Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenPrima website met de scherpste prijzen. Daarnaast ook nog de mogelijkheid om een extra scherpe prijs aan te vragen door mailcontact.
KlantenserviceSnelle mail communicatie met Tim maar die naar mijn mening net teveel mails terug stuurt wat eigenlijk niet nodig is.
AlgemeenIk ben onder de indruk van de optie om voor een nog een beter aanbod dan de al goede prijzen een prijsvoorstel te kunnen aanvragen. Dat ben ik nog niet elders tegengekomen. Voor een LG Soundbar en een Vogel beugel is dat in ieder geval een nog beter voorstel. Het geeft een persoonlijke touch. Dit gaat snel per email.
KlantenserviceSnelle reactie per email.
AlgemeenBij het zoeken naar een aantrekkelijke prijs voor een 2 tal Sonos componenten komt Plattetv met een aantrekkelijke korting en ze communiceren vlot en prettig.
KlantenserviceSnel en leuk respons van Tim.
Een mening over de verzending kan ik nog niet geven omdat de bestelling nog verzonden moet worden.
AlgemeenUitgebreide webwinkel, aardig personeel en altijd snel antwoord op al je vragen. Ook heeft PlatteTV altijd de laagste prijs. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
VerzendingSnelle en nette levering
KlantenserviceHele snelle klantenservice. Altijd snelle reactie en via meerdere kanalen te bereiken.
Algemeenheel fijn contact gehad en gevraagd naar de beste prijs en die hebben ze me geboden. Aantal jaren geleden hier ook al een tv en bluray speler en soundbar gekocht ook voor een scherp prijs.
Klantenservicesnel en goede service
Beste heer / mevrouw,
Wat fijn dat u bij ons terug gekomen bent voor aanschaf voor uw nieuwe product!
Dat horen wij graag.
Wij wensen u heel veel plezier toe van uw aankoop en zien u graag nog eens terug als vaste klant :)!
Justin
Plattetv.nl
AlgemeenGoede website met mooie duidelijke - en betaalbare prijzen. Al jaren een goed bedrijf. Een aanrader.
VerzendingLevering duidelijk en op tijd. Goede afhandeling.
KlantenserviceSnel en direct persoonlijk contact. Zeer ter zake kundig. Prettige omgang.
AlgemeenLeuke vakantie aktie voor sonos sub !!! Mail gestuurd en snel antwoord gekregen en een mooie prijs afspraak gemaakt
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceVia chat en mail en snel antwoord perfect geregeld
AlgemeenEen deal aangevraagd. Ik kreeg snel een reactie van Tim en een mooie aanbieding gekregen voor de Sonos sub. De verder afhandeling ging ook snel.
VerzendingTim heeft aangegeven, zaterdag besteld, dinsdag in huis. Snel genoeg voor mij
Snel, vakkundig en klantvriendelijk.
AlgemeenEen aanvraag gedaan bij Tim, Een goede aanbieding, supersnelle mailwisseling waarin al mijn vragen werden beantwoord. Op mijn vraag of de TV de volgende dag kon worden geleverd vertelde Tim dat dit niet een probleem was.
En hij heeft woord gehouden, 8uur s'morgens stond PostNL op de stoep met een grote doos.(toevallig de eerste op de route)
Een uur later zat ik met verbazing te kijken naar de gratis Nasa 4K zender (13 .00st Hotbird satelliet)
Super vlotte bezorging, plus tijd om de TV snel uit de doos te halen alvorens voor ontvangst te tekenen.
KlantenserviceElke vraag snel beantwoord.
AlgemeenSnelle communicatie, vriendelijk personeel! Zal vaker in de toekomst terugkeren voor meer tech producten 😁
AlgemeenDuidelijke site met goede informatie, ook aanvullend via telefonisch vragen te stellen aan medewerkers. Reageren snel en concreet.
AlgemeenSupersnelle service en mooie prijs aanbieding. Stellen tevens andere suggesties voor en hebben verstand van zaken
AlgemeenPrima geluid, WiFi en Bluetooth, mooie uitvoering qua model. Zelfs NAS kan ik gebruiken voor muziek
VerzendingVoldoet prima aan wat ik er van verwacht. Goede bass, goede app en connectie met spotify werkt prima
KlantenserviceKreeg een speciale aanbieding en werd hier netjes op gewezen. Fijn contact per mail.
AlgemeenIk vind de snelle service, uitleg, hulp en begrip erg fijn. Vooral als je totaal niet technisch bent en overspoeld raakt door zoveel TV's.
VerzendingNa betaling gelijk de volgende dag kan het worden geleverd! fantastische service!
KlantenserviceBinnen minuut antwoord terug per mail. Ook via whatsapp uitgebreide heldere antwoorden.
AlgemeenDuidelijke webshop met heel vaak zeer goede acties.
Ik raad PlatteTV dan ook regelmatig aan !
Goede en eerlijke communicatie ivm de levering. Er wordt meteen een track en trace gestuurd bij vertrek bestelling, als de levering later zal zijn dan eerst aangegeven op de site neemt men contact op en krijg je kans een alternatief te kiezen.
KlantenserviceZeer vriendelijke snelle afhandeling.
AlgemeenAls familie hebben we meermaals een bestelling gedaan bij de PLATTE TV.
Altijd keurig te woord gestaan en er wordt in oplossingen gedacht.
Wat natuurlijk belangrijk is voor ons is de lage prijs van de artikelen.
Walter
Algemeenreageren snel en beleefd en leveren nog een leuke zomerdeal.
Scherpe prijs daardoor en is wat mij betreft aan te raden
AlgemeenGoede service, mogelijkheid tot korting was uitstekend. Snelle reactie via de mail met een scherpe aanbieding.
AlgemeenVoor informatie over een product wordt je snel en vakkundig te woord gestaan.
Ook de correspondentie via de email verloopt vlot..
Ik ben meer dan tevreden.
AlgemeenVriendelijke medewerkers, vlotte response, ruime keuze en scherpe prijs! Een aanrader als je op zoek bent naar scherp geprijsde apparatuur.
KlantenserviceSnelle response op mijn vragen, dus kortom prima!