Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenSnelle communicatie. De producten zijn scherp geprijsd met de mogelijkheid tot persoonlijke aanbiedingen die niet op de website staan.
AlgemeenSnel, vriendelijk en tegen scherpe prijzen.
Goede behandeling en fijn om zaken met te doen.
Fijn dat je op afspraak geleverd kan krijgen.
KlantenserviceVriendelijk, snel met reageren.
AlgemeenNiet voor het eerst besteld bij platte TV. Prijzen zijn concurrerend, veelal geoffreerd met een kortingsdeal.
KlantenserviceVia email & whatsapp snelle response tijd.
AlgemeenIk zag mij product elders goedkoper, dit gaf ik aan en ik kreeg een scherp aanbod. Dit is de reden waarom ik opnieuw voor PlatteTV koos.
KlantenserviceVriendelijk en snel te woord gestaan per mail met een scherp aanbod.
AlgemeenZeer scherpe deal aangeboden gekregen en nette, snelle afhandeling per mail. Prijs nergens anders zo goedkoop!
KlantenserviceSnel en nette reacties!
AlgemeenMail contact gehad met Tim van Platte TV. Zeer snel en vriendelijke mailwisselingen met concrete antwoorden en een leuke aanbieding. Zeker een aanrader en zou er zo weer een bestelling plaatsen!
Algemeensuper snelle reactie op mail en snel kunnen bestellen. zeer nette behandeling van de mail
AlgemeenPlatteTV gevraagd om een mooie aanbieding voor de nieuw aan te schaffen Marantz NR1510. Dit werd beloond met een mooi aanbod en daarom tot aanschaf overgegaan. De vriendelijke benadering van Tim via de mail komt ook goed over.
KlantenserviceFijn contact over de koop en aanbieding!
AlgemeenGoed geholpen, prettig gecommuniceerd en snelle service. Daarnaast ben ik zeer tevreden over het geleverde product.
VerzendingGeleverd zoals aangegeven op website, snel en duidelijk.
KlantenserviceMedewerkers communiceren op een prettig wijze.
AlgemeenZeer goed geholpen door Tim. Duidelijk en overzichtelijk gecommuniceerd. Product moet nog geleverd worden, maar de manier waarop het tot nu toe gaat voelt goed.
AlgemeenIk ben erg tevreden over PlatteTV, via de website (of in de winkel) is het mogelijk om een flinke korting te krijgen op TV's of bijvoorbeeld Sonos Speakers. Verder is de service prima, alles wordt op tijd geleverd en vriendelijke support.
VerzendingZe doen wat ze zeggen, dus alle afspraken komen ze netjes na.
KlantenserviceVia de chat is het mogelijk om een persoonlijke aanbieding te ontvangen. Erg interessant en kan aardig oplopen.
AlgemeenZeer duidelijke website. Snelle respons via de mail, vriendelijk contact en denken goed met je mee. Zeker een aanrader!
AlgemeenZelden maak ik het mee dat je zo'n "korte lijnen" hebt met een website. Mails worden, overdag, binnen zeer korte tijd beantwoord en op elke vraag krijg je direct een duidelijk antwoord.
AlgemeenFijne overzichtelijke website, snelle response bij contact met de klantenservice en een goeie scherpe prijs
Algemeenprima zoekfuncties om je producten te zoeken en mooie deals!!
Samen met een medewerker de juiste keuze gemaakt.
Levering moet nog plaats vinden. Verwacht geen problemen.
KlantenserviceMet een medewerker (Tim) de juiste keuze kunnen maken. zeer vriendelijk en klantgericht.
AlgemeenWebsite is goed opgezet. Prijstechnische is Platte TV een aanrader.
een mooie korting gekregen via de website.
Bestellingen in het verleden waren prima op tijd
Klantenservicedaar heb ik positieve ervaringen mee.
AlgemeenGoede service en flinke korting gekregen via de mail. Website is goed opgezet en prijstechnisch is Platte TV zeer interesaant
AlgemeenDat is bij PlatteTV uitstekend geregeld, gewoon met iDeal.
Er is ook goed zakendoen met PlatteTV
De artikelen die ik in het verleden heb besteld waren binnen twee dagen in huis.
KlantenserviceDaar heb ik goede ervaringen mee snel en accuraat.
AlgemeenZeer vlotte reactie na een aanvraag voor een leuke prijs voor drie sonos prodructen die ik ook heb gekocht het was een goeie prijs met een leuke korting erop.
KlantenserviceUitstekend binnen enkele minuten had ik al mail met de aanbieding rest liep snel en voorspoedig
AlgemeenZeer vlotte reactie op mail en bijbehorende mailwisseling. Contact met hun is netjes en tot the point. Hun belofte op extra korting als je contact met hun opneemt wordt nagekomen! Mogelijkheid om afleverdatum af te spreken is goed mogelijk zodat er iemand thuis is bij aflevering. Super!
KlantenserviceZie hierboven