HelloTV

616 producten en 1.095 uitvoeringen

Gebruikers over webshop HelloTV

Tv besteld. Kreeg alternatief "veel beter" aanbied. Niet geaccepteerd. Na drie dagen mail gestuurd met vraag waar tv bleef (was volgens site in voorraad). Kreeg verwijzing naar mail beter aanbod. Gebeld en dame zei dat de mail was gestuurd. Nadat ik gemeld had dat ik dit niet wilde en gemaild had zei ze: ik zie het. De originele tv stond (staat) in bestelling. Onbekend wanneer deze geleverd wordt. Kortom slechte sails en communicatie. Ik heb deze tv voor mijn vader besteld (een bejaarde man die teleurgesteld is). Zelf wil ik binnenkort een SUHD aanschaffen maar weet niet of ik dit snel weer zal doen bij Platte TV. Ton (in afwachting van levering)

Klantenservice stuurt een mail en reageerde niet op antwoord. Stuurt ook geen bericht over status bestelling en bij de vraag hierover wordt weer in een zin verwezen naar het alternatieve aanbod. Letterlijk: "Goedemorgen, ik zie dat wij u hierover onderstaande mail hebben gestuurd. Met ver.gr Tim"
Met andere woorden, het is uw eigen schuld. De dame die ik hierover belde kwam zeer onwetend over en maakte niet eens excuus.

Beste heer/mevrouw,

Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over uw bestelling bij PlatteTV.nl.

Zou u zo vriendelijk willen zijn uw ordernummer even te mailen naar orderdesk@PlatteTV.nl? Ik zoek graaguit wat er fout is gegaan bij uw bestelling en bekjk graag of we wellicht nog wat voor u en uw vader kunnen betekenen!

Servicemanager PlatteTV.nl

Ook mij lijkt het te overkomen. Maar vooralsnog voordeel van de twijfel.

Online een UHD televisie besteld, volgende ochtend mailtje dat het model niet meer op voorraad komt voorlopig (het is een zeer nieuw model dus dat kan gebeuren).

Mij werd een aanbieding gedaan van ook een zeer nieuw model, beter, met een aantrekkelijke korting die wel op voorraad was. Dus toestemmend gereageerd want ze hadden er nog 1 liggen (uiteraard). Vervolgens belde ik ze op, bleek het toch om de 49" inch te gaan ipv de 43" ie ik wilde. Maar die kon natuurlijk niet voor dezelfde aanbieding weg.

Alsnog gevraagd om het 43" model die ergens volgende week binnenkomt. Ook bij mij lijken ze dus hetzelfde spelletje te spelen, alle modellen op beschikbaar zetten en je daarna een ander model proberen te verkopen. Het is daadwerkelijk een beter model voor een leuke prijs dus daar zit het probleem niet. Maar de manier waarop is zeer zeer bedenkelijk. Maar goed, ik heb nog niks betaald. Woon vlakbij de winkel dus ik ga hem ophalen mocht hij binnen komen.

Plattetv.nl, haalt negatieve recensies weg op eigen site. Zo hou je wel een gemiddelde van 9,3. Maar is het eerlijk?

Mijn recensie heeft er even op gestaan, maar was vrij snel weer weggehaald.

De klantenservice reageerde er wel op, met standaardreactie. Maar haalde toch de kritische recensie weg. Zo hou je wel een gemiddelde van 9,3.

Ik vroeg me af of ze de jbl xtreme nog op voorraad hadden, dus zocht ik contact en mailde ik ze, ik kreeg snel antwoord waarin ze zeiden dat ze hem nog op voorraad hadden dus ik blij en bestelde hem in de hoop dat ie de volgende dag binnen zou komen want dat stond op hun website, als je voor 5 uur besteld zou het product de volgende dag binnen komen, ook stond bij het product zelf dat het maximaal 2 werkdagen zou duren.
De volgende dag stond er nog steeds klaar voor logistiek, dus ging ik weer berichten en bleek dat ze helemaal niet voorraad hadden, en dat ik hem i.p.v zaterdag dinsdag zou hebben waar ik helemaal niet blij mee was dus na een aantal berichten zei een andere medewerker dat er slecht was gecommuniceerd en dat het haar speet, waarna ik zei dat ik het heel slecht vond dat het zo lang duurde, waarop word geantwoord met: er staat nergens op onze site dat het product de volgende dag word geleverd, terwijl dat duidelijk staat aangegeven op hun website.

Erg slecht, er staat op hun website dat ze de volgende dag bezorgen, en bij het product zelf maximaal 2 werk dagen, terwijl het nu drie wordt.

Alweer, heel slecht er word informatie verteld die helemaal niet klopt, de informatie op de website klopt ook niet, dus doe jezelf een plezier en koop gewoon bij bol.com of een andere website waar tenminste de waarheid wordt verteld, het kost misschien een paar tientjes meer maar dat bespaart een hoop gezeik.

Beste Stein,

Jammer om te vernemen dat u niet helemaal tevreden bent over uw bestelling bij Winkelmodellen.nl

Omdat uw bestelling geplaatst is op onze Winkelmodellen.nl website gelden er helaas iets andere voorwaarden, zo staat er aangegeven dat het 2 werkdagen kan duren voordat uw bestelling verzonden zal worden en daarnaast betreft het hier dan ook altijd een model dat eerder uit de doos is geweest.

In uw geval is het eerder een voordeel dat het artikel als winkelmodel is uitverkocht, wij hebben vrijdag namelijk een gloednieuw exemplaar besteld die we maandag naar u toe sturen, die is dan dinsdag bij u in huis. Dit valt dan ook precies binnen de getoonde levertijd van 2 werkdagen.

We wensen u alvast heel veel plezier van de mooie JBL luidspreker!

Servicemanager PlatteTV.nl

Hadden TV uitgezocht, maar lieten ons via de chat overhalen om (tegen korting) een ander model te nemen. In de recensies stond dat het model software problemen had, maar in de chat werd ons door Ivo verzekerd dat die waren opgelost. Niet dus! Dit open doos model is een ramp. Hij crasht continu. En binnen een maand is hij al helemaal stuk. Volgens Philips morgen we hem omruilen, plattetv zegt van niet. En laat Philips een reparateur sturen. Maar het gaat erom dat we ons een slecht model hebben laten aansmeren. En dit is niet netjes en hoort niet bij een net bedrijf.

Moesten TV ophalen in filiaal Utrecht. Bij thuiskomst zat er geen afstandsbediening in en er misten schroefjes. Weer 60 km terug. Toen zou ik een TV nieuw uit de doos krijgen. Even gekeken of alles er nu wel inzat. Bleken er WEER geen schroefjes in te zitten. En de steun was al in elkaar gezet, hoezo nieuwe TV??? Kan ik weer 60 km terug voor de schroefjes. En nu is de tv ook al binnen een maand stuk.

Volgens Philips zou ik de TV in de winkel kunnen omruilen voor een nieuw exemplaar. Plattetv.nl doet daar niet aan mee. En laat binnen 2 werkdagen iemand bellen die dan op termijn indien beschikbaar een afspraak met je maken. Minimaal een week geen TV. Voor de duidelijkheid de TV is 1 maand oud!

Beste heer/mevrouw,

Wat vervelend om te vernemen dat het door u bestelde product niet naar behoren werkt, dat is zeker niet de bedoeling.

Zou u mij wellicht even uw ordernummer willen toesturen op orderdesk@plattetv.nl? Ik kijk graag of er iets te bespoedigen is en of er wellicht een andere oplossing is!

Overigens smeren wij niemand iets aan, wij adviseren u iets maar u bent uiteindelijk diegene die de keuze mag maken, daarin bent u geheel vrij en wij laten u geen keuzes maken waar u niet achter staat.

Servicemanager PlatteTV.nl

We hadden een bestelling geplaatst maar voor het zelfde geld kregen we een nieuwer en uitgebreider toestel aangeboden. We mochten kiezen. De levertijd werd hierdoor niet verlengd. Een telefonische toelichting was voldoende voor ons. Ook hoefden we geen nieuwe gegevens in te sturen. De mondelinge afspraak was in dit geval voldoende

De levering was op tijd. We waren op moment van bezorgen even niet thuis maar onze vaste bezorgen loste dit prima op.202879

Sonos besteld bij Plattetv.nl voor een mooie prijs via een tip hier op tweakers. Op woensdag besteld en helaas pas zaterdag binnen, maar dat lag meer aan PostNL die op vrijdag een fout maakte in het sorteercentrum.

Product was verder in goede staat.

Een ster minder omdat er geen mogelijkheid was tot het betalen per creditcard, dit zou je toch wel verwachten bij een wat grotere webshop. Maar omdat de prijs aantrekkelijk was hier verder geen punt van gemaakt en gewoon per iDeal de betaling gedaan.

PlatteTV.nl kan goed reageren op specifieke klantwensen. ook de mogelijkheid van inruilen oude TV is pluspunt.

Bezorging was prima, leuke bijkomstigheid was dat bezorger goed op de hoogte was van de laatste ontwikkelingen op tv gebied. Je kon merken dat het zijn passie is. Erg leuk

Een TV bestelt die op voorraad zou zijn en dus de volgende dag geleverd zou worden. Op de dag van levering een email dat de TV pas over 3-5 werkdagen leverbaar was. Daar baalde ik uiteraard wel van. Besloten om de TV te annuleren. De annulering werd heel netjes door PlatteTV.nl afgehandeld, dus vandaar toch een goede beoordeling.

Contact met PlatteTv.nl ging goed, het telefoonnummer in de bevestigings e-mail gebeld en gevraagd om de order te annuleren. Daar werd niet moeilijk over gedaan. Het geld voor de TV (betaald via iDeal) stond dezelfde dag nog (!) op mijn bankrekening. Dat vind ik erg netjes!

Ik heb er al 3 TV's gekocht. Supersnel, uitstekende service en wat ook niet onbelangrijk is : HAARSCHERPE PRIJZEN.
Absolute aanrader om bij deze webshop uw TV te kopen.

Supersnel geleverd, de volgende dag. TOP.

Een bestelde TV was niet op voorraad. Ik kreeg een aanbod om voor hetzelfde geld een iets luxer type te kopen, hoefde niets bij te betalen. TOP.

Nieuwe televisie gekocht met inruil van mijn oude. Alles via de chat functie op de website. Ik kreeg direct een bod voor mijn huidige TV en een goed advies over aanschaf van de nieuwe. Inruilkorting werd direct verrekend op de factuur en de volgende dag kreeg ik al een voorstel voor levering van de nieuwe TV met ophalen van de oude. Geweldig! Op deze manier hoef ik niet meer naar de winkel, maar kan gewoon thuis alles regelen. Gelijk ook maar het A Z Totaalpakket erbij gedaan voor extra garantie en een proefperiode van 4 weken mocht de nieuwe TV toch niet helemaal bevallen.

Geen betaling met creditcard mogelijk. Dit gaat niet anno 2016.

55pus8700 en 65pus8700 gekocht.55pus8700 ok! 65pus8700: er was gerommeld met de doos. Officiele etiket zat er niet op, er was met stift 65pus8700 opgeschreven. Is dit een nederlands en nieuw product? Sticker met gegevens aan achterkant televisie duidelijk niet orgineel en rommelig opgeplakt! Batterijen zaten al in afstandsbediening. Installatie niet zoals bij 55pus8700 zoals in handleiding. Heel ander proces. Wat hebben we hier gekocht?

Absoluut geen vertrouwen in het product wat we gekocht hebben door alle suspecte harde feiten die door ons zijn vastgelegd. Vooral omdat we 2 televisies gekocht hebben en eentje alles volgens het boekje deed en geleverd werd, de andere echter in een gemanipuleerde doos geleverd werd en zich ook niet liet installeren volgens handleiding.

Er wordt geschreven: Wij dragen zorg voor een zo snelle mogelijke levering. Als de producten bij ons voorradig zijn heeft u de producten de volgende dag al in huis.

Zaterdag besteld, alles voorradig, en maandag kon niet geleverd worden, statement in levertijd klopt dus niet. Chat probeert te ontwijken met antwoorden heel vaag zijn.

Chat funktioneert technisch prima! Vraag je echter of ze met een lagere prijs meegaan gaat dat absoluut niet. Wacht echter een dag en ze hebben hun prijzen opeens naar onder bijgeschroefd! Het kan dus wel..... slecht dat de klantenservice er over liegt dat de prijs absoluut niet lager kan, de volgende dag echter deze standaard lager is op de website!

Beste heer/mevrouw,

Wat vervelend om te vernemen dat uw bestelling niet is verlopen zoals u van ons mag verwachten, dit betreuren we enorm en bieden u hiervoor onze welgemeende excuses voor aan.

Door enorme drukte afgelopen weekend is er inderdaad een kleine vertraging ontstaan in de levering op de toestellen die u besteld heeft, we moesten even wachten op levering vanuit Philips waardoor deze niet op de geplande dag bij u konden zijn. Hierover hebben we u tijdig per mail geinformeerd.

Beide toestellen zijn een dag voor levering bij u door Philips bij ons uitgeleverd en zijn echt 100% zeker gloednieuw in doos, helaas kunnen ook wij niet inzien hoe de toestellen ingepakt worden vanuit de leverancier.

We wensen u ondanks de ongemakken heel veel plezier van de prachtige toestellen en laten u graag een volgende keer zien dat wij beter kunnen!

Servicemanager PlatteTV.nl

Het bestelproces was prima, de webshop is overzichtelijk en het is duidelijk te zien wat welke TV kan en hoe duur het model is. De webshop had persoonlijk contact met mij, en raadde mij een beter model aan die ik voor dezelfde prijs kon krijgen.

Verzending ging snel, maar niet de eerstvolgende werkdag, waarschijnlijk omdat het model nog is omgewisseld met een betere.

Er werd zelfs aangegeven dat er een nieuwere (en duurdere) televisie beschikbaar was met vrijwel dezelfde specificaties. Ik kon die dan voor dezelfde prijs kopen!

De voorraad op de site klopt niet; ik wilde hier een digitale camera kopen en had er een besteld om af te halen in de winkel, maar hij bleek helemaal niet op voorraad te zijn. Ik had echt dit specifieke model nodig, dus jammer maar helaas, kon weer terug naar huis met een paar dagen minder om ergens anders te vinden waar ze de camera wel hadden....

bonusopmerking: ik erger me al jaren aan "Uw Platte TV specialist" dat op de gevel staat in Nijmegen. Dat is een TV specialist die plat is, overreden door een wals ofzo? Dit is niet hoe spaties werken...

Ze probeerden in ieder geval nog mee te denken over een ander model, helaas had ik echt een canon nodig vanwege programmeerbaarheid.

PlatteTV had een televisie in de aanbieding. Direct gebeld en het toestel was op voorraad en kon in de winkel gehaald worden.

In de winkel bleek de tv helaas niet aanwezig. Vervolgens een waarig verhaal over verschillende administraties online/winkel en dat het toestel niet meer geleverd werd vanuit de leverancier, aangezien het een oud toestel was (2 jaar). Overigens is de tv pas een jaar in de pricewatch geregistreerd.

Inmiddels staat de tv weer voor een hogere prijs vermeld en ook op voorraad.

Duidelijk een 'lokkertje' dus.. Laatste keer dat ik naar PlatteTV.nl ga.

Jammer dat we in 2016 nog steeds de BOL.COM-reclame "helaas opperdepop" moeten meemaken..

Beste Michael,

Wat vervelend om te horen dat u helemaal voor niets naar een van onze winkels bent gekomen, dat is uiteraard niet de bedoeling.

Kunt u mij wellicht laten weten om welk model het ging en naar welk filiaal u bent gekomen? Mocht u hier de gelegenheid voor hebben dan mag u dit mailen naar orderdesk@plattetv.nl

Onze welgemeende excuses voor het ongemak, ik kijk graag of ik nog wat voor u kan betekenen!

Beste Tim,

Het betreft model 48PFK4100 van Philips. Ondanks de voorraadindicatie aan de telefoon en via de website, was de televie niet te krijgen in uw filiaal te Nijmegen.

De televisie was bij navraag in de winkel niet meer leverbaar vanuit eigen voorraad en ook niet meer via de leverancier te bestellen. Gelet op uw huidige prijsverhoging en het nog steeds aanwezig zijn in uw webshop, is dit een vreemde gang van zaken.. Jammer!

De geleverde tv was in orde. De levering daarentegen verliep nogal stroef: hoewel expliciet gevraagd en mij vooraf bevestigd via mail dat levering op zaterdag mogelijk was, ontving ik op vrijdag plots bericht dat mijn tv pas ten vroegste op maandag kon geleverd worden. Er was mij bij de bestelling ook een gratis reinigingsset beloofd, maar helaas niets van gezien.

Beste heer/mevrouw,

Spijtig om te vernemen dat u ondanks een positieve start niet helemaal tevreden bent over uw bestelling bij PlatteTV.nl

Graag zou ik uw ordernummer ontvangen op orderdesk@plattetv.nl zodat ik kan uitzoeken wat er fout is gegaan en alsnog voor de beloofde schoonmaakset kan zorgen.

Servicemanager PlatteTV.nl

We zijn zeer tevreden over het produkt maar die kun je overal kopen. Wat ons aangenaam verrast heeft is de service van Plattetv. Er wordt goed naar je geluisterd, je krijgt advies op maat. Daarnaast wordt er snel gereageerd als je een vraag stelt en als je het extra pakket neemt kun je de tv gewoon inruilen, in ons geval omdat we toch een andere maat wilden. Daar wordt totaal niet moeilijk over gedaan, integendeel er wordt zelfs met je meegedacht.
Hiervoor nooit klant geweest bij Platte maar dit is nu ons go-to adres

Zie hiervoor mbt inruilen tv.

Ik heb alles via de chat gedaan, was voor mij de eerste keer maar beviel wel. Echter ben ik toch zelf meer van het persoonlijke contact heb ik gemerkt. Niettemin was dit toch ook zeer aangenaam.

Snel. doelmatig correct en op tijd niets mis mee kan niet beter super

Het contact zowel via de chat als ook telefonisch om iets " recht te zetten" was uiterst plezier en correct. Men wsi gelijk waar het om ging. Men had gelijk de spullen op het scherm staan zodat je geen ellelange verhalen moet gaan houden om de ander kant te informeren, nee men kon gelijk mee kijken en ik werd op een prima manier geinformeerd. Prima zo

Top Service! Onkyo set besteld, kreeg netjes een mailtje met het bericht dat ik een betere set opgestuurd kon krijgen voor de zelfde prijs. Terwijl de nieuwe versie 100 euro duurder was. Uitstekende afhandeling en prima verzending.

Prima advies en super service! Zelf verkeerd de diepte van de TV voet ingeschat. Echter bij terugkeer in de winkel werd hier niet moeilijk over gedaan. Er werd gezocht naar een goede oplossing dus een TV met voet die wel passend was. Deze werd gevonden met een TV die voldeed aan de wensen. De eerder gemaakte opdracht werd veranderd in de nieuwe opdracht zonder kosten! Waar kom je dit nog tegen?

TV werd op afgesproken tijdstip bezorgd. Netjes uitgepakt, neergezet, aangesloten en ingesteld. Men ging pas weg toen ik had aangegeven tevreden te zijn.

Scorekaart voor HelloTV