Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPrima aanbieding, snel geregeld .. Al eerder wat besteld en ook nu weer tot volle tevredenheid. Ga zo door PlatteTv.
AlgemeenSnelle levering van de flatscreen. goede prijs. Prima klantenservice (snell reacties via de webchat en email)
VerzendingVolgens afspraak, goed verpakt en direct verzonden
AlgemeenGoed advies en prima geholpen. Alles was heel duidelijk en direct. Reacties kwam heel snel.
KlantenserviceGoed bereikbaar en eenvoudig om mee in contact te komen. Op deze manier werd iedere vraag snel beantwoord. Dat is dus heel goed geregeld en duidelijk. Ideaal!
AlgemeenIk ben zowel op de site als in de winkel als bij het bezorgen/installeren heel goed geholpen. En ook nog eens een goede prijs.
VerzendingDe levering was snel. Ruim sneller dan de verwachting in de winkel
AlgemeenIk ben snel en korrekt geholpen en heb een scherpe prijs ontvangen op mijn verzoek van Tim voor de sonos Beam.
AlgemeenVoor de tweede keer in korte periode televisie besteld. Uitstekende service , vriendelijke medewerkster. Alles keurig volgens afspraak.
AlgemeenDe webshop is makkelijk en overzichtelijk! Heb een speciale aanbieding aangevraagd voor de Sonos beam, en heb meteen van Tim een mail terug gehad met een aanbieding waar je U tegen zegt! 🥳
VerzendingNvt. Kan over de levering niks zeggen heb het vandaag besteld. Maar vandaag besteld morgen in huis mits op voorraad is altijd een dikke prima!
KlantenserviceSnelle service! Leuke aanbieding allemaal top!
AlgemeenZeer vriendelijk personeel. Erg correct en snel beantwoorden van emails met allerlei vragen over produkten!
VerzendingGoed verpakt en keurig op tijd
KlantenserviceZeer correct en snel antwoord
AlgemeenSnelle reactie via mail. Goede uitleg over de bestelprocedure.
En voorraad niveau.
Korting werd snel geregeld en toegepast.
Scherpe deal
AlgemeenSnel geholpen en via de app een mooie deal gesloten. Ff navraag gedaan naar het C8 model, maar vanwege de deal toch besloten de C9 aan te schaffen.
VerzendingBinnen 1 dag in huis.
AlgemeenVorige week een led scherm gekocht en gisteren een versterker.
Goed advies gekregen over de verschillende producten. In eerste instantie voor een iets ouder model gekeken maar plattetv heeft een heel mooi aanbod gedaan voor het meest recente model. Al met al top service!
snelle levering en niet te beroerd om het geleverde product netjes in huis te zetten.
Ik was er zelf niet en mijn vriendin nam de bestelling in ontvangst. Ze hadden de levering beneden in het halletje kunnen zetten, maar hebben ze netjes naar boven gebracht.
Ik had nog een aantal vragen over de producten die ik wilde kopen.
Telkens werd er vlot via mail of chat gereageerd. De medewerkers zich deskundig en hebben goed advies gegeven. In totaal nu 2 aankopen gedaan bij plattetv en over beide aankopen zeer tevreden over de producten, service en levering!
AlgemeenSnelle en adequate opvolging voor een scherpe prijs.
Ook is er mogelijkheid tot chat (niet gebruikt).
Volgende dag geleverd, zoals beloofd.
KlantenserviceContact over productvraag per mail snel opgevolgd.
AlgemeenSnelle reacties. Goedkoper dan elders. Ik raad deze site aan. De chatbox werkt snel en efficiënt, zonder wachttijden
AlgemeenSnelle reactie op mijn mail betreffende een verzoek tot een betere prijsaanbieding vanwege een lagere aanbieding op een andere site.
Algemeengoed bedrijf. snel antwoord door een correcte en vriendelijke medewerker. alles zal snel geregeld worden denk ik.
Klantenservicesnel antwoord. top bedrijf
AlgemeenSnelle jongens bij Platte tv! Leuk aanbod gehad mbt aanschaf van een Sonos one (2nd generation) + ophangbeugel! Direct besteld!
Op basis van ervaringen mbt een eerdere bestelling zal er deze keer ongetwijfeld ook snel geleverd worden.
Snelle beantwoording van mailtjes!
AlgemeenService:
Als je om 20:45 hijgent binnekomt in hun nieuwe winnkel van zoeterwpude voor een Zeeer scherp geprijsde nieuwe TV.
En je krijgt vlak voor sluitingstijd gewoon nog een bakje koffie aangeboden is dat service voor mij,
Duidelijke afhandeling en uitleg van de voorwaarden en de extra opties daaromheen.
Ik heb mij ingeschreven op hun nieuwsbrief. Altijd in voor een andere aanbieding
Van te voren even gebeld om te kijken of de TV aanwezig was. Vriendelijk geholpen
AlgemeenDe webshop is duidelijk en makkelijk. Zelfs nog een betere deal kunnen sluiten (en de prijs was al goed).
AlgemeenIk heb gebruik willen maken van de btw korting. Speciale prijs gehad via de mail, altijd snelle reactie.
AlgemeenGoed aanbod per e-mail ontvangen. Ideaal om dit via email te regelen.
Eerdere ervaringen in de winkel zelf zijn ook uitstekend (kundig personeel).