Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenuitstekend geholpen door Tim van HelloTV, goede optie om je tv in te ruilen. dus voor mooie prijs een nieuwe TV gekocht en dit alles via email en twee fotootjes.
zeer aan te raden. nu nog even wachten op de levering.
AlgemeenErg fijne winkel, na het aanvragen van extra korting op de tv kreeg ik erg snel reactie en een mooie prijs! Super vriendelijk klantenservice.
AlgemeenNette service, scherpe prijzen en een vlotte afhandeling!
Zeer tevreden met deze zaak!
Zal er zeker vaker terug komen.
Kort na bestelling direct een verzendbevestiging met T&T.
Ook hier scoren ze uitstekend.
Prima zaak!
Via de online tool een scherpe prijs aangevraagd.
Binnen een uur reactie met inderdaad een scherpere prijs !
Nette communicatie en binnen enkele berichten was de aankoop geregeld.
AlgemeenSnel en goed geholpen door Tim en Ivo van HelloTV. Uiteraard de standaard commerciële vragen, maar de bedongen korting en snelle levering maken dat helemaal prima. Prettig zaken gedaan.
VerzendingZeer snel en keurig. Gisteren contact gehad, vandaag al in huis. Helemaal top.
Post.nl stond al tijdig op de stoep.
Prima geholpen richting een mooie prijs. In de week van BTW kortingen gingen Tim en Ivo prima mee richting een mooie en scherpe prijs.
AlgemeenTijdens blackfiday in contact met HelloTV gekomen en, na eigen inzien, een mooie deal weten te pakken. Voor de prijs van een 2022 heb ik de 2023 versie mogen ophalen, top! Hebben in de winkels nagenoeg alle recente/courante modellen direct voorraad en te aanschouwen.
Ik had eigenlijk al een keus gemaakt maar in het zowel voorzien van informatie als advies schoten ze niets te kort. Tijdens blackfriday waren ze telefonisch niet bereikbaar maar via de chat werd ik zeer snel geholpen.
AlgemeenSamsung 85Q70C gekocht, mooie aanbieding gekregen via de mail.
Snel geleverd, alleen veel last van ghosting/clouding.
Antwoord van de medewerker, dit krijg je met edge-lit...
Tuurlijk, toevallig heeft een vriend van me de 75". Daar geen problemen.
Nu kreeg ik als antwoord je mag de tv 1 keer ruilen en daarna niet meer.
Voor het geld verwacht je gewoon een goed product.
Gekozen om het product retour te doen en voor de 80B serie te gaan die ergens anders nog te koop was.
Gratis retour word er gezegd, ja maar meneer deze tv is groot en vragen we 25 euro kosten om retour te doen.
Oh, waar staat dat op de website? Nergens.
Ze zijn goed bereikbaar, medewerkers waren beleefd en is achteraf nog netjes opgelost toen ik aangegeven heb het bij m'n rechtsbijstand neer te leggen.
Levering op tijd, werd gebeld voor de tijd toen ze kwamen leveren.
Retourzending was aan de andere kant drama, TV paste in eerste instantie niet in de bus
Waardeloos, 25 euro te vragen voor een retour terwijl dit niet gemeld staat op de website.
AlgemeenWas al een tijdje op zoek naar een nieuwe tv en had er ook al eentje op het oog. Zat alleen te zoeken naar een goeie prijs maar vooral een goeie service. Toen vond ik hello tv en las veel positiefs. Contact opgenomen en kreeg super support!
VerzendingSavonds besteld en de volgende ochtend vroeg stonden ze voor de deur. Nog nooit zo snel iets binnen gehad
KlantenserviceKwam in contact met Tim van Hello tv en had via de mail een middag op en neer contact en werd uitstekend geholpen met alle vragen. Uiteindelijk werd er een goed aanbod gedaan en is de knoop doorgehakt. Dank voor de support!
AlgemeenVia de website een geschikte tv gevonden en gevraagd wat de mogelijkheden waren voor korting icm inruil oude tv.
Uitstekend geholpen door de medewerker.
Mooie aanbieding en snelle reactie.
Heel prettig geholpen door medewerker die snel reageerde per e-mail en ook goed advies gaf over evt aanvullende producten bij de televisie.
AlgemeenSuper geholpen door degene die mij via de mail heeft geadviseerd en een hele goede prijs.
Vooral de communicatie met de medewerker was zeer prettig, aanrader om hier te bestellen.
Zeer prettige communicatie via de mail, top geholpen, nemen de tijd voor je waar het tegenwoordig toch vaak om snelheid en efficiëntie gaat.
AlgemeenHeb een Samsung Soundbar set gekocht bij hellotv via de site.
Super tevreden !!!! Via de chat nog een grote korting gehad ( van Tim ) . Dag erna al geleverd aan de deur 👌🏻( België.
Topservice!!!!!!
Hier koop ik zeker terug
Product was dag na betaling in huis … Woon in Belgie .
2h na betaling was het al verstuurd
Top service door zekere Tim . Mooie korting gehad en zeer snelle reactie via mail.
AlgemeenDe afgelopen dagen opzoek gegaan naar een nieuwe tv. Uiteindelijk een offerte ontvangen met een zeer scherpe prijs voor een prachtige tv. De heren van HelloTV hebben mij uitstekend geholpen en geadviseerd bij mijn keuze. Ik kreeg vrijwel direct het bericht dat ik de bestelling kon afhalen, en diezelfde avond na de bestelling stond er een dikke tv in mijn woonkamer.
Al met al, zeer positief!
Algemeendonderdag 28 december 2023 een Philips TV met ambilight besteld bij HelloTV dat voorheen PlatteTV heette.
Daar hadden we paar jaar geleden in Arnhem samen met een familielid ook al een Philips TV gekocht. En nog steeds naar volle tevredenheid.
Toen en ook nu weer goed geholpen door Tim. Hij reageert snel en duidelijk. En heeft humor!
En dat hij er nu al jaren werkt is een goed teken voor zijn trouw aan en de betrouwbaarheid van HelloTV.
Wat wij belangrijk vinden is uiteraard de prijs. En dat zit wel goed. Want ze geven bij HelloTV ook nog eens een mooie korting. Je wordt zelfs gevraagd om er naar te vragen!
Maar voor ons was en is hun selling point het A-Z Service Totaalpakket (heet va. 2024 Serviceplus pakket) voor 3, 4 of 5 jaar dat je er bij kunt kopen. Waarmee je alle onverhoopte kosten afdekt. En, citaat: "geen verdere maandelijkse kosten en het is een volledige garantie zonder verdere jaarlijkse afschrijving.".
Na de eerste installatie lijkt alles OK. En voor de toekomst hebben we ons selling point. En Tim...
De bestelde TV is volgens afspraak zaterdag geleverd, vrijdag paste ons niet. Maar je kunt dus zelf de dag van levering bepalen.
AlgemeenEen receiver die in elke vestiging volgens de Site op voorraad is blijkt na een ritje naar de vestiging in Zoeterwoude, alleen op voorraad (nog 1 expemplaar) in Eindhoven....
AlgemeenGeweldig goed geholpen en een mooie prijs voor mijn nieuwe tv betaald. Geholpen door Eertwijn, die een goede uitleg gaf en niet het duurste wilde aansmeren, maar een Geweldig prijs voor een mooie tv. Ook de inruil van de oude tv was perfect.
---
Stond klaar toen ik hem kwam halen. En werd netjes geholpen door de zelfde verkoper.
AlgemeenContact gehad met Tim van HelloTv. Via de mail goed geïnformeerd over mijn bestelling en hier een mooie deal voor ontvangen. Heel blij met deze bestelling en de goede hulp!
AlgemeenSnel geholpen en mooie aanbieding ontvangen voor een nieuwe TV.
Jammer dat je daarna nog wel allerlei extra’s krijgt aangeboden maar als je die niet nodig hebt en ervoor bedankt, maken ze het snel in orde.
Uiteindelijk, snel en goed geholpen en beste prijs.
Bedankt Tim van HelloTV voor je hulp.
AlgemeenMet medewerker Tim van Hello TV een mailwisseling gehad over de aanschaf van een Sonos soundbar. Tim dacht prima mee en reageerde snel en vriendelijk. Uiteindelijk leidde dit tot de aanschaf van de gewenste soundbar bij Hallo TV.
Algemeen22 december een tv besteld. Voor 18:00 besteld, volgende dag in huis, niet dus (betrof een buitenkansje).
Telefonisch contact gehad, kwam ik niet verder mee. Men gaf telefonisch aan dat buitenkansjes altijd drie dagen levertijd hebben maar staat niet op de site. Al met al wordt deze nu, zoals het lijkt, 28 december geleverd. Uiteindelijk is dit natuurlijk voldoende maar wel teleurstellend dat de levertijd niet wordt gehaald.
Uiteindelijk wordt de tv nu op 28 december geleverd. Oorspronkelijke levering zou volgens de website 23 december zijn. Jammer dat de tv niet voor kerst of direct na kerst geleverd is/ wordt.
KlantenserviceUiteindelijk krijg je wel contact maar heel soepel heeft het niet gelopen, kerstdrukte? Ruimte voor verbetering zullen we maar zeggen (slecht was het ook weer niet maar ook niet uitstekend).
AlgemeenVia e-mail contact een offerte gevraagd voor nieuwe tv met inruil van huidige tv. Scherpe aanbieding gekregen waarbij door Tim werd geadviseerd om voor 2023 model te gaan ivm betere specificaties en nauwelijks verschil in de totaalprijs. Netjes en to the point te woord gestaan door Tim van Hellotv.
KlantenserviceGeholpen door Tim. Goede overall communicatie, aanbieding geheel naar wens. Bestelling meteen in mijn klanten account geplaatst dat ik al eerder had aangemaakt.
AlgemeenHet begin:
Via Tweakers Pricewatch voor mijn schoonmoeder een leuke TV gevonden van Philips met Android. Deze heb ik afgelopen maandag besteld en dit ging vrij gemakkelijk alleen vulde ik bij het bezorgadres de naam en adres van mijn schoonmoeder in en dit ging niet zo soepel want toen ik de orderbevestiging ontving stond hier mijn naam maar wel haar adres. Meteen na dit mailtje heb ik een reactie gestuurd, vervolgens heb ik hier tot op heden geen antwoord op gekregen en moest ik hier zelf maar achteraan.
Het moet niet mooier worden:
Vervolgens word er van alles aangedaan om ons een andere TV aan te smeren, het begon met een mailtje waarin een TV werd aangeboden die geen Android TV had wat voor onze afweging een must was, en daarbij moesten we maar even €30,- extra overboeken voor deze nieuwere en betere TV. Het grappige is dat deze TV bij andere tot wel €100,- onder de "aanbiedingsprijs" word aangeboden.
Tevens ook via de Live chat werd er nog geprobeerd toen ik dinsdag avond nog geen reactie had op de mail om een andere TV aan te bieden, ook weer voor een hogere prijs etc.
Al dit gedoe gaf mij het idee dat onze bestelde TV mogelijk wellicht helemaal niet op voorraad was en dat HelloTV zich in allemaal bochten wringt om iets anders aan te bieden. Nu heb ik woensdag (gisteren) eindelijk telefonisch contact kunnen leggen, werd er weer gehamerd op die 3 tientjes voor een "beter model" terwijl de keuze al lang en breed gemaakt was. Hier gaf ik ook aan dat ik het idee kreeg dat de bestelde TV niet op voorraad was en dat ik wel wou weten of dit het geval was of niet, ook gaf ik aan dat 2 van mijn mails van maandagavond nog steeds niet beantwoord waren. Hierop werd er adequaat gereageerd en gaf ik ook aan dat i.v.m. werk en andere omstandigheden zoals geen auto voor handen hebben dat ze deze graag zaterdag zou willen ontvangen. Dit was geen probleem en zou geregeld worden.
Het slotstuk:
Nu kregen we vannacht rond 00:50 (dinsdag op woensdag) een mailtje van PostNL dat de bezorger onderweg is, deze stond dan vandaag ook voor de deur. Het jammere is dat er een hoop gezegd en beloofd word maar communicatie is niet echt het sterkste vak van HelloTV. Want ik heb nu meermaals lopen bellen, chatten en mailen en uit eindelijk is er niks van terecht gekomen en word deze TV nu zeer waarschijnlijk retour gestuurd vanaf het pakketpunt omdat een oud vrouwtje nu maar met een televisie van plus minus 15kg op de rug moet lopen.
Dusver wacht ik nog op reactie om dit gemakkelijk op te lossen want ik woon niet bepaald in de buurt, ik heb gebeld rond 13:00 en zou worden terug gebeld, op het moment van schrijven heb ik helaas nog niks vernomen. Het enige wat er werd gezegd is dat de verkoop en logistiek totale verschillende afdelingen zijn en dat ze hier geen invloed op hebben, dus dan vraag ik me af hoe het daar binnen HelloTV allemaal loopt.
Voor ons de eerste en laatste keer dat wij hier iets kopen.
Niet nagekomen afspraken, schoonmoeder op leeftijd moet nu maar zien hoe ze de TV vanaf een pakketpunt naar haar huis krijgt zonder auto terwijl er werd toegezegd de TV vrijdag pas te verzenden zodat deze zaterdag aan zou komen. (Dus niet, hij is meteen verzonden op woensdag)
KlantenserviceCommunicatie is bar slecht, voor een bedrijf wat prediceert binnen 24 uur te antwoorden op e-mails is er tot op heden op 2 mails van afgelopen maandag avond nog geen reactie gekomen en word er enkel gehamerd op het verkopen van een nieuwer en beter model voor een meerprijs terwijl deze elders te verkrijgen is voor zo'n €100,- minder.
Goedemiddag,
Jammer om te moeten lezen dat je zo ontevreden bent over jouw aankoop en de aflevering daarvan, dat is zeker niet de bedoeling.
Graag zou ik me wat beter inlezen in de situatie, zou je mij dan ook even het ordernummer van de aankoop kunnen toesturen? Dat kan middels een reactie op deze review maar je mag mij ook mailen via klantenservice@hellotv.nl
Ik verneem graag van je!
Tim van HelloTV