Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOp hun website een lg oled55b8 gezien. Er word heel mooi aangeprezen dat je op dit product ALTIJD KORTING krijgt. Vraag naar uw speciale prijs staat er bij.
Dat heb ik dus gedaan en dan blijkt er geen korting mogelijk. Maar in plaats daarvan komen ze met een voorstel van een ander toestel.
Pure misleiding als je het mij vraagt.
Het andere toestel is dan volgens hun een beter toestel. Dat kan, maar er zit hoogstwaarschijnlijk gewoon betere marge op!
Daar over geklaagd uiteraard, dat het misleiding is en ik geen ander toestel wil, maar korting op het toestel waar ik op reageerde. Zoals het ook op hun website staat vermeld.
Maar dan word er niet thuis gegeven. Ze blijven met alternatieven aankomen of ze bieden een gratis Hdmi kabel aan....
Er staat toch echt vraag naar uw speciale prijs....
Grote misleiding, erg jammer.
Als je trouwens goed zoekt naar de alternatieven die ze aanbieden vind je ze al snel elders goedkoper
AlgemeenHele goeie service kan niet beter veel mail contact gehad en al mijn vragen werden duidelijk beantwoord
AlgemeenEen mooie OLED met korting bij een erkende LG verkooppunt gekocht. Beter kan niet. Ben er erg blij mee
Ze hebben per vestiging een e-mail adres waarop ze niet reageren. Op het centrale mailadres (contact@) is de reactie echter wel vlot. Verder prima service, vakkundig, vriendelijk en oplossingsgericht.
AlgemeenVia de pricewatch van Tweakers op de site van Platte TV gekomen en wilde een bestelling doen.Prijzen worden tijdens bestelling aangepast. Tijdens de chat wordt verteld dat het product voorlopig niet leverbaar is, website geeft aan voldoende voorraad aan en op voorraad in alle vestigingen. Hier heb je als potentiele koper niet veel aan.
KlantenserviceContact met klantenservice via chat was ok.
Vlotte antwoorden en die jongen doet ook zijn werk
Beste heer/mevrouw,
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de prijs van het gewenste artikel, onze excuses hiervoor!
Onze prijzen worden inderdaad de hele dag door aangepast, uiteraard doen we het nooit bewust op het moment dat u aan het bestellen bent maar dat kan wel per toeval gebeuren. Indien mogelijk kijken we altijd of we u alsnog de laagste prijs kunnen bieden maar het kan ook zijn dat daar simpelweg geen mogelijkheid voor is omdat ook onze inkoopprijzen fluctueren.
Zou u mij uw gewenste bestelling even door willen sturen naar orderdesk@plattetv.nl? ik kijk graag wat ik nog voor u kan betekenen!
PlatteTV
AlgemeenBedrijf is zeer incompetent, vooral als het gaat om communicatie. Ik heb 3 weken geleden een LG soundbar besteld. Eerst werd mij wijs gemaakt dat het binnen 5 werkdagen verstuurd zou worden ivm de drukte van black friday (het was geen black friday deal), terwijl op de site stond 'voor 18:00 besteld' morgen in huis. Dikke vinger dus. Na een week niks gehoord en pas nadat ik contact zocht om te vragen hoe het met de bestelling zat werd mij verteld dat de soundbar pas 14 december bij hun in de winkel zou aankomen. Voor de zekerheid heb ik 11 december gevraagd of de levering op schema was en toen werd er mij verteld dat het was vertraagd en 17 december zou aankomen bij hun in de winkel.
Afgelopen dagen bijna elke dag contact gezocht om te vragen of alles op schema was, aangezien ze mij de weken ervoor slecht op de hoogte hadden gehouden, of eigenlijk niet op de hoogte gehouden dus. Er werd eerst tegen mijn pa gezegd dat het waarschijnlijk eind december/ begin januari zou zijn. Tegen mij werd verteld dat dat niet klopte en dat het toch 17 december geleverd zou worden. Dit werd bevestigd door 2 medewerkers van klantenservice.
Nou je kan het al zien aankomen, afgelopen vrijdagochtend heb ik ze weer gecontacteerd, toen kreeg ik als antwoord dat het niet duidelijk was en dat ze het zouden vragen aan de verzendcentrum. Ik zou een mail krijgen als verzendcentrum een antwoord zou geven aan de klantenservice.
Na 7 uur geen antwoord gehad te hebben. Heb ik weer contact gezocht met klantenservice en toen kreeg ik te horen dat het toch januari zou zijn.
Na 3 weken wachten toch geannuleerd. Echt een ruk bedrijf die nog veel moet leren! Helemaal geen vorm van communicatie van hun kant! Erg jammer.
Ze zouden zich moeten schamen als een bedrijf. Ik zou ergere dingen willen zeggen, maar dat zal mijn punt niet helpen!
Mensen blijf uit de buurt van dit bedrijf ongeacht de prijs!
Niks ontvangen! Leek alsof we aan het lijntje werden gehouden.
KlantenserviceZeer slechte klantenservice. Ik moest zelf contact opzoeken om te vragen hoe het zat met levering. Helemaal geen updates van hun kant gekregen. Meeste mensen bij klantenservice waren wel geduldig, maarjah ze konden me alsnog niet helpen. Eerste contact was wel heel erg negatief. Meneer was erg bijdehand! Ik kreeg steeds te horen dat levering was vertraagd. Volgens mij wisten ze vanaf begin al dat het Januari zou zijn!
Beste heer/mevrouw,
Vervelend om te horen dat u zo lang heeft moeten wachten op uw bestelling, nogmaals onze excuses hiervoor!
In sommige gevallen zijn wij helaas afhankelijk van de informatie die wij vanuit onze leverancier krijgen, als zij de levertijd naar ons uitstellen betekent dat jammer genoeg dat de levering langer is dan in eerste instantie gepland was.
Wij hopen dat u de gewenste soundbar elders heeft kunnen vinden en wensen u een hele prettige dag toe.
PlatteTV
AlgemeenNa 4 weken, nu bijna een maand nog geen TV ontvangen.
Zelf heb ik 4 x contact met ze moeten opnemen omdat er vanaf hun kant helemaal niks komt qua informatie.
De TV was op voorraad op het moment van bestellen. En nu krijg ik telkens het antwoord: "Medio volgende week op voorraad"... nou na 3 keer geloof ik dat ook niet meer. En dan ook: "We hebben nu een officiële lever datum datum van Samsung ontvangen". Maar het feit is dat ik nog steeds geen TV heb. En dan bieden ze een andere TV aan waar ik nog wel even 400,- extra moet betalen... als coulance... ik vertrouw het niet.
En dan zojuist na de vierde of vijfde keer contact met ze opnemen... Dreigen ze met "als het je niet bevalt ... kunnen we je order ook annuleren"... Ja, dat is de service die ze bieden momenteel.
Dit is met grote voorsprong de slechtste service die ik ooit heb gehad. Met een zeer zeer grote marge.
Nu hopen dat de TV werkt en blijft werken, want ik kan niet veel bij de huidige bedrijfsvoering verwachten van service.
Klanten "Service", niks persoonlijks op de mensen die er werken.
Ze proberen je wel te helpen... maar kunnen eigenlijk niet helpen.
Ze antwoorden allemaal met dezelfde voor geprogrammeerd antwoorden.
Die heb ik ondertussen al 3 keer gehoord... en nog steeds geen TV.
AlgemeenBestelde een 2de kans product Sonos playbar voor een scherpe prijs.via tweakers uitgekomen op platte tv
VerzendingKreeg een mail dat het product niet meer voorradig was en dat het even zou kunnen duren. Of ik nog wilde doorgaan met de deal of een andere deal wilde? Ok andere deal??? Krijg ik een nieuwe sonos playbar voor mn 2nd chance prijs!!! Hoppa goed begin vant weekend morgen knallen met de sonos! Top geregeld "Tim platte tv"
KlantenserviceKreeg een mail dat het product niet meer voorradig was en dat het even zou kunnen duren. Of ik nog wilde doorgaan met de deal of een andere deal wilde? Ok andere deal??? Krijg ik een nieuwe sonos playbar voor mn 2nd chance prijs!!! Hoppa goed begin vant weekend morgen knallen met de sonos! Top geregeld "Tim platte tv"
AlgemeenDikke OLED 65 “ gekocht, blij mee!! Goeie service!
Verkeerde muurbeugel besteld kon ik gelukkig nog terugsturen.
Snel geleverd, goed verpakt
KlantenserviceDuidelijk, en snel antwoord
AlgemeenNa een tijdje rondgekeken te hebben bij plattetv.nl uitgekomen. Aangezien ik niet zo op de hoogte was van de recente ontwikkelingen op AV terrein was ik erg blij met de chat mogelijkheid om zo de mogelijke keuzen te beperken. De klantenservice gaf mij zelfs een goedkopere optie dan ik wilde bestellen. Helaas ging er daarna iets fout met de bestelling (mijn of plattetv fout ????) maar weer contact met de klantenservice die meteen met een goede oplossing kwamen zodat e.e.a. netjes afgehandeld kon worden
VerzendingGoed
KlantenserviceTerzake kundig, vriendelijk en oplossingsgericht. Hier kunnen bepaalde webshops een voorbeeld aan nemen. Bedankt Tim en Hans van de Klantenservice.
AlgemeenHeb een zeer goede ervaring met PlatteTV en de service is prima! Geen klachten tot nu toe.
VerzendingLevering is prima conform afspraak!
AlgemeenZeer slechte service . gewoon geen service ! Samsung defect aangekocht omruiling gevraagd en Ik heb afspraak gemaakt voor 65c8 met 5 j garantie . Kreeg ik betaal bericht en stond er niets over 5 j garantie . Emails gestuurd geen reactie , na 3 dagen gebeld van ochtend tot avond en met moeite bereikt . En hoor je van hun met wie heb je afgesproken , nou en etc .. zulke dingen .
VerzendingIk moet 3 weken wachten tot de defecte Samsung aankoop retour afgehaald word. Aanstaande donderdag gaan ze ophalen
KlantenserviceJe krijgt geen antworden op je mails, telefoons worden niet opgenomen . Afspraken komen niet na . Er is helemaal geen communicatie . En als je je bestelling annuleert dan krijg je pas antwoord van Tim.
Annuleren makkelijker dan kopen !
AlgemeenDuidelijke webshop en makkelijk te bereiken, probleem is alleen dat de communicatie niet klopt, het duurde 2 weken voor mijn product geleverd is terwijl er duidelijk op de website stond op voorraad en voor 18:00 besteld morgen in huis. In die 2 weken is mij 4 keer toegezegd wanneer die zou komen allemaal op verschillende data. Plaats dat er dan word geroepen oh meneer we halen er 25 euro af, of we doen er een gratis HDMI kabel bij of zoiets. Nope alleen maar 4 keer sorry gehad. Terwijl andere webshops wel de dag erna leveren.
Dus pas op wanneer je bij plattetv besteld want ze beloven veel maar komen traag dingen na, kan je beter bij coolblue je geld besteden die leveren tenminste gelijk
AlgemeenDe Sony NT5 kon niet niet meer geleverd worden, als compensatie voor de onduidelijkheid korting gekregen op de Sony ZF9 soundbar.
VerzendingDe ZF9 werd netjes op tijd verzonden in de standaard doos van Sony.
KlantenserviceDe levertijd van de Sony NT5 soundbar was veel te lang en deze bleek nadat PlatteTV rondgebeld had niet meer geleverd te worden door Sony. Dit vonden ze zelf ook erg vervelend en het is netjes opgelost met korting op de Sony ZF9 soundbar, bovenop de cashback van Sony zelf
AlgemeenOp blackfriday een televisie besteld bij platteTV.
Echter nu 3 weken verder nog steeds geen tv ontvangen!!!
Dagelijkse chat en krijg steeds te horen voor woensdag 28 november heeft u hem,Vervolgens op 28 november chat nee voor 30 november weekend heeft u hem,Vervolgens maandag 3 december chat nee 5 december is hij er,Vervolgens 5 december chat,nee voor aanstaande weekend heeft u hem.net chat en wat denk je nee gaat niet voor het weekend worden kan ik niet met zekerheid zeggen.
Al vanaf begin gevraagd is hij op voorraad, ja hij is op voorraad.
Is eerste keer dat ik hier bestel jammer dat het nu al 3 weken duurt, en denk dat er nog weken bij zullen komen
Groet MJBeenen
Op blackfriday een televisie besteld bij platteTV.
Groet MJBeenen
Op blackfriday een televisie besteld bij platteTV.
Goedemiddag heer Beenen,
Naar aanleiding van uw review hebben wij afgelopen week telefonisch contact met u gehad om een eventuele andere oplossing te bespreken, na overleg hebben we toen besloten dat u even zou wachten op de levering.
Inmiddels kunnen wij u mooi nieuws brengen, de TV is zoals er besproken hadden vandaag voor u verzonden en mag u morgen in huis verwachten.
Wij willen u nogmaals bedanken voor uw geduld en onze excuses aanbieden voor de ontstane vertraging.
Wij wensen u veel plezier met uw Panasonic TV!
PlatteTV
AlgemeenVoorraadindicatie slaat nergens op. Versterker die op voorraad zou moeten (zowel verzendvoorraad als bij alle fysieke winkels direct leverbaar). Na de bestelling nog steeds op voorraad overal. Dag erop levertijdsindicatie op oranje (1-3 dagen) overal.
Na de bestelling nog wel een aanbod gekregen voor een ander model dat duurder is en op alle vlakken minder is. Krijg het gevoel dat ze wat goedkope lokkertjes op de website zetten en vervolgens je een duurder product aan proberen te smeren.
Contact opgenomen hoe het ermee staat. Antwoord dat er nu geen voorraad is en dat het nog weken gaat duren voor er weer wat binnen komt. Op mijn vraag waarom de levertijd dan op 1-3 dagen staat krijg ik simpelweg geen antwoord. Tot op de dag van vandaag is de levertijd niet aangepast (iedere dag gecheckt). Uiteindelijk maar geannuleerd.
@reactie plattetv: En wederom geen woord over levertijden die nergens op slaan...
Goedemorgen,
Ontzettend vervelend om te moeten horen dat wij u niet aan uw bestelling konden helpen, nogmaals onze excuses hiervoor!
Door het enorme succes van Black Friday zijn sommige modellen helaas veel sneller uitverkocht geraakt dan verwacht en hebben wij getracht een vergelijkbaar model aan u te adviseren. Jammer dat onze aanbieding niet naar uw wensen was.
Wij hopen dat u de gewenste versterker elders heeft kunnen vinden en laten u graag een volgende keer zien dat wij beter kunnen!
PlatteTV.nl
AlgemeenOnline Oled TV besteld op Black Friday, voor een hele strakke prijs tijdens een korte periode van speciale aanbiedingen. Vervolgens later op de dag, na bericht dat het toestel klaar stond opgehaald. Uiteraard even moeten wachten (warme broodjes zijn er niets bij), maar prettig en correct geholpen, zelfs met het in de auto tillen van het toestel. Al met al zeer tevreden met prijs en service.
Nu nog even wachten op de cash back, maar dat loopt via Philips...
AlgemeenSlechtste service en communicatie ooit. Geen informatie over steeds oplopende levertijden terwijl voorraadststeem voldoende voorraad aangaf. Ook na telefonische bevestiging uiteindelijk tot drie keer toe geen levering. Eens maar nooit meer bij deze shop!
VerzendingSteeds verlate levering zonder enige vorm van communicatie. Beloften worden niet nagekomen.
KlantenserviceSlechte bereikbaarheid, steeds uitstel en uiteindelijk meerdere beloften niet nagekomen. Zeer onprofessioneel.
Beste heer/mevrouw,
Wat vervelend dat u zo tevreden bent over uw bestelling bij ons, dat is uiteraard niet de bedoeling en zeker niet zoals u het van ons mag verwachten.
Door het enorme succes van Black Friday hebben zowel onze leveranciers, onze vervoerders en wij zelf vertraging in het verwerken van onze bestelling. Wij zijn met man en macht aan het werk om de bestellingen zo spoedig als mogelijk te versturen maar kunnen helaas niet ontkennen dat het bij sommige bestellingen te lang duurt en bieden u hier onze welgemeende excuses voor aan!
Mocht u nog steeds niet gehoord hebben over uw bestelling, stuur mij dan even een mailtje via orderdesk@plattetv.nl, dan ga ik uitzoeken of er meer concrete informatie te geven is.
Ik wens u in ieder geval een hele fijne dag.
PlatteTV.nl
AlgemeenIk ben zeer teleurgesteld in de service van Platte TV.nl en heb spijt dat ik mijn TV via hen besteld heb. Afgelopen maandag via hen een Samsung Frame TV gekocht. Vandaag, vrijdag is de TV nog steeds niet geleverd. Van de week heb ik hen meerdere keren gebeld, maar ze nemen nooit op. Via de chat functie heb ik uiteindelijk wel iemand van de klantenservice "gesproken". Ze konden me niet zeggen wanneer mijn TV geleverd wordt. Wat slecht!. Ik heb aangegeven dat as maandag de cashback actie die op de TV zat verkoopt, dus dat ik de TV toch echt wel voor de tijd geleverd moet hebben. Anders kan ik er geen aanspraak meer op maken. De klantenservice zegt alleen "het komt wel goed", dat ik dit weekend toch echt mijn TV geleverd zou krijgen. Nu, vrijdagavond, heb ik nog steeds geen bericht gehad dat mijn TV dit weekend geleverd gaat worden. Dit zal dus ook niet gaan gebeuren. Nogmaals, doe geen belofte die je niet waar kunt maken. Doit was de eerste en gelijk de laatste keer dat ik iets via PlatteTV.nl heb besteld. De volgende keer gewoon weer via Coolblue. Scheelt een hoop frustratie!
VerzendingIk ben zeer teleurgesteld in de service van Platte TV.nl en heb spijt dat ik mijn TV via hen besteld heb. Afgelopen maandag via hen een Samsung Frame TV gekocht. Vandaag, vrijdag is de TV nog steeds niet geleverd. Van de week heb ik hen meerdere keren gebeld, maar ze nemen nooit op. Via de chat functie heb ik uiteindelijk wel iemand van de klantenservice "gesproken". Ze konden me niet zeggen wanneer mijn TV geleverd wordt. Wat slecht!. Ik heb aangegeven dat as maandag de cashback actie die op de TV zat verkoopt, dus dat ik de TV toch echt wel voor de tijd geleverd moet hebben. Anders kan ik er geen aanspraak meer op maken. De klantenservice zegt alleen "het komt wel goed", dat ik dit weekend toch echt mijn TV geleverd zou krijgen. Nu, vrijdagavond, heb ik nog steeds geen bericht gehad dat mijn TV dit weekend geleverd gaat worden. Dit zal dus ook niet gaan gebeuren. Nogmaals, doe geen belofte die je niet waar kunt maken. Doit was de eerste en gelijk de laatste keer dat ik iets via PlatteTV.nl heb besteld. De volgende keer gewoon weer via Coolblue. Scheelt een hoop frustratie!
KlantenserviceIk ben zeer teleurgesteld in de service van Platte TV.nl en heb spijt dat ik mijn TV via hen besteld heb. Afgelopen maandag via hen een Samsung Frame TV gekocht. Vandaag, vrijdag is de TV nog steeds niet geleverd. Van de week heb ik hen meerdere keren gebeld, maar ze nemen nooit op. Via de chat functie heb ik uiteindelijk wel iemand van de klantenservice "gesproken". Ze konden me niet zeggen wanneer mijn TV geleverd wordt. Wat slecht!. Ik heb aangegeven dat as maandag de cashback actie die op de TV zat verkoopt, dus dat ik de TV toch echt wel voor de tijd geleverd moet hebben. Anders kan ik er geen aanspraak meer op maken. De klantenservice zegt alleen "het komt wel goed", dat ik dit weekend toch echt mijn TV geleverd zou krijgen. Nu, vrijdagavond, heb ik nog steeds geen bericht gehad dat mijn TV dit weekend geleverd gaat worden. Dit zal dus ook niet gaan gebeuren. Nogmaals, doe geen belofte die je niet waar kunt maken. Doit was de eerste en gelijk de laatste keer dat ik iets via PlatteTV.nl heb besteld. De volgende keer gewoon weer via Coolblue. Scheelt een hoop frustratie!
AlgemeenSlechte ervaring met de levering, Tv zou gisteren geleverd worden, dag vrij genomen en helemaal niets. Snap dat het druk kan zijn maar dan bel je de klant met excuus voor latere levering. Ik heb zelf 3 maal gebeld en krijg dan te horen dat ze niet weten waar de Tv is, heel vreemd allemaal. andere pakketjes die ik heb besteld werden allemaal op tijd geleverd. Ik vind dit een slechte zaak en moet nu maar afwachten wanneer de TV geleverd word, hij is tenslotte al betaald. Als je in de winkel komt voor een tv te kopen zijn ze wel vlug.
VerzendingSlechte ervaring met de levering, Tv zou gisteren geleverd worden, dag vrij genomen en helemaal niets. Snap dat het druk kan zijn maar dan bel je de klant met excuus voor latere levering. Ik heb zelf 3 maal gebeld en krijg dan te horen dat ze niet weten waar de Tv is, heel vreemd allemaal. andere pakketjes die ik heb besteld werden allemaal op tijd geleverd. Ik vind dit een slechte zaak en moet nu maar afwachten wanneer de TV geleverd word, hij is tenslotte al betaald. Als je in de winkel komt voor een tv te kopen zijn ze wel vlug.
KlantenserviceSlechte ervaring met de levering, Tv zou gisteren geleverd worden, dag vrij genomen en helemaal niets. Snap dat het druk kan zijn maar dan bel je de klant met excuus voor latere levering. Ik heb zelf 3 maal gebeld en krijg dan te horen dat ze niet weten waar de Tv is, heel vreemd allemaal. andere pakketjes die ik heb besteld werden allemaal op tijd geleverd. Ik vind dit een slechte zaak en moet nu maar afwachten wanneer de TV geleverd word, hij is tenslotte al betaald. Als je in de winkel komt voor een tv te kopen zijn ze wel vlug.
AlgemeenIk heb een TV aangeschaft op black friday. Uiteraard houd je er rekening mee dat de levering langer zal duren dan de op de website aangegeven 1 - 3 dagen. Dit werd ook netjes vermeld in de orderbevestiging.
Nu een week verder heb ik gebeld voor de status en werd me verteld dat de TV in bestelling is en de levering voor 7-12-18, 2 weken na bestelling niet zeker is.
Wat mij tot deze review heeft doen besluiten is dat je vandaag op de website nog steeds de TV kan bestellen met daarbij vermeld een levertijd van 1-3 dagen.
Als je een alternatief voorstel doet om een tijdelijk vervangend toestel ter beschikking te stellen tot het moment van leveren op basis van de extra afgesloten A-Z service ( bij reparatie vervangend toestel ) gaan ze hier niet in mee.
Enige optie die geboden wordt is om de order te annuleren.
Erg jammer Platte TV , want een goede naam komt te voet maar gaat te paard.