HelloTV

616 producten en 1.095 uitvoeringen

Gebruikers over webshop HelloTV

Good afternoon! Thank you for your great assortment of goods. I was given cash. Only in your shop there was a possibility of payment in cash. It is very convenient. The TV and speakers were delivered to me without a defect. They helped to accurately bring the purchase into the house. I enjoy using it.

Ordinary delivery, a clean, odorless person, educated.

You have fulfilled all my wishes. The model of the TV and the speakers were the ones I ordered. I was brought the goods at the time that I wanted, thank you.

Snel en geen poespas. Voor de deur parkeren (Utrecht) en er wordt aangeboden om even mee te helpen dragen naar de auto.

Bestelling lag direct klaar in de winkel (Afhalen-Utrecht)

Zeer vriendelijk en proffesioneel geholpen en ze proberen je niet van alles erbij aan te smeren. Ook de scherpste prijs van Nederland! Kortom een echte aanrader

Vandaag besteld morgen in huis!

Binnen 5 minuten antwoorden op je vragen per mail.

Via de pricewatch uitgekomen op de Plattetv.nl omdat ze op dat moment veruit de goedkoopste waren. het product op men shortlist gezet met een link naar de product pagina.
Helaas één dag later was de prijs flink hoger dan waarop ik mijn beslissing had gebaseerd. gelukkig is er een knop op de product pagina waarmee je de beste prijs kan aanvragen en daarbij een eventuele toelichting waarom. vervolgens heb ik binnen een kwartier een op maat gemaakte aanbieding ontvangen die aan mijn verwachtingen voldeed. dit gebeurd via de mail en als je het aanbod accepteert krijg je een speciale link waarin je het gewenste product kan bestellen voor de speciale prijs volgens het een gebruikelijk bestel proces.

prima, netjes volgende dag geleverd.

Kwam naar deze site toe omdat ze eenmaal het goedkoopste aanbieden vergeleken elke andere winkel.

Ze hadden al een 30% discount op hun televisie, de LG OLED65E7
Voor de zekerheid om te kunnen kijken als het NOG goedkoper kon, ging in een offerte aanvragen.

Voor een normale televisie met het oorspronkelijke prijs van 3000 naar beneden gebracht te worden naar een prijs van 2399,-

Voor mij was dit 100% kopen.

Wel bieden ze ook een A-Z Service Pakket toe.
Daartussen staat dat je verzekerd bent voor Dode Pixels en ongelukken tijdens Levering.

Dit is verzekerd ook zonder de Service Pakket. Wel zijn de regels zonder de Service Pakket meer strenger. En het pakket is handig voor lange termijn.
Als je extra uit te geven hebt kan dit niet te veel kwaad voor veiligheid voor je televisie.

Mijn TV moet nog binnenkomen, maar mijn relatie en contact met het bedrijf was uitstekend goed gegaan.

Uitstekend, binnen enkele minuten bericht via de mail.

Geen bestelling hier geplaats maar via de chat gevraagd of er speciale aanbieding gedaan kon worden met een TV.
Netjes antwoord gekregen echter niets met de prijs omdat ze volgens hun al de goedkoopste waren, echter ik kon er wel een goede HDMI kabel bijkrijgen gratis. ( maar we weten allemaal dat dit een sigaar uit eigen doos is )
Ik heb de medewerker bedankt en aangegeven dat dit voor mij niet de juiste aanbieding was en aangegeven dat ik deze tv via de ING shop ging kopen.
Vervolgens kreeg ik de volgende desinformatie wat ik niet netjes vind als je service na klanten wil geven ook voor de toekomst.

het Antwoord:
ING shop is helaas een onofficiële dealer,dit houdt in dat het een import model betreft die niet vallen onder de NL garantievoorwaarden en ook nog eens bij defecten naar het buitenland gestuurd worden ter reparatie.
Ook werkt het SMART TV gedeelte en CI + module gedeelte niet stabiel met Nederlandse tv aanbieders wij zijn een officiele dealer, waarbij u een aan huis service heeft, mocht er wat zijn met uw toestel vandaar het prijsverschil.

Uiteraard heb ik dit geverifieerd via een topic op tweakers en via de ING en in dit geval Philips customer service.
Het antwoord is duidelijk gewoon de Philips service en garatie zoals het hoord in NL.

Helaas betekend dit voor mij dat ik hier nooit wat zal kopen ook al zijn ze op dat moment de goedkooste.
Ik vind niets zo erg dan desinformatie verspreiden of je concullega's zwart maken.

zie verhaal bovenstaand
Jammer maar helaas aan mij hebben ze geen klant

Goedemorgen Erwin,

Wat ontzettend jammer dat wij u niet konden helpen met de juiste prijs voor het gewenste model, onze excuses hiervoor!

Zou u mij wellicht in een mailtje naar orderdesk@plattetv.nl even willen laten weten om welk artikel het hier ging? Het is nooit onze intentie om een concurrent zwart te maken en willen u altijd voorzien van correcte informatie.

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Tim
PlatteTV.nl

Via WhatsApp contact opgenomen met vraag over TV en wandbeugel. Ik werd prettig geholpen en heb goed advies gekregen. Ik heb toen een persoonlijk aanbod gekregen met een goede prijs. De tv is inmiddels, een dag later, binnen en is helemaal in orde. Geen schade aan de doos en de tv werkt goed.

Vlotte levering, duidelijk aangegeven met SMS en e-mail hoe laat er bezorgd zou worden.

Ik ben via WhatsApp erg goed geholpen met advies over een wandbeugel, en ik kreeg een persoonlijk aanbod voor een goede prijs.

Ik was op zoek naar een nieuwe televisie en ben uitstekend en zeer snel geholpen. Zowel online (chat) als via de mail (Tim) werd er snel op mijn vragen gereageerd. Het gevoel van vertrouwen is goed en de manier van communiceren bevalt mij uitstekend.

Je ontvangt vrij direct een bevestiging dat je bestelling eraan komt. Op de dag van levering krijg je een tijd vak (zelfs eentje van een half uur) zodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten.

Klachten zijn er gelukkig niet, maar de klantenservice (totale manier van hoe ik geholpen ben) is prettig en zeer snel.

I got a good discount from customer service. I liked the TV but the Android TV operating system makes the TV a bit sluggish.

My TV was delivered on time.

I got a good discount from customer service.

Alles ging correct en voorspoedig

De klantvriendelijkheid is erg goed.

Het kiezen van de juiste tv, vond ik redelijk lastig maar gelukkig hielp de klantenservice me op een geweldige manier. Ik kreeg verschillende opties en kon ook makkelijk filteren op de website.

Niet alleen heb ik nu de televisie die precies past bij wat ik zocht, ook kreeg ik nog een additionele korting.

Ik had de televisie gelijk de volgende dag al in huis!

Voor mij was de kennis van de klantenservice doorslaggevend. Je kan makkelijk vergelijken tussen verschillende sites maar door hun hulp snapte ik beter waar ik naar opzoek was.

Ik was op zoek zoek naar een slaapkamer TV voor een wat lagere prijs. Kwam via Pricewatch terecht bij PlatteTV. Besteld, betaald, de volgende dag afgeleverd. Althans dat dacht ik. Want in plaats van een Track and Trace kreeg ik per e-mail een aanbod voor het 2018 model van de TV (ik bestelde de 2017 versie) voor precies dezelfde prijs. Na een korte controle van specificaties akkoord gegeven en zo ruim 10% korting ontvangen t.o.v. de laagste prijs in Pricewatch op het nieuwe model.

De TV is conform belofte de volgende dag geleverd.

Had nog even gebeld omdat ik bang was dat door de aangepaste levering er wellicht sprake was van uitstel, dat bleek niet het geval te zijn.

Zeer goede tv gekocht. Kreeg een aanbieding om voor dezelfde voorwaarde een beter model te krijgen. Goede klantenservice, kan wat snelle reageren.

Product werd op afgesproken dag geleverd in uitstekende staat. Mooi verpakt in de originele doos

Ik werd netjes te woord gestaan via de char. Klein minpuntje was dat niemand de telefoon opnam.

De link in pricewatch leidde rechtsstreeks naar de juiste pagine, add to shopping basket, ideal betaling en klaar. Veel eenvoudiger wordt het niet.

Erg plezierig dat je kunt chatten met een medewerker. Je hebt dan meteen alles wat afgesproken is "op papier". Vriendelijke medewerker met verstand van zaken.

Helaas werd de TV afgeleverd met schade, waarschijnlijk door het transport.
Wederom klantenservice gebeld. TV werd meteen de eerstvolgende werkdag omgeruild. Ook nu weer erg vriendelijk contact, geen moeilijk vragen of verwijten, gewoon uitermate correct afgehandeld.

Bestelling ging erg makkelijk, goede hulp vanuit de chat. Mijn suggestie werd goed in vergelijking genomen met andere toestellen. Er werd zelfs een persoonlijke prijs gemaakt, met unieke persoonlijke link. Betaling ging ook makkelijk en prima.

Levering precies als afgesproken. Netjes tot in de gang geleverd.

Klantenservice/hulp via de chat gedaan, erg duidelijk en netjes. Goede hulp bij vergelijkingen!

Duidelijke website met uitstekende zoekmogelijkheden en filters, makkelijk bestellen met duidelijke voorwaarden. Levering al de volgende dag!!

Snel en op afgesproken tijdstip.

Betaling en afspraken gingen top via IDEAL Alle nodige gegeven netjes opgestuurd via mail voor de nodige administratie.

Snel, netjes, goede communicatie en informatie verstrekking.

Goed geholpen, geïnformeerd en mee gedacht met mijn wensen.

Ruime keuze en een prettige en professionele ondersteuning, alsmede een zeer vlotte levering. Zou deze winkel zeker aanbevelen.

Levering snel en op de afgesproken tijd.

De klantenservice is reageert snel en is van uitstekende kwaliteit

Fijn geholpen in de zaak Arnhem, kundig en vriendelijk persooneel. Als je opzoek bent naar een nieuwe TV (of randapp.) en je woont in de buurt, is het een bezoek waard!

Bedankt voor de service Marc en Luke

PostNL kon het niet vinden en belde voor route instructie, oorzaak van verouderd navigatie systeem. Best hilarisch voor een pakket bezorger - Kan de winkel niks aan doen.

Prima mailwisseling met daarbij snelle reactie op vragen. Tim heeft mij prima geholpen. Ook de uitleg in de winkel in Arnhem gisteren was prima zonder een push gevoel. Mensen die de tijd voor je nemen om iets goed uit te leggen.

Levering vindt snel plaats. Direct een track&trace gekregen. Net besteld, morgen al in huis.

Tot nu toe top. Zie mijn eerdere reactie over het contact wat ik via de mail met Tim heb gehad. Veel organisaties kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Scorekaart voor HelloTV