HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Meerdere bestellingen geplaatst. Goede klantenservice en een snelle levering.
Eerste keer showroom bezocht, goed en deskundig advies. Na bestelling in showroom nog 2 extra bestellingen geplaatst via email. Top service!

Snelle levering na het plaatsen van de bestelling

Snelle reactie

De website is duidelijk en daardoor eenvoudig in gebruik. Bestelling is dan ook zonder problemen geplaatst

Pakketje binnen afgesproken tijd thuis aangekomen. Tijdens het proces goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Veel mensen in mijn omgeving bestelling hun televisies bij PlatteTV.nl omdat ze hier mooie aanbiedingen hebben. Zij adviseerde mij om bij hun te kijken en met mijn persoonlijke ervaring kan ik nu anderen aanraden om hier hun spullen te kopen.

Het is vandaag besteld, morgen in huis. In mijn geval kwam dat niet uit en vroeg ik of ze mijn bestelling twee weken later konden versturen. Dit werd meteen geregeld en was geen probleem.

De klantenservice is op verschillende manieren te bereiken en je krijgt zeer snel antwoord. Het allerbelangrijkste is dat ze met je mee denken en heel klantvriendelijk zijn.

Na lang zoeken had ik LG 55UH615V op het oog. Na bellen met de vestiging in Nijmegen had ik er 1 apart laten leggen. Voor dat ik langs ging had ik nogmaals gebeld, maar de medewerker zei ineens lachend dat hij al verkocht was... Dit ook nog terwijl op de site stond dat het ruim voldoende op voorraad was. Medewerker bood me wel een 'betere' tv aan voor hetzelfde bedrag, het interesseerde hun helaas niks. Later contact gehad met de online chat had ik een ander model genomen die ik 1 dag later kon ophalen in Nijmegen.

Aangekomen in de winkel werd ik bijna gedwongen om een 'verzekeringspakket' te nemen, want dit had ik echt nodig. Toen mij meermaals werd benadrukt dat ik een verzekeringspakket af moest nemen heb ik duidelijk aangegeven dat ik dit niet wilde. Vanaf dat moment was ik blijkbaar geen interessante klant meer en deed de medewerker bot. Nadat ik over was gegaan tot aankoop kwam ik de tv aan de achterkant van het filiaal ophalen (wat krioelde van de muizen) en kreeg ik de nieuwe tv mee.

Eenmaal thuisgekomen bleek de tv niet in orde te zijn en had deze hele erg last van ''clouding''. Na contact met de online chat kon ik deze omruilen tegen een nieuwe bij de vestiging in Nijmegen. De zaterdag daarop met de tv achterin naar de vestiging gereden en de 'kapotte' tv afgegeven en afgesproken dat ik de nieuwe later die dag op zou halen als wij weer naar huis zouden gaan.

Eenmaal thuisgekomen met de tv bleek dat de de tv's hadden verwisseld (van de ene doos naar de andere) zonder te checken of alle accessoires erbij zaten. Omdat de CI+ ingang nog in de kapotte tv zat (deze kon niet meer los na het bevestigen) kon ik geen tv kijken. Gebeld naar de vestiging in Nijmegen welke aangaf dat ze er niks aan konden doen en dat ik binnen een half uur (sluitingstijd) het ontbrekende onderdeel op kon halen.

Ook zou het personeel mijn samsung account met Netflix erop verwijderen. Tot mijn verbazing stond er een week later bij mijn netflixaccount een naam bij (Gio). Mijn TV was dus niet gewist, terwijl ons bij het ophalen van de 'nieuwe' tv verteld dat dit al was gebeurd. Dit betekende natuurlijk ook dat ze de 'kapotte' niet op reparatie hebben gestuurd, maar de tv gewoon aan iemand anders hebben verkocht...

Het personeel was super asociaal, zowel in de aankoopfase als in de nazorgfase. Normaal ben ik voor het kopen bij kleinere ondernemingen, want juist in zo een kleine organisatie verwacht je een goede service en persoonlijk aanpak. Maar je bent alleen een interessante klant als je de producten met de meeste marge van ze koopt (door hun verkooppraatje) en als je een verzekeringspakket afsluit. BAH

Personeel asociaal, niet klantgericht-> alleen verkoopgericht. Zeker m.b.t. het aansmeren van het verzekeringspakket en de houding van het personeel hierbij heb ik me geërgerd. Het feit dat ze een gereserveerde tv verkopen en ongevraagd tv's wisselen zonder alles te controleren (account en CI+ ingang) laat zien dat ze totaal geen service verlenen, terwijl ze dat juist zo benadrukken op hun website en bij het eerste contact in de winkel. Al met al verschrikkelijk, nooit meer Platte TV!!!

Beste "Mojo1912",

Ik kan niks anders zeggen als dat ik het super vervelend vind dat U deze ervaring heeft met onze winkel in Nijmegen. En dat wij ons, als PlatteTV.nl zijnde, helemaal niet kunnen vinden in het door U geschetste verhaal. Wij zij hier ook ontiegelijk van geschrokken en zullen er direct werk van maken, om er voor te zorgen dat dit in ieder geval niet meer voor komt.

Ik zou graag ook in contact met U willen komen om een en andere nog te bespreken en U hopelijk te laten zien dat wij veel beter kunnen als dat wat U nu heeft meegemaakt, waar voor nogmaals mijn welgemeende excuses.

Zou U zo vriendelijk willen zijn mij een mail te sturen met uw order gegevens naar orderdesk@plattetv.nl tav Maick

Maick
Service Afdeling PlatteTV.nl

Prima site met keurig de gewenste informatie. Contact via mail gehad en een meer dan uitstekende prijs gekregen. Enige nadeel is dat je bij een prijs met inruil en/of korting alleen handmatig vooruit kunt betalen. IDEAL was plezieriger geweest, marge technisch begrijp ik dat er geen creditcard of PayPal wordt aangeboden.

De door mij op 16 oktober bestelde televisie was op voorraad en na ontvangst van betaling zou de bestelling nog dezelfde dag (in dit geval de 17e door handmatige storting) worden verzonden. Jammer genoeg bleek de TV niet op voorraad. Bij navraag kreeg ik de smoes dat de TV alleen op voorraad was voor klanten die de volle mep betalen. Ook werd er beweerd (later ingetrokken) dat ik hier van op de hoogte was gesteld voor het bestellen, wat niet het geval is geweest. Kortom, geen prettige ervaring.

Het werd niet de week van 16 oktober, ook niet de week van 23 oktober, ook niet de week van 30 oktober maar pas op 9 november werd de televisie eindelijk verzonden. Pas op 3-11 werd de televisie weergegeven als zijnde niet meer op voorraad bij PlatteTV.nl.

Uiteindelijk op vrijdag de 11e de TV in ontvangst genomen en ook dit keer kon de bestelling beneden worden opgehaald. De bezorger wilde de TV niet omhoog brengen. Deja vu naar mijn eerdere bestelling bij PlatteTV.nl van begin 2015.

Voor de moeite en de herhaalde niet nagekomen leverafspraken heb ik nog wel een HDMI-kabel cadeau gekregen. Wat een feest. Haalt bij mij niet de nare smaak weg dat ik iets meer dan €2300 4 weken elders op de plank heb laten liggen. Hoe langer de wachttijd, hoe hoger het risico.

Je wordt altijd vriendelijk geholpen maar de boodschap is zelden leuk om aan te horen.

Algehele samenvatting: Uitstekende prijs, heel erg moeizame levering waar je telkens zelf achteraan moet chatten/mailen. Neem de levertijd met een kilo zout.

Beste "The Killer,

Vervelend om te vernemen dat U deze ervaring met ons heeft, dit is natuurlijk niet de bedoeling. En eerlijk gezegd herkennen wij ons zelf niet in het door u geschetste verhaal.

Zou U zo vriendelijk willen zijn mij even uw ordergegevens door te mailen naar orderdesk@plattetv.nl, zodat wij kunnen nakijken waar het mis is gegaan en er voor kunnen zorgen dat dit niet meer gebeurd.

We zien uw reactie graag tegemoet!

Maick

www.PlatteTV.nl

Snelle service. Boden een beter alternatief aan voor de prijs van hetgeen ik aangekocht had.

Een dag later dan gepland, maar dat is ook niet iets heel ergs

Goede hulp bij vragen.

Bestelling plaatsen is eenvoudig, geen account aanmaken, toch overzicht van status.
Goede prijs, snelle levering (op voorraad de volgende dag geleverd, prima.

Product was op voorraad , levering de volgende dag.

Bestelling was zo geplaatst en je kon deze makkelijk volgen via de website.
Verder kreeg ik het aanbod om kosteloos het product te upgraden naar een hogere versie(SH4 naar een SH5 soundbar), dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Kortom super geregeld.

Product is prima verzonden. Krijg netjes een T&T melding + code.

Via de chat de upgrade door laten voeren, was binnen enkele minuten geregeld.

Zeer correcte en snelle levering en goed advies, correcte en vriendelijke telefonische informatie, nogmaals bedankt.

Prachtig product

Correcte behandeling en goed advies

PAS OP met deze verkoper..!!!
Lees ook de negatieve review's

De communicatie is enorm slecht vanuit Platte TV en ze liegen openlijk over en tegen hun klanten online.
Ook met hun ongelijk gaan ze volledig in de verdediging. Waar is de klantvriendelijkheid. Het gaat ze er alleen om om zoveel mogelijk producten te verkopen,
klanten gooien ze liever in een diepe put zodra ze hun geld binnen hebben.
Slechte site geeft niet de actuele voorraad aan.. even bellen dus om zware teleurstelling te voorkomen.
Ze maken gebruik van lokkertjes om je een zogenaamd beter aanbod te doen terwel het product niet voorradig is (ze laten je gerust 3 tot 4 weken wachten)
Ze geven je zonder zonder dat je het weet een tweede kans tv, deze tv's verkopen ze niet voor minder aan hun klanten 'volle pond voor een geteste TV'.

Mijn advies is om hier niks te kopen.

Met vriendelijke groeten,

........

De communicatie is slecht, ze liegen tegen hun klanten en zijn brutaal.
Ook terwel ze ongelijk hebben gaan ze volledig in de verdediging.

Beste M.J. History,

Wat vervelend om te vernemen dat u zo'n slechte ervaring bij ons heeft en eerlijk gezegd herkennen wij onszelf totaal niet in de door u geschetste situatie.

Graag verzoeken wij u even uw ordergegevens door te mailen naar orderdesk@plattetv.nl, dit zodat wij kunnen controleren wat er fout is gegaan bij uw bestelling.

We zien uw reactie graag tegemoet!

Servicemanager PlatteTV.nl

Goede prijzen, duidelijke website met een ruime sortering met ruim voldoende betaalmogelijkheden. Snelle levering met uitstekende tracking informatie.

Snelle en probleemloze levering van een Samsung tv. Goed verpakt, geen schade en alles werkte ook nog eens zonder problemen!

Via de link op tweakers kwam ik op de juiste pagina. Duidelijke info over de tv en de voorraadstatus. Bestel verloop was duidelijk en makkelijk.

Tv besteld. Deze was niet op voorraad in het eigen magazijn, maar wel op voorraad in het centrale magazijn. De levering van de tv duurde 2 werkdagen. Is van het centrale magazijn direct naar eigen magazijn verzonden en de volgende dag kreeg ik een mail dat de tv onderweg was naar mijn adres. Super levering. Ik ken helaas anders.

Dit betreft mijn vijfde bestelling bij Platte TV. Via de chat gaf ik aan wat mijn wensen waren voor mijn televisie, ik kreeg snel wat opties voorgeschoteld en het proces verliep super snel (van helpen kiezen naar betaling doen).

De communicatie is enorm transparant vanuit Platte TV, je krijgt direct na betaling een e-mail met de verwachting m.b.t. leveren. Tevens krijg je een track en trace na verzending, hierdoor kun je continu jouw order volgen. Deze is conform afspraak geleverd en zeer goed / veilig verpakt .

De klantenservice was zeer behulpzaam, ik had tussentijds nog wat vragen, deze werden direct beantwoord en waren belangrijker nog inhoudelijk sterk beantwoord.

Goede site alleen geeft dit niet de actuele voorraad aan even bellen dus om teleurstelling te voorkomen

Prima 4K Hdtv van sony 49 inch aangeschaft

prima geholpen, uiteindelijk prima toestel geadviseerd.

Beste heer Oerbeeke,

Spijtig om te vernemen dat u ondanks de mooie aanbiedingen toch niet helemaal tevreden bent over uw bestelling in onze winkel te Breda.

Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad en hebben wij uw klacht naar tevredenheid kunnen oplossen.

Wij wensen u heel veel plezier van uw mooie aankoop en mochten wij u ergens mee kunnen helpen dan bent u altijd van harte welkom!

Servicemanager PlatteTV.nl

De bestelde tv was zo populair dat hij niet op de afgesproken dag geleverd kon worden

Na contact over het niet kunnen leveren op de afgesproken dag, kwamen zij met goede alternatieven, welke ik voor de zelfde prijs mocht krijgen.
Top service!

Via de chat op de site, zeer snelle en uitstekende service.

Ben in alle opzichten voortreffelijk geholpen bij advies over en aankoop van een nieuwe televisie.

Op het afgesproken tijdstip werd het apparaat afgeleverd, geplaatst en bedrijfsklaar afgesteld.

Ik had na levering achteraf nog enkele vragen, die bij telefonisch kontakt op een adequate en prettige manier werden afgehandeld.

De verkoop en het leveren van een tv bij plattetv.nl is goed, maar zodra je een defect krijgt met je tv, dan word het een andere verhaal.

Zodra je in je recht staat wat betref herstellen van een product. Dan reageren ze niet meer zo snel. Heb zelf platte tv 3 keer de kans gegevens om de problemen op te lossen dit werkte niet, waardoor ze over moesten gaan op een ander product of het ontbinden van de koopovereenkomst.
Alleen nu reageren ze niet meer, en ben ik bezig om dit in combinatie met de rechtsbijstand te doen.
mijn advies is om hier niks te kopen en zo wel, hou dan goed in de gaten wat je koopt en als je een defect hebt, wat er in gaat.

Goedemiddag,

Spijtig om te vernemen dat de afhandeling van uw probleem niet zo soepel verloopt, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Zou u mij wellicht wat gegevens willen toesturen omtrent uw bestelling en het probleem? Ik help u graag verder!

Servicemanager PlatteTV.nl

Zeer scherpe prijzen, En er word met je meegedacht. In mijn geval was er een beter product beschikbaar in de aanbieding en wist ik dit niet. Ik werd daar netjes op gewezen! Nu was ik voor een beter product net zo veel geld kwijt!
Verder snelle reactie op vragen. En de levertijd is prima!

Snelle verzending en goede communicatie over de verzending.

Meedenken is niet vanzelf sprekend hier doen ze dat wel!

Sony KD-55XD9305 bij platte tv besteld. Goede en snelle afhandeling van vragen per mail. Tevens een mooie prijs gekregen voor mijn huidige TV en de Sony.

Product opgehaald in de winkel in Utrecht omdat de tv daar op nieuw op voorraad was. Alles was netjes verpakt. Tevens werd de TV door het personeel in de auto geladen.

1 min puntje, zowel middels mail als in de winkel werd gemeld dat er een muurbeugel bij de tv gekocht moest worden. Alleen heeft deze tv al een eigen muurbeugel in de doos zitten. Hierdoor de beugel weer moeten retourneren.
Tevens was er een menings-verschil over de prijs van de gekochte beugel. Dit is in onderling overleg goed gemaakt met een cadeau vanuit platte tv ter compensatie. Al met al een goede winkel om zaken mee te doen.

Site ziet er goed en vertrouwd uit dus hier een Denon receiver besteld omdat de prijs me beviel.

Zoals toegezegd op de juiste dag en prima op tijd geleverd

Prima telefonisch geholpen en na de bestelling via de email een vrijblijvende aanbieding gekregen om evt een nog nieuwer model met een flinke korting te bestellen terwijl het oudere model gewoon nog geleverd kon worden.
Hiervan dus gebruik gemaakt en positief verrast.

Scorekaart voor HelloTV