HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Wij hebben de LG oled65C8 online besteld en ook al gebruik gemaakt van de live chat functie, omdat Platte TV een speciale actie had waarbij je op een leuke manier wordt uitgenodigd om een dealtje te kunnen maken. Al heel snel werden we het eens over een goede prijs en kon de aankoop bevestigd worden. Daarna nog wat mail contact gehad over een extra verzekering en andere benodigdheden, voordat de verkoop rond was en de betaling gedaan kon worden. Ze reageerden steeds super snel en de betaling was gelukkig ook snel gelukt. (bij zulke bedragen wil ik liever niet te lang stil staan haha)

Door het succes van de Cashback actie van LG was het model niet gelijk leverbaar en moesten we we even wachten. Op een gegeven moment hierover contact gehad met Ivo van Platte TV en dankzij hem stond ineens de TV de volgende dag al op de stoep, dus ook hier verrast door de snelle service (waar ik toch wat huiverig voor was, want dit was de eerste keer dat ik online zo'n grote aankoop deed). Het enige nadeel was dat je bij de bezorgdienst heel weinig nog invloed had op het bezorgmoment. Dit was ook omdat de tv ineens een dag later al bezorgd werd, daardoor konden wij met ons werk ook moeilijk schuiven. Wel was ik aangenaam verrast dat ze hem tot boven in onze woonkamer bezorgd hebben. Wij wonen 1 hoog met een smalle draaiende trap, dus ik verwachtte dat we daar zelf mee moesten stoeien, of dat hij via het balkon naar binnen moest, maar de bezorgers brachten hem vakkundig en met geduld naar boven.

Wij hebben zowel via de live chat als via de mail contact gehad met een paar medewerkers van Platte TV en ik vond het echt fijn hoe snel ze steeds reageren en mee denken. Vooraf bij het kopen krijg je goede informatie en achteraf bij vragen over de levering wordt er echt snel actie ondernomen, waardoor wij eerder dan verwacht kunnen genieten van onze nieuwe TV.

55 Inch Sony TV gekocht bij PlatteTV. Service is uitmuntend, ze luisteren naar jouw wensen en komen met een goed product.

Een van de goedkoopste in de markt. Ga zo door!

Voor 18:00 besteld, morgen in huis

Snelle, vriendelijke klantenservice. Reageren snel en accuraat. Thanks voor de help! (Tim)

Ik had een Sony receiver besteld waarbij een € 80,- cashback actie op gold. Echter was deze actie vanuit Sony helaas al verlopen, Na contact met Tim van Plattetv.nl is dit keurig opgelost. Ik kreeg de keuze uit een stronering van de € 80,- of korting op de volgende bestelling. Al met al, dik tevreden!

Verzending vlot en zonder poespas.

Er werd snel en met een correcte toon gereageerd.

Na goed advies een LG tv tegen een scherpe prijs via de chat gekocht . Ben er zeer tevreden over. Ook over de prima service die ze je geven!

Mij was een te korte kabel aangeboden. Na contact kreeg ik een 3M kabel gratis thuis gestuurd!

Ik heb de Logitech Driveforce Shifter gekocht bij PlatteTV. Eerst had ik gekeken of deze op voorraad was in de winkel in Utrecht. Deze zou daar nog op voorraad zijn. Eenmaal daar aangekomen bleek deze totaal niet meer aanwezig te zijn. Vervolgens de Shifter online besteld bij PlatteTV, en deze was netjes de volgende dag geleverd. Sneller levering voor een scherpe prijs. Jammer van de onjuiste voorraad op de website.

Verzending was super snel. Volgende dag geleverd. Niets op aan te merken! Verpakking was ook prima in orde!

Helder en snelle reacties. Met Tim contact gehad die heeft mij prima geholpen. De tv was op voorraad de volgende al in huis.

Netje op tijd geleverd

Bij aankoop T.V. altijd op zoek naar een overjarige topper. Kreeg na aankoop voorstel om recenter vergelijkbaar model te kopen tegen onwaarschijnlijke (goede) prijs. Prijs bleek wel waar te zijn. Nazorg met wat hulp van Sony ook super. Zeer tevreden. Sony heeft daarbij vooral geen moeite (herhaald contact uit eigen beweging), maar zeker geen kosten bespaard (spoedlevering).

Buitenkansje kon niet meteen bezorgd worden (woon ook "uit de slag"), maar wel keurig op de aangegeven dag.

Hou er niet zo van om een TV op te laten sturen, haal hem liever op. Artikel was in alle vestigingen op voorraad maar voor de zekerheid even gebeld (Utrecht) met de vraag of hij er daadwerkelijk was. Nee dus, wel een opvolger?! Zag bij het artikel ook reviews staan dus verkocht was ie wel schijnbaar. Dan vraag je waarom de voorraad status op groen staat maar hij niet daadwerkelijk voor handen is krijg je als antwoord dat het systeem niet synchroon loopt... Anno 2018 en je krijgt je eigen logistieke systeem niet goed en biedt een duurdere aan die er dan wel is, ik hou niet van dit soort praktijken; ben er gelijk klaar mee!

Wazig verhaal van de medewerker over een website die niet synchroon loopt, kon ook geen antwoord geven wanneer er voorraad was... Na beetje rondkijken op de site is me sterk opgevallen dat er maar weinig 'niet' op voorraad is.

Beste heer/mevrouw,

Spijtig om te vernemen dat het door u gewenste model niet beschikbaar was in onze winkel te Utrecht, nogmaals onze excuses hiervoor.

Zou u mij in een mailtje naar orderdesk@plattetv.nl even willen laten weten in welke van onze modellen u interesse heeft? Ik kijk graag wat er fout is gegaan en wat wij nog voor u kunnen betekenen.

Ik zie uw reactie graag tegemoet en help u graag verder!

Servicemanager PlatteTV.nl

Via mail voor een specifieke UHD TV een deal gevraagd. Daarna in contact gekomen met Tim. Samen zijn we er prima uitgekomen - inclusief deal en een A-Z service totaalpakket voor een sterk gereduceerde prijs. Alles verliep per mail en dit in aangenaam snel tempo. Binnen 2 dagen werd de TV (gratis) bij mij in Belgie geleverd . Momenteel staat deze TV in volle glorie z'n werk te doen in de huiskamer. Al met al een uitstekende ervaring met PlatteTV.

op de website stond dat het product wel voorradig was (twee modellen zelfs als ik het mij goed herinner). Ook een model met een andere kleur stond op de site als beschikbaar voor 24/7 levering maar bleek na een live-chat met een medewerker niet beschikbaar.

Goedemiddag Bouke,

Wat vervelend om te vernemen dat wij u niet tijdig konden helpen aan het gewenste artikel, nogmaals onze excuses hiervoor!

Inmiddels hebben we contact gehad per mail en hebben we in goed overleg besloten uw aankoopbedrag te storneren, dat is per direct verwerkt.

Hopelijk kunt u het gewenste model elders vinden. Wij wensen u een prettige dag.

Servicemanager PlatteTV.nl

Al meerdere SONOS producten gekocht - tegen een hele scherpe prijs.
Ze geven aanvullende advies over combinatie - aankopen en zijn razendsnel met reageren.

Snel en Accuraat

zie boven.

Hele prettige winkel waar je goed en vriendelijk wordt geholpen. Goede service en er wordt met de klant meegedacht. Onze O-LED een half jaar geleden daar gekocht en nu een is tv voor de verjaardag van onze dochter onderweg waar we een mooi aanbod voor kregen. De volgende keer dat er een tv nodig is hier weten we de weg te vinden! Bedankt weer voor het prettige contact en zeker tot de volgende keer!

Tot dusver nooit problemen met de verzending gehad, deze tv is nog onderweg maar de O-LED werd keurig aangesloten met de levering!

Prettig contact, snel antwoord op je vragen. Klachten tot dusver: geen :)

Al 2 Televisies gekocht bij plattetv.nl en zeer tevreden ermee! TV's zijn zeer scherp geprijsd en de service is enorm goed!

veel contact gehad met platte tv.nl. Ik heb het ze behoorlijk moeilijk gemaakt met alle vragen en twijfels die ik had voor de aanschaf. Tim heeft mij hier doorheen geholpen en voorzien van goede raad en advies. Uiteindelijk de koop gedaan en de tv werd volgens afspraak tijdig, compleet en perfect afgeleverd.

De Tv werd geheel volgens verwachting, zoals beloofd, de volgende dag geleverd.

het cotact met Tim was zeer goed. Tim was geduldig, correct en heeft niets toegezegd dat niet kon worden waargemaakt. Inclusief een megamooie deal v.w.b. de prijs.

Tv gekocht die vanaf begin af aan kapot was. Slechte service, afschuiven op leverancier. Niet bereid tot oplossen. Daarna afschuiven op garantie en maandenlange procedures. Kortom koop hier geen product!

Beste heer/mevrouw,

Wat vervelend om te vernemen dat u zo'n slechte ervaring heeft met onze aftersales, dat is zeker niet zoals het hoort te zijn!

Ik zoek graag voor u uit waarom het allemaal zo slecht verloopt, kunt u mij wat verdere details omtrent uw klacht toesturen? U kunt mij bereiken via orderdesk@plattetv.nl

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Servicemanager PlatteTV.nl

Super snelle levering, super goede tv ze hebben de kinderen goed geholpen voor een vaderdag kado. Goede prijs kwaliteit. Ik heb nu al 3 tvs bij de gekocht en het is aan te raden

Binnen een dag geleverd door postnl.

Dankzij de klanten service heb ik de tv en bijhorende steun

Snelle reactie per mail met een goede persoonlijke deal. Vrijdagochtend eerste contact en zaterdagochtend was de bestelling al geleverd, top!

Via tweakers op de website gekomen. Vragen over het product werden snel beantwoord. Gebruikt gemaakt van de 'persoonlijke vakantiedeal'. Maar die bleek hoger dan de concurrent met standaard prijs. Die prijs kon ik ook bij PlatteTV krijgen. Beter dan de 'laagste prijs garantie' van MM. Al snel een persoonlijke link in de mail gekregen met mijn eigen prijs. Bestelling ging supersnel en eenvoudig.

Binnen 5 minuten na betalen al bericht dat het verzonden was. Binnen 24 uur stond alles te spelen in mijn woonkamer

Klantenservice reageert zeer snel op mailberichten. Ieder antwoord binnen het uur gekregen.

Snel met verkopen met een televisie van 1629 euro maar als er binnen 1 maand wat kapot gaat is het lang wachten op een oplossing en zit je enkele weken zonder televisie

Goedemiddag Stef,

Dat klinkt inderdaad niet zoals u het van ons mag verwachten! Ik ben dan ook erg benieuwd wat er precies mis gaat.

Kunt u mij misschien wat meer informatie omtrent uw order toesturen via orderdesk@plattetv.nl? Ik help u graag verder.

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Servicemanager PlatteTV.nl

Van bestelling tot levering goed op de hoogte gehouden via email. En op tijd geleverd!

Scorekaart voor HelloTV