HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Door een slechte ervaring, wat resulteerde in een annulering van de bestelling bij de concurrent, ben ik uitstekend geholpen door een vriendelijke medewerker van dit bedrijf. Ik belde naar de winkel om te vertellen welke tv ik zocht en hij bood me zelfs een beter model aan van de serie voor dezelfde prijs, omdat hij een laagsteprijsgarantie wilde geven. De bestelling was geplaatst en de betaling gedaan. De tv werd de volgende dag netjes aan huis geleverd. Dit bedrijf is een voorbeeld voor vele anderen qua service en levertijd, wat uiterst belangrijke kwaliteiten zijn in deze tijd.

Het product was in de middag besteld en werd de volgende dag netjes aan huis geleverd. De levertijd klopte exact en ook werd ik continu op de hoogte gesteld van mijn bestellingsstatus. Daarnaast zag het product er met zorg verpakt uit.

Na even rondgekeken te hebben op de website van deze winkel, heb ik gebeld naar de fysieke winkel te Utrecht over een specifieke tv. De medewerker stond me vriendelijk te woord en was erg meedenkend wat betreft het advies wat hij af. Hij kwam oprecht over op me i.p.v. dat hij een standaard praatje hield om maar te verkopen, wat je bij veel andere winkels wel ziet. Ik ben goed geholpen en heb het product waar ik naar zocht voor een mooie prijs kunnen kopen.

Met mijn vragen werd ik uitstekend geholpen op de website middels het chat venster., Zonder een poging tot up- of cross selling

pakket was keurig binnen leveringstermijn bij mij bezorgd

Correspondentie via de email verliep vlot, aangezien het door mij bestelde product niet voorradig was is mij kosteloos een "upgrade" naar een nieuwer model aangeboden

Ook "slachtoffer" van de toch wel bedenkelijke praktijken van plattetv.nl.
Vanmorgen een Sony TV (KD-65X8505C) besteld bij genoemde firma. TV is fors goedkoper dan bij de concurrenten, 1700 vs bijna 1900 euro. Binnen uur na bestelproces (en betaling) mailtje dat tv helaas niet leverbaar is, en er worden twee alternatieven geboden, één met, en één zonder bijbetaling. TV zonder bijbetaling is een "curved" en dus niet wat ik zoek. TV met bijbetaling heeft een levertijd " we doen ons best" (aldus een Tim via de chat). Even snel de order annuleren en geld storneren is er niet bij, ben dus wachtende tot het geld retour is, en ik een TV elders kan gaan bestellen.
Aanvankelijk bestelde TV wordt (terwijl ik deze review type) nog steeds aangeboden op de site van plattetv.nl met de status "op voorraad".

Edit 29aug 10:00: genoemde toestel wordt nog steeds als zijnde "op voorraad" aangeprezen op de website van plattetv.nl voor €1700,00
"Op voorraad" in vestiging: Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Breda, Doetinchem, Doesburg, Antwerpen.

te veel gericht op alternatieven verkopen, en het aanprijzen van extra garantie (A-Z servicetotaalpakket).

Goedemorgen,

Nogmaals excuses voor het feit dat wij u niet konden helpen aan het gewenste model.

We hebben gisteren inderdaad contact gehad omtrent het verloop van uw bestelling per Livechat. Hierbij heeft u aangegeven gebruik te willen maken van ons aanbod waarbij ik u aangegeven heb dat u dan morgen (vandaag) verdere details omtrent levering zult ontvangen en dat u er vanuit kunt gaan dat het artikel op de gewenste dag bij u aangeboden zal worden.

Spijtig genoeg was die informatie voor u niet concreet genoeg waarop u zelf verzocht heeft uw aankoop bedrag retour te willen ontvangen, zoals besproken hebben we dat gisteren direct geregeld en zal dit vandaag weer zichtbaar zijn op uw rekening.

Mocht u nou toch nog gebruik wensen te maken van ons aanbod dan bent u natuurlijk altijd van harte welkom.

Servicemanager PlatteTV.nl

Een hele sterke prijs en een goede service gekregen met vlotte communicatie. Levering was zoals afgesproken.

Ik had me thuis al voorbereid voor de aankoop van een TV, maar in de winkel in Nijmegen werd ik uitstekend begeleid naar de aankoop van een geweldig apparaat. De kundigheid en service zijn uitstekend te noemen vooral omdat antwoorden gegeven konden worden op vragen die bij een TV-aankoop waarschijnlijk niet direct voor de hand liggen. Onder het genot van een kop koffie de uitstekende deal afgerond. Nog dezelfde dag een mail met de aankondiging van bezorging op de volgende dag. Helemaal perfect.

Binnen de in de voorafgaande mail aangegeven tijdsspanne werd het toestel tot in huis bezorgd. Super service.

Ik heb de klantenservice niet nodig gehad omdat alles perfect verlopen is en daarom ook geen klachten te melden heb.

Dagje Breda, dus gewoon naar de winkel gereden. Prima bereikbaar, dichtbij die grote zweedse winkelketen, gratis parkeren. Product kunnen bekijken en uitgetest. Uiteindelijk ging ik de deur uit met een iets duurder/nieuwer model omdat mijn keuze in Breda niet voorradig bleek. Maar de verkoper mocht hem voor dezelfde prijs meegeven. Top service dus! Even in de auto zetten meneer? Geen probleem.

Direct ingeladen. Wel o fijn als je geblesseerd bent.

Nog heel even contact opgenomen met de klantenservice ivm een tiepvout op de kassabon. Binnen 24 uur netjes een reactie.

Bestelde product is makkelijk te vinden op de website. De bestelprocedure is eenvoudig. Voldoende middelen om in contact te treden met de verkoper.

Hier gaat het complet mis!

Op zondag het product besteld. Deze heeft volgens de website een levertijd van: Vandaag voor 23:59 besteld, vanaf morgen in huis. Tevens tijdens afrekenen bij bezorgen kon je de datum van 22-08-2016 als leverdatum opgegeven.

Vermelde tekst op website:
In stap 2 van het afrekenproces kunt u zelf uw bezorgdatum kiezen.

Bij dit geselecteerde product bieden wij bezorging op afspraak door heel Nederland en België aan. U kunt nu zelf bepalen op welke datum uw nieuwe product geleverd wordt.

Geen gedoe meer met vrij nemen van uw werk of regelen dat er iemand thuis blijft om de levering aan te nemen! U kunt tot twee weken in de toekomst uw ideale bezorgdatum inplannen.

Dit is dus niet waar! Dit wordt tevens door de medewerker telefonisch bevestigd van plattetv.nl Op zondag wordt er niets verzonden. Dit is dus misleidend. Je besteld, je gaat ervan vanuit dat de tv de dag erna geleverd wordt. Niet dus. Je zit dus voor Jan Diederik thuis te wachten.

Gebeld. Doen geen enkele moeite om de klant te helpen of tevreden te stellen.
Over de vermelde levertijd zijn ze luchtig. Ja, meneer. Ga het door geven. Of te wel. We doen er niets mee en de volgende klant tuint hier ook in.

Klanten binding kennen ze niet. Ze vinden 1 order voldoende. Zoals al aangegeven. Volgende orders worden hier zeker niet meer geplaatst. Of dit product moet vandaag nog geleverd worden, maar verwacht niet dat deze klantenservice hier iets aan gaat doen.

---
update 22/08/2016
Aan de hand van deze review is er contact opgenomen. Er is mij een beter model aangeboden voor dezelfde prijs (Dit is natuurlijk klasse!) en de vraag of ik deze review is positiever wil maken. Bij deze de klantenservice en algemeen 4 sterren. Maar ik blijf er wel bij dat er wel eerlijk gecommuniceerd moet worden over levertijden.

Enige tijd opzoek geweest naar een nieuwe, grotere TV (50", 100Hz, active 3D), uiteindelijk bij PlatteTV hem gevonden.
Na de bestelling geplaatst te hebben kreeg ik 2 mails; 1 met orderbevestiging en 1 met de persoonlijke actie (die aan de reviews te zien iedereen krijgt). Dit was in dit geval dezelfde TV, maar dan nét iets beter. Via de chat gevraagd of dit inderdaad klopte en of er geen extra kosten o.i.d. in rekening zou worden gebracht.
Dit was niet het geval en de order werd meteen aangepast.

Tijdens de bestelling viel mij op dat het mogelijk was om de order ook dezelfde dag nog te laten bezorgen, dit tijdens de chat nagevraagd, en in bepaalde gevallen zou het zelfs mogelijk zijn om inderdaad de TV dezelfde dag nog te laten bezorgen (uit voorzorg niet voor deze optie gekozen, maar dit leek geen extra kosten met zich mee te brengen).

Kortom: Goeie snelle service voor de laagste prijs. Inmiddels al bij verschillende mensen PlatteTV.nl aanbevolen.

Vrij snel na het plaatsen van de order kreeg ik de eerste mail van PostNL dat het pakket was aangemeld. Later 's avonds een update dat het pakket bij PostNL was aangekomen en het pakket zou netjes de volgende ochtend geleverd tussen 09:00 en 11:00 worden. Om 5 voor 11 stond de bezorger op de stoep.

Bij levering was een hoek van de doos licht ingedeukt, maar verder geen schade aan de TV (nu is zo'n grote doos ook niet echt handig vast te houden..)

Goed persoonlijk contact via de Chat gehad, snel en duidelijke antwoorden.

Rond halfvijf tweemaal een Sonos Play besteld, binnen enkele minuten de orderbevestiging, verzendbericht en de track and trace code. Just: wow!

Voor de 3e keer een TV besteld bij PlatteTV.nl deze webshop heeft in het verleden ook hoog gescoord bij mij. Ik wilde graag de 55EF950V deze boden zij het voordeligst aan en kreeg er nog is een gave persoonlijke actie boven op! uiit eindelijk de draad meteen doorgeknipt via whatsapp contact en de volgende dag stond de tv netjes bij mij op de stoep! TOP!

Verzending zoals belooft de volgende dag! geen enkele opmerking hun transport bedrijf gaat zorgvuldig om met de bestellingen doos was helemaal netjes en intact bij mij thuis aangekomen zonder beschadigingen

Via de klantenservice (whatsapp) wat info en hulp gevraagd en werd binnen 10 minuten iedere keer netjes te woord gestaan! ik ben en blijf een zeer tevreden klant van deze shop!

PAS OP met deze leverancier! De klachten in deze reviews hebben een rode draad (kom ik nu achter )

Ik heb een bestelling van een TV geplaatst, en in plaats van een tv de volgende dag, kreeg ik een email met de mededeling dat ze het toestel wel konden leveren, maar dat ze een betere aanbieding hebben, of ik dat niet wil.. helaas zie ik deze mail pas tegen de avond en wacht men dus op reactie alvorens het proces verder gaat!

Na gemaild te hebben dat ik de originele bestelling wil ontvangen, krijg ik reactie dat het toestel helaas niet meer leverbaar is, en wordt er weer een alternatief aangeboden. Ik geef aandat ik open sta voor een alternatief, mist het aan mijn specificaties voldoet, welke ik in de mail vermeld. Komt de reactie of ik dan echt geen interesse heb in het door hen voorgestelde toestel, want dat is "het beste toestel op de markt in dat formaat". Mijn reactie was kort: voldoet het toestel aan mijn specificaties dan? Antwoord was: nee helaas niet. Conclusie: je leest mijn reactie dus niet.

Aangegeven dat ik dan het geld retour wil en dat ik een review achter zal laten waar diezelfde Tim van platte TV dan weer op mag reageren.

Heb wel keurig mijn geld terug gekregen

Nooit verzonden, bestelling blijkt niet leverbaar ( zie vele soortgelijke reacties van anderen)

Tim komt op mij over als iemand die bezig is met alternatieven voor te stellen, maar niet leest (of begrijpt) wat de klant hem zegt.
Ben wel benieuwd of het dezelfde Tim is die op de reviews bij Tweakers reageert.

Mijn advies aan platte TV: luister naar de terugkerende klachten en pas je proces aan om dit te voorkomen... excuses blijven aanbieden voor een terugkerend probleem is niet de oplossing.

Beste Ray.

Bedankt voor het delen van uw ervaringen tijdens uw bestelling bij PlatteTV.nl

Inderdaad, zoals aangegeven in ons mailcontact is er wat fout gegaan bij het toestel dat u besteld heeft, door een nog onbekende fout is dit verouderde artikel op voorraad komen te staan wat natuurlijk erg onhandig is.

Om deze fout te corrigeren hebben wij u een toestel dat 2 jaar nieuwer en vele malen beter is aangeboden voor dezelfde prijs, jammer genoeg was dat ondanks de mooie vooruitgang niet naar uw wensen. Uw wensen heb ik overigens goed doorgelezen, echter sluiten die niet meer aan bij de huidige modellen, vandaar dat wij u een ander advies hebben gegeven.

Wij hopen dat u het bestelde toestel toch nog elders zou vinden en mocht u toch terug willen komen op ons aanbod dan bent u altijd welkom.

Servicemanager PlatteTV.nl

Besteld via de Website, orderbevestiging ontvangen, met daarna een aanbod van een betere tv voor hetzelfde geld, ben daar op ingegaan, en super tervreden over de geleverde tv.

volgende dag geleverd, prima geregeld toch!

Via whatsapp even de status opgevraagd, en binnen een minuut antwoord terug. Prima prima

Ik had de TV al een tijdje op het oog, had hem via tweakers uitgezocht, wou hem eigenlijk bij coolblue bestellen maar die hadden hem niet meer op voorraad.

Werd netjes in originele doos geleverd, geen problemen verder.

Fijne, snelle en duidelijke service! Levering en de verzending was voldoende. Na een adreswijziging hebben zij snel actie ondernomen! Bedankt.

Ik was opzoek en lg tv normaal koop ik alles bij coolblue alleen dit model hadden ze niet. Dus online bij plattetv.nl gereserveerd en op een vrijdag zodat ik hem zaterdag kon ophalen. Bij aankomst in winkel hangen er 3 man over de balie zeggen geen gedag. Dus ik loop een rondje door de winkel om te zien of het model ergens staat blijkt niet het geval. Besluit een personeelslid aan te spreken en vertel hem ik tv heb gereserveerd. Zijn antwoord is dat is leuk voor je vraag hem of die ook ergens staat maar ze hadden hem net binnen en nog niet in showroom staan. was benieuwd naar wat informatie over de tv wordt er gezegd staat toch op de site. Dus ik vraag naar het door mij gereserveerde model zeg de verkoper wat is daarmee. Mijn antwoord is of die er bij gepakt kan worden zodat ik hem even kan zien. Antwoord verkoper ja best maar dan ga je eerst betalen dan haal ik hem uit het magazijn. Hier zeg ik op dat lijkt mij niet de juiste volgorde met veel pijn en moeite werd de tv er bij gehaald. Voor dat ik goed en wel had afgerekend stond de verkoper al weer met zijn collega te kletsen. Hij heeft blijkbaar niet door er een tv wordt gekocht van 1000 euro en wat klantvriendelijkheid is. Voortaan weer naar coolblue en nooit meer naar plattetv.nl

Goedemorgen,

Wat ontzettend vervelend dat u deze slechte ervaring heeft opgedaan in een van onze winkels, dat is zeker niet zoals wij onze klanten behandelen!

Zou u mij wellicht uw ordernummer willen toesturen? Dit kan naar orderdesk@plattetv.nl! Ik zou erg graag willen weten in welke winkel u bent geweest en welke collega's u te woord hebben gestaan.

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Servicemanager PlatteTV.nl

Voorraden op de website kloppen niet. Voor meerdere modellen waar voorraad van zou zijn contact opgenomen en nergens leverbaar. Uiteraard krijg je wel direct een veel duurder (en zg beter) alternatief aangeboden. Je zou bijna denken dat je gelokt wordt met goedkope, niet te leveren modellen om vervolgens een voorstel voor een duur toestel te krijgen.

Leuke TV gezien LG UF695V voor een nog leukere prijs van 668,- euro. Zou ruim op voorraad zijn dus ik stap in de auto en rijd naar Doetinchem. TV niet op voorraad. Op mijn vraag of deze in andere vestigingen wel op voorraad is zou ik worden gebeld. Ben nooit gebeld. Heb zelf maar even gebeld met de vestiging in Doesburg (is overigens nog best lastig want er staat een verkeerd telefoonnummer op de website). Ja we hebben er één maar deze is gereserveerd. Misschien kunnen we wat regelen, we bellen met een uurtje terug. Nooit meer iets van gehoord. Zelf nog 2x gebeld maar er wordt niet meer opgenomen. Dan maar even via de website middels de chat geprobeerd. "Geen idee of deze tv op voorraad is, is natuurlijk ook een model van vorig jaar". Maar we hebben een beter voorstel een LG UH615V voor 749 euro. Ik zeg dat ik er even over moet nadenken. Na een klein half uurtje besloten om deze dan maar te bestellen. Weer contact opgenomen via de chat. Andere medewerker die vervolgens de aanbieding niet kent. Uiteindelijk kan ik dan toch deze tv bestellen. Aangezien deze ruim op voorraad is geef ik aan deze graag te willen ophalen in Doetinchem. "Ehh nee, dat kan niet er zit een levertijd van 3 weken op" Ik geef het maar op een ga naar een andere shop, waar je wel kan vertrouwen op wat er op de website staat (wel jammer, ik had mijn kids beloofd dat we een nieuwe tv zouden krijgen dit weekend)

Goedemorgen,

Spijtig om te vernemen dat we u niet konden helpen aan het model van uw wensen, dat betreuren we natuurlijk enorm.

Zou een ander merk eventueel een optie voor u zijn? Ik kijk namelijk graag of we alsnog iets kunnen regelen om u snel aan een toestel te helpen en we zijn tevens bereid u tegemoet te komen in de prijs vanwege het niet beschikbaar zijn van het gewenste model.

We bieden u in ieder geval onze welgemeende excuses aan voor het ongemak en mocht u in willen gaan op bovenstaande dan zie ik uw reactie graag tegemoet op orderdesk@plattetv.nl?

Servicemanager PlatteTV.nl

Een uitstekend krijgt PlatteTV.nl niet ondanks dat ze vanuit zichzelf me een goed advies gegeven hebben met een mooie aanbieding. Ze hebben een heerlijke ambitie maar ze zijn me te zeer gefocust om het halen van die 10 - daar hengelen ze actief naar - en minder op mij als klant; ik moest wat langer wachten dan afgesproken en ik miste dan net even wat aandacht van ze (voor een 'uitstekend'), ook na de levering hadden ze kunnen vragen hoe de aankoop me beviel of ik alles aangesloten heb gekregen etc. (prima, maar ik was een hdmi kabel vergeten erbij te bestellen). Echte aandacht zou een uitstekend gegeven hebben, maar ze zijn een voorbeeld voor velen van hoe het ook kan. Een aanrader deze jongens en meisjes van PlatteTV.nl!

Een werkdag later dan afgesproken, of die afspraak was niet duidelijk dat kan mogelijk ook.

Zie hierboven. Prima ervaring, ik zou zo weer bij ze bestellen.

Voor de tweede keer in een maand (zie ook review hier kort onder) een TV besteld bij PlatteTV.nl die niet leverbaar blijkt te zijn. Terecht dat de Consumentenbond hier onderzoek naar doet. Natuurlijk een alternatief gekregen, maar die is 6" (ofwel 15cm) groter en past dus niet in de kast. Tekenend is dat de door mij bestelde TV dagen later nog steeds op de website wordt aangeboden.

Als je in deze tijd een totaal niet gangbare 37" TV besteld, heeft dat natuurlijk een reden. Zomaar met een alternatief komen in de vorm van een 43" TV getuigt natuurlijk van weinig reflectie.
Dat de TV dagen later nog steeds op de site staat pleit natuurlijk ook niet voor de klantenservice.
Edit: Wat PlatteTV hieronder meldt is lariekoek. De TV staat op 030816 nog steeds op de site en er staat niets over bellen ivm leverBAARheid. Er staat alleen 'beperkte voorraad' en bellen inzake levertijd. Maar er is helemaal geen voorraad (wel volgens de website, maar niet volgens 'klantenservice') en dus is levertijd niet aan de orde. Slap verhaal.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met PlatteTV.nl

Bij het door u bestelde model staat aangegeven dat u contact op dient te nemen voor de actuele voorraad, helaas is dit op voorhand niet gedaan waardoor wij ook niets voor u konden controleren.

We hebben hierop onze uiterste best gedaan om u een vergelijkbaar model aan te bieden echter was het model dat wij u aangeboden hebben niet naar uw wensen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, we hopen dat u toch een toestel naar uw wens zult vinden.

Was op zoek naar de LG 55EF950V
Kreeg een duidelijk advies, een leuke prijs terug voor mijn oude plasma.
De tv bevalt echt uitstekend....prachtig beeld..echt haarscherp

Levering was iets te vroeg, was nog niet thuis van werk.
Geen probleem, netjes gebeld en exemplaar uurtjes later de tv alsnog netjes afgeleverd.

, alle mail wordt keurig en snel beantwoord

Contact via email is behulpzaam maar even bellen leverde in mijn geval uitstekend advies op.

De door PlatteTV gekozen vervoerder is duidelijk niet gespecialiseerd in vervoer van elektronica.
De doos met TV lag op een niet gedempte vloer van en bestelbus.
Ook geen klimaatbeheersing voor temperatuur en vocht.

Snelle reacties via mail en erg behulpzaam en deskundig via telefoon.
Ze nemen de tijd om je goed te adviseren.

Beste Geert,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met PlatteTV.nl

Jammer dat u ondanks een diverse positieve punten toch niet helemaal tevreden bent over de afronding van uw bestelling.

Zou u uw ordernummer even willen mailen naar orderdesk@plattetv.nl? Ik kijk graag hoe wij uw punten omtrent de levering kunnen verbeteren!

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Scorekaart voor HelloTV