HelloTV

622 producten en 1.099 uitvoeringen

Gebruikers over webshop HelloTV

Vandaag contact gehad met Ivo van HelloTV. Dit omdat ik graag een Samsung TV wilde aanschaffen tegen een scherpe prijs. Ik kreeg een voorstel voor een prijs, maar omdat mijn vader 3 weken eerder de TV voor een leuke deal had aangeschaft dit overlegd met Ivo. Ik kreeg snel als antwoord dat ze mij deze deal ook wilde aanbieden. Heel fijn natuurlijk! Het contact verliep snel en prettig. Dank HelloTV en Ivo voor de prettige service via de mail. Nu met smart wachten op mijn Samsung TV😄

Vriendelijk en snel geholpen door de klantenservice van HelloTV. Ik ben geholpen door Ivo die mij vriendelijk te woord stond per mail

Wat een fijne review, Nadine – dank je wel! Mooi dat Ivo je zo snel en prettig heeft geholpen en met je heeft meegedacht over de prijs. We hopen dat je straks net zo blij bent met je Samsung tv als je vader! Veel kijkplezier alvast.

Ronald

Ik. kocht een LG TV bij Hello TV. Direct al begonnen er problemen met de stembediening die reageerde zonder opdracht, waardoor het geluid van de film werd onderbroken. Niet 1 keer, maar diverse keren achter elkaar en dan weer even niet en dan weer.... Advies Hello TV? Zet de stemopdracht maar uit. Ook nu wordt het geluid af en toe onderbroken, dan valt de TV stil. Niet zo vaak, maar 1 keer per dag zeker. En dan een kwestie van wachten tot het geluid er weer is. Echt vervelend zo een onderbreking. Het hoort ook niet.

De techneut die na aandringen verscheen, gaf zelf aan dat hij niet veel wist van de TV. Geen goede diagnose dus, laat staan een oplossing. U moet er mee leren leven.... Tja. En dat, terwijl ik extra service heb gekocht. Nou, dat kan je net zo goed laten dus.

op tijd en geen gedoe. Heb de TV verder zelf geinstalleerd.

De mevrouw gaf aan dat ze mijn brief niet had gelezen, ze wist dus eigenlijk niet waar het over ging, en deed verder ook weinig. Ze vertelde da de klacht met de stembediening vaker voorkwam en dat we dat dus moesten accepteren. Ik vond het nogal raar dat zij de brief die ik gestuurd had niet wenste te lezen. Ook nogal onfatsoenlijk eigenlijk.

Normaal gesproken ben ik niet zo van de reviews maar dit vind ik het vermelden waard.

Zodra je op hun website komt krijg je een pop up met dat je om korting moet vragen. Maar zodra je hier op ingaat kun je niet meer binnen 14 dagen retourneren. Ze hebben in hun algemene voorwaarden gezet dat dit niet onder kopen op afstand valt maar onder dat je hem in de winkel koopt. Uit coulance gaven ze alleen nog een waardebon. Kortom je zit voor een groot bedrag aan hun winkel vast. Op elk alternatief krijg je natuurlijk niet meer zoveel korting als dat ze je nog als klant binnen moeten halen.

Mijn tweede ervaring was ook niet prettig. Ik kreeg een offerte en sprak met de klantenservice af dat ik na mijn vakantie van een week hierop terug zou komen. Dit was goed en ze vroegen of ik het nog wilde laten weten. Ik had al wel een betaallink ontvangen. Na een weekje camping was de betaallink niet meer geldig dus ik vroeg om een nieuwe link. Die kreeg ik niet meer omdat de tv 100 euro duurder was geworden. Dit voelde niet goed. Helaas krijg ik hem nu niet meer voor de prijs voor de vakantie. Ik had het fijn gevonden als ze mij daar op gewezen hadden. Doordat ze zeiden dat het goed is dacht ik een afspraak te hebben.

Komen hun afspraken niet na en verschuilen zich achter de algemene voorwaarden om onder het zichttermijn van 14 dagen uit te komen.

Dank je wel voor je uitgebreide feedback. Jammer om te lezen dat je ervaring op meerdere punten niet naar wens was. We begrijpen goed dat dit zo voor jou niet goed voelt, zeker als je denkt duidelijke afspraken te hebben gemaakt. Dat nemen we serieus. We gaan je opmerkingen intern bespreken, zodat we dit soort situaties in de toekomst beter kunnen voorkomen. Ik zie dat mijn collega jou ondertussen gemaild heeft om het te bespreken. We hopen dat we in de toekomst nog een keer de kans krijgen om je beter van dienst te zijn.

Marco

Deze week een kleine Philips TV gekocht bij HelloTV. Ik werd heel goed geholpen door medewerker Ivo. Kreeg uitleg over andere aanbiedingen en de service die HelloTV kon bieden. Kortom, ik ben heel tevreden over de hele gang van zaken en kocht voor een leuke prijs een prima TV,
PS De handleiding zit kennelijk standaard niet meer in de doos maar na even zoeken op internet had ik 'm rap gevonden.

Tussen bestellen en bezorgen zit slechts 1 dag. Goed verpakt en snel geregeld.

Netjes uitgelegd hoe korting kon worden gegeven. Was binnen 10 minuten geregeld Weer een tevreden klant erbij. Ga zo door !

Goed geholpen door Tim bij de aanschaf van een Philips 55PML9009/12 . Behulpzaam en reageert snel via de mail. Denkt met je mee.

Gratis levering op de eerstvolgende werkdag, wat wil je nog meer.

Reageert snel en vakkundig. Denkt met je mee en is behulpzaam.

Hi,

Wat een mooie beoordeling, dankjewel! Super om te horen dat Tim je zo goed heeft geholpen en met je heeft meegedacht. We vinden het belangrijk om snel en vakkundig te reageren, dus fijn dat je dat ook zo hebt ervaren.

Veel plezier met je nieuwe Philips tv en hopelijk tot een volgende keer!

Ronald

Prima geholpen door Tim bij de aankoop van een Sonos Arc Ultra. Vriendelijk en met verstand van zaken. Later ook nog geholpen in de aanloop naar een LG tv.

Ik had eerder een fijne ervaring bij het kopen van een soundbar bij hello TV. Ik was nu op zoek naar een nieuwe Tv. De prijs was initieel niet zo scherp als bij de concurrentie, maar uiteindelijk een goede deal weten te maken met Tim nadat ik hen had benaderd om te vragen wat ze voor me konden doen.

Er was veel aandacht voor mijn vragen die ook snel beantwoord werden, zelfs op een zondag. Het enige puntje van kritiek is dat ik de voorwaarden voor hun extra garantie niet erg transparant vind, maar al met al toch 5 sterren.

Hello TV gebruikt Post NL Extra@Home, wat ik een fijne vervoerder vind.

Hoi!

Wat fijn dat je opnieuw bij ons bent uitgekomen en een goede deal met Tim hebt kunnen maken! We waarderen je vertrouwen én je eerlijke feedback — dat nemen we zeker mee. Veel kijkplezier gewenst!

Ronald

De website is overzichtelijk. Vele leuke aanbiedingen met concurrerende prijzen, en je kunt alsnog een korting krijgen.
Tim van de klantenservice heeft mij uitstekend geholpen. Hij heeft mij op verschillende dingen attent gemaakt waar je zelf niet 1,2,3 aan denkt.
Veel bedrijven kunnen hier iets van leren. Klantvriendelijkheid ten top.

---

= = = = = = = = = =

Ik ben prima geholpen door Tim.
Klantvriendelijk en denkt met de klant mee.
Super.

Vandaag samen met Tim van HelloTV tot een hele mooie deal gekomen. We hebben een mooie tv gekocht voor na onze verbouwing en hij wordt verstuurd op afroep dus dat is top! Super goed geholpen met advies!

Zojuist super goed geholpen door Tim die mij van een mega deal voorzien heeft en vervolgens alles er omheen ook begeleid heeft. Echt een aanrader als je profi advies wil bij aanschaf van tv.

Zendig wordt dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag keurig geleverd. Ik bestel al sinds 2017 bij deze winkel en altijd top

Denken ook mee over wat je nog nodig zou kunnen hebben zonder te pushen. Bedankt Tim

Hoi Anthonie,

Wat geweldig om te lezen dat je al zo lang klant bent en opnieuw zo goed geholpen bent — dit keer door Tim! We geven je compliment zeker aan hem door. Bedankt voor je vertrouwen en je enthousiaste woorden.

Ronald

Na veel wikken en wegen en diverse sites afgespeurd te hebben heb ik een mooie LG oled77g45lw (2024) kunnen kopen bij Hello TV. Het was best wel ff onderhandelen, maar respect voor hun geduld. Tim en Sabrina hebben mij ontzettend goed geholpen. Zij gaven goede onderbouwingen voor hun producten en verzekeringen. Dat heeft mij zeker geholpen. Ik kan HelloTV van harte aanbevelen.

Vrienden van ons maakte ons attent op HelloTV waarmede zij goede ervaringen hebben. En inderdaad dit heb ik zelf ervaren. Afgelopen maandag - na de website van HelloTV te hebben bekeken- heb ik per e mail contact gezocht voor prijsopgave -met korting- van zowel een tv als soundbar. Vrijwel omgaand kreeg ik van Tim van Hello TV een m.i. mooie aanbieding voor tv en soundbar. Deze aanbieding heb ik nog dezelfde dag geaccepteerd. Tim stelde daarna per e mail nog wat relevante vragen m.b.t. welke apparatuur ik ging aansluiten, een e-mail mbt onderhoud etc kortom voor mij waardevolle tips en het viel mij op hoe omgaand en met degelijke antwoorden de e mails door Tim werden beantwoord. Uiteindelijk werd alles nog dezelfde dag in een overzichtelijke factuur verwoord en na betaling vrijwel omgaand opgave van de bezorgdatum/tijdstip - en inderdaad een dag later (dinsdag) werd alles aan mijn huisadres gratis bezorgd. N.b. een viertal schroeven die ik had gevraagd - niet bijgesloten bij de zending- werd zonder dat ik navraag heb gedaan, ook nog later op de dinsdag apart bezorgd.

De zending werd duidelijk per e mail met mij gecommuniceerd. Kon de reis van de chauffeur van de Post NL naar mijn adres stap voor stap volgen. En op de aangekondigde tijd werd alles afgeleverd, verpakt in 2 degelijke dozen.

Wat een mooie en uitgebreide review – dank je wel voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service, het advies van Tim en de snelle levering. We geven je complimenten uiteraard aan hem door.

Geniet van je nieuwe TV en soundbar en graag tot een volgende keer!

Ronald

Ik zou iedereen sterk afraden om hier wat te kopen. Hello TV claimt de beste service van Nederland te hebben, maar wij zijn nog nooit zo slecht geholpen.

edit n.a.v. reactie HelloTV: De korting die zij op het 2024 model hebben aangeboden is exact dezelfde korting die je krijgt als je als nieuwe klant met ze gaat onderhandelen. Dit is dus geen tegemoetkoming geweest voor de defecte TV.

Onze Samsung Frame televisie is al na 4 jaar kapot gegaan. Dit zou niet moeten gebeuren bij een dergelijke televisie van een A-merk uit deze prijsklasse. Wij hebben dit bij Hello tv gemeld en moesten ruim 100 euro betalen aan de reparateur zodat zij de tv konden nakijken. De reparateur kwam tot de conclusie dat vrijwel alles kapot was en de tv als economisch total loss kon worden beschouwd. Herstel was 3x zo duur als de restwaarde van de tv en ongeveer even duur als een nieuwe tv. De reparateur raadde ons dan ook sterk af de tv te laten repareren. Het enige waar HelloTV mee komt is een kleine coulance bij reparatie of een korting op nieuwe TV. Deze korting is evenveel als wat nieuwe klanten ook krijgen, dus geen tegemoetkoming. Daarnaast heeft dit bedrijf geen enkele juridische kennis en kan je alleen een contact hebben met iemand van een service desk die constant de boot af houdt. En dat noemen ze dan Lifetime Support, wat dus echt helemaal niks voorstelt. Kortom: wij zijn nog nooit zo slecht geholpen en voelen ons niet serieus genomen. Ik zou het iedereen afraden om hier wat te kopen.

Beste Rolf,

Wat spijtig om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt gehad. We begrijpen goed dat het erg teleurstellend is wanneer een televisie na enkele jaren defect raakt.

Het is jammer dat onze voorgestelde oplossingen niet naar wens waren en dat je je niet gehoord hebt gevoeld in het contact met onze serviceafdeling. Helaas komt het soms voor dat een toestel in het vijfde levensjaar defect raakt. Juist daarom hebben we een korting aangeboden op het 2024-model als tegemoetkoming.

We hopen dat je, ondanks deze ervaring, nog eens contact met ons opneemt zodat we kunnen kijken of we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Ronald

Alles verliep zoals afgesproken. Zeer snel en naar volle tevredenheid. Het is een mooie deal die ik ontving.

Uitstekende levering en keurig op de aangegeven tijd. Dit is gewoon top!

Ik dacht iets te missen in de verpakking, maar Maria van kon mij duidelijk een toelichting geven en daarmee de zaak oplossen. Top!

Hartelijk dank voor je mooie review! Geweldig om te horen dat alles soepel is verlopen — van deal tot levering. Fijn dat Maria je zo goed heeft geholpen met je vraag. Top dat je tevreden bent!

Ronald

Zaterdagavond laat een mail gestuurd, dat ik interesse had... En zondagochtend kreeg ik een uitbereide e-mail met de benodigde gegevens en een mooi aanbod.

Ivo van Hello TV nam uitgebreid de tijd om mij van verdere informatie te voorzien. Super duidelijk en vriendelijk. Een 10+ voor zijn diensten.

Zeer snelle levering en mijn oude TV werd keurig mee teruggenomen.

Geholpen door Ivo van Hello TV. Hij nam uitgebreid de tijd om mij van informatie te voorzien. Super duidelijk en vriendelijk. Een 10+ voor zijn diensten.

Philips The One 65PUS8909 Ambilight (2024)

Vrijdag gekocht bij HelloTV bij Tim. Zaterdag netjes bezorgd en door schoonzoon opgehangen. Ik had al hoge verwachtingen bij de aankoop, maar de realiteit overtreft die.
Echte aanrader!

Keurig op tijd en een half uur voor levering een belletje: we zijn er bijna, top!

Wat een mooie review – dank je wel! Fijn om te horen dat de tv zelfs je verwachtingen overtreft en dat alles van aankoop tot levering soepel is verlopen. We geven het compliment graag door aan Tim en het bezorgteam!

Ronald

Tessa from Hello TV help me to choose the TV and gave a nice discount. Hello TV has best prices compared to any other online store.

Tim heeft mij op een prettige manier geholpen met de aankoop van onze nieuwe tv. Duidelijke uitleg en meegedacht over eventuele benodigdheden en aanvullende service. Dank hiervoor.

De levering heeft plaatsgevonden volgens afspraak en verliep zeer soepel.

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat Tim je prettig heeft geholpen en goed heeft meegedacht bij je aankoop. Ook fijn dat de levering soepel en volgens afspraak is verlopen — zo zien we het graag!

Veel kijkplezier gewenst en graag tot een volgende keer!

Ronald

Tim heeft een goede aanbieding gegeven op mijn nieuwe tv met soundbar! Snelle en prettige communicatie! Top!

Uitstekende Service en Klantgerichte Benadering - Tessa maakt het verschil!

Ik ben ontzettend tevreden met de service die ik heb ontvangen van Tessa bij mijn recente aankoop bij Hello TV. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke levering was alles uitstekend geregeld.

Tessa heeft me op een zeer professionele en klantgerichte manier geholpen. Ze was niet alleen snel en efficiënt in haar communicatie, maar ook bijzonder vriendelijk en geduldig. Toen er een kleine vergissing in de prijs werd gemaakt, was Tessa onmiddellijk bereid om de situatie op te lossen en heeft ze alles gedaan om tegemoet te komen aan mijn wensen. Ze bleef altijd beleefd en respectvol, wat ik enorm waardeer.

Wat ik vooral als positief heb ervaren, is hoe Tessa altijd een stap verder ging om ervoor te zorgen dat ik de beste deal kreeg. Haar expertise en bereidheid om te helpen, maakten het hele proces bijzonder aangenaam. Het is zeldzaam om zo'n klantgerichte en persoonlijke benadering te ervaren, en ik kan haar zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare verkoper.

Dankzij Tessa is mijn ervaring bij Hello TV bijzonder positief en heb ik geen enkel moment het gevoel gehad dat ik niet goed werd geholpen. Ik ben dan ook blij dat ik mijn aankoop bij haar heb kunnen doen en kan haar zonder enige twijfel van harte aanbevelen!

De levering van mijn TV was perfect geregeld! Alles werd op tijd en in uitstekende staat geleverd, precies zoals afgesproken. De bezorgers waren vriendelijk en zorgden ervoor dat alles vlot en zonder schade binnenkwam. Ik ben zeer tevreden met de snelle en professionele service. Zeker een aanrader!

Hi Edwin,

Wat een prachtige review – enorm bedankt voor de uitgebreide terugkoppeling! Geweldig om te lezen dat Tessa zo’n positieve indruk heeft achtergelaten met haar klantgerichte aanpak.

Fijn ook dat de levering helemaal naar wens is verlopen. We doen er alles aan om het hele traject – van advies tot bezorging – zo soepel mogelijk te laten verlopen. Fantastisch dat dat bij jou zo is gelukt.

Nogmaals dank en graag tot een volgende keer!

Scorekaart voor HelloTV