Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenTop service, goede hulp via mail door klantenservice, echt aanrader. Is mijn tweede bestelling bij hun, eerste bestelling ook top geregeld destijds.
VerzendingSnelle levering, werd via mail op hoogte gehouden.
KlantenserviceKlantenservice echt uitstekend! Bedankt voor de goede hulp Tim!!!
AlgemeenVergeleken met andere vooraanstaande webwinkels heeft PlatteTV in mijn ogen verreweg de beste prijs/kwaliteit verhouding. Een enorm goede klantenservice en erg scherpe prijzen voor TV's.
KlantenserviceBijzonder vriendelijk en snel geholpen
Algemeenop zoek naar een tv met de juiste afmeting, vandaag voortreffelijk geholpen door Justin via de live chat, comfortabel vanuit mijn eigen stoel, geen gesjouw door de stad, een tv besteld. gemak dient de mens!
AlgemeenBij plattetv.nl een afstandbediening voor tv besteld. Op de site stond hij in alle filialen voorradig. Gelijk na online bestelling en iDeal betaling kreek ik een email dat hij niet voorradig was, hoezo valse informatie om klanten te trekken? Maar even bellen dan met Plattetv.nl "met Raymond" Euh spreek ik met plattetv.nl? "Ja" (volgens Raymond en zijn leidinggevende Tim heel normaal om zo op te nemen, ze hebben namelijk nog 7 andere BV's was hun uitleg. Oké, fijn voor jullie, ik wil graag mijn bestelde artikel die op voorraad was. Welnu, ik onderbreek u direct! Als er ook maar in 1 filiaal er een op voorraad is dan staan ze gelijk op alle filialen op voorraad! Oh, ja Tuurlijk, dat wij als klant dat ook niet begrijpen he, stom! Het gesprek sloeg nu zelfs door naar het onbeschofte toe, zelden meegemaakt dat je als klant zo te woord word gestaan! Geld dan maar terug? Ja mag u verziek indienen dan storten we het met drie werkdagen terug. Is namelijk policy van een van de 7 BV's. Luister, platteTv.nl ten eerste sta je zo geen klanten te woord! Ten tweede, jullie policy deugd niet. Toch niet op voorraad? Dan direct geld terug storten als klant dat wilt! Zelfs nu staat de Lg magic remote nog in alle filialen op voorraad! Ik heb aangekondigd directie hierover te informeren. Tim, collega zat toevallig naast Raymond en wist mij te e-mailen dat ik keurig te woord was gestaan. En o de brief mocht naar hem. Helaas, is onderweg naar directie al! Ik hou jullie hier en op andere sites op de hoogte of de afspraak binnen 3-5 dagen heeft u de betaalde bestelling heb ontvangen! Word vervolgd ...,
VerzendingWord vervolgd, levering niet gelukt nog, immers product is niet op voorraad. Op hun site stond product WEL op voorraad, nog vreemder is dan het product nu twee dagen later nog steeds op voorraad staat! Hier is zo te zien alles op voorraad, maar niet voor 18:00 besteld is volgende dag in huis hoor. Je moet even 5 werkdagen geduld hebben! Je geld kan je wel met 3 werkdagen terug hebben, als je mazzel hebt! Of je krijgt vriendelijke Raymond aan de lijn en vriend Tom die hem wel dekt!
KlantenserviceHelaas geen goede ervaring. Als je een klant al niet eens vriendelijk en fatsoenlijk te woord kan staan dan sta je al met 3-0 achter. Verwacht er dan ook niet veel meer van. Ze gaan liever met een klant in discussie. Wel kreeg ik in locatie Amsterdam een vriendelijke medewerker Rick aan de lijn. Echter de oplossing om een demo model met gebruikerssporen voor dezelfde nieuwprijs op te sturen was voor mij geen oplossing. Kortom Plattetv.nl .... GEEN aanrader!
Revieuw 2 (na antwoord van plattetv)
Beste Tim,
Wederom niet waar wat jij zegt! 5 jan besteld, 6 januari in de nacht, ten tijden van schrijven deze revieuw, stond voorraad overal nog steeds op groen! Nu pas op zaterdag ochtend 10:51 heb je voorraad op oranje gezet! Ik zal zeker hier verslag doen of je de 5 dagen levertijd nakomt... word vervolgd. Fijn weekend.
Goedemorgen heer van Beem,
Nogmaals excuses voor het feit dat wij u niet tijdig konden helpen aan de bestelde Magic remote, we hadden u graag tijdig aan uw bestelling geholpen.
Direct nadat wij te horen hebben gekregen dat de levertijd van dit artikel langer is dan verwacht hebben wij de voorraad van dit artikel aangepast om eventuele nieuwe bestellingen juist te informeren. Uiteraard begrijpen wij dat u hier geen boodschap aan heeft maar het is nooit onze intentie geweest om u als onze klant foutief te informeren.
Indien onze klant afziet van zijn of haar bestelling dan storneren wij de betaling altijd direct, echter kan het afhankelijk van het tijdstip of dag soms 1 a 2 dagen duren voordat dit weer zichtbaar is op uw rekening.
Uiteraard gaan wij er alles aan doen om u zo snel mogelijk aan uw bestelling te helpen, mocht u tussentijds vragen hebben dan kunt u mij altijd bereiken via orderdesk@plattetv.nl
Prettige dag gewenst!
PlatteTV
AlgemeenEen Sonos Playbase besteld en gekregen tegen de laagste prijs die ik kon vinden op internet. Toch € 30,00 goedkoper dan het gros van de andere prijsvechters.
Alles in een oogwenk top geregeld.
Super klantvriendelijk en meedenkend
AlgemeenVia internet receiver gekocht, kreeg meteen een aanbod voor een nieuwere versie voor dezelfde prijs. Alles snel geleverd, beviel zo goed dat ik er nog een wou kopen onder dezelfde condities (prijs), geen probleem,binnen 24h geleverd, mailverkeer en afhandeling correct vriendelijk en professioneel,met dank aan medewerker Tim. Dit bedrijf heeft zeker mijn voorkeur voor verdere aankopen, qua prijs service etc. Ik geef niet gauw een review maar deze is zeker op zijn plaats gezien de ervaring.
C M de Haas
AlgemeenIk stond op het punt om de LG OLED55B6V te bestellen, maar PlatteTV heeft mij een betere deal aangeboden.
Erg goed te spreken over de manier waarop ik geholpen ben door PlatteTV.
Mooi optijd binnen!
AlgemeenWat een goeie service. Via de chatfunctie een tv besteld. Medewerker kwam met een mooie aanbieding. Ik ben supervriendelijk geholpen. Heel snel ook. En alles was uitstekend geregeld. Het was ook een aanbieding met Cash-back. Ook hierbij super geholpen. Keurig een link waar ik dat moest invullen.
VerzendingVandaag besteld. Morgen komt de tv al binnen. Hoe snel kan het zijn.
Klantenservicevia de chat ben ik uitstekend geholpen.
AlgemeenTijdens black-friday was het moeilijk om contact te krijgen met ze. Dat is niet heel verwondelijk, waren het niet dat hun live chat erg slecht functioneerde en regelmatig bleef hangen, waardoor je wederom achteraan in de rij stond.
De voorraad meter bleef aangeven dat er voorraad was. Nu zijn we ruim een maand verder, is er niets geleverd en werd de leverdatum steeds met een week uitgesteld. De datum is zelfs nu uitgesteld tot begin februari, waardoor eventuele cashback acties reeds verlopen zijn. Ik heb de order maar geannuleerd.
De live chat is tegenwoordig vrij snel. Het feit echter dat men continue een deadline verschuift en aangeeft dat er voorraad is, is hoogstens onprofessioneel.
Goedemiddag,
Vervelend om te vernemen dat u nog steeds niet beschikt over uw mooie aankoop, kan me enorm goed voorstellen dat u graag gebruik wilt maken van uw mooie aankoop!
Graag zou ik voor u uitzoeken waarom het bij uw bestelling zo lang duurt, kunt u mij uw ordernummer even toesturen via Orderdesk@plattetv.nl?
Ik zie uw reactie graag tegemoet en help u graag verder!
PlatteTV.nl
AlgemeenBestelling voor een muurbeugel gedaan. Goedkoopste in de pricewatch en directe levering. Verzending via TPG post wat voor mij ook een pre is
VerzendingLevering was goed de beugel werd wel in de originele doos, zonder om verpakking verstuurd. In dit geval niet een heel groot probleem.
Algemeenbestelling gemakkelijk geplaatst en goede uitleg over het product op de site met de levertermijn erbij
Verzendingbestelling werd volgens de vooropgestelde datum geleverd en was in orde bij ontvangst
AlgemeenOver het algemeen een snelle reactie en goede service. Helaas nu anders ervaren. Voor het eerst een probleem aangemeld bij PlatteTV, extern bedrijf langsgekomn en geconstateerd dat er inderdaad een defect zit. PlatteTV lijkt nu nergens meer op te reageren. Ik zie dat Tim nog wel reageert via tweakers maar helaas al een week niet meer op de email. Hopelijk neemt men een voorbeeld aan Coolblue....was tot op heden erg tevreden, maar ook eerder geen problemen gehad....Dat er niet direct een oplossing is heb ik vrede mee, maar houdt uw klanten aub op de hoogte van de status.
KlantenserviceKlantenservice medewerkers blijven je doorverwijzen naar de email terwijl meneer Tim daar niet op reageert.
Goedemorgen,
Wat vervelend dat u geen reactie krijgt op uw mail, daar gaat zeker iets mis!
Zou u mij even willen mailen op orderdesk@plattetv.nl? Ik help u graag verder met uw probleem.
Ik zie uw reactie graag tegemoet!
PlatteTV.nl
AlgemeenTot tweemaal toe prijzen en voorradigheid opgevraagd van een Philips TV die aan een interessante prijs te koop stond (en nog steeds staat). Telkenmale wilde "plattetv.nl" me een andere tv aansmeren, die natuurlijk duurder was.
Telkenmale kwam de uitleg dat het betreffende toestel niet meer voorradig was. Het betreft de modellen Philips 49/55 PUS 7101/7150 (dus meerdere modellen).
Deze mensen zijn oplichters - aantrekkelijke prijzen etaleren om daarna duurdere modellen aan te smeren.
Kutfirma van jewelste!!!!
NA REACTIE VANWEGE PLATTETV.nl
Beste Tim,
Je uitleg slaat nergens op. Jullie etaleren modellen en prijzen om dan telkenmale "niet te kunnen leveren". De modellen waarvan ik spreek staan al maanden op jullie website. Haal deze dan in hemelsnaam van de website af.
Het is zeer duidelijk dat jullie attractief willen zijn met lage prijzen - daarmee trekken jullie publiek aan. Vervolgens komen dan de aanbiedingen voor duurdere modellen...
Dachten jullie nu echt dat wij als consument deze verhaaltjes blijven slikken - in dat geval is het nog erger gesteld met jullie dan ik dacht.
As we speak: het model Philips 55PUS7181 staat nog steeds op jullie site met een prijs van 852.00 euro. Er staat vermeld 'beperkte voorraad'. Het model 55PUS7101 staat er ook nog steeds op (prijs 858 euro) - bij navraag blijkt dit model ook niet meer leverbaar te zijn. Dit is al weken zo - en er veranderd helemaal niets.
Neen hoor, je uitleg klopt van geen kanten als je het mij vraagt. Met alle Chinezen maar niet met den dezen.
Beste heer/mevrouw,
Vervelend om te vernemen dat wij u geen aanbieding naar uw wensen konden doen, onze excuses hiervoor.
Op ontzettend veel uit ons assortiment kunnen wij u een betere deal bieden dan de prijs zoals vermeld op onze website, echter zijn er ook modellen waarbij er simpelweg geen ruimte is voor extra kortingen.
Wij wensen u een prettige jaarwisseling en u bent altijd van harte welkom!
PlatteTV
AlgemeenPrima voorstel gekregen i.r.t. Prijs/kwaliteit verhouding.
Belofte meer dan nagekomen zoals levering etc.
Meer dan tevreden
Alle afspraken nagekomen. Goed te volgen en precies op tijd, verpakking in orde en bezorger vriendelijk en correct
KlantenserviceMeegedacht en bruikbare adviezen gegeven. Vriendelijk en correct
AlgemeenOp 24 november een OLED-TV besteld.
Nu nog steeds geen goede TV in huis.
Vandaag weer een reeds geopende verpakking opgestuurd gekregen.
Wil gewoon een nieuwe TV, verzegeld in ongeopende verpakking.
Wil geen terug van reparatie of demo, heb ik niet besteld, heb ik niet voor betaald.
Zitten al eind december!
Na de eerdere review kwam er uiteindelijk een bestelde Oled TV
Deze kwam aan op de aangeven datum.
Track en trace werkte prima.
Dozen lagen wel overhoop in de bestelbus.
Vandaag, donderdag 28 december is de TV omgeruild.
Ook deze TV is niet nieuw, verpakking is reeds open geweest, niet verzegeld.
Wil gewoon een nieuwe TV.in originele, ongeopende verpakking.
Geen demomodel, of terug van reparatie, etc!
Heb ik niet besteld en niet voor.betaald!
Ben na de eerste review wel snel geholpen. geleverde TV bleek Vervolgens bleek de geleverde TV echter niet verzegeld.
De verpakking leek opnieuw ingepakt te zijn.
Bij het uittesten bleek mijn Ci-module niet te werken.
Direct gemeld bij de klantenservice.
Vervolgens is het weer lang wachten op een oplossing.
Ruim een maand geen TV!
Goedemorgen,
Ik zie uw reactie graag tegemoet en help u graag verder!
PlatteTV.nl
AlgemeenSnel en makkelijke duidelijke vooraf chat en product tegen scherpe prijs besteld! Vriendelijke en behulpzame medewerkerTim!
AlgemeenSnelle en zeer goede service! Ze denken met je mee en maken een op maat gemaakte deal! Zeer tevreden.
VerzendingSnelle levering (ondanks de feestdagen)
KlantenserviceUitstekend, snel contact via de mail!
AlgemeenBehulpzame en meedenkende medewerkers. Op vragen wordt snel gereageerd en er wordt direct actie ondernomen.
VerzendingSnel!
KlantenserviceSnelle actie/reactie.
AlgemeenMakkelijke site met mooie aanbiedingen
je kunt makkelijk in contact komen met een medewerker die ook nog verstand van zeken heeft
super snelle levering zelfs in de drukke periode rond kerst
Klantenservicegoed toegankelijk en weten waar ze het over hebben
AlgemeenSuper winkel om te kopen, prachtige oled van panasonic gekocht , makkelijk bestellen , snelle reactie via mail en phone
Verzendingsuper!
Klantenservicenet als net goed en snel geholpen, en een heerlijke prijs