HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Snelle en keurige informatievoorziening via LIveChat gevolgd door evenzo vlotte afhandeling van order en betaling. Aflevering op afgesproken tijdstip. TV is in gebruik genomen en bevalt tot op heden perfect

De levering was keurig op tijd binnen het aangegeven tijdsblok van 2 uur. Het enige verbeterpunt is dat de mail / sms met afleverinformatie eerder gestuurd had dunne worden

Zeer snelle en keurige afhandeling van vragen en opmerkingen

zeer hulpvaardig via de chat alle hulp en informatie gekregen. Het product is nog niet geleverd.

Leuk gesprek, prijs viel mee. Nu even afwachten of de boel goed en op tijd wordt bezorgd.

Komen afspraken niet na. Medewerkers beloven snelle levering maar na betaling blijkt het beloofde tv toestel niet leverbaar te zijn. Van de levering op de volgende dag gaat de levering naar een paar dagen later.

medewerkers liegen over levertijden. Bij het bestellen diverse fouten gemaakt. 2 verschillende bonnen, niet op de juiste naam. Blijkt ook dat de medewerkers niet van elkaar weten wat ze doen c.q. beloven.

Beste Ruud,

Spijtig om te lezen dat u een slechte ervaring heeft met onze organisatie.

Graag zou ik met u in contact willen komen om uw negatieve ervaring te bespreken, om ervoor te zorgen dat wij onze service in de toekomst kunnen blijven verbeteren. Daarnaast zou ik met u willen kijken naar een passende oplossing om het nare gevoel bij u weg te nemen. Zou u mij een e-mail willen sturen naar breda@plattetv.nl met uw NAW gegevens en ordernummer?

In afwachting van uw reactie.

Servicemedewerker PlatteTV.nl

Via de pricewatch van Tweakers terecht gekomen bij Plattetv.nl, bestelling ging erg makkelijk! Gekozen om het product om te halen in de winkel.

Kreeg na twee dagen nog geen mail dat ik mijn product kon ophalen, product was volgens de website wel beschikbaar. Na kantoor naar de winkel gereden en product was op voorraad.

Contact gehad met de klantenservice, zou worden teruggebeld over de status van de levering. Geen telefoontje ontvangen.

Tv werd aangeboden voor 699. Na contact daarover te hebben gehad hebben ze de prijs verhoogd naar 795. Na uitleg wilde ze de tv niet meer aan mij leveren voor eerdere prijs. Na mijn ongenoegen te hebben geuit wilde ze alsnog voor 699 leveren als ik een "top review" zou schrijven op Tweakers. Schandalig!

Mijn mening is niet te koop. Ik hou niet van deze manier van zaken doen. Eerst lokken en dan niet meer voor die prijs willen leveren. Vervolgens na klacht alsnog willen leveren in ruil voor een "valse" review

Beste Joost,

Vervelend om te lezen dat u een naar gevoel heeft overgehouden aan uw bestelling bij ons, dat is absoluut niet onze bedoeling.

Zou u mij een e-mail willen sturen naar breda@plattetv.nl? Ik zou graag met u kijken waar dit fout is gegaan en deze fout willen herstellen.

In afwachting van uw reactie,

Servicemedewerker PlatteTV.nl

Ze bieden producten aan op voorraad op de site die eigenlijk niet op voorraad zijn.
Ondertussen heb je wel al betaald , ze bieden dan wel een alternatief aan.Dus best voor je een product koopt even vragen in de chat of het echt wel leverbaar is. Geld wordt wel teruggestort.Klantenservice is wel goed...

Beste Dieter,

Spijtig om te vernemen dat u een vervelende nasmaak heeft over gehouden aan uw bestelling bij ons. Daarvoor willen wij u onze welgemeende excuses aanbieden.

Zou u misschien even een e-mail willen sturen naar breda@plattetv.nl, met daarin uw ordernummer en NAW gegevens? Graag zou ik even bekijken hoe wij onszelf kunnen verbeteren.

Servicemedewerker PlatteTV.nl

Bij PlatteTV met online chat geholpen door Tessa. Ik was op zoek naar een Sonos Playbar. Ik kreeg direct alle informatie welke ik zocht. Ze heeft er in de winkel direct een voor mij gereserveerd met een leuke korting, omdat ik al een poos trouwe klant ben.
Top!

Top!

Goede informatie op de site en in de winkel
leuk geholpen door medewerkers en een duidelijk verhaal, geen ''los verkoop'' praatje

ik had later nog een vraag, dus even bellen en werd binnen een dag terug gebeld met een goed antwoord

Nadat ik eerder een tv besteld had die geannuleerd werd terwijl die volop op voorraad is volgens de site werd ik n.a.v. review op tweakers benaderd. Hierbij bleek dat twee andere tv's waar ik interesse in had die ook volgens de site volop op voorraad zijn niet geleverd kunnen worden. Medewerker van plattetv was het ermee eens dat de op voorraad functionaliteit op de site niet klopt en hier naar gekeken moet worden.

Erg vervelend dat je zo gelokt wordt op de site met foutieve informatie. Helaas hier onnodig veel tijd aan besteed. Ik vraag me ook af of het toegestaan is dat een webshop zo handelt.

Klantenservice is vriendelijk, het lijkt meer slecht beleid van plattetv waar de klantenservice niks aan kan doen. Maar goed zij zijn wel visitekaartje van dit bedrijf natuurlijk

Wij zijn heel prettig geholpen door de medewerkers van de winkel Breda. Door goed advies hebben wij onze nieuwe Samsung televisie en de Sonos soundbar nu strak aan de muur zonder kabels in het zicht. Wij kunnen iedereen plattetv.nl aanraden.

Bij de installatie was de medewerker erg behulpzaam. Alles is duidelijk uitgelegd en keurig opgeleverd.

Voor een nalevering zijn we gebeld, waarna het is ingepland. Echt een goede service. Je merkt dat de medewerkers het goed voor je willen regelen. Bij dit bedrijf ben je echt klant, top!

Bestelling was heel makkelijk te plaatsen, na het aanvragen van een zomerdeal via de website, snelle reactie's via de mail gekregen

levering was snel en op de tijd die afgesproken was, wat ik wel raar vindt ... is dat er 1 chauffeur was op de vrachtwagen, waardoor mijn vriend moest helpen sjouwen.

tv, bleek defect na openen doos! het scherm defect leek gevallen, ster in het midden en strepen over de bovenrand en door het midden! gelijk gebeld en is SUPER opgelost we mochten de televisie komen omruilen na mailen van de foto's ! Eda en Tim, dank je wel voor de snelle chat en mail reacties

Wilde graag een OLED tv kopen. Gesprek gestart met Raymond van Plattetv.nl
Aangezien hij net als ik een gamer is kon hij mij wat meer helpen. Besloten om voor de LG55B6 te gaan. ( Had deze ook op het oog na wat speurwerk )
Een mooie deal weten te regelen. Heel tevreden!

Snel! Twee dagen later al in huis!

Heel behulpzaam met duidelijk advies!

Mooie overzichtelijke website maar toch uiteindelijk heel goed geholpen via de Live-chat. Werkt echt goed en zeer efficient. Complimenten aan Plattetv.nl.

Snelle antwoorden en vriendelijke hulp. Ga zo door!

Eerst een televisie besteld waarvan ik dacht dat het beeld niet helemaal goed was, werd zonder probleem opgeruild voor een ander exemplaar. Ook dat exemplaar gaf mij geen bevredigend gevoel ivm de backlight-bleeding. Ook nu weer zonder problemen opgeruild voor een OLED. En alles lekker snel bezorgd ook. Top bedrijf!

per PostNL @ Home wat minder maar met eigen bezorgdienst helemaal top.

snel antwoord, goed advies en vriendelijk

Op de site wordt je aangemoedigd te informeren naar een goede zomerdeal. Uiteindelijk een deal gemaakt voor de samsung UE65KU6020 voor 1200,- en orderbevestiging ontvangen. Echter later een mail ontvangen dat de televisie niet geleverd kan worden, omdat hij niet op voorraad is.

Beste Jelte,

Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Het is natuurlijk vreemd dat u een aanbieding krijgt, welke vervolgens niet door ons geleverd kan worden.

Graag zou ik met u mee willen kijken waar dit mis gaat, zou u mij een e-mail kunnen sturen met uw NAW gegevens en ordernummer? Ik zal dan morgen contact met u opnemen, om samen met u te kijken naar een passende oplossing.

Servicemedewerker PlatteTV.nl

(28-8-17) contact gehad via de mail met plattetv.nl. Hierbij specifiek gevraagd wat de levertijd van het product was. Hierbij werd aangegeven het product woensdag (30-8-17) bezorgd kon worden hierbij akkoord gegaan en betaald

vervolgens word mij binnen 24 uur na de betaling gemeld via de mail dat het product toch 5 tot 8 werkdagen levertijd heeft en volgens een aantal meerdere reviews is dit zeker niet de eerste dat dit voorkomt. Naar enig overleg bleek de leverdatum niet gehaald kon worden en gekozen om mijn geld terug te vragen (29-08-17)

(30-08-17) gereageerd op de opmerking van de reactie van plattetv.nl (Onder de klacht) (31-08-17) reactie op gekregen dat ik enige korting kon krijgen op het product ook wist hij te vertellen er contact was opgenomen met de distributeur en deze kon het product nog niet leveren. Hierdoor had ik er weinig vertrouwen meer in. daarom heb ik een mail gestuurd dat ik geen belang had bij deze aanbieding. waarop ik geen reactie meer heb vernomen.

Eindelijk op (04-09-17) het geld is retour ontvangen ook gelijk bij een ander bedrijf het product besteld en de volgende dag netjes thuis ontvangen

!!!! Pas op als je hier wat besteld !!!!

Specifiek gevraagd naar de levertijd (2 dagen) onder die voorwaarden betaald binnen 24 uur na de betaling te horen gekregen dat het langer gaat duren (Minimaal 1 week) En blijkbaar gebeurt het vaker.

Geen persoonlijk contact mogelijk alleen via mail. Reactie gehad over een bepaalde korting op het product hierbij gereageerd geen belang meer te hebben voor het product echter had ik nog wel kabels en dergelijke nodig. gevraagd of ze hierbij nog wat voor mij konden betekenen helaas heb ik hier geen reactie meer over mogen ontvangen.

Beste heer/mevrouw,

Vervelend om te vernemen dat u verkeerd bent geïnformeerd over de levertijd van uw televisie. Zou u mij uw NAW gegevens en ordernummer even willen mailen naar breda@plattetv.nl? Ik ga dan voor u kijken waar dit fout gaat en of ik u een passende oplossing kan bieden.

Servicemedewerker PlatteTV.nl

Nadat ik de bestelling had geplaatst werd ik goed geholpen om deze aan te passen. Na de aanpassing werd het bestelde keurig binnen eeen dag geleverd.

De TV die ik heb gekocht voldoet helemaal aan mijn verwachting.

Zie ook hierboven. Zowel Chaima als ook Tim van PlatteTV hebben mij prima geholpen.

Op zondagmiddag een TV besteld op basis van 'op voorraad' en 'voor 17:00 uur besteld, morgen in huis'.

Maandag toch maar even gebeld om te vragen waarom de TV nog niet verzonden was, 'morgen in huis' niet voor de zondag te gelden. Ik zou de TV dinsdag ontvangen.

Later die maandagochtend krijg ik opeens een e-mail dat de TV wel op voorraad is maar dat ik tegen bijbetaling een beter model kan krijgen.

Ik gaf telefonisch aan toch graag mijn bestelde TV te ontvangen maar die was opeens niet meer op voorraad. Toen ik aangaf geïrriteerd te zijn over de hele gang van zaken werd het nieuwere model TV voor slechts 10 euro meerprijs aangeboden (ipv de eerdere 30).

Maandagmiddag opnieuw gebeld; ik hoef niets bij te betalen (wat op zich gunstig is) maar de TV kan pas op z’n vroegst zaterdag geleverd worden. Op de site is dit model gewoon op voorraad.

Woensdag gebeld en mijn bestelling geannuleerd naar aanleiding van soortgelijke reviews en het idee dat het mogelijk nog langer gaat duren.

Ik raad iedereen af hier een TV te kopen. Het zogenaamde op voorraad hebben van de modellen lijkt een verkoopstrategie.

OPVALLEND:
De reactie onder die van mij lijkt behoorlijk nep.

De klantenservice verteld niet alles tenzij je er naar vraagt. Zo bleek pas bij navraag dat het nieuwere model TV niet de volgende dag geleverd kon worden.

Beste Henry,

Vervelend om te vernemen dat u een vervelende nasmaak aan uw bestelling heeft over gehouden. Dit is absoluut niet onze bedoeling.

Graag zouden wij met u in contact willen komen om tot een passende oplossing te komen, door u een mooie aanbieding te doen ter compensatie voor het door u geleden ongemak. Zou u ons hiervoor een e-mail willen sturen naar contact@plattetv.nl?

In afwachting van uw reactie.

Servicemedewerker PlatteTV.nl

Zoekt u, een mooie tv voor een leuk prijs raad ik, u, aan plattetv.nl, daar bent je, in goede handen en zijn zeer vriendelijk voor een passende oplossing, ik, Heb zelf online aanvaring op gedaan en retour gestuurd door een kleine probleem met de pixel word zonder probleem vervangen dus twijfel je, hoeft echt niet hoor.

Ik, had een tv twee dagen ervoor gedaan, maar ze, hadden betere tv aangeboden waar ik, voordeel in gemaakt hebt, netjes geleverd zeer goed ingepakt.

Je kunt zonder problemen chatten mailen of bellen ze, helpen je, altijd voor een goede oplossing, in een zin ze, zijn heel goed en weten hoe ze, jou twijfels afnemen. echt een fijne verkopers.

Scorekaart voor HelloTV