HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Voor mijn Philips 81 cm TV betaalde ik een hele nette prijs (met nog extra EK korting), de mail communicatie met Hello TV was helder en duidelijk en de TV werd snel en keurig verpakt verzonden,
Aan te raden bedrijf

Vlot geleverd met een goede communicatie over aflever dag en tijd, goed verpakt

Goede communicatie over aflever datum en tijdstip.
Service gerichte klantenservice met betrekking tot eventuele extra te leveren toebehoren en aanvullende garantie

Contact via de site omdat je uitgenodigd wordt om om korting te vragen. Er wordt snel gereageerd en duidelijke informatie. Prima! Al weer een hele goede ervaring met deze winkel.

Zowel fysiek in de winkel als per mail zeer vriendelijk en vlot geholpen met het maken van een keuze. Ook geven de medewerkers goed en eerlijke advies over de producten.

Mijn online bestelling was in de avond afgerond en het product was volgende ochtend al in huis!

Snelle, vriendelijke en uitstekende communicatie.
Geven goede advies bij het maken van een keuze en onderbouwen dit duidelijk uit.

Keurige service, advies gevraagd erg goed geholpen. Na wat mail verkeer en vragen gesteld en beantwoord gekregen een mooie deal kunnen sluiten voor een nieuwe tv. En ben nog nooit zo blij geweest met resultaat! All me vragen en twijfels konden ze prima beantwoorden en advies op geven.

Snelle verzending duidelijke status meldingen van wanneer verwerkt en verzonden

Geen dagen wachten op advies gewoon keurig snel antwoord ontvangen per mail. Heb langer in andere winkels moeten staan wachten voordat een verkoper naar me toe kwam. Dan dat deze mensen me antwoord advies en deal konden geven. Echt top en snelle service.

Snelle reactie. Uitstekend aanbod ontvangen. Makkelijke en overzichtelijke invoervelden voor adres en betalen. Snelle afwikkeling.

Snelle en vriendelijk reactie. Prima klantenservice. Hello TV zou ik aanraden voor TV en geluid.

Ik ben snel en goed geholpen met een passend aanbod.
De service is goed en de mensen zijn vakkundig.

Ik ben snel en goed geholpen met een passend aanbod.
De service is goed en de mensen zijn vakkundig.

Prima service, vriendelijke te woord gestaan, alternatieven besproken, TV snel in huis. Eigenlijk liep alles perfect.

Goeie service met een glimlach. Helaas telefonisch niet goed bereikbaar (op zondag), maar de chat en winkels werken prima, dus bereikbaarheid was okay.

Na het vragen om korting en advies over een nieuwe aan te schaffen televisie ben ik via de mail héél prettig en snel geholpen!
Een echte aanrader Hellotv!
En niet alleen voor een heel groot VAR-scherm!

Heden ochtend een goed gesprek met “Tim” gehad, en een mooie offerte.
Gewoon net als altijd weer keurig geholpen!!

Zowel een TV als ook een soundbar besteld bij HelloTV. Heel fijne communicatie en heel blij met de korting die je aan kunt vragen. Daardoor wordt het een scherpe deal met goede service.

De klantenservice van HelloTV is zeer kundig en behulpzaam. Daarnaast zijn ze ook enorm vriendelijk en denken ze met je mee.

De Bravia 9 TV gekocht via HelloTV voordat de TV officieel uitgebracht was in Nederland. Te horen gekregen dat de TV over ongeveer 3 weken geleverd zou worden en het is 1 week eerder geleverd. Dat heb ik niet eerder meegemaakt en dat was een aangename verrassing.

Ik ben zeer te spreken over het snelle contact met HelloTV en de mogelijkheid om korting te krijgen op zo'n grote aankoop ipv wachten op deals met black friday oid.

Ik heb 2 jaar eerder ook speakers besteld en destijds ben ik ook keurig geholpen en het product netjes op tijd ontvangen.

Een week eerder geleverd dan dat er was afgesproken. Top!

Snel en duidelijk antwoord op de gestelde vragen. Dik tevreden.

Ik wil Tim en Ivo bedanken voor de goede service en voor een hele goede deal

levering is op tijd de monteur belde als hij eerder mocht komen installatie was in orde en goed uitleg gekregen van Skip

Prima service door Hello TV en prima medewerkers mooie deal

Prima LG TV voor een nette prijs. De TV werd heel snel geleverd.
Er zijn bij HelloTV 2 verbeteringen zijn mogelijk:
1. verzending loopt niet volgens de afspraak. Wanneer op de bestelpagina een andere dag gekozen wordt (bijv dinsdag), wordt gewoon het eerst volgende moment geleverd (bijv maandag). Er is geen mogelijkheid om die dag bij PostNL extra@home te verzetten.
2. In de chat, waarin met grote letters aangegeven wordt 'vraag om korting', wordt geen extra korting gegeven. Dat is jammer. Er wordt wel een verwachting geschept.
Desondanks wel tevreden over de aankoop.

De levering vond een dag eerder plaats dan afgesproken. Dat was niet handig (niemand thuis). De verzending via PostNL extra@home was niet te verplaatsen via de link in de bevestiging. Een speciaal Whatsapp nummer van extra@home reageerde te laat. Toen was de bezorger al onderweg.

Goedemiddag Molino,

Jammer om te vernemen dat jouw bestelling niet is verlopen zoals je van ons mag verwachten! Onze excuses daarvoor.

Omdat wij graag leren van onze fouten zou ik graag bekijken wat er fout is gegaan bij jouw bestelling, mocht je mij wat verdere details omtrent jouw order kunnen toesturen dan zouden we dat enorm waarderen. Je kunt mij bereiken via contact@hellotv.nl.

We horen graag van je!

Tim van HelloTV

Ten eerste ben ik meerdere keren goed te woord gestaan via hun chat, maar die tekst "voor 21:00 uur besteld, morgen in huis" is MISLEIDING.
Trap er niet in.

28 mei een AVR besteld, maar omdat er onderdelen voor die AVR in huis waren, maar niet de AVR zelf stond er "voor 21.00 uur morgen bezorgd" er. Uiteindelijke levering 3 dagen later. Koste mij weer een extra dag vrij nemen. Dus het fijn dat ze vaak de goedkoopste van NL zijn, maar als je extra vrij moet nemen.......

21 juni speakers besteld. Dit is wat mij door een medewerker wordt verteld:
"Van dit model stond alleen nog gereserveerde voorraad, waardoor de website dit aangaf. Ik ga navragen wat de verwachting is, excuses voor het ongemak in ieder geval"
Fijn die excuses, maar 2 uit 2x niet kunnen waarmaken wat je op je website verkondigd? MISLEIDING.

Ik zit nu op e-mail te wachten met de datum wanneer het wél verstuurd wordt.
M.a.w. kost mij weer een extra vrije dag, wat die speakers toch weer de duurste van NL maakt :(

Mij zijn ze kwijt als klant. Ik betaal liever meer bij een winkel die wel de volgende dag bezorgd als ze dat bij hun artikelen vermelden.

---------------
EDIT: Donderdag 27 juni bezorgd, 5 dagen later dan afgesproken en nog geen enkele reactie van HelloTV op een door mij gestuurde e-mail n.a.v. Tim zijn reactie hieronder.

De chatmedewerker kon mij vandaag niet echt helpen, het is tenslotte zaterdag. Ik ga er van uit dat niet iedereen aanwezig is, dus vandaar voldoende.
Maar wat ben ik hier vreselijk boos over zeg.

Goedemiddag Magsel,

Wat vervelend om te moeten lezen dat beide bestellingen langer op zich hebben laten wachten, kan me goed voorstellen dat je daar van baalt.

Ik heb geprobeerd jouw bestellingen op te zoeken maar krijg deze helaas niet gevonden. Kan je mij wellicht jouw ordernummer toesturen zodat ik kan bekijken wat er fout is gegaan? Je kunt mij bereiken via contact@hellotv.nl.

Ik verneem graag van je!

Tim van HelloTV.nl

Heel kundig en netjes geholpen door Tim van HelloTV. Scherpe aanbieding en communicatie verliep snel en vlekkeloos. Dit is mijn tweede aankoop bij HelloTV en ik kom hier zeker nog eens terug!

Ik was op zoek naar een nieuwe oled TV. Op de HelloTV-website staan adviesprijzen vermeld maar na het vragen van korting (per email) deed HelloTV een aanbod met een prijs die redelijk overeen kwam met de laagste prijzen in de Tweakers Pricewatch.
De communicatie via email verliep niet heel vlot, dwz. het duurde enige tijd voordat ik reacties op mijn emails kreeg maar ik had geen haast.
Waarschijnlijk verloopt de bestelprocedure per chat sneller.

Bij het bestellen kreeg ik de keuze op welke dag de TV bezorgd zou moeten worden. Ik koos voor woensdagmiddag maar kreeg een bericht dat de TV op dinsdag tussen 08:00-21:00 uur zou worden bezorgd. Beetje jammer. In de nacht werd een SMS gestuurd met een preciezer tijdvak van bezorging.
Verzending gebeurde via PostNL Extra zonder verdere problemen. Mijn appartement bevindt zich op de eerste verdieping maar de doos werd zoals aangekondigd over de eerste drempel (de gang, begane grond) neergezet.

Goede ervaring met dit bedrijf. Ze zijn snel en alert. Leuk contact gehad met Tim van de verkoop voor een goede aanbieding. Het is eenvoudig om contact te krijgen. Een TV aanschaffen moet toch wel een klein feestje zijn, dat vergeten ze helaas nog weleens bij andere bedrijven.

De verzending was snel en de tv kwam ook precies op de afgesproken datum.

Even contact gehad met de klanten service. De doos en de piepschuim-bescherming was op 1 hoek beschadigd. Ik heb dat gelijk gemeld bij de klantenservice. Ik kreeg snel een reactie terug. Gelukkig bleek de tv bij installatie, gewoon in orde te zijn.

Een mooie Marantz PM 6007 besteld. Loonstrook was binnen en ik dacht, ik wil een upgrade op mijn gereviseerde Marantz SR 7000 die ondertussen 20+ jaar oud is. Ingelezen, reviews opgezocht en gewoon besteld.
Expres de zilveren versie besteld, is met overtuiging de goedkoopste bij HelloTV.
Enige reden dat ik 4 sterren geef en niet lager is de prijs.

Ik was weg op weekend en zou na sluitingstijd pas weer thuis zijn. Ik zie staan "Voor 18:00 besteld, morgen in huis!" dus ik denk top, PostNL komt hier altijd mooi vroeg rond 11:00 aan de deur.
Doe ik ik dit liever in plaats van dat ik morgen op de fiets stap, wat een redelijke afstand is en doe ik liever niet met zo'n doos onder de arm.

Na betalen duurde het verdacht lang voordat ik een mail bevestiging kreeg maar kreeg deze nog wel binnen voor 18:00 (rond 16:00) dus mwoah het zal wel. Echter nog geen verzendbevestiging of dergelijke.
Krijg ik maandagochtend een mail dat het uit het centrale magazijn moet komen en het "ongeveer" 2 dagen gaat duren en het dan pas verzonden wordt.

Zondag besteld en krijg het dus pas op donderdag (hopelijk).
Ondertussen staat er nog wel doodleuk aangegeven dat het op voorraad is en je het morgen nog in huis hebt.

Ik dus contact opnemen via chat. Ik wil gewoon (lees gvd) mijn pakket snel hebben maar prima, kan gebeuren.
Nadat ik mijn probleem heb uitgelegd heb ik gevraagd of meneer iets voor mij kon betekennen, desnoods cancelen ze de verzending en ga ik op mijn uit elkaar vallende fiets hem wel ophalen in de winkel. Ik had tenminste "iets" verwacht, een waardebon, weet ik veel maar niet simpelweg dat er niks voor mij gedaan wordt.

Meneer kon echter niks voor mij betekennen en staat er nog steeds vandaag besteld morgen in huis. Beloftes worden dus niet waargemaakt en zal de volgende koper hetzelfde probleem ondervinden.

Goedemiddag Thijs,

Wat vervelend om te moeten lezen dat je langer op jouw versterker moet wachten dan je in eerste instantie verwacht had. Kan me heel goed voorstellen dat je niets liever zou doen dan genieten van goed geluid!

Door de combinatie van een superscherpe prijs en een enorm druk weekend is de voorraad helaas harder gegaan dan verwacht waardoor de levering inderdaad iets langer op zich laat wachten, onze welgemeende excuses hiervoor.

Inmiddels hebben we bevestiging gehad vanuit Marantz dat zij de versterker morgen aan ons uitleveren waarbij je er vanuit mag gaan dat ie de dag daarna bij jou is.

Nogmaals onze excuses!

Tim van HelloTV.nl

Ik had een tv gezien die afgeprijsd was, want geopende doos. Via chat gevraagd of ze konden zien waarom de doos open was. Antwoord was dat hij al verkocht was, maar ze konden me een nieuw exemplaar aanbieden met korting. De korting was behoorlijk, maar natuurlijk kwam de tv niet zo voordelig uit als die met geopende doos. Mijn stoute schoenen aangetrokken en een tegenbod gedaan, precies 1 euro boven de ooit laagste prijs in de Tweakers pricewatch (dat was 14 euro onder hun bod). Eerst wilden ze er niet in meegaan, maar toen duidelijk werd dat ik dan geen tv zou kopen, kreeg ik 'm uiteindelijk toch voor die prijs. Dus dat was een goede deal. Daarna moest ik echter, in de chat, nog drie manieren van upselling 'aanhoren'. Dat is erg irritant, want het kost tijd en je hebt er geen interesse in, maar je moet wel wachten tot ze doorhebben dat je toch nee blijft zeggen. Wat dat betreft, bestel je dan liever online via de computer, maar dan krijg je dus geen supergoede deal.

Na de plaatsing van de order kreeg ik de keuze uit drie leverdagen: 1. volgende dag, 2. de dag erna en 3. de dag daarna. Omdat ik de volgende dag niet thuis zou zijn, gekozen voor optie 2. Dit kwam in het scherm ook bevestigd. Op de orderbevestiging stond geen leverdatum. Een half uur later kwam er een e-mail met onderwerp dat de bestelling was gewijzigd, en dat bleek te betekenen dat de tv de volgende dag zou worden geleverd. Dat had ik niet gevraagd!!
Op de website op zoek naar de klantenservice. Maar eerst kwam ik bij de faq's uit en daar stond bij 'Bezorg- en afhaalopties' dat als je bij de eerste bezorgpoging niet thuis bent, ze de volgende dag nog een keer langskomen, voordat de zending naar een ophaalpunt gaat. Geen probleem dus, dacht ik.
Maar er kwam de volgende dag wel bericht dat ze voor een dichte deur hadden gestaan, maar geen nieuw bericht over een nieuwe bezorgpoging. Sterker nog, de tv ging naar een ophaaladres 2 km bij me vandaan. Omdat ik geen auto heb, was dat geen optie. Contact gehad met PostNL en die wisten me te vertellen dat ze al lange tijd gestopt zijn met de tweede bezorgpoging. De info op www.hellotv.nl is dus incorrect.
Contact met de chat van hun klantenservice gezocht. Hierbij allereerst de opmerking dat je gemakkelijk 30-60 minuten in de wacht staat voor je aan de beurt bent. Dat is belachelijk! Als je wat komt kopen heb je wel binnen de beloofde 30 seconden iemand aan de lijn. En dan ligt het er bij de klantenservice maar aan wie je aan de andere kant aantreft, of ze een beetje doortastend zijn om je te helpen. Eerst iemand die niks wist en niets kon. Afwachten maar was zijn devies, de tv zou vanzelf terugkomen in hun magazijn en dan konden ze hem opnieuw versturen. De volgende dag weer geprobeerd, nu iemand die het wel begreep en wie het lukte om PostNL het apparaat nog die dag weg te halen bij het ophaalpunt (ik kreeg van PostNL steeds updates van de bewegingen). Maar toen ging hij naar een ander verzamelpunt, en daar bleef hij een week staan. Contact met Hellotv had geen zin, want ik kreeg steeds medewerkers, die er niets mee konden. Uiteindelijk bij de zoveelste poging en lange wachttijd weer degene die het snapte, en toen is de tv teruggestuurd naar Hellotv. We zijn dan 10 dagen verder. Daarna is hij opnieuw verstuurd met levering op een door mij bepaalde datum en kwam hij op het afgesproken moment aan de deur. Dat was 14 dagen na de bestelling.

De tv was helaas niet in orde, er was een flinke kier tussen het scherm en het achterpaneel (Sony tv van 1200+ euro). Dus die moest omgeruild worden. Vanwege de problemen met de logistiek van de eerste zending, durfde ik die route niet meer aan. Dus afgesproken dat ik hem in de winkel zou omruilen. Dat ging ook niet zomaar, eerst moest er een exemplaar naar die winkel, want ze hadden hem niet in voorraad. Een tv naar mijn huis sturen kon wel in 14 uur, maar naar hun eigen winkel moest dat 3-4 werkdagen duren. Toen hij daar eindelijk was, moest ik nog een auto regelen, wat een paar dagen duurde, zodat ik pas 26 dagen na bestelling een goede tv in huis had. De servicemedewerker in de winkel was overigens wel heel goed, meedenkend, dienstverlenend.
Ik heb gevraagd dat ze de tekst over een tweede bezorgpoging van de site halen, maar hij staat er na 4 weken nog steeds. Het lange wachten voor de chat, de onbevredigende antwoorden die je daar krijgt, het was de goede deal eigenlijk niet waard. Voor mij was de totale online ervaring met Hellotv er echt een van BYE BYE TV.

Makkelijke bestelprocedure, ook via de EK korting actie. Wel nodige e-mails uitgewisseld wat tijd nam.

Levering conform opgave, ook telefonische melding. Artikel goed verpakt, onbeschadigd. Behulpzame chauffeur.

Keurige afhandeling vragen en bestelling. Kreeg wel ongevraagd aanbod extra artikelen en onderhoud en verzekering garantie regeling.

Scorekaart voor HelloTV