HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Bestelling zou volgens de eigen website de volgende dag geleverd kunnen worden, maar is uiteindelijk pas 12 dagen later geleverd. De communicatie met het bedrijf is matig en de behoefte van de medewerkers om mee te denken dan wel te compenseren bleek minimaal. Blijkt maar weer dat de scherpste prijs niet het enige is dat telt!

Beste Corne,

Jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent over het verloop van uw bestelling.

De aanbieding die u gedaan is bleek inderdaad een langere levertijd te hebben dan in eerste instantie verwacht, we hebben tussentijds ook contact gehad waarbij u zelf aangegeven heeft te willen wachten op de uitlevering. We hebben u daarbij ook de keuze gegeven om uw aankoopbedrag retour te ontvangen echter was dat niet wat uw wens was.

We hopen dat u desondanks wel heel veel plezier van de mooie Harman Kardon set mag hebben, wij wensen u er veel plezier van!

Servicemanager PlatteTV.nl

Op site van platte tv, was tv goedkoper dan dat wij in winkel betaald hadden, na email contact het verschil terug ontvangen

Was op voorraad konden we meteen meenemen

Heb het product in de winkel gekocht. Op koopzondag en deze winkel had een goede score betreft service en verkoop.

Levering was volgens afspraak zelfs nog sneller dan verwacht.

Ben goed geholpen Door de verkoper nam iig de tijd voor mij ook al was het hartstikke druk.

Heb het product in de winkel gekocht. Datgene waar ik voor ging was al verkocht.

Levering was volgens afspraak zelfs nog sneller dan verwacht.

dankzij de hulp van de medewerker van de winkel zeer goed geholpen en heb daardoor een goede keus gemaakt

Ik wilde hem eerst laten bezorgen maar de verkoper vertelde dat hij niet zwaar was dus zelf meegenomen zodat ik gelijk van mijn nieuwe tv kon genieten

Bijzonder goed geholpen, geadviseerd. Goede service. Netjes te woord gestaan.behulpzaam. en zo kan ik nog verder doorgaan

Geen lange wachttijden wanneer het binnen is

Goed en netjes te woord gestaan

Ik heb de Sonos Play:3 online besteld met afhaling in de winkel aangezien ik vanuit werk langs de winkel in Breda rij. Betaling wordt dan ook in de winkel gedaan. Toen de order doorgegeven was, kreeg ik al binnen 5 minuten een mail dat de order klaar stond in de winkel om af te halen. toen ik hem dezelfde dag nog ging ophalen stond hij klaar en kon ik gelijk afrekenen.

De klantenservice was goed. Ik werd goed en snel geholpen en had niets op te merken.

Goede kennis van zaken . Goed meedenken wat ik wilde en goede prijs vriendelijke personeel

Monteur mooi op tijd ff belletje dat die eerder kwam

Bestellen ging simpel en snel. Helaas kreeg ik de volgende ochtend ('s avonds besteld) een mail dat de TV niet meer op voorraad was, maar hiervoor in de plaats kreeg ik een een duurdere TV voor dezelfde prijs aangeboden. Hiermee akkoord gegaan en dit is meteen in orde gemaakt.

De TV is dezelfde dag als mijn akkoord voor het vervangende product verzonden en de volgende dag geleverd.

Goede afhandeling en snel bericht terug.

Had via google naar een tv gezocht en wilde deze bestellen. Op de vraag om een oude en kapotte tv in te ruilen kreeg ik bericht dat deze niet in te ruilen was. Maar ondanks de scherpe verkoopprijs van de nieuwe tv zou ik een reiniging-set gratis ontvangen. Helaas was de uitgezochte tv niet leverbaar in een gesloten doos waardoor ik van aankoop af zag. Ook alternatief was niet leverbaar. Na verder zoeken toch een zeer goed ander alternatief gevonden. Ben zeer tevreden over deze tv en zeker de prijs/kwaliteit. Echter bij afhalen vroeg ik naar de gratis reiniging-set. Deze was alleen leverbaar bij de eerste tv. Raar want het ging niet over de tv maar om het niet kunnen inruilen van mijn oude tv. Thuis gekomen tv uitgepakt en bedrijfsklaar gemaakt. Nogmaals zeer tevreden over de aankoop. Echter die reiniging-set zat me niet lekker. Na ontvangen mail van PlatteTV met de vraag of ik na aankoop tevreden was heb ik dat van de reiniging-set vermeldt. Hierop kreeg ik excuses aangeboden en men zou alsnog deze set gratis opsturen. Dat noem ik nog eens nazorg na aankoop. Zal zeker na dit bericht eenieder een aankoop bij PlatteTV aanraden vanwege de prijs/kwaliteit maar zeker ook de perfecte nazorg. Volgende tv zeker PlatteTV.

zie verhaal in algemene toelichting.

Het assortiment is uitstekend en de prijzen zijn prima. Bestellen was een fluitje van een cent een zonder problemen met ideal betalen. Ik kreeg direct advies voor een nog beter model voor dezelfde prijs! Toen de levering daarvan te lang dreigde te duren kreeg ik opnieuw een duurder model voor dezelfde prijs aangeboden! Super service!

Oude tv ging na 12 jaar trouwe dienst kapot. Gezocht op internet uiteindelijk toch weer bij platte tv uitgekomen. Duidelijk en uitstekend advies gekregen en dus ook snel kunnen beslissen en nieuwe tv snel in gebruik genomen.
In de winkel deskundige (en wat ik belangrijk vind) geen opdringerige medewerkers. Zo hoort het!

Zelfde hier als bij Justevo en Aml11761 hieronder. Niks "vandaag voor etc. besteld, morgen in huis" want later geleverd dan op de website vermeld en ook mij werd een vervangend en in mijn ogen inferieur toestel aangeboden.(want Samsung 5000- ipv 6000-serie). Had toestel de volgende dag nodig ivm presentatie, dus vandaar deze beoordeling

Tsja, niet kunnen leveren maar wel met een ander toestel op de proppen komen. Wat moet ik daar nou mee. Leve Tweakers!

Goedemorgen Knokki,

Spijtig dat we u niet op tijd konden helpen aan het bestelde model, uiteraard doen we onze uiterste best alle voorraden zo goed mogelijk bij te houden.

Juist om u toch tijdig te helpen aan een toestel hebben wij u een toestel uit een nieuwere serie (2016 Line Up) aangeboden voor dezelfde prijs, ondanks het hier een 5 serie betreft is de kwaliteit hoger dan het eerder bestelde model door de vernieuwde technieken die hierin gebruikt worden.

We hopen dat u ondanks de vertraging veel plezier van het mooie toestel mag hebben en laten u graag een volgende keer zien dat wij beter kunnen!

Servicemanager PlatteTV.nl

Mij is inderdaad precies hetzelfde overkomen als menig ander.

Ze hebben zogenaamd, volgens de website, elk toestel op voorraad maar ze hebben allemaal dezelfde voorraadstatus. Elk toestel heeft in elke winkel precies dezelfde status. Dus ik besloot om de proef op de som te nemen:

Ik heb van 5 verschillende televisies, die in andere bekende winkels ook te krijgen zijn dus geen obscure modellen, verspreid over een paar dagen online de status opgevraagd. Elk toestel was uiteraard beschikbaar, ik hoefde alleen maar een bestelling te plaatsen en kon hem in de betreffende winkel op gaan halen. Vervolgens met de verschillende winkels gebeld en geen enkel filiaal had het toestel op voorraad in de winkel. Maar, uiteraard, konden ze allemaal besteld worden.

Wanneer je een bestelling plaatst krijg je 9 van de 10 keer de volgende dag een mailtje, heel sporadisch hebben ze natuurlijk wel een model staan. Hier krijg je een ander model aangeboden, duurder model, maar niet veel duurder. Ik ben hier toen op in gegaan, het aangeboden toestel, maar ook deze was ook helemaal niet op voorraad. Waarom bieden jullie het dan aan? Ik kon wel een nog duurdere variant kopen, die was er wel. Zogenaamd een foutje gemaakt. Vervolgens zou dit model vorige week dan wel binnenkomen, maar ik heb uiteraard helemaal niks gehoord.

Ik vraag me echt af waar jullie in hemelsnaam mee bezig zijn? Het is een verschrikkelijke manier van zaken doen. Als je de reviews terugleest is dit bij tientallen mensen al voorgekomen. Wat mij betreft mag deze winkel gelijk van Tweakers af, het is pertinent mensen voor de gek houden .

Beste Justevo,

Wat vervelend om te vernemen dat onze winkels u niet konden helpen aan de modellen waarin u interesse heeft, dat betreuren we natuurlijk enorm.

We houden onze voorraden zo goed mogelijk up to date en we vinden het dan ook ontzettend vreemd dat er 5 modellen zijn die wij u niet kunnen aanbieden maar wel als voorraad aangegeven staan op onze website.

Zou u zo vriendelijk willen zijn de modellen die u op 't oog heeft even te mailen naar orderdesk@plattetv.nl? Ik bekijk graag waar het fout gaat!

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

met vriendelijke groet,

Servicemanager PlatteTV.nl

Het zijn geen 5 modellen, het zijn ALLE modellen. Elke tv heeft exact dezelfde voorraadindicatie. Dat je dan een andere aanbied kan er nog mee door, maar dat je die dan ook niet eens op voorraad hebt kan gewoon niet. Ik heb na 2 weken helemaal niks meer gehoord van jullie terwijl ik op dat aanbod was ingegaan.

Zoals je wellicht begrijpt heb ik ergens anders mijn tv gekocht. Model wat jullie ook verkopen was bij de leverancier ruim op voorraad en kon hem de volgende dag op komen halen. Zo hoort het en niet anders.

Doe hier iets aan, mensen lezen dit soort reviews.

N.a.v. Mijn vorige review d.d. 17/6. De tv, bijna twee weken geleden gekocht en betaald, is nog steeds niet geleverd en ik vind dat platte tv, met hun reactie op mijn review, doen voorkomen dat er wel een prima oplossing geboden wordt. Ik merk daar weinig van. Een structurele oplossing voor de wijze waarop zij handelen kom ik niet tegen.

Tim reageert dat platte tv naar een oplossing gaat zoeken. Krijg een aanbod van dezelfde tv, nieuwer bouwjaar voor dezelfde prijs. Gaat niet ivm de breedte van de tv. Hierna niets meer vernomen. De betaalde tv zou afgelopen week afgeleverd worden. Ik wacht nog steeds. Ook geen bericht dat de levertjijd niet gehaald wordt. Niets meer gehoord van Tim.
Wat mij het meeste steekt dat er niet gereageerd wordt op terugkomende klachten vwb voorraad. Doen alsof het toestel voorradig is en vervolgens een alternatief bod doen, nadat je al betaald hebt. Kortom zal ik mijn SUHD daar waarschijnlijk niet aanschaffen.

Beste Ton.

Hartelijk dank voor uw bericht.

Volgens mij bieden wij u wel degelijk een goede vervanger aan alleen is die niet helemaal naar uw wens wat natuurlijk ontzettend jammer is.

Ik heb u zojuist per mail even een reactie gegeven, we zien uw reactie hierop graag tegemoet,

Servicemanager PlatteTV.nl

Ingegaan op een aanbieding via de chat. Alles volgens afspraak onder rembours betaald. Verder heb ik verschillende prima contacten per chat en telefoon gehad.

Rembours is contant betalen. Niet mijn voorkeur, maar verder prima volgende dag geleverd.

Na bestelling vrijdag vond ik de tv goedkoper bij een concurent. Platte TV had deze prijs maandag ook, en heeft mij naar een contact met de klantenservice het verschil geretourneerd! Dinsdag was deze tv overigens niet meer voor deze prijs beschikbaar, ook niet bij de concurent. Verder is de tv nog omgeruild wegens een productie oneffenheid. Service uitstekend. Vriendelijk en volgens afspraak.

een sony 4K scherm gekocht hier. echt een top service. ze hebben met goed geholpen met advies welke beter zou zijn voor mijn omstandig heden. ook gaven ze me nog een korting waardoor deze precies in mijn budget viel. service in de winkel zelf was ook perfect. enorm blij met deze winkel en zeker een aanrader.

ik geef geen mening op de verzending omdat ik de tv ben gaan ophalen waardoor ik dit niet heb kunnen reviewen.

Tv besteld. Kreeg alternatief "veel beter" aanbied. Niet geaccepteerd. Na drie dagen mail gestuurd met vraag waar tv bleef (was volgens site in voorraad). Kreeg verwijzing naar mail beter aanbod. Gebeld en dame zei dat de mail was gestuurd. Nadat ik gemeld had dat ik dit niet wilde en gemaild had zei ze: ik zie het. De originele tv stond (staat) in bestelling. Onbekend wanneer deze geleverd wordt. Kortom slechte sails en communicatie. Ik heb deze tv voor mijn vader besteld (een bejaarde man die teleurgesteld is). Zelf wil ik binnenkort een SUHD aanschaffen maar weet niet of ik dit snel weer zal doen bij Platte TV. Ton (in afwachting van levering)

Klantenservice stuurt een mail en reageerde niet op antwoord. Stuurt ook geen bericht over status bestelling en bij de vraag hierover wordt weer in een zin verwezen naar het alternatieve aanbod. Letterlijk: "Goedemorgen, ik zie dat wij u hierover onderstaande mail hebben gestuurd. Met ver.gr Tim"
Met andere woorden, het is uw eigen schuld. De dame die ik hierover belde kwam zeer onwetend over en maakte niet eens excuus.

Beste heer/mevrouw,

Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over uw bestelling bij PlatteTV.nl.

Zou u zo vriendelijk willen zijn uw ordernummer even te mailen naar orderdesk@PlatteTV.nl? Ik zoek graaguit wat er fout is gegaan bij uw bestelling en bekjk graag of we wellicht nog wat voor u en uw vader kunnen betekenen!

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Servicemanager PlatteTV.nl

Ook mij lijkt het te overkomen. Maar vooralsnog voordeel van de twijfel.

Online een UHD televisie besteld, volgende ochtend mailtje dat het model niet meer op voorraad komt voorlopig (het is een zeer nieuw model dus dat kan gebeuren).

Mij werd een aanbieding gedaan van ook een zeer nieuw model, beter, met een aantrekkelijke korting die wel op voorraad was. Dus toestemmend gereageerd want ze hadden er nog 1 liggen (uiteraard). Vervolgens belde ik ze op, bleek het toch om de 49" inch te gaan ipv de 43" ie ik wilde. Maar die kon natuurlijk niet voor dezelfde aanbieding weg.

Alsnog gevraagd om het 43" model die ergens volgende week binnenkomt. Ook bij mij lijken ze dus hetzelfde spelletje te spelen, alle modellen op beschikbaar zetten en je daarna een ander model proberen te verkopen. Het is daadwerkelijk een beter model voor een leuke prijs dus daar zit het probleem niet. Maar de manier waarop is zeer zeer bedenkelijk. Maar goed, ik heb nog niks betaald. Woon vlakbij de winkel dus ik ga hem ophalen mocht hij binnen komen.

Plattetv.nl, haalt negatieve recensies weg op eigen site. Zo hou je wel een gemiddelde van 9,3. Maar is het eerlijk?

Mijn recensie heeft er even op gestaan, maar was vrij snel weer weggehaald.

De klantenservice reageerde er wel op, met standaardreactie. Maar haalde toch de kritische recensie weg. Zo hou je wel een gemiddelde van 9,3.

Scorekaart voor HelloTV