Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnelle reactie opvragen en top service, een van de weinige sites waar je ook nog om een persoonlijk voorstel kan vragen, in deze corona tijd erg handig omdat onderhandelen in winkel hierdoor niet nodig is. Het kan gewoon vanuit huis.
AlgemeenVia deze webshop is eenvoudig te bestellen, ze hebben zeer scherpe prijzen en een snel reagerende en makkelijk te bereiken klantenservice!
KlantenserviceEenvoudig te bereiken en snelle reacties
AlgemeenScherpe prijzen op deze site. Ik kreeg snel persoonlijk contact en ik kon nog een extra korting regelen ook!
KlantenserviceSupersnelle reacties, vriendelijke en laagdrempelige toon en niet teveel blabla eromheen.
AlgemeenSuper geholpen, in overleg maakte we een goede actie!
Goed geholpen in de winkel, later ook via mail goed contact gehad.
TOP!
Goede communicatie! Snel antwoord!
AlgemeenEr is altijd een snelle respons op e-mails, laagste prijs garantie en vriendelijk en deskundig personeel in de winkel.
VerzendingNormaliter ga ik naar het winkelfiliaal in Eindhoven echter in deze tijd blijf ik lekker thuis en laat ik het product verzenden.
KlantenserviceSnelle reactie van de klantenservice op je e-mails.
AlgemeenHeb hier al verschillende bestellingen gedaan. Service is altijd goed. Mensen zijn kundig en geven goed advies.
AlgemeenNog nooit contact gehad met platte tv maar je krijgt erg snel reactie op je vraag. Dat vind ik goede service.
KlantenserviceIk krijg een snelle reactie op mijn vraag
AlgemeenPositive customer service, fast response, accomodating. Forward thinking and proactive. It’s a really positive experience so far.
AlgemeenGemakkelijke bestelling te plaatsen van Sonos boxen met een interessante prijs vriendelijke klantenservice van Platte TV via chat en mail functie.
KlantenserviceNetjes geholpen, duidelijke afspraken.
AlgemeenGemakkelijke bestelling van Sonos boxen met een interessante prijs bij de vriendelijke klantenservice van Platte TV!
KlantenserviceSnel en vriendelijk
AlgemeenLaatst een bestelling geplaatst en prima geholpen via chat functie. Vandaag weer een bestelling geplaatst en direct reactie op mijn vraag via de mail. Echt top. Bestelling wordt direct opgepakt en verzending vorige bestelling was (ondanks huidige drukte) toch volgende dag binnen. Site is zeker aanrader.
VerzendingZoals eerder vermeld. Snelle levering, ondanks drukte.
KlantenserviceDirect reactie/ actie op vragen via chat/ Whatsapp of mail. Top.
AlgemeenGoede service! Er wordt gekeken naar een prijs op maat. Snelle reactie per mail. Ik heb eerder al een tv en sonos one besteld, ook deze bestelling verliep soepel.
VerzendingIk heb mijn producten destijds afgehaald en dit verliep ook soepel, ze hielpen met de tv naar de auto brengen.
KlantenserviceSnelle en fijne reacties per mail!
AlgemeenSnelle en correcte opvolging van vragen. Goed advies en scherpe prijzen, en een complete en duidelijk website!
AlgemeenDuidelijke website, keuze uit een ruim assortiment, snelle reactie, goede deal, prima service en vriendelijk geholpen.
KlantenserviceDuidelijk en overzichtelijke website. Klantvriendelijk en een klantenservice die snel reageert.
AlgemeenDe website is duidelijk en het contact met een medewerker van Plattetv.nl is buitengewoon goed en correct verlopen.
KlantenserviceBij vragen werd ik zeer correct te woord gestaan en mijn vragen voldoende beantwoord.
AlgemeenDuidelijke website, goede prijskwaliteit verhouding. Goede chatfunctie en service. Betalen gaat vlot. Je hebt meerdere betaalopties.
VerzendingSnelle levering en conform de opgave bij de bestelling. Zelfs in deze bijzondere tijd.
KlantenserviceEr wordt snel geantwoord op vragen en je wordt online vlot geholpen door vriendelijke medewerkers.
AlgemeenMooie Marantz receiver gekocht. Supersnelle levering en een fijn stukje audio wat je mag verwachten van dit merk.
VerzendingMakkelijk kunnen bestellen en volgende dag geleverd. Super!
KlantenserviceIk had een vraag en heb deze aan de service afdeling gesteld. Goed en snel geholpen.
AlgemeenIk ben snel en doelgericht geholpen. Daarnaast wordt pro actief meegedacht naar een passende oplossing
AlgemeenGoed geholpen na aanvraag voor een persoonlijke deal. Gelijk besting geplaatst. Hoge korting ontvangen door de medewerker van platte tv.
VerzendingMoet nog bezorgd worden maar uit eerdere ervaring ging dit uitstekend.
AlgemeenContact opgenomen voor een persoonlijke aanbiedingen.
Heb deze ook gehad, ben akkoord gegaan en heb product besteld.
Snelle reacties zoals het hoort.