HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

De prijzen zijn goed, het krijgen van een aanbieding is leuk maar ingecalculeerd.

Het grootste probleem is levertijd. Een TV besteld & een muurbeugel besteld op 14 juli. Beide vandaag besteld is morgen in huis. Dat klopt niet.

Nadat de TV na 2 dagen niet bezorgd was heb ik zelf contact moeten opnemen. TV's van dit formaat worden nooit de volgende dag bezorgd, dit lukt pas over 2 weken. - Maar alle TV's van dat formaat hebben wel de belofte van de volgende dag bezorgd...

Maar dan de muurbeugel. Toen de TV bezorgd werd, vertelde de bezorger dat de muurbeugel al geleverd had moeten zijn. Vervolgens neem ik contact op, dat was niet het geval: hij komt morgen. Na weer 2 dagen moet ik zelf contact opnemen...

De muurbeugel komt pas eind komende week. Na 2 weken wachten maar weer contact opgenomen: "de muurbeugel is net in Nederland en wordt eind deze week geleverd" en weer 2 weken later zonder levering neem ik voor de zoveelste keer contact op: "De levering staat nu gepland op eind september".

In de tussentijd staat deze muurbeugel nog steeds te koop met de belofte: "voor 21.00 besteld is morgen in huis".

Dat de levertijden niet lukken kan ik mij voorstellen. Maar de bewuste valse beloftes omtrent de levertijden vind ik wel grof, dat ik daarna steeds zelf contact met ze moet opnemen en leugen na leugen te horen krijg vind ik zelfs kwalijk.

Vandaag besteld, morgen in huis = 2 weken wachten op je TV en 3 maanden op de muurbeugel.

De klantenservice blijft liegen over de levertijd. Toezeggingen worden niet nagekomen.

Beste Kevin,

Bedankt dat je de moeite neemt om een review te plaatsen.
Wat ik hier allemaal lees is ook zeker niet de bedoeling en wil er ook graag achter komen waar het mis gaat.
Zou je een email willen sturen naar klanttevredenheid@hellotv.nl om er achter te komen waar het nu fout gaat. Als je er dan voor open staat kan ik nog even persoonlijk contact met je opnemen om alles te bespreken en te kijken naar een oplossing.

Ronald
Team HelloTV

Ik was opzoek naar een nieuwe tv en kwam uit bij Hellotv tv gevonden en er stond bij tv inruilen of korting krijgen.
Ik klikte tv inruilen toen kreeg ik een e-mail terug van Hellotv met de vraag hoe mijn tv er aan toe was heb toen ingevuld dat de tv compleet was maar dat er horizontale strepen liepen over het scherm.
Na een paar minuten kreeg ik weer een e-mail dat ik korting kreeg op de tv die ik wilde maar er stond bij dat ik korting kreeg op een tv die beter was toen heb ik gekozen voor de betere tv met een hele mooie korting.

Vandaag 23-08-2024 om 16:17 uur tv binnen gekomen, de doos was heel geen kapotte doos helemaal heel.
De tv uit de doos gehaald en geen beschadiging te zien tv aan gesloten en hij doet het goed.

Het ging allemaal heel vlot met vragen stellenn en werd snel geholpen en kreeg ook een goed bot kwa kortiong wat erg lekker was

De klantenservice kon niet beter hele aardige mensen die je graag helpen met vragen en nog meer echt een aanrader

Ik ben super goed geholpen door Ivo! Snelle service, fijne prijs kunnen onderhandelen en top kwaliteit spullen.

Op tijd, alles heel. En netjes zoals het hoort geleverd.

Lieve mensen die mee denken, en probleem oplossend mee denken.

Eerste keer dat bij deze winkel wat besteld heb, per mail een offerte gevraagd, snel een reactie en goede deal gekregen. Communicatie per mail was snel en perfect, uiteindelijk een link gekregen om de deal via de website af te ronden. TV is een dag later geleverd, goede communicatie mbt tijdvak waarin deze geleverd zou worden. Ik ben dik tevreden!!

Snelle verzending en goede communicatie mbt leverings tijdvak. Vriendelijke bezorger die de oude TV gelijk heeft meegenomen.

Per mail contact gezocht ivm inruil oude TV. Snelle en vriendelijke reactie gehad en uiteindelijk een goede deal gekregen.

- Mooie aanbieding gekregen
- Snelle reactie op de e-mails
- Flexibel, mijn vorige tv was kapot, maar het ophangen zou 3 weken duren.
Gelukkig kon de tv de andere dag bezorgd worden, en later opgehangen.
En de monteur kon na 1 week al komen.
- Monteur was vriendelijk en zeer kundig

Snel de andere dag bezorgd.
Erg vriendelijke bezorger.
Montage ook zo gedaan.

Goed en snel persoonlijk advies.
Zeer snelle reacties op de e-mails.

Ik schrijf niet vaak een review, maar het fijne/persoonlijk contact met Daniël van Hello TV Nijmegen is simpelweg boven verwachting en een warme douche waard. Ik was op zoek naar een nieuwe televisie met soundbar en zo kwam ik bij Hello TV uit. Via de Chat met Daniel een goede deal kunnen maken. Hij kon me een mooie korting aanbieden en ik heb er toen meteen een 5 jaar garantie pakket inclusief 30 dagen omruil/uitprobeer garantie bij genomen. Ik zou dit laatste absoluut adviseren. De goede service bleek wel nadat ik de TV om wilde ruilen voor een ander toestel. Daniël heeft me in dat hele traject van het begin tot einde begeleid en we hebben elkaar diverse keren telefonisch gesproken. Kortom je krijgt de service en persoonlijke aandacht van de winkel op de hoek, maar dat tegen een hele scherpe online prijs. Mocht het nog niet duidelijk zijn, ik kan Hello TV van harte aanbevelen.

Levering was verzorgd via Post NL Extra@Home. De omruil verliep via de bezorgdienst van Hello TV zelf. Hele aardige gasten. Via Whatsapp wordt door een medewerker van de planning contact met je gezocht voor de omruil. Dit laatste werkte erg praktisch.

Klantenservice is top, reacties zijn snel. De service van de omruil en met name het persoonlijke contact met de verkoper is erg prettig. Je hoeft daardoor niet iedere keer de situatie aan iemand uit te leggen. Er wordt goed meegedacht.

In Zoeterwoude door adviseur Amit geholpen die mij uitvoerig uitleg en advies heeft gegeven. Totaal niet opdringerig en nam de tijd voor mij, ik ben heel blij met mn uitgebreide totaal pakket geluidsinstalatie van Sonos.

Een gedeelte van mn koop was niet in filiaal aanwezig (ik was er op maandagochtend en in het weekend was veel verkocht) en op dinsdag werd het bezorgd in stevig ingepakte dozen.

Van mij mag u Amit van filiaal Zoeterwoude een pluim geven.

Alle gestelde vragen werden snel beantwoord via de mail, goed geadviseerd. Leuke korting gekregen en ben goed op de hoogte gehouden betreffende de levering .

Volgende dag in huis zoals voorgesteld, goed verpakt.
Geleverd via PostNL

Via de site hier een nieuwe televisie gekocht. Ben hierbij geholpen door Ivo die mij een mooie deal aanbood. Ivo dacht goed mee in mijn wensen en reageerde vlot waardoor de aankoop soepel verliep. Ondertussen de TV in ontvangst mogen nemen en ben er zeer tevreden mee, bedankt!

scherpe prijzen, snelle levering met uitstekende track & trace, inmiddels tweede TV die ik bij HelloTV / Platte tv gekocht heb

uitstekende track & Trace en communicatie rond voortgang bezorging, prima service

Tessa van Hello TV heeft mij fantastisch geholpen
Bij keuze en extra adviezen bij de aankoop van mijn nieuwe TV

Nogmaals fantastisch geholpen door Tessa van Hello TV
Klantenservice.
Snel antwoord en meedenken bij vragen.
Perfect

Super makkelijk bestellen op de website en daarna een prima aanbod met ook nog korting gekregen!

Volgende dag op aangegeven tijdstip door keurige bezorger van PostNL gebracht!

Fijne mailwisseling met Ivo van klantenservice waardoor er een mooie deal is ontstaan!

Niet mijn eerste ervaring met HelloTV. Via de chat goed deal kunnen maken gisteren. De TV is net geleverd. Perfect!

De TV was in de originele doos, in feite kan er weinig fout gaan.

Goed en duidelijk communicatie, ze denken mee met de eisen van de klant en komen met een goed bod.

Omdat onze televisie kapot was, zijn we vorige week in de showroom in Breda geweest. Hier werden we, onder het genot van een lekker hapje van de barbecue, keurig te woord gestaan. We kregen een uitgebreide uitleg over alle opties en er werd goed geluisterd naar onze wensen.
Nadat we thuis eea nog eens nagemeten en nabesproken hadden, maakten we een keuze. Aangezien we geen zin hadden om terug naar Breda te rijden, zochten we via de e-mail contact met hello tv. We zijn geweldig geholpen door Ivo. Hij was in het contact zeer duidelijk en vriendelijk. Een mooie televisie voor een fijne prijs. Alles was hierdoor snel geregeld. Vandaag is de televisie bezorgd (gisteren besteld). Wij zijn supertevreden!

PostNL bezorgde de tv keurig binnen 1 dag, zoals afgesproken.

Prettig contact via de mail. Duidelijk en vriendelijk en zeer snel!

Producten zijn eenvoudig online te vinden, vragen worden snel en correct beantwoord. Prijs is scherp en je kunt altijd ook nog inruilen of om een korting vragen.

Snelle levering, zoals beloofd de volgende dag in huis. Informatie via postnl was correct en redelijk goed op tijd.

Snelle response bij vragen via de email. Werden goede vragen gesteld, waren voor mij niet nodig maar ik denk dat sommige dit wel nodig kunnen hebben.

Zeer makkelijk. Goede en volledige uitleg en wordt goed meegedacht. Ivo was de medewerker en was zeer behulpzaam en vriendelijk. Top ervaring en zeer mooi product voor een zeer mooie prijs. Bedankt!

Hele snelle levering. De levering staat gepla d voor de volgende dag in huis.

goede uitleg in de winkel zonder opdringerig te zijn, vriendelijk en bekwaam personeel
prijs zeer concurrerend, levering snel en netjes.

de televise is snel geleverd via de beter dienst van postnl.
hier wordt niet op bezuinigd

goede aanbieding en prima inruilvoorstel
er wordt meegedacht met de klant
duidelijke communicatie
website handig en snel en duidelijk

snelle responstijd bij e-mails
meedenken met de klant
duidelijke communicatie

Uitstekende aanbiedingen, prima online hulp bij een juiste keuze maken en een vlekkeloze levering.
Bij het plaatsen van mijn bestelling is er direct daarna contact opgenomen en een nog beter voorstel gedaan. Top!

Keurig volgens de gemaakte afspraken geleverd, goede bezorgdienst ingeschakeld en correcte correspondentie.

Tot drie maal toe contact gehad en telkens zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Scorekaart voor HelloTV