Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenNadat ik me georiënteerd had via internet voor een TV kwam ik via Tweakers terecht bij plattetv.nl. De gewenste TV was een 4K UHD TV met een diagonaal van 43inch en 2 pootjes.
6 DECEMBER 2017 14:33 ̶ Bij PlatteTV kon je oude TV omruilen voor een kor-ting. Ik heb online een formulier ingevuld wat ik wilde en wat ik aan kon bieden. Kort daarna kwam er een mail van PlatteTV dat de reeds uitgekozen TV al scherp geprijsd was, zodat ze mijn oude TV niet wilde inruilen, maar ik kon wel kiezen voor een HDMI-kabel of reinigingsset. Of ik moest ergens anders deze TV goedkoper vinden dan kon er wat aan de prijs worden gedaan. Na even zoeken kwam ik deze zelfde TV tegen bij HiFiCorner voor enkele euro’s goedkoper, maar daar is niet meer op ingegaan door PlatteTV. De TV diende besteld te worden en dan reageren op de mail met het ordernummer, zodat men de HDMI-kabel kon toevoegen.
6 DECEMBER 2017 18:52 ̶ En toen ik de TV had besteld en het ordernummer had doorgegeven en mijn keuze voor de HDMI-kabel had gemaild bleef het stil.
7 DECEMBER 2017 8:58 ̶ De volgende ochtend ontving ik een mail met daarin het aanbod om tegen dezelfde prijs een beeldkwalitatievere te ontvangen. Dit model had niet de door ons gewenste pootjes.
7 DECEMBER 2017 9:05 ̶ Dus gechat met PlatteTV. De medewerker kwam met een ander vergelijkbaar model voor dezelfde prijs én met de gewenste pootjes. Deze zou men binnen krijgen in 3 à 4 werkdagen. Dus ik concludeerde dat ik de TV dan op de 14e binnen zou hebben. En dit werd chattend bevestigd. De gevraagde mailbevestiging bleef echter uit.
7 DECEMBER 2017 10:50 ̶ Na 1 uur en 3 kwartier gewacht te hebben op deze bevestiging, maar weer eens gechat. En de collega-medewerker stuurde mij de factuur met het gewijzigde TV-toestel. Helaas stond de beloofde HDMI-kabel er niet bij. Dit werd rap verbeterd.
8 DECEMBER 2017 19:00 ̶ Op vrijdagavond zag ik bij PlatteTV op de website bij de bestelstatus dat de betaling binnen was en de order in bestelling. Op de website kon je deze zelfde TV bestellen dan de volgende dag in huis. Toen maar weer gechat. En wat bleek ons bestelde TV komt pas weer in januari 2018 bij PlatteTV. PlatteTV heeft nog enkele andere modellen aangeboden ter vervanging van de door ons bestelde TV, maar deze konden niet voldoen aan onze wensen. De conclusie was dat het reeds betaalde bedrag zou worden gestorneerd binnen 1-3 werkdagen.
8 DECEMBER 2017 19:58 ̶ Toen ik later keek bij de bestelstatus op de website van PlatteTV zag ik dat men mij een korting zou geven van 10% op een volgende bestelling. Ik heb daar weer over gechat met de vraag dat ze niet die 10% nu niet konden overmaken, omdat ik me wel 2 keer zo bedenken om bij PlatteTV te bestellen, maar dat kon helaas niet.
12 DECEMBER 2017 16:26 ̶ Het geld is er nog niet, dus maar weer gechat met PlatteTV. Als het goed is het die dag vóór 13 uur gestort. Dus we wachten maximaal 24 uur af.
13 DECEMBER 2017 ̶ Gelukkig daar is dan uiteindelijk de stornering.
Een aantal conclusies:
• Er worden beloftes gedaan, die niet waar worden gemaakt.
• De TV staat nog steeds te koop met de bezorgvoorraad: Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis. Daar dient volgens mij te staan: Niet voorradig, waarschijnlijk in januari 2018 beschikbaar.
• Er bij e-mailen men een trage reactie tijd heeft. En er is geen communicatie tussen e-mail- en live chat-medewerker.
• Er soms 10 minuten zit in reactietijd bij de livechat. Erg irritant!
Ik heb gelukkig bij Wehkamp dezelfde TV kunnen bestellen en die werd binnen 18 uur geleverd! En U denkt toch niet dat ik ook nog bij PlatteTV iets aanschaf, dus de beloofde 10% korting bij een volgende aanschaf kan men wel berekenen op deze aankoop (± 50 euro).
Link naar de TV op www.plattetv.nl : https://www.plattetv.nl/i...tml?sqr=LG%2043UJ630V&
Men heeft de tekst aangepast, maar hedenmorgen 13-12-2017 stond er dit
Zie hierboven. Heb alles in één verhaal neergezet voor het chronologische verhaal .
KlantenserviceZie hierboven. Heb alles in 1 verhaal neergezet voor het chronologische verhaal.
AlgemeenDeze winkel geeft een laagste prijs garantie, tot je ergens anders een lagere prijs ziet. Dan niet meer.
En dan als mosterd na de maaltijd hier een reactie onder zetten zodat het lijkt of ze er iets aan willen doen. Dat is niet zo.
Beste heer/mevrouw,
Jammer om te vernemen dat wij u niet konden helpen aan een aanbieding naar uw wens!
Wij gaan mee in de prijzen van onze concurrenten mits deze partijen net als wij erkend dealer zijn van het merk waarin u interesse heeft.
Wilt u mij even laten weten in welke van onze modellen u interesse heeft? U kunt mij bereiken via orderdesk@plattetv.nl!
PlatteTV.nl
AlgemeenHet product was gemakkelijk te vinden, goedkoper dan bij andere winkels en het bestellen en betalen was eenvoudig. Het product arriveerde direct na het weekend en werkt naar behoren.
VerzendingIk bestelde een klein product, welk in een enorme doos werd geleverd. Het zou een kleine moeite hebben gekost de doos in te snijden en zodoende op maat te maken. Het doosje van het product zelf, dat binnen de enorme doos vervoerd is, is duidelijk zichtbaar door de doos heen en weer gegooid, met alle beschadigingen die daaruit voorkomen duidelijk aanwezig op de verpakking.
Teleurstellend.
Beste heer/mevrouw,
Spijtig om te horen dat u ondanks een goede ervaring toch niet helemaal te spreken bent over de levering, en gezien de omschrijving die u geeft kunnen we ons dat ook erg goed voorstellen!
Wilt u mij via een mailtje naar orderdesk@plattetv.nl even laten weten om welke order het gaat? Wij kijken graag hoe we dit kunnen verbeteren!
PlatteTV.nl
AlgemeenIk vind dat je een winkel altijd een kans moet geven om iets op te lossen en PlatteTV heb ik meerdere kansen gegeven, maar mijn geduld is op.
Op 26 november reeds besteld en betaald en nog altijd niets ontvangen. Telefonisch is men niet bereikbaar en word je automatisch doorgeschakeld naar een bandje waar je vervolgens minuten lang naar een overgangstoon mag luisteren.
Via het formulier zou je binnen 10 minuten antwoord krijgen, maar dat geldt alleen als je iets wilt kopen. Aftersales kennen ze niet en daar zijn ze ook niet in geinteresseerd. Zelfde ervaring met de chat functie. Ondertussen staat het product vanaf het moment van aankoop tot nu nog altijd als voorradig op de website (bij alle filialen) met levering de volgende werkdag. Dit is op zijn minst misleiding.
Ik koop heel veel online, maar dit heb ik gelukkig nog niet eerder meegemaakt. Als je tussen de lyrische reviews door leest van 'klanten' die PlatteTV allemaal bedanken omdat ze geleverd hebben gekregen waar ze recht op hebben (zou niet bijzonder moeten zijn), dan lees je dat ik zeker niet de enige ben met deze negatieve ervaring.
Er is nog niets geleverd. Er worden alleen valse beloftes gedaan.
KlantenserviceIs nauwelijks bereikbaar.
Indien bereikbaar dan geven ze je overal gelijk in en doen ze valse beloftes.
Beste Dave,
Vervelend om te vernemen dat u nog steeds niet beschikt over uw mooie aankoop, kan me enorm goed voorstellen dat u graag gebruik wilt maken van uw mooie aankoop!
Graag zou ik voor u uitzoeken waarom het bij uw bestelling zo lang duurt, kunt u mij uw ordernummer even toesturen via Orderdesk@plattetv.nl?
PlatteTV.nl
AlgemeenEven een aanvulling. De verkoper van Platte TV gaf aan dat bij die LG 55c7v een promotie actie van 6 maanden gratis Netflix zit. Bij de actievoorwaaarden van Netflix lees ik dat deze actie reeds verlopen is. Ik verwacht na twee weken wachten toch zeker wel de beloofde zes maanden gratis Netflix bij mijn TV.
Nu ik op tweakers een rieview heb geplaatst kunnen ze opeens wel snel reageren. Nu doen ze alsof de bestelling niet te vinden is. Deze is verleden week al gecheckt door een collega.
Heb de bevestigingsmail vanuit Plattetv reeds naar de Helpdeksk verzonden. Ben benieuwd. Jammer dat het op deze manier moet.
Op 24 november een Oled tv besteld en betaald via Ideal.
Het gaat om een LG Oled55C7V
Een hoop geld en na twee weken nog steeds geen tv!.
Vanuit Platte-tv geen enkele berichtgeving waarom het zolang duurt. Als je een TV wilt kopen zijn ze bij afdeling verkoop heel behulpzaam. Wanneer je betaald hebt, hoor je niets meer en zijn ze niet thuis.
Heb zelf actie ondernomen en Platte TV meerdere gebeld.
Wordt alleen maar aan het lijntje gehouden...
Veel TV's verkocht, we wachten op een nalevering, bla, bla.
Toen ik de TV kocht op Platte-TV stond deze op de site als op voorraad. Ook als je nu de site bekijkt staat de LG Oled 55c7v gewoon op voorraad.
Waarom heb ik mijn TV dan na twee weken nog niet thuis?
Vanuit Platte TV ook helemaal geen communicatie.
Waardeloos!
Na twee weken nog geen TV verzonden, dus nog niet geleverd.
KlantenserviceKlantenservice is er niet, helemaal geen communicatie vanuit Platte TV. Als je belt wordt je alleen aan het lijntje gehouden.
Beste heer/mevrouw,
Vervelend om te vernemen dat u nog steeds niet beschikt over uw mooie aankoop, kan me enorm goed voorstellen dat u graag gebruik wilt maken van uw mooie toestel!
Op uw mailadres kan ik helaas geen bestelling terugvinden, wilt u zo vriendelijk zijn uw ordernummer even toe te sturen via orderdesk@plattetv.nl?
PlatteTV.nl
AlgemeenMooie nette site, maar.... op diezelfde site staat levertijd 1 tot 3 dagen. Ik wacht nu al 8 dagen, maar geen bestelling. Bellen? Dan zegt iemand aan de andere kant dat de wachttijd 5 minuten is, 35 minuten later wordt er eindelijk opgenomen. Je krijgt wat excuses te horen en binnenkort wordt er geleverd, nog steeds niet dus. Ligt aan Black Friday zeggen ze. Dat is al afgelopen, volgende keer maar iets meer betalen, maar voor mij geen plattetv.nl meer.
Mn sinterklaas kado is in iedergeval verpest...
Ze leveren niet, ondanks wat ze 2x per telefoon hebben toegezegd.
KlantenserviceZe doen niet wat ze beloven en dat moet je juist NIET doen als klantenSERVICE
PlatteTV.nl
AlgemeenVreselijke ervaring, 27 november tv besteld zou worden geleverd binnen 3 dagen.....na vele chatsessies met Justin is mij van alles beloofd, echter vandaag dacht ik ik bel even want de tv zou er uiterlijk morgen zijn..,nee hoor zij hebben hem zelfs nog niet binnen, en een vreselijk ongeintresseerd persoon aan de telefoon was niet van plan om mij een passende oplossing te bieden, toen heb ik mijn geld terug gevraagd, in de hoop dat dit daadwerkelijk binnen!! 3 dagen weer op mijn rekening staat! Mooie praatjes maar allemaal andere beloftes maar leveren ho maar,ik ben benaderd door platte tv ná dit review, en inmiddels is mijn klacht naar volle tevredenheid opgelost! Jammer dat het op deze manier moest, maar ik ben tevreden nu!
VerzendingEr wordt niet geleverd volgens belofte! Nog steeds niks ontvangen.inmiddels is mijn klacht opgelost, na het plaatsen van dit review.
KlantenserviceKlantenservice niet bereid om een passende oplossing te bieden, en erg ongeinteresseerd, zeer, zeer slecht! Terug gebeld door dezelfde persoon,2en mijn klacht is naar volle tevredenheid opgelost.
Goedemiddag Karin,
Nogmaals onze excuses voor het feit dat wij u niet tijdig konden helpen aan de mooie LG televisie!
Indien u wel openstaat voor andere aanbiedingen dan verneem ik dat graag van u, u kunt mij bereiken via orderdesk@plattetv.nl? Ik help u graag verder aan een betere oplossing!
Ik zie uw reactie graag tegemoet.
PlatteTV.nl
AlgemeenOp Black Friday actie een OLED TV van LG besteld, hierbij zou zelfs een actie bij zitten van 6 maanden gratis Netflix, met een goedkope deal.
VerzendingDoor de drukke Black Friday actie was de verzending wel een week later.
KlantenserviceOpzig vriendelijke service totdat de bestelling geleverd was. Bleek achteraf dat de Netflix actie van 6 maanden gratis niet meer geldig te zijn. En bleek zelfs de dag voor Black Friday de actie al afgelopen was. Echter stond de actie nog wel op hun website en na het vragen via de chat, zou deze zelfs nog geldig zijn. Blijkt dus niets van waar te zijn, belachelijk! Uiteindelijk een email gestuurd maar geen antwoord verkregen. Via chat de klantenservice gesproken, maar die verwees mij alleen op de LG actie voorwaarden. Uiteindelijk werd zelfs mijn chat sessie verbroken.
Tim, zie tweakers info of email van 5 december 2017, 18:09 voor ordernummer.
Zoals verwacht meer dan een week verder en nog geen antwoord op de email.
Beste heer/mevrouw,
Spijtig om te vernemen dat u ondanks de mooie aanbieding toch niet helemaal tevreden bent over uw aankoop, dat is uiteraard niet de bedoeling.
Zou u zo vriendelijk willen zijn mij even uw ordernummer toe te sturen? U kunt mij bereiken via Orderdesk@plattetv.nl! Ik kijk graag wat ik nog kan doen om uw aankoop naar tevredenheid af te ronden.
PlatteTV
AlgemeenOp zich wel vriendelijk personeel, snelle hulp en een scherp aanbod. Maar het bestelproces is onoverzichtelijk. De medewerkers weten het zelf ook allemaal niet zo goed in verband met Black Friday. Ze bieden ook niet de gelegenheid om de TV's op te komen halen (eventueel tegen een kleine vergoeding o.i.d.)
Verzending24 nov bestelling geplaatst. Tot op het heden nog steeds niet geleverd. Tast nu een beetje in het duister zonder duidelijk bestelproces.
KlantenserviceStaat snel te hulp en is vriendelijk.
Telefoon daarintegen is waardeloos, duurt vaal vele minuten om iemand te spreken en je hoort geen status hoe lang je nog moet wachten.
PlatteTV.nl
AlgemeenTijdens black friday een televisie bij plattetv gekocht, was in eerste instantie wat huiverig omdat ik nog niet van de winkel had gehoord maar de website zag er goed uit en er waren diverse contact mogelijkheden.
Ondanks ik even op iemand moest wachten op de chat nam Eda goed de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Twee dagen later stond mijn Sony oled in mijn woonkamer.
Geef deze webshop gerust een kans, er zal heus wel eens iets niet goed gaan maar mijn aankoop was helemaal perfect!!!
Verzending duurde helaas wel een dag langer dan verwacht maar dit had meer met de bezorgdienst te maken
KlantenserviceWaren wegens black friday wat moeilijk bereikbaar maar toen ik eenmaal iemand sprak werd er ook de tijd voor me genomen
AlgemeenCommunicatie is slecht idem online met verouderd systeem. Bestelling bevestigd maar geen online monitoring systeem.
KlantenserviceEnkel formulier of chat en telefonisch wordt niet opgenomen. Rommelig bedrijf. Dit is Tweakers.net onwaardig.
Aliassen plattetv.nl / winkelmodellen.nl
AlgemeenOp de Cyber Monday een Samsung TV besteld. Via de chat een betere prijs opgevraagd en gekregen. Binnen een paar minuten een iDeal link gekregen en hiermee betaald. Dinsdagochtend de TV in goede staat binnengekregen.
VerzendingDe TV werd in goede staat en snel afgeleverd.
KlantenserviceNetjes geholpen via de chat en ook nog extra korting gekregen.
AlgemeenPrima prijs ("tweede kansje" werd als nieuw in doos afgeleverd), bezorging ging redelijk vlot, ondanks Black Friday drukte (waarvoor ik excuses kreeg). Live Chat had het druk (wederom: Black Friday) maar kreeg uiteindelijk de info waar ik om vroeg. Bezorging kan beter (zie hieronder).
VerzendingIk was in de veronderstelling dat de bezorgers (meervoud) "Pas weg zouden gaan als ik tevreden was" (stond in de track-en-trace email van PostNL - Extra@Home). En hoewel de bezorger (enkelvoud) aller vriendelijkst was, deelde hij heel vriendelijk mee dat hij toch echt héél snel weer door moest. In elkaar zetten van de TV was dus even lastig. Bezorger was wel keurig op tijd.
KlantenserviceLive Chat had het druk maar kreeg uiteindelijk de antwoorden waar ik om vroeg
AlgemeenBlackfriday aanbieding gekregen voor de LG OLED 55EG9A7V gekregen van 1149,- Ik wilde hier nog heel eventjes over na denken want het blijft een dure aankoop. Uiteindelijk opnieuw contact opgenomen om gebruik te maken van deze aanbieding krijg ik te horen dat de prijs van 1199,- de scherpste prijs van nederland is en dat deze dus niet lager kon! Na veel moeite toch nog de tv kunnen krijgen voor 1149,-
VerzendingMij was verteld dat ik de tv op dinsdag kon ontvangen. Prima heb de dag netjes vrijgehouden. Maandag geen verzendbevestiging ontvangen, ja hoor dinsdag ochtend via de chat op de website contact opgenomen en de tv was niet verzonden. Ze hadden het erg druk wegens blackfriday dus het zou een dag langer kunnen duren. Prima dacht ik. Toen kreeg ik nog een reactie dat ook postNL het druk had en geen nieuwe zendingen aannam van ze! Hier reageerde ik ZEER verbaast op! Daarna een nieuwe reactie dat HEEL Nederland door postNL een vertraging had op hun bestellingen en het dus niet uitmaakte of ik de tv ergens anders zou bestellen! Ze gaan hier dus postNL de schuld geven omdat ze hun eigen zaakjes niet op orden hebben!
KlantenserviceWaardeloze informatie die ook niet eens blijkt te kloppen en geen verantwoording nemen voor hun eigen fouten.
Bedankt voor het delen van uw ervaringen.
Door het enorme succes deze Black Friday zijn er helaas zowel bij ons als bij diverse vervoerders vertragingen ontstaan, onze welgemeend excuses hiervoor.
Uiteraard werken wij er hard aan u zo snel mogelijk aan uw mooie aanbieding te helpen.
Wij wensen u veel plezier met uw LG OLED!
PlatteTV
AlgemeenAfgelopen weekend hadden zij black Friday actie wilde toen Sonos soundbar bestellen deze was €669 en je kon via mail een deal krijgen. Ik een deal vragen (OP ZONDAG) stomweg niet reageren, pas maandag werd er gereageerd toen was de prijs weer € 699 de deal was €689 en na hoop mail €669. Dit is de prijs die meerdere zaken hanteren. Als ik ze vervolgens hierop aanspreek is het antwoord veel plezier met uw aankoop ergens anders.Leuke prijsactie doen alsof je korting geeft maar niet antwoorden. Dit heet misleiding van consument. Nog nooit wat besteld en ga ik ook nooit doen !!
Beste heer/mevrouw,
Spijtig om te horen dat u geen gebruik kon maken van een van onze aanbiedingen, onze excuses hiervoor!
De prijs van €669 voor een Sonos Playbar is een super scherpe prijs, helaas is het niet mogelijk om hierop nog meer korting te geven, jammer dat wij u niet mochten helpen aan dit Sonos artikel.
Wij wensen u een prettige dag en hopen u een volgende keer weer een mooie aanbieding te mogen toesturen.
PlatteTV
AlgemeenProduct wat ik zocht vrijwel direct gevonden. Was makkelijker En sneller vindbaar dan op menig andere site`s. Betaling ging 2x fout op pc. Na chat contact werden de foute bestellingen verwijderd en de juiste besteld. Mijn mening is dat menige web shop hier een voorbeeld aan kan nemen.
AlgemeenOp black friday besloten om een nieuwe tv te kopen. De aanbieding op de site was al goed, maar je kon ook kiezen om een black friday deal aan te vragen. Rond 14:00 gegevens ingevuld en toen was het wachten. 's avond om 18:00 nog geen reactie gehad dus een chat gestart. Ik kreeg meteen een medewerker die mij een leuke deal maakt waar ik mee akkoord ging. Diezelfde avond een mail gekregen met nog een betere deal van dezelfde webshop (andere medewerker), Dus ik meteen gereageerd of ik de order aan moest passen of annuleren en een nieuwe order plaatsen. Toen bleef het heel lang stil. Uiteindelijk de volgende dag heb ik maar een appje gestuurd en daar kreeg ik na 4 uur wel reactie op... met de mededeling dat ik toch echt via mail moest reageren... tja daar reageerde niemand meer op.
Vervolgens kreeg ik zondag een mail met de mededeling dat de tv is aangeboden bij de transporteur.... ik had vrijdag van de verkoper op de chat te horen gekregen dat de levertijd wel een aantal dagen zou zijn. Maar goed ik dacht ik kan de leverdatum / tijd vast wel aanpassen. Nou helaas.
Vandaag maandag is de tv aangeboden en kreeg ik een telefoontje waarom er niemand thuis is.... afspraak maar verplaatst naar een dag dat er wel iemand thuis is.
Er wordt niet of nauwelijks op mail gereageerd als je iets al gekocht hebt.
Bedankt voor het delen van uw ervaringen.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
PlatteTV
AlgemeenHeb voor een goeie prijs met extra garantie mijn product kunnen kopen. Daarbij voelen ze zeer betrokken naar de klant toe.
VerzendingGewoon netjes de volgende dag afgeleverd goed verpakt.
KlantenserviceNiet nodig gehad, maar zijn proactief bezig, wat het gevoel geeft dat mocht je vragen hebben of er iets zijn dat ze er voor je zijn.
AlgemeenWilde op Black Friday een Samsung LT32E310EW televisie kopen voor 199,- en heb me laten verleiden tot het aanvragen van een persoonlijke Black Friday deal door PlatteTV.nl (aangeboden op de site bij dit product). Daar kwam echter geen reactie op terug, volgende dag heb ik maar contact opgenomen met hen. De prijs van de tv was toen echter gestegen naar 275,- (detail: Black Friday duurt bij hen het gehele weekend, naar eigen zeggen). Ik heb geprobeerd de tv toch nog voor 199,- te kopen, maar PlatteTV.nl wil daar niets van weten. Mijn "persoonlijke Black Friday deal" is dus 76,- duurder dan wanneer ik de tv direct gekocht had... Waardeloos!
Edit 30-11-2017 n.a.v. de reactie van PlatteTV.nl:
Er werd wel degelijk de optie geboden om een persoonlijke Black Friday Deal aan te vragen bij deze TV, met grote letters rechts onderin het scherm waar nu de live-chat mogelijkheid staat... En wanneer PlatteTV.nl uitgelegd had dat dit echt een bodemprijs was en niet lager kon had ik me daarin kunnen schikken, maar om naar je (potentiële) klant terug te komen met een "persoonlijke Black Friday Deal" die 76,- hoger is dan de Black Friday prijs zelf is natuurlijk te gek voor woorden.
Uiteindelijk dus geen product besteld, elders is deze tv goedkoper dan de nieuwe prijs van 275,-.
KlantenserviceReactie laat te lang op zich wachten, spelregels gelden er kennelijk niet meer als je als klantenservice maar lang genoeg wacht met reageren.
Bedankt voor het delen van uw ervaringen.
De aanbieding die u heeft gezien was al een speciale Black Friday aanbieding, hierbij stond dan ook geen button aangegeven om extra korting te verkrijgen. Helaas is de prijs soms dusdanig laag dat een nog lagere prijs helaas echt niet gaat.
Voor een speciale aanbieding op maat bent u natuurlijk altijd van harte welkom bij ons!
PlatteTV
AlgemeenIk heb ruim een week geleden een TV (LG OLED65C7V) bij deze winkel online proberen te bestellen. Ik twijfelde eerst heel erg, PlatteTV klonk als echt een discounter winkel, met lage prijzen, goeie deals, maar slechte service. Omdat ze me een goede deal gaven en omdat ze toch wel een goeie rating hier op tweakers kregen toch overstag gegaan en hier besteld.
Op de website stond dat de TV direct leverbaar was, morgen in huis, en op voorraad bij al hun fysieke winkels (nu trouwens nog steeds). Toch bleek na de aankoop dat de TV pas ruim een week later geleverd kon worden, dit had te maken met dat mijn oude TV gelijk meegenomen werd. Hier was helaas niks over gezegd, maar ik vond het wel aannemelijk.
Toen werd ik op de dag van levering, twee uur voordat hij geleverd zou worden opeens gebeld. De TV was toch ook vandaag niet leverbaar, het zou nog langer duren. Ik vond dit vreemd, en ik zei gelijk dat ik nu al ruim een week moest wachten terwijl hij direct leverbaar zou zijn. Hier konden ze helaas niks aan doen, en ik zou gebeld worden door de planning voor een nieuwe afspraak.
Ik heb toen contact proberen te zoeken met de verkoper waarmee ik had gemailed. Onderaan zijn mail stond een "persoonlijk telefoonnummer". Helaas is dit gewoon het algemene service telefoonnummer die ook op de website te vinden is. Ik kreeg dus dezelfde mevrouw die mij gebeld had over de levering aan de lijn. Het was niet mogelijk om iemand anders te spreken, er was niemand anders.
Ik was toen behoorlijk klaar met PlatteTV, maar ik wilde toch graag mijn nieuwe TV. Ik had die dag speciaal vrij gemaakt omdat hij geleverd zou worden, en mijn oude TV was al van de muur gehaald en stond in de doos. Ik heb naar meerdere fysieke PlatteTV vestigingen gebeld om te vragen of ik hem eventueel zelf op kon halen. Het bleek alleen dat ondanks dat op de website staat dat hij direct leverbaar is, hij werkelijk nergens meer op voorraad was. Ze verwachten hem pas weer 10 december kreeg ik te horen.
Mijn eerste indruk bleek dus waar te zijn. Als de TV op voorraad is en de levering gaat goed heb je misschien mazzel, maar als mijn ervaring met de levering al zo slecht is wil ik niet weten wat er gebeurd als je spullen wil retourneren naar ze.
Edit: Hieronder word gezegd dat er door Black Friday vertragingen ontstaan zijn. Echter had ik mijn TV anderhalve week VOOR Black Friday besteld, en hij zou oorspronkelijk zelfs voor Black Friday geleverd worden. Op de website is wel eindelijk de levertijd van het betreffende model aangepast naar 2-3 dagen. Dit klopt volgens mij nog steeds niet, er werd mij door de ene PlatteTV vestiging 4 december verteld, en door andere zelfs 10 december.
Ondanks dat de TV op voorraad zou zijn en direct leverbaar was, bleek nadat de originele leverdatum drie keer verzet was de TV pas bijna een maand later geleverd te kunnen worden.
KlantenservicePer email kreeg ik een zogenaamd "persoonlijk telefoonnummer". Dit bleek gewoon het algemene service nummer te zijn. Ik kreeg elke keer dezelfde mevrouw aan de lijn, die mij totaal niet kon helpen. Iemand anders spreken kon niet.
Bedankt voor het delen van uw ervaringen.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!