Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHet aanvragen van korting vind ik supervet! En de service is ook snel en netjes. Ik heb ook mijn TV besteld via platteTV en daar ben ik zeer tevreden over hoe dat allemaal gegaan is!
VerzendingSnelle levering! En ook goeie communicatie.
KlantenserviceDe mensen die je via de Chat of Email te woord staan zijn zeer klantvriendelijk, en er wordt snel geantwoord. Daar houden we van!
AlgemeenGoed geholpen via de mail en duidelijkheid over de migelijkheden. Via de website wordt een eventuele korting aangeboden. Na een mooi aanbod ben ik overgegaan tot koop
AlgemeenDit is niet de eerste keer dat ik hier geslaagd ben voor televisie,
De winkel is s’avonds verlicht net als je huiskamer en dan zie je de kleuren zoals
Je ze thuis ziet ,en niet in een fel verlicht winkel.
Advies is top niet opdringerig.
Snelle levering
AlgemeenAl 2 tv's gekocht en nu bezig met een mooie sonos set! Super goede service!
VerzendingTop bedrijf!
KlantenserviceWord altijd direct geholpen
AlgemeenGoede en snelle reactie op vragen, goede voorstellen en meegedacht met de klant
Adequate reacties
duidelijk, snel en goed
KlantenserviceBij de vragen die ik stelde kreeg ik het gevoel dat er met me meegedacht werd.
AlgemeenSnelle reactie op mailtje : maak uw deal
Goede aanbieding ontvangen en bestelling daarna geplaatst
Algemeenerg klant vriendelijk snel antword en vriendelijk zo hoort het ook bedankt
nog maals bedankt
goed
AlgemeenPrima service, goede prijzen en snelle verzending. Gewoon goede internet winkel.
Contact met de klantenservice was plezierig en vlot.
AlgemeenHeel snel afrekenen zonder een account te hoeven aanmaken, dus geen “gedoe” en geen ongewenste mails
VerzendingSnel besteld, dag er na geleverd
KlantenservicePrima contact via klantenservice, invullen van speciaal formulier voor het aanvragen voor een “deal” bleef onbeantwoord, maar de “deal” na contact met de klantenservice was uitstekend
AlgemeenPerfecte service, koop al mijn spullen bij hen, nooit problemen gehad.
Ik zou het iedereen aanbevelen
AlgemeenSnelle reactie op mailtje : maak uw deal
Goede aanbieding ontvangen en bestelling daarna geplaatst
Snel contact
Algemeen1 jaar geleden heb ik hier meerdere malen een bestelling geplaatst. Ik werd snel geholpen, product snel geleverd en ook nog een mooie korting door om een maatwerk prijs te vragen.
VerzendingVolgende dag was het product in huis met PostNL
KlantenserviceKlantenservice reageert per mail super snel. Top! Ook per chat op de website is het goed geregeld.
AlgemeenZeer snelle en degelijke reactie bij de vragen die ik had voorafgaand aan de bestelling.
AlgemeenDirect een goede deal gekregen op de Sonos beam.
Snel antwoord op mijn vragen. Prima service.
AlgemeenGoede duidelijke website, producten makkelijk te vinden.
Na mail contact 2 Sonos One aangeschaft.
Mail contact, gaat erg goed. Je wordt goed en snel geholpen!
AlgemeenIk zocht een nieuwe TV liefst een OLED en heb een mail gedaan binnen 1 minuut al reactie en na wat mail verkeer een OLED gekocht met korting (al met al iets goedkoper dan de concurent en kreeg cashback) en dus de tv aangeschaft en volgende dag was die binnen! al met al goeie service!
VerzendingProduct volgende dag binnen gekregen via postNL
KlantenserviceGesprek gehad dat ik graag een tv wilde kopen en werdt gezegt dat er een nieuwere versie van de TV was die ik wou hebben en met korting en cashback was deze tv ongeveer net zo duur, paar tientjes duurder vandaag de keuze gemaakt om de nieuwere tv aan te schaffen.
AlgemeenGoeie service ! Ik ontving een speciale persoonlijke kortings actie. ook een zeer snelle email respons.
AlgemeenVia de klantenservice extra korting kunnen krijgen wegens de kortingsweken. Waren dankzij de korting de goedkoopste. Goede en snelle communicatie
AlgemeenSnelle reactie, goede deal, prima service. Alles binnen twee dagen geregeld. Top dus tot dus ver
KlantenserviceErg snelle respons
AlgemeenSnelle respons, laagste aangeboden prijs uit de lijst en optie tot een korting die gelijk werd teruggekoppeld.