Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenTijdens black-friday was het moeilijk om contact te krijgen met ze. Dat is niet heel verwondelijk, waren het niet dat hun live chat erg slecht functioneerde en regelmatig bleef hangen, waardoor je wederom achteraan in de rij stond.
De voorraad meter bleef aangeven dat er voorraad was. Nu zijn we ruim een maand verder, is er niets geleverd en werd de leverdatum steeds met een week uitgesteld. De datum is zelfs nu uitgesteld tot begin februari, waardoor eventuele cashback acties reeds verlopen zijn. Ik heb de order maar geannuleerd.
De live chat is tegenwoordig vrij snel. Het feit echter dat men continue een deadline verschuift en aangeeft dat er voorraad is, is hoogstens onprofessioneel.
Goedemiddag,
Vervelend om te vernemen dat u nog steeds niet beschikt over uw mooie aankoop, kan me enorm goed voorstellen dat u graag gebruik wilt maken van uw mooie aankoop!
Graag zou ik voor u uitzoeken waarom het bij uw bestelling zo lang duurt, kunt u mij uw ordernummer even toesturen via Orderdesk@plattetv.nl?
PlatteTV.nl
AlgemeenBestelling voor een muurbeugel gedaan. Goedkoopste in de pricewatch en directe levering. Verzending via TPG post wat voor mij ook een pre is
VerzendingLevering was goed de beugel werd wel in de originele doos, zonder om verpakking verstuurd. In dit geval niet een heel groot probleem.
Algemeenbestelling gemakkelijk geplaatst en goede uitleg over het product op de site met de levertermijn erbij
Verzendingbestelling werd volgens de vooropgestelde datum geleverd en was in orde bij ontvangst
AlgemeenOver het algemeen een snelle reactie en goede service. Helaas nu anders ervaren. Voor het eerst een probleem aangemeld bij PlatteTV, extern bedrijf langsgekomn en geconstateerd dat er inderdaad een defect zit. PlatteTV lijkt nu nergens meer op te reageren. Ik zie dat Tim nog wel reageert via tweakers maar helaas al een week niet meer op de email. Hopelijk neemt men een voorbeeld aan Coolblue....was tot op heden erg tevreden, maar ook eerder geen problemen gehad....Dat er niet direct een oplossing is heb ik vrede mee, maar houdt uw klanten aub op de hoogte van de status.
KlantenserviceKlantenservice medewerkers blijven je doorverwijzen naar de email terwijl meneer Tim daar niet op reageert.
Goedemorgen,
Wat vervelend dat u geen reactie krijgt op uw mail, daar gaat zeker iets mis!
Zou u mij even willen mailen op orderdesk@plattetv.nl? Ik help u graag verder met uw probleem.
Ik zie uw reactie graag tegemoet!
PlatteTV.nl
AlgemeenTot tweemaal toe prijzen en voorradigheid opgevraagd van een Philips TV die aan een interessante prijs te koop stond (en nog steeds staat). Telkenmale wilde "plattetv.nl" me een andere tv aansmeren, die natuurlijk duurder was.
Telkenmale kwam de uitleg dat het betreffende toestel niet meer voorradig was. Het betreft de modellen Philips 49/55 PUS 7101/7150 (dus meerdere modellen).
Deze mensen zijn oplichters - aantrekkelijke prijzen etaleren om daarna duurdere modellen aan te smeren.
Kutfirma van jewelste!!!!
NA REACTIE VANWEGE PLATTETV.nl
Beste Tim,
Je uitleg slaat nergens op. Jullie etaleren modellen en prijzen om dan telkenmale "niet te kunnen leveren". De modellen waarvan ik spreek staan al maanden op jullie website. Haal deze dan in hemelsnaam van de website af.
Het is zeer duidelijk dat jullie attractief willen zijn met lage prijzen - daarmee trekken jullie publiek aan. Vervolgens komen dan de aanbiedingen voor duurdere modellen...
Dachten jullie nu echt dat wij als consument deze verhaaltjes blijven slikken - in dat geval is het nog erger gesteld met jullie dan ik dacht.
As we speak: het model Philips 55PUS7181 staat nog steeds op jullie site met een prijs van 852.00 euro. Er staat vermeld 'beperkte voorraad'. Het model 55PUS7101 staat er ook nog steeds op (prijs 858 euro) - bij navraag blijkt dit model ook niet meer leverbaar te zijn. Dit is al weken zo - en er veranderd helemaal niets.
Neen hoor, je uitleg klopt van geen kanten als je het mij vraagt. Met alle Chinezen maar niet met den dezen.
Beste heer/mevrouw,
Vervelend om te vernemen dat wij u geen aanbieding naar uw wensen konden doen, onze excuses hiervoor.
Op ontzettend veel uit ons assortiment kunnen wij u een betere deal bieden dan de prijs zoals vermeld op onze website, echter zijn er ook modellen waarbij er simpelweg geen ruimte is voor extra kortingen.
Wij wensen u een prettige jaarwisseling en u bent altijd van harte welkom!
PlatteTV
AlgemeenPrima voorstel gekregen i.r.t. Prijs/kwaliteit verhouding.
Belofte meer dan nagekomen zoals levering etc.
Meer dan tevreden
Alle afspraken nagekomen. Goed te volgen en precies op tijd, verpakking in orde en bezorger vriendelijk en correct
KlantenserviceMeegedacht en bruikbare adviezen gegeven. Vriendelijk en correct
AlgemeenOp 24 november een OLED-TV besteld.
Nu nog steeds geen goede TV in huis.
Vandaag weer een reeds geopende verpakking opgestuurd gekregen.
Wil gewoon een nieuwe TV, verzegeld in ongeopende verpakking.
Wil geen terug van reparatie of demo, heb ik niet besteld, heb ik niet voor betaald.
Zitten al eind december!
Na de eerdere review kwam er uiteindelijk een bestelde Oled TV
Deze kwam aan op de aangeven datum.
Track en trace werkte prima.
Dozen lagen wel overhoop in de bestelbus.
Vandaag, donderdag 28 december is de TV omgeruild.
Ook deze TV is niet nieuw, verpakking is reeds open geweest, niet verzegeld.
Wil gewoon een nieuwe TV.in originele, ongeopende verpakking.
Geen demomodel, of terug van reparatie, etc!
Heb ik niet besteld en niet voor.betaald!
Ben na de eerste review wel snel geholpen. geleverde TV bleek Vervolgens bleek de geleverde TV echter niet verzegeld.
De verpakking leek opnieuw ingepakt te zijn.
Bij het uittesten bleek mijn Ci-module niet te werken.
Direct gemeld bij de klantenservice.
Vervolgens is het weer lang wachten op een oplossing.
Ruim een maand geen TV!
Goedemorgen,
PlatteTV.nl
AlgemeenSnel en makkelijke duidelijke vooraf chat en product tegen scherpe prijs besteld! Vriendelijke en behulpzame medewerkerTim!
AlgemeenSnelle en zeer goede service! Ze denken met je mee en maken een op maat gemaakte deal! Zeer tevreden.
VerzendingSnelle levering (ondanks de feestdagen)
KlantenserviceUitstekend, snel contact via de mail!
AlgemeenBehulpzame en meedenkende medewerkers. Op vragen wordt snel gereageerd en er wordt direct actie ondernomen.
VerzendingSnel!
KlantenserviceSnelle actie/reactie.
AlgemeenMakkelijke site met mooie aanbiedingen
je kunt makkelijk in contact komen met een medewerker die ook nog verstand van zeken heeft
super snelle levering zelfs in de drukke periode rond kerst
Klantenservicegoed toegankelijk en weten waar ze het over hebben
AlgemeenSuper winkel om te kopen, prachtige oled van panasonic gekocht , makkelijk bestellen , snelle reactie via mail en phone
Verzendingsuper!
Klantenservicenet als net goed en snel geholpen, en een heerlijke prijs
AlgemeenPrima feestdagenprijs gekregen voor een receiver. Uitstekend afgehandeld en gelijk verzonden. Sneller kan denk ik niet.
VerzendingNadat de aankoop was gedaan is hij gelijk verzonden. Prima service
KlantenserviceVriendelijke service via email en chat.
AlgemeenPlatte tv geeft aan dat er op een nieuwe samsung tv minimaal 18 dode pixels moeten zijn voordat de fabrieksgarantie van samsung daar iets mee zou doen.
Met de pixelgarantie van plattetv zelf valt dit wel onder de garantie. Na een telefoontje met samsung blijkt snel dat eventuele dode pixels binnen 2 jaar wel gewoon onder de garantie vallen.
In mijn optiek is de pixelgarantie van platte tv een 'sigaar uit eigen doos'
Daarnaast is de pixelgarantie op de afhaallocatie duurder dan online.
Dat is in mijn optiek niet netjes en onbetrouwbaar, ik heb maar snel van de koop afgezien. Nu maar afwachten wanneer ik mijn geld retour gestort krijg.
Goedemiddag Stephan,
Bedankt voor het delen van uw ervaringen met PlatteTV.nl
Jammer dat u wenst af te zien van uw bestelling, dat is natuurlijk volledig uw goed recht.
De wettelijke termijn voor dit soort retour betalingen is 14 dagen, wij hebben u gisteren toegezegd dat u de betaling gisteren of vandaag retour mag verwachten. We betreuren het dan ook dat u nu aangeeft dat wij onbetrouwbaar zijn terwijl de dag nog niet afgelopen is.
Wij wensen u in ieder geval een hele prettige dag.
PlatteTV.nl
AlgemeenZeer goed contact via chat, directe respons op mijn vragen. Kon niet duidelijker. Alle informatie was correct.
AlgemeenHet hele proces t/m betaling en levering snel verlopen met gerichte adviezen en tips.Spullen binnen 24 uur geleverd.
AlgemeenIk had tijdens Black Friday een dure Sony 65 inch 4k tv besteld bij platte TV. Samen met de cashback van Sony hadden ze een zeer aantrekkelijk aanbod neergelegd. Nog een stuk voordeliger dan de goedkoopste die op internet te vinden was. De tv is uiteindelijk netjes volgens afspraak bezorgd. Toen ik de TV geinstalleerd had kwam ik er tot mijn grote schrik achter dat de TV te groot was voor onze huiskamer. Ik kon de tv gelukkig binnen 14 dagen retourneren. Medewerkers waren via de mail uiterst vriendelijk en dachten goed mee. Ik had opnieuw een uiterst scherpe deal kunnen maken voor een Sony 55 inch oled tv. Deze tv staat nu naar onze grote tevredenheid in de huiskamer. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de wijze waarop ik per mail te woord gestaan ben. Platte TV heeft voor mij echt scherpe deals gemaakt en ik heb vertrouwen in hen gekregen. Het klopt dat Platte Tv niet altijd goed te bereiken is. Ik heb ze bijvoorbeeld telefonisch helemaal niet te pakken gekregen en op de ene dag kreeg ik binnen een uur bevestiging op mijn mail en de andere keer kon het wel eens 1 dag duren. Ik had geen haast en Al met al hebben de mensen van Platte TV mij keurig vooruit geholpen. Ik zou in de toekomst zeker opnieuw iets bij platte TV bestellen.
VerzendingBeide TV's zijn volgens afspraak geleverd. Toen mijn retour aangemeldde tv opgehaald werd en mijn nieuwe tv geleverd werd, werd ik 2 uur voor de levering gebeld door de chauffeur om het verwachte tijdstip van levering door te geven.
KlantenserviceZeer vriendelijk en meedenkend met de klant. Reactietijd op mails verschilt. De ene keer binnen het uur, de andere keer na een dag of na het sturen van een herhalingsmail. Telefonisch zijn ze voor mij niet bereikbaar geweest. Telefoon ging wel over, maar er werd niet opgenomen. Op verschillende dagen en tijdstippen geprobeerd.
Algemeenik kon na een app gesprek met de medewerker snel een bestelling plaatsen, daar lag het probleem niet.
KlantenserviceOp donderdag heb ik bij plattetv.nl een tv besteld, en heb daarbij gevraagd wanneer ik hem in huis zou hebben. Er werd mij verteld dat ik hem zaterdag zou hebben, maar ik had op zaterdag nog niet eens een betalingsbevestiging! Na het weekend had ik die nog steeds niet, en heb ik geïnformeerd. Waarbij alles doorgeschoven werd van de ene naar de andere afdeling.
Na heel wat pogingen en wel een flesje televisie reiniger!! ter compensatie, kreeg ik uiteindelijk de dinsdag de bevestiging. En kreeg ik de tv uiteindelijk op zaterdag. Na het installeren zag ik dat de tv kapot was!
En wederom na heel wat pogingen van bellen whatsappen en mailen, zou de tv omgeruild worden. Tijdens het mailen kreeg ik ineens geen antwoord meer en viel alles stil. En heb na meerdere mails gestuurd te hebben om te vragen om een bevestiging nooit meer wat van deze persoon gehoord.
Dus toen maar weer via de whatsapp geprobeerd en met bellen. Daarmee werd alles weer afgeschoven op andere afdelingen. Uiteindlijk op zaterdag begonnen met bellen en mailen kreeg ik op de woensdag bericht dat de tv omgeruild zou worden.
Er werd een afspraak gemaakt op de vrijdag, 9 dagen later....! tussen 3 en 5. Dus ik had de middag vrij genomen om thuis te zijn, en je raad het al kwart over 5 geen tv! Maar weer besloten om te gaan bellen, omdat er nog steeds niemand was. Wederom was platte tv.nl weer heel slecht bereikbaar en werd alles weer afgeschoven, tot ik om 20.00 uur 's avonds gebeld werd dat de bezorger pech had.
Terwijl als dit al zo was, hij me ook om 17.00 uur had kunnen bellen. Dus de afspraak werd weer verzet naar de volgende dag tussen 11 en half 1. De bezorger zou mij bellen als hij er bijna was.
Uiteindelijk om half 2 zonder te bellen was de bezorger bij mij, weer een uur te laat maar uiteindelijk na 3 weken heb ik mijn tv. En gelukkig is deze goed. Wel een andere kleur, maar goed.
Ik ben nog nooit zo slecht behandeld door een winkel en zal hier ook nooit weer iets besellen of deze winkel aanraden.
AlgemeenOp zondag 26 november een Sonos Playbar besteld tegen een heel scherpe prijs. Levertijd 1-3 werkdagen, prima. Bevestiging van order binnen, prima... Daarna begon wachten...
Maandag 27 november: Geen status wijziging.
Dinsdag 28 november: Geen status wijziging.
Woensdag 29 november: Geen status wijziging.
Donderdag 30 november: Geen status wijziging.
Vrijdag 1 december: Mail van Plattetv: "Extreme drukte black friday etc. We verwachten het door u bestelde artikel binnen nu en 3 werkdagen af te leveren."
Ok we wachten nog wat langer af. Kan gebeuren,
Dinsdag 5 december: Toch maar even via de livechat gevraagd of ik mijn sonos morgen ( de 3e werkdag) kan verwachten. "Komt elk moment binnen". Mooi.
Woensdag 6 december: Geen status wijziging.
Donderdag 7 december: Geen status wijziging.
Vrijdag 8 december: Weer contact gezocht via de live chat."Excuses het wordt na het weekend, als u wilt kunnen we de order annuleren en het geld terugstorten.". Doe maar. Bevestiging van annulering gekregen en daarbij is aangegeven dat het bedrag binnen 1-3 dagen op mijn rekening is gestort.
Woensdag 13 december: Wederom contact gezocht via de live chat. Nog niks ontvangen op mijn rekening, het is de 3e dag."Geen probleem meneer, komt vandaag of morgen binnen.".Hmm. Vertrouwen neemt af, maar goed ik wacht nog even tot morgen 12:00u.
Donderdag 14 december: Het is ongeveer 12:00u, nog steeds niets binnen.. Ik speelde al langer met het idee om een review te schrijven. Dit doe ik normaal nooit, maar ik heb dan ook nooit zo iets meegemaakt.
Al met al is mijn ervaring enorm slecht en zie ik plattetv.nl als een incompetent bedrijf. Ik snap best dat het iets drukker kan zijn vanwege black friday en cyber monday etc, maar dat weet je voor een groot gedeelte van te voren ook wel. Dat valt dus enigszins te forecasten.
Daarnaast was de proactieve communicatie, op het ene mailtje na, ver te zoeken. Ik moest overal zelf achteraan gaan.
Goede bereikbaarheid chat, loze beloftes. Geen schuld van de medewerkers denk ik.
PlatteTV.nl
AlgemeenMaandag 11 december een 55C7V besteld. Betaling direct in orde en levertijd van 1-4 werkdag werd beloofd.
Woensdag 13 december (ochtend) contact opgenomen via whatsapp EN livechat om te vragen of er al iets bekend was qua levering. Beide gesprekken bevestigden levering op donderdag 14 december, track&trace zou nog mijn kant op komen.
's Avonds wederom livechat gecontacteerd omdat ik nog geen track&trace gekregen had. TV was nog niet binnen en levering werd dus uitgesteld.
Momenteel ben ik ietwat huiverig op het verdere verloop, zeker gezien de laatste reviews hier op tweakers waarbij levertijden van 2 weken gemeld worden (of geen levering).
EDIT:
14 December - Order wijziging via email binnen gekregen dat het toestel binnen was en zou worden verstuurd.
15 December - Midden in de nacht Track&Trace gekregen en TV is onderweg. Nu F5en op PostNL site.
Uiteindelijk voldoende gegeven omdat de TV binnen de afgesproken levertijd geleverd is. Maar omdat er toch iets misgaat in het inkopen van de toestellen (ook gezien eerdere reviews) en de miscommunicatie(s) daaromtrent, geen goed gegeven.
Klantenservice is makkelijk te bereiken en vriendelijk.