nieuwe UHD-TV van LG het nieuwe jaar ingegaan. Top service waarmee je klanten wint en behoudt. Mensen, niet verder zoeken maar plaats je bestelling bij PlatteTV.NL!!!

De levering geschiedde conform gemaakte afspraak, onbeschadigd en prettig contact met de goed gehumeurde chauffeur mogen hebben.

Website geeft aan tv's op voorraad te hebben, je bestelt en betaalt en krijgt vervolgens een mail dat de tv niet op voorraad is. Dit is ons 2 keer overkomen. Vandaag contact gezocht via de chat over een bepaalde tv, zou ook op voorraad zijn, maar er wordt een voorstel gedaan in een vergelijkbare categorie, wel 300 euro duurder. Als je dan aangeeft dat die tv elders goedkoper te krijgen is zakken ze met de prijs.
Uiteindelijk toch onze 1ste keuze besteld, want immers op voorraad....blijkt dat weer niet het geval, maar wel al betaald natuurlijk. Wel snel teruggestort beide keren. Maar het is heel frustrerend. Je voelt je gelokt en ze proberen je te overtuigen een duurdere (volgens hen betere) televisie te kopen.
Niet netjes.

Beste Jen,

Wat spijtig om te vernemen dat we u al meerdere malen niet aan een toestel konden helpen, nogmaals onze excuses hiervoor!

Het mag eigenlijk niet als excuus gebruikt worden maar door de grote drukte van afgelopen periode is er echt ontzettend veel verkocht, zoveel dat ons systeem het soms niet eens bij kon houden. We zijn nu hard aan het werk om alles weer up to date te krijgen.

Nogmaals onze excuses en mochten wij u toch nog kunnen helpen met een toestel dan bent u altijd van harte welkom!

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Ik vond een product die aan mijn eisen voldeed en de prijs kaartje zag er ook goed uit vergeleken met andere website,s. Dus ik bestel en betaalde met iDEAL en kreeg daarna het mailtje dat het in behandeling was en vervolgens kreeg ik een link van het product dat van beging tot aan mijn deur woord af geleverd.
Ik had goed over zicht hoe lang het onder weg was en tot mijn verbazing was de bezorger zelfs een half uur tevroeg dan het afgesproken tijd stip. Beter voor mij want ik kan gelijk van genieten echt top 👍👌

Het product is goed. Zo als ik dat al verwacht had en zelf beter dan dat.👌

Veel verstand van alle goederen in de zaak en een goede en prettige afhandeling, inclusief de goede hulp en meedenken
bij het inladen van mijn TV van 65" in mijn auto.

TV zelf opgehaald bij lokatie Breda, goed geholpen bij het inladen van de TV in de auto.

Zeer vriendelijk en behulpzaam, door een ieder. Persoonlijke benadering = top.

Via de chat-functie op de website kon ik éénvoudig vragen stellen en werd mij direct een antwoord geboden. Door deze vraagstelling werd de keuze van mijn TV bepaald waarbij PlatteTV mij deze nog kon leveren aan een goeie prijs. Eén minpuntje: online was het niet mogelijk met Visa te betalen; ik heb dus moeten gaan betalen in de winkel.

De service online via de chat was uitstekend!

Het gehele bestelproces is makkelijk en snel. Ook een snelle reactive gekregen van orderdesk.
TV was niet op voorraad en toen een mooie nieuwe aanbieding gekregen.
Dat vind ik goed service.
Kortom ben ik erg tevreden.

Transport was goed en op tijd.

Na het bellen met de klachten service werd erg snel opgenomen en goed afgewerkt.

Informatie, bestelling en betaling was prima. Verzending met Post.nl gaf problemen. Zie onderstaand punt over Post.nl

De levering via Post.nl was niet te volgen, elke dag een andere afleveringsdatum, eerst 31/12, bezorger kwam op 30/12 en ik was niet thuis, volgende dag werd 2/1 aangeven, terwijl bezorger morgen 31/12) op zijn kaartje had gezet. Tijdens bellen met Post.nl omtrent klacht stond de bezorger op de stoep. Ik vroeg wat er aan de hand was, bezorger zei hij is er nu toch. Post.nl heeft notitie gemaakt. Erg vervelend allemaal.

Gesprek over de bezorging was begripvol maar ik werd niet teruggebeld door Logistiek, wat wel was afgesproken.

In de winkel in Breda een Sonos Play1 gekocht. Nette winkel. Deskundig personeel. Prima zaak.

---

Niet nodig gehad. Van mij mogen ze IETS minder hard proberen om je een positieve review te laten schrijven.

Prijzen van Sonos apparatuur zijn overal nagenoeg gelijk. Ik ga 100x liever naar plattetv.nl dan naar de 'ik ben toch niet gek'

goede sortering, duidelijke advies, niet opdringerig.
korting op accessoires mogelijk (kabels, schoonmaakset).
Prettige afhandeling. Inruil van oude TV mogelijk.

Zondag 27-12-2015 een betere prijs aangevraagd via de e-mail voor de Sonos playbar. De volgende dag 28-12-2015 kreeg ik direct een nette mail terug met een scherpere prijs. Nogmaals mail contact gehad en de prijs kunnen afronden. Direct per mail de bevestiging ontvangen van de bestelling en dat ik de playbar dezelfde dag nog kon ophalen in Arnhem. Top geregeld!

Goede service, laagste prijs, artikel op voorraad, snelle levering en komen afspraken na. Kortom waar vind je ze nog!!!!

Daags na bestelling op afgesproken tijd geleverd. Klasse!!!!

Lang bereikbaar o.a. via chat, snel antwoord, goede uitleg en tips. Komen afspraken na.

Goede snelle bezorging, netjes een mail gehad na mijn bestelling dat het product niet leverbaar was, heb een betere versie voor 40 euro minder dus helemaal tevreden!

Levering was prima, goed stevig verpakt.

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen, echter voor Belgische klanten niet duidelijk dat ze niet met IDEAL kunnen betalen.

Snelle en vlotte levering, zelfs tijdens de feestdagen

Uitstekende klantenservice: bestelde TV was niet meer op voorraad, maar kreeg als compensatie een duurder model aan dezelfde prijs.

Goede winkel met mensen die er verstand van hebben ben goed geholpen en je hebt ook ruime keuze en kunt lekker op je gemak rond kijken en ze geven je ook de tijd om een goede keuze te kunnen maken, platte tv te Breda ga zo door.

Heb het product gelijk mee kunnen nemen

Er was een leveringsprobleem, en dat is prima opgelost met een vervangend product, boven verwachting goed zelfs.

Uitstekende service na leveringsprobleem

Scorekaart voor HelloTV